lek88 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) αν πας στην διαχειριση εφαρμογων και βρεις την εφαρμογη,κατω απο το ονομα της εχει ενα κουτακι επιλεγμενο και ειναι για τις ειδοποιησεις της εφαρμογης....ξετσεκαρε το. Δυστηχος αυτό δεν με βοηθάει γιατί έτσι μου αποκρύπτει και στοιχεία από την μπάρα ειδοποιήσεων που χρειάζομαι! Όταν κατεβάσω την μπάρα εκτός από αυτά που θέλω να μη μου βγάζει, έχει και τα στοιχεία που έχω προγραμματισμένα να μου δείχνει και αν το κάνω αυτό βγάζει τα πάντα. Δεν αφινει τίποτα από την εφαρμογή. Edited March 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Δεν εννοώ τοποθεσία στο world clock, αλλά στις ρυθμίσεις ώρας την ζώνη (timezone). Θα πρέπει να είναι επιλεγμένο GMT+2, ώστε να κάνει σωστά την αναγωγή από την ώρα του τηλεφώνου στις άλλες ζώνες. Το ξερω αυτο που λες, αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται! Πχ εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=tm.app.worldClock Δεν εχει και πολλες επιλογες. Οτι κι αν εχω ψαξει, οτι κι αν εχω κανει, εκει, 1 ωρα μπροστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το ξερω αυτο που λες, αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται! Πχ εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=tm.app.worldClock Δεν εχει και πολλες επιλογες. Οτι κι αν εχω ψαξει, οτι κι αν εχω κανει, εκει, 1 ωρα μπροστα! Στις ρυθμίσεις ημερομηνία/ώρα του κινητού σου, βάλε +2 και ξετικαρισε το αυτόματη ρύθμιση από τον πάροχο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στις ρυθμίσεις ημερομηνία/ώρα του κινητού σου, βάλε +2 και ξετικαρισε το αυτόματη ρύθμιση από τον πάροχο σου. http://i62.tinypic.com/2ryfuj4.png Οριστε οι ρυθμισεις μου στο date/time, δεν ειναι ηδη οπως λες; Ωστοσο τα ρολογια των προγραμματων world clock δειχνουν ελληνικη+υπολοιπες ωρες του κοσμου, 1 ωρα μπροστα απο την πραγματικη. Τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Οριστε οι ρυθμισεις μου στο date/time, δεν ειναι ηδη οπως λες; Ωστοσο τα ρολογια των προγραμματων world clock δειχνουν ελληνικη+υπολοιπες ωρες του κοσμου, 1 ωρα μπροστα απο την πραγματικη. Τι φταιει; Kάνε και μια δοκιμή στα αυτόματα μέσω δικτύου! Edited March 22, 2015 by kollatos αφαίρεση εικόνας από quote Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Οριστε οι ρυθμισεις μου στο date/time, δεν ειναι ηδη οπως λες; Ωστοσο τα ρολογια των προγραμματων world clock δειχνουν ελληνικη+υπολοιπες ωρες του κοσμου, 1 ωρα μπροστα απο την πραγματικη. Τι φταιει; στο world clock την αθηνα τι ωρα την εχει? εχει τη σωστη ή μια ωρα πιο μπροστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παιδια, ευχαριστω ολους για την προσπαθεια σας να με βοηθησετε. Δεν θυμαμαι να αλλαξα κατι, αλλα τωρα δειχνει σωστη ωρα στην Ελλαδα και στον κοσμο! Αλλα πχ την Κυριακη αλλαζει ωρα, αραγε θα διατηρηθει; Σας εβαλα και στο screenshot πιο πανω, με τις ρυθμισεις του κινητου, για πειτε μου, οι σωστες δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παιδια, ευχαριστω ολους για την προσπαθεια σας να με βοηθησετε. Δεν θυμαμαι να αλλαξα κατι, αλλα τωρα δειχνει σωστη ωρα στην Ελλαδα και στον κοσμο! Αλλα πχ την Κυριακη αλλαζει ωρα, αραγε θα διατηρηθει; Σας εβαλα και στο screenshot πιο πανω, με τις ρυθμισεις του κινητου, για πειτε μου, οι σωστες δεν ειναι; Εγώ έχω τσεκαρισμένα τα "automatic" και ενημερώνεται μια χαρά πάντως (και το world clock)... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry: 1) Δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι κάνει ακριβώς, αλλά δες το, νομίζω είναι αυτό που θες! Ρυθμίσεις > Ήχος > Διακοπές, εκεί έχει ένα planner, έλεγξέ το. 2) Με κάποιο call blocker όπως αυτό βρίσκεις την ηρεμία σου μια και καλή! ;) Edited March 23, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry: 1) Δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι κάνει ακριβώς, αλλά δες το, νομίζω είναι αυτό που θες! Ρυθμίσεις > Ήχος > Διακοπές, εκεί έχει ένα planner, έλεγξέ το. 2) Με κάποιο call blocker όπως αυτό βρίσκεις την ηρεμία σου μια και καλή! ;) Η απλά airplane mode. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για όσους δεν την ξέρουν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015 Σου δίνει μια εφαρμογή\ παιχνίδι δωρεάν κάθε μέρα. Όμως οι εφαρμογές αν σβηστουν , δεν τις κρατάει το play ως πληρωμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry: Εγω εχω αυτο. Το εχει το κινητο μου απο μονο του και επιλέγεις ποιες ώρες της ημέρας θες να είναι αθόρυβο και μπαίνει μόνο του [ATTACH]58502[/ATTACH] Edited March 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Η απλά airplane mode. Άμα είναι να μπαίνει στη διαδικασία να το αλλάζει το κάνει και απλώς mute πιο γρήγορο και πιο "ασφαλές". Ο άνθρωπος θέλει να γίνεται αυτόματα και μιλάει και για συγκεκριμένες κλήσεις! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εχω αυτο. Το εχει το κινητο μου απο μονο του και επιλέγεις ποιες ώρες της ημέρας θες να είναι αθόρυβο και μπαίνει μόνο του [ATTACH]58502[/ATTACH] Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που λέω, εγώ είμαι σε android lolipop. Οπότε υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Άμα είναι να μπαίνει στη διαδικασία να το αλλάζει το κάνει και απλώς mute πιο γρήγορο και πιο "ασφαλές". Ο άνθρωπος θέλει να γίνεται αυτόματα και μιλάει και για συγκεκριμένες κλήσεις! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που λέω, εγώ είμαι σε android lolipop. Οπότε υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις! Εγώ είμαι με κιτκατ. Αυτή είναι επιλογή του lg g2 Και βολεύει πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα δε με βολευει κατι απ αυτα ουτε το κινητο μου εχει την επιλογη για ρυθμιση αθορυβης λειτουργιας θελω αυτο ακριβως που ειπε ο konstantinos7 δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια υγ ειμαι με android 4.2.2 JELLY BEAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα δε με βολευει κατι απ αυτα ουτε το κινητο μου εχει την επιλογη για ρυθμιση αθορυβης λειτουργιας θελω αυτο ακριβως που ειπε ο konstantinos7 δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια υγ ειμαι με android 4.2.2 JELLY BEAN Automateit ή Myprofiles Και τα 2 το κάνουν Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα δε με βολευει κατι απ αυτα ουτε το κινητο μου εχει την επιλογη για ρυθμιση αθορυβης λειτουργιας θελω αυτο ακριβως που ειπε ο konstantinos7 δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια υγ ειμαι με android 4.2.2 JELLY BEAN profile scheduler και πολλά άλλα στο play... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και μην ξεχνάμε το πολύ καλό tasker, αλλά είναι με πληρωμή και επίσης είναι σαν να βάζεις κανόνι για να πετύχεις μυρμήγκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει εφαρμογη με την οποια μπορεις να κρυψεις (και οχι να κλειδωσεις) καποια αλλη εφαρμογη ωστε να μην φαινεται στον drawer? Ρωταω για κινητο που ΔΕΝ εχει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει εφαρμογη με την οποια μπορεις να κρυψεις (και οχι να κλειδωσεις) καποια αλλη εφαρμογη ωστε να μην φαινεται στον drawer? Ρωταω για κινητο που ΔΕΝ εχει root. Γίνεται με κάποια εφαρμογή σαν αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideitpro Αν θέλεις μόνο να κρυφτεί μια εφαρμογή στο drawer, το κάνουν και οι launcher's π.χ. nova..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δοκιμασα πολλες απο αυτες. Δυστηχως ολες οσες δοκιμασα θελουν root συσκευη. Τελευταια δοκιμασα αυτην ακριβως που μου προτεινες. Ειπα μηπως υπαρχει καποια που δεν θελει root και γνωριζετε ποια ειναι. Launcher εχω τον εργοστασιακο emui 3.0 που ειναι ο launcher της Huawei. Huawei Honor 6 ειναι το κινητο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλο launcher? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Δοκιμασα πολλες απο αυτες. Δυστηχως ολες οσες δοκιμασα θελουν root συσκευη. Τελευταια δοκιμασα αυτην ακριβως που μου προτεινες. Ειπα μηπως υπαρχει καποια που δεν θελει root και γνωριζετε ποια ειναι. Launcher εχω τον εργοστασιακο emui 3.0 που ειναι ο launcher της Huawei. Huawei Honor 6 ειναι το κινητο μου. Αυτο που ζητας το κανει ο nova prime!!!!! (νομίζω και η δωρεάν έκδοση πρέπει να το κάνει αλλά δεν θυμάμαι στα σιγουρα) και ΔΕΝ θελει root. Edited March 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Νομίζω πως ο apex launcher κρύβει εικονίδια στη δωρεαν έκδοση χωρίς root. Ο nova θελει την prime εκδοση για να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts