lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Eβαλα το diskdigger την δωρεάν έκδοση για να βρω μερικές φωτογραφίες που είχα διαγράψει από το κινητό και τις εχασα. Κάνω scan, τις βρίσκει και τις επιλέγω.... Μετα τι πατάω για να τις κάνω αποθήκευση ? Δεν είναι root το κινητο Εdit: βρήκα τρόπο.πάτησα τις 3 τέλειες πάνω δεξιά που έχει στην φωτο που ήθελα και επέλεξα recover this file και τις έστειλα στο dropbox για να τις κατεβάσω από κει. Edited January 19, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Χρησιμοποιω το camscanner για να περναω εικονες/εγγραφα στο κινητο. Υπαρχει τροπος να μην βαζει κατω την σταμπα του; (camscanner) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Να αγορασεις την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Χρησιμοποιω το camscanner για να περναω εικονες/εγγραφα στο κινητο. Υπαρχει τροπος να μην βαζει κατω την σταμπα του; (camscanner) Έχει τόσες Δωρεάν από τις πληρωμένες το Amazon underground. Γιατί ταλαιπωρείσαι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Χρησιμοποιω το camscanner για να περναω εικονες/εγγραφα στο κινητο. Υπαρχει τροπος να μην βαζει κατω την σταμπα του; (camscanner) Να το αγόραζες ίσως; :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το camscanner license είναι σε έκπτωση στα 1.47 στο Playstore από τα 5 που έχει κανονικά. Είναι κορυφαία εφαρμογή και ειδικά αν την χρησιμοποιείς συνέχεια μην το σκέφτεσαι καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το camscanner license είναι σε έκπτωση στα 1.47 στο Playstore από τα 5 που έχει κανονικά. Είναι κορυφαία εφαρμογή και ειδικά αν την χρησιμοποιείς συνέχεια μην το σκέφτεσαι καν. Ωπ ωραίος την τσίμπησα! Κορυφαία εφαρμογή και την έχω χρόνια! Καιρός να πάρουμε και την paid έκδοσή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το camscanner license είναι σε έκπτωση στα 1.47 στο Playstore από τα 5 που έχει κανονικά. Είναι κορυφαία εφαρμογή και ειδικά αν την χρησιμοποιείς συνέχεια μην το σκέφτεσαι καν. Μόλις τη τσίμπησα, ευχαριστώ. Είναι πολύ καλό να πληροφορούμαστε έτσι άμεσα για αξιόλογες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μόλις τη τσίμπησα, ευχαριστώ. Είναι πολύ καλό να πληροφορούμαστε έτσι άμεσα για αξιόλογες εφαρμογές. Και εγώ επίσης! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Και εγώ επίσης! :) Την αγόρασα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbrookham Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να αντικαταστήσω τις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να αντικαταστήσω τις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ. Ifont από το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το Ifont κάνει και για g4;;; Γιατί μου λέει κάτι για root εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να αντικαταστήσω τις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ. http://forum.xda-developers.com/android/themes/fonts-flashable-zips-t3219827 (δεν ξέρω τη συσκευή έχεις ...uπάρχουν άπειρα στο xda ..λίγο ψάξιμο θέλει ..τα συγκεκριμένα θέλουν custom recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 παιδια λεω να αντικαταστησω την στοκ εφαρμογη mail της samsung κυριως γιατι σε data ανεβαινει πολυ ψηλα ο συγχρονισμος υπαρχει καλη εναλλακτικη?, με ενδιαφερει κυριως να ειναι battery friendly και να υποστηριζει push θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δες το Nine - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3&hl=en_GB Πολυ δυνατό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δες το Nine - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3&hl=en_GB Πολυ δυνατό! Ωραίο ναι αλλά ακριβό φιλε!! Άλλη επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το camscanner license είναι σε έκπτωση στα 1.47 στο Playstore από τα 5 που έχει κανονικά. Είναι κορυφαία εφαρμογή και ειδικά αν την χρησιμοποιείς συνέχεια μην το σκέφτεσαι καν. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω αγοράσει 1 εφαρμογή. Αν αγοράσω ποτέ μου 2η, θα είναι αυτή. Δεν το λέω για τον φίλο από πάνω και συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμη τέτοιες εφαρμογές σαν το Viber έχουν τόσο μεγάλη πέραση. Υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν την δουλειά, όσον αφορά τα μηνύματα, απείρως καλύτερα και πιο σταθερές, όπως το telegram και για κλήσεις φωνής, βίντεο κλπ το hangouts, που δεν καταλαβαίνω το γιατί να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη με μια εφαρμογή που 7/10 έχει διάφορα προβλήματα σε κάθε αναβάθμιση ή και χωρίς. Απλά το έχω απορία. Και οι δύο από πάνω, μπορούν να εγκατασταθούν σε περισσότερες από μια συσκευές, χωρίς περιορισμούς του στυλ Viber ή WhatsApp. Πάνω από 1 χρόνο έχω πετάξει viber/whatsapp και τέτοια. Χρησιμοποιώ μόνο τον fb messenger γιατί όλοι έχουν φμ. Κι εκεί μπορείς να δεις πότε ήταν ονλάιν, αν το παρέλαβαν το μήνυμα, αν το διάβασαν το μήνυμα, να κάνεις ομάδες, να κάνεις κλήσεις/βιντεοκλήσεις, να να να. Ακόμα και στο πισί έχω συντόμευση και μπαίνει κατ ευθείαν στα μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όλα αυτά τα χρόνια, έχω αγοράσει 1 εφαρμογή. Αν αγοράσω ποτέ μου 2η, θα είναι αυτή. Πάνω από 1 χρόνο έχω πετάξει viber/whatsapp και τέτοια. Χρησιμοποιώ μόνο τον fb messenger γιατί όλοι έχουν φμ. Κι εκεί μπορείς να δεις πότε ήταν ονλάιν, αν το παρέλαβαν το μήνυμα, αν το διάβασαν το μήνυμα, να κάνεις ομάδες, να κάνεις κλήσεις/βιντεοκλήσεις, να να να. Ακόμα και στο πισί έχω συντόμευση και μπαίνει κατ ευθείαν στα μηνύματα. Για μένα εφόσον χρησιμοποιώ μια εφαρμογή συνέχεια αξίζει να αγοραστεί. Ένας καφές έχει 5 ευρώ και ένα ποτο 10. Ε δεν θα πάθω τίποτα αν δώσω 20-30 ευρώ σε εφαρμογές παιχνίδια που αξίζουν και ας μπορώ να τα κατεβάσω από τα γνωστά μέρη. Η πειρατεία ακμαζει όταν οι τιμές είναι πανακριβες όταν είναι σώστες τότε δεν έχουμε δικαιολογία που κατεβασαμε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ωραίο ναι αλλά ακριβό φιλε!! Άλλη επιλογή? παιδια δοκιμασα το cloudmagic, mail RU, και το aquamail αλλα σε κανενα δεν μου κανει push ενω εχω ανοιχτο συγχρονισμο υπαρχει αλλη καλη εφαρμογη mail με push και battery friendly θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδια δοκιμασα το cloudmagic, mail RU, και το aquamail αλλα σε κανενα δεν μου κανει push ενω εχω ανοιχτο συγχρονισμο υπαρχει αλλη καλη εφαρμογη mail με push και battery friendly θενκς https://play.google.com/store/apps/details?id=me.bluemail.mail Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδια δοκιμασα το cloudmagic, mail RU, και το aquamail αλλα σε κανενα δεν μου κανει push ενω εχω ανοιχτο συγχρονισμο υπαρχει αλλη καλη εφαρμογη mail με push και battery friendly θενκς το aquamail υποστηρίζει push... μήπως εσύ δεν κάνεις κάτι καλά; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Και το CloudMagic. Και φαντάζομαι και όλα τα υπόλοιπα. Οπότε κοίταξε το. Κάτι κάνεις λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το mail. Ru δεν θέλει καν ανοικτό συγχρονισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδια δοκιμασα το cloudmagic, mail RU, και το aquamail αλλα σε κανενα δεν μου κανει push ενω εχω ανοιχτο συγχρονισμο υπαρχει αλλη καλη εφαρμογη mail με push και battery friendly θενκς Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Το έπιασες το υπονοούμενο,έτσι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts