soleman Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κανονικά στο αρχείο κλήσεων δίπλα στην ώρα που σε πήρε, πρέπει να λέει και σε ποια sim έγινε κλήση.Δεν στο λέει? Ναι, έχεις δίκιο, το λέει η εφαρμογή του τηλεφώνου στο ιστορικό. Δεν το είχα κοιτάξει γιατί δουλεύω το pixelphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Γεια σας παιδιά, ψάχνω ένα lock screen widget για τις ειδοποιήσεις. Υπάρχει τίποτα καλό? Δες Notifierpro free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια εκτος απο chrome Μozilla k dolphin έχετε κατι πιο ελαφρύ για σερφαρισμα ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 CM Browser Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Habit browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια εκτος απο chrome Μozilla k dolphin έχετε κατι πιο ελαφρύ για σερφαρισμα ? Lightning εγγύηση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ποια προτεινετα για remote ir ? ειχα το g3 και η μαμα εφαρμογη τα εσπαγε,εχουμε κατι αντιστροιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια ενω ειχα αυτη την μικρη εφαρμογη για το messenger (enable facebook chat) και δεν το χρειαζομουν τωρα μου βγαζει παλι οτι το θελει, ξερει κανεις κατι? Το εκανα εγκατασταση ξανα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Παιδια, ψαχνω μια εφαρμογη...καπως ιδιαιτερη.. θελω οταν συνδεομαι σε wifi να μου γυρναει το κινητο απο ¨only 3g¨ σε "only 2g"... η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να γινεται οταν συνδεομαι σε συγκεκριμενο wifi.. αλλα και με γενικα wifi βολευομαι.. ο λογος ειναι οτι μες το σπιτι μου δεν πιανει 3g σημα εχω απο 0-1 γραμμες με αποτελεσμα να χανω κλησεις η να μην ακουω το συνομηλητη μου. στο 2g εχω full σημα.. οποτε επειδη το wifi το εχω μονιμα ανοικτο με το που θα μπαινω σπιτι θα γυρναει σε 2g και το προβλημα λυνεται! :rolleyes: :rolleyes: σκεφτηκα μηπως βρω κατι μεσω IFTT, αλλα δεν βρηκα καποιο scrip.. Edited March 12, 2015 by Sofos_5 Μεταφορά μηνύματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια ενω ειχα αυτη την μικρη εφαρμογη για το messenger (enable facebook chat) και δεν το χρειαζομουν τωρα μου βγαζει παλι οτι το θελει, ξερει κανεις κατι? Το εκανα εγκατασταση ξανα αλλα τιποτα. Έχει σταματήσει να λειτουργεί μετά την τελευταία αναβάθμιση του Facebook. Η λύση που βρήκαμε είναι το Facebook Lite για την ώρα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Από τον υπολογιστή κατεβάζω τον VDownloader και μετά τα βάζω στο κινητό. Ως ραδιοφωνικός παραγωγός που είμαι (τρομάρα μου) σας λέω πως ο καλύτερος τρόπος για να κατεβάσετε mp3 από youtube και όχι μόνο (και πολλά αλλά sites με Mp3) είναι μια μικρή αλλά εύχρηστη εφαρμογή (μόνο για windows προς το παρών) που τη λένε SONGR Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δοκιμάστε το slidelock. Πολλη όμορφη και εύχρηστη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έχει σταματήσει να λειτουργεί μετά την τελευταία αναβάθμιση του Facebook. Η λύση που βρήκαμε είναι το Facebook Lite για την ώρα. . Οκ θενκς!! Ξερει καποιος ποια ηταν η προηγουμενη εκδοση να παω πισω? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ποια προτεινετα για remote ir ? ειχα το g3 και η μαμα εφαρμογη τα εσπαγε,εχουμε κατι αντιστροιχο? Χρησιμοποιώ το Smart IR Remote - AnyMote ,αξίζει τα λεφτά του . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πείτε καμία εφαρμογή για widget με καιρό και ώρα.έχω το sense v2 αλλά δεν ανανεώνει ο καιρός γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πείτε καμία εφαρμογή για widget με καιρό και ώρα.έχω το sense v2 αλλά δεν ανανεώνει ο καιρός γμτ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έχει σταματήσει να λειτουργεί μετά την τελευταία αναβάθμιση του Facebook. Η λύση που βρήκαμε είναι το Facebook Lite για την ώρα. . άψογος, το έβαλα, κάτι lite για weather & clock έχουμε γιατί μου σκίζει την μπαταρία αυτό που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 άψογος, το έβαλα, κάτι lite για weather & clock έχουμε γιατί μου σκίζει την μπαταρία αυτό που έχω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δοκίμασες να του κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση μπας και στρωσει? εκανα επανεγκατασταση αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather :) αυτο ειχα κ μου βγαζε χρηση μπαταριας κοντα στο 40% πφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε μενα παντως ειναι στο 4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 εβαλα accuweather ελπιζω να φανω πιο τυχερος ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω δεν εχω τοποθεσια ανοικτη μπορει να φταει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αυτο ειχα κ μου βγαζε χρηση μπαταριας κοντα στο 40% πφφφ Αυτο εχω και εγω, στην μπαταρια μου βγαζει απο 3% εως 4% το πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αυτο εχω και εγω, στην μπαταρια μου βγαζει απο 3% εως 4% το πολυ... Στα 2% καρφωμένο το δικό μου με ωριαία ανανέωση. Κάτι είχε κολλήσει προφανώς στο φίλο patrickdrd. Τώρα τελευταία βέβαια κολλούσε αρκετές φορές η ανανέωση μέσω ac , και το άλλαζα σε open weather. Σήμερα, μετά από ενημέρωση, βλέπω ότι το ac έχει πλέον εξαφανιστεί από τις διαθέσιμες επιλογές... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στα 2% καρφωμένο το δικό μου με ωριαία ανανέωση. Κάτι είχε κολλήσει προφανώς στο φίλο patrickdrd. Τώρα τελευταία βέβαια κολλούσε αρκετές φορές η ανανέωση μέσω ac , και το άλλαζα σε open weather. Σήμερα, μετά από ενημέρωση, βλέπω ότι το ac έχει πλέον εξαφανιστεί από τις διαθέσιμες επιλογές... Εγώ είχα αλλάξει σε WW (world weather) όταν είχε πρόβλημα με το AC και έμεινα εκεί, είμαι ευχαριστημένος απο τις προβλέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts