ela002 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κάποια άλλη πρόταση σαν το airdroid; Έχω ένα πρόβλημα πρέπει να τερματίζω το service όταν κάνω exit δεν κλείνει η εφαρμογή ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Η έκδοση 3 έχει πρόβλημα. Τους έστειλα και mail με το πρόβλημα. Πιστεύω θα το φτιάξουν άμεσα γιατί είναι γενικό το πρόβλημα. Και εγώ Τελικά την 2.14.1 κατέβασα και είναι κολλημένη στην εφαρμογή της nasa εδώ και δύο μέρες και στον εναπομείναντα χρόνο λέει 0:00.εσάς σε ποια εφαρμογή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και εγώ Τελικά την 2.14.1 κατέβασα και είναι κολλημένη στην εφαρμογή της nasa εδώ και δύο μέρες και στον εναπομείναντα χρόνο λέει 0:00.εσάς σε ποια εφαρμογή είναι; Εγώ το γράφω μερικά post πιο πίσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και εγώ Τελικά την 2.14.1 κατέβασα και είναι κολλημένη στην εφαρμογή της nasa εδώ και δύο μέρες και στον εναπομείναντα χρόνο λέει 0:00.εσάς σε ποια εφαρμογή είναι; Εμενα ειναι στην εφαρμογη photo collada και λήγει σε 9 ώρες και 17 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχω το adaway, αλλά μου εμφανίζονται διαφημίσεις στον MX player. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχω το adaway, αλλά μου εμφανίζονται διαφημίσεις στον MX player. Τι μπορεί να φταίει; Σε μενα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ας μου πει κάποιος πώς ακριβώς λειτουργεί η App of the Day όσον αφορά τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει; Είναι όπως η αντίστοιχη του Amazon (πλέον δεν 'παίζει'), όπου αν την κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, έχει κρατημένες κάπου (στον λογαριασμό σου?) τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει, και μπορείς να τις επαναφέρεις ξανά; Τι εννοείς δεν παίζει; Υπάρχει άλλη του Amazon που είναι ακόμα καλύτερη, γιατί δίνει συνεχώς διαθέσιμες όλες τις δωρεάν εφαρμογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τελικά το app of the day έφτιαξε μόνο του Χωρίς να πειράξω τπτ άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τι εννοείς δεν παίζει; Υπάρχει άλλη του Amazon που είναι ακόμα καλύτερη, γιατί δίνει συνεχώς διαθέσιμες όλες τις δωρεάν εφαρμογές. Last Year... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 στην εφαρμογη του facebook στο android πως γινεται να ειναι η ροη των ενημερωσεων ΠΑΝΤΑ με την σειρα τα πιο προσφατα πανω πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θα πατήσεις τις γραμμές δεξιά και θα επιλέξεις "πιο πρόσφατα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για το AdAway που σχολιάστηκε παραπάνω, να πω πως και εγώ έχω αρχίσει και βλέπω διαφημίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Αλλά έχω επίσης να κάνω και καιρό update τα host files, οπότε ίσως να φταίει αυτό. Πάω να κάνω update και βλέπουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για το AdAway που σχολιάστηκε παραπάνω, να πω πως και εγώ έχω αρχίσει και βλέπω διαφημίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Αλλά έχω επίσης να κάνω και καιρό update τα host files, οπότε ίσως να φταίει αυτό. Πάω να κάνω update και βλέπουμε έχει βγει και νέα έκδοση https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 έχει βγει και νέα έκδοση https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Έχεις δίκιο. Στο android app του F-Droid δεν μου βγάζει ότι έχει καινούργια, έχει την 3.0.2 ως τελευταία (που έχω και εγκατεστημένη) για αυτό και δεν έχω κάνει update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το app of the day εμένα σήμερα μου έβγαλε την έκδοση που δε δουλεύει. Γύρισα στην προηγούμενη έκδοση που είχα backup.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δεν βρήκα πιο σχετικό θέμα, οπότε θα ρωτήσω εδώ. Ποιες θεωρείτε είναι οι καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android? Έχω δει το CameraPro σε Symbian και MeeGo, το ProShot σε WP, εδώ τι υπάρχει; Να έχει πολλαπλές ρυθμίσεις με ενδιαφέρει και καλή ποιότητα φωτογραφίας (φίλτρα τύπου SophieLens κλπ, υπάρχουν άφθονα...) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 και ψάχνω ένα mail client που να μπορεί πέραν απ' το στάνταρ outlook mail sync να μπορεί να παρακολουθεί και ένα shared outlook mailbox με push notifications όταν έρχονται νέα mail. . Η μόνη εναλλακτική που χω βρει μέχρι τώρα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=developer2205.outlook που τραβάει τα data απ' το OWA (web interface) αλλα τα notifications του είναι λίγο ότι ναναι.. Το ιδανικό θαταν να το κάνω add σαν 2ο account στο στάνταρ mail πρόγραμμα του G3 αλλά δεν ταχω καταφέρει και με όσο googlaρίσμα έριξα είδα ότι τα shared outlook mailboxes δεν υποστηρίζονται στο Android. ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει κάτι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 έχει βγει και νέα έκδοση https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Έχω την τελευταία έκδοση, αλλά συνεχίζω να βλέπω διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Στον mxplayer και εγώ βλέπω διαφημίσεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα. Καμιά εφαρμογή που να κάνει την ιδια δουλειά με το smart view 2 υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα, το http://m.aptoide.com είναι αξιόπιστο για εγκατάσταση εφαρμογών?. Έχω μια Ρομ χωρίς gapps και θα βόλευε να γίνεται η εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών από το application του aptoide, οπου ενημερωνει και για αναβαθμισεις. Αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι η εφαρμογη του aptoide ζήτησε δικαιωματα ρουτ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 και ψάχνω ένα mail client που να μπορεί πέραν απ' το στάνταρ outlook mail sync να μπορεί να παρακολουθεί και ένα shared outlook mailbox με push notifications όταν έρχονται νέα mail. . Η μόνη εναλλακτική που χω βρει μέχρι τώρα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=developer2205.outlook που τραβάει τα data απ' το OWA (web interface) αλλα τα notifications του είναι λίγο ότι ναναι.. Το ιδανικό θαταν να το κάνω add σαν 2ο account στο στάνταρ mail πρόγραμμα του G3 αλλά δεν ταχω καταφέρει και με όσο googlaρίσμα έριξα είδα ότι τα shared outlook mailboxes δεν υποστηρίζονται στο Android. ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει κάτι! :) Με αυτόν τον τρόπο δοκίμασες; Edited October 24, 2015 by truckman Προσθήκη παράθεσης αρχικού μυνήματος λόγω συνένωσης θεμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα, το http://m.aptoide.com είναι αξιόπιστο για εγκατάσταση εφαρμογών?. Έχω μια Ρομ χωρίς gapps και θα βόλευε να γίνεται η εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών από το application του aptoide, οπου ενημερωνει και για αναβαθμισεις. Αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι η εφαρμογη του aptoide ζήτησε δικαιωματα ρουτ. Το root είναι μόνο για αυτόματη εγκατάσταση των εφαρμογών. Γενικά η εφαρμογή έχει εκδόσεις που είναι beta η έχουν φτιαχτεί για συγκεκριμένες συσκευές κλπ. οπότε δεν θα στη πρότεινα για αντικατάσταση του play store. Το blackmart είναι καλύτερο. Αν θες κάτι πιο κοντά στο play store δες εδώ: http://www.digitaltrends.com/mobile/android-app-stores/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Το root είναι μόνο για αυτόματη εγκατάσταση των εφαρμογών. Γενικά η εφαρμογή έχει εκδόσεις που είναι beta η έχουν φτιαχτεί για συγκεκριμένες συσκευές κλπ. οπότε δεν θα στη πρότεινα για αντικατάσταση του play store. Το blackmart είναι καλύτερο. Αν θες κάτι πιο κοντά στο play store δες εδώ: http://www.digitaltrends.com/mobile/android-app-stores/ Σε ευχαριστώ, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. Θα το κοιτάξω το blackmart, αν βγάζει και ενημερώσεις για τις εφαρμογές που θέλω να δουλεύω, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τυχαία έπεσα πάνω στο apkpure.com. Από όσο έχω καταλάβει, τραβάει apk των δωρεάν εφαρμογών απευθείας από την Google, χωρίς να χρειάζεσαι το κατάστημά Play Store. Με αυτή την λογική, δεν θεωρείται "παράνομο/πειρατικό", αλλά παρέχει και την ασφάλεια ελέγχου της Google. Είναι καλή επιλογή πιστεύετε; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts