depechemode Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Πρόβλημα σε άσχετο: Σε επανεκκίνηση που έκανα (προσπάθησα να εγκαταστήσω το gmail 5.0 βάζοντας το στο system.app με το ίδιο όνομα που είχε το gmail) μου εμφανίστηκε μήνυμα ενημέρωσης του android και ξαφνικά δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές που είχα στη κάρτα (ενώ από το appmrg iii δεν βλέπω τις εφαρμογές όμως καταλαμβάνουν χώρο στη μνήμης της). Τι να κάνω; Μήπως από titanium να πραγματοποιήσω επαναφορά απώντων εφαρμογών +όλων των δεδομένων του συστήματος; Το δοκίμασα και έχει κολλήσει στο 0%. Συγνώμη για το offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 καλά μετά την σημερινή αναβάθμιση δεν υποστηρίζει πάλι δικαρτα το go sms? Δείτε στην φωτο δεξιά από εκεί που γράφεις δεν έχει την ένδειξη από ποια σιμ θα στείλεις το μήνυμα! Πήγαινε στις ρυθμίσεις general και η πρώτη επιλογή αφορά τη διπλή κάρτα sim. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γειά σας παιδιά! Υπάρχει.μια εφαρμογή που να μπορω να κατεβασω ένα τραγούδι από το YouTube και να το κωψω σε καποιο σημειο? Η 2 εφαρμογές τέλος πάντων για να γίνει η δουλειά μου? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γειά σας παιδιά! Υπάρχει.μια εφαρμογή που να μπορω να κατεβασω ένα τραγούδι από το YouTube και να το κωψω σε καποιο σημειο? Η 2 εφαρμογές τέλος πάντων για να γίνει η δουλειά μου? Ευχαριστω!! Tube mate για το κατέβασμα.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γειά σας παιδιά! Υπάρχει.μια εφαρμογή που να μπορω να κατεβασω ένα τραγούδι από το YouTube και να το κωψω σε καποιο σημειο? Η 2 εφαρμογές τέλος πάντων για να γίνει η δουλειά μου? Ευχαριστω!! https://play.google.com/store/apps/details?id=mp3.tube.pro.free&hl=el και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις general και η πρώτη επιλογή αφορά τη διπλή κάρτα sim. έχει αλλάξει εντελώς το μενού στην τελευταία έκδοση που μου ήρθε στο μάρκετ 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Θα ήθελα κάποια εφαρμογή που να μπρω να απαντάω σε μια κλήση πατώντας το power button στο Z1. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Κάποιος κλείδωσε θρεντ ενός χρήστη επειδή ρώτησε αν μπορει να αλλάξει την ανάλυση του αντροιντ του και πέρνοντας την απάντηση ότι δεν γίνεται Δεν ξέρω τον λόγο που δεν άφησε ο μοντ να συνεχιστεί η συζήτηση, άλλα ας δοκιμάσει πρώτα το resolution changer από το store..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις general και η πρώτη επιλογή αφορά τη διπλή κάρτα sim. Ρυθμίσεις/Application/Others Είναι η πρώτη επιλογή Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μόνο εγώ βρίσκω τον "Opera for Android" best of browsers; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μόνο εγώ βρίσκω τον "Opera for Android" best of browsers; Και ο ξαδερφος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Μόνο εγώ βρίσκω τον "Opera for Android" best of browsers; πολυ καλος και ο opera, αλλα αυτα ειναι γουστα φιλε μου! :) αs πουμε για μενα ειναι καλυτερος μακραν ο dolphin γιατι υποστηρίζει και flash player (κατι που δεν το εχουν πολοι) και τον εχω βολευτει φοβερα γενικοτερα! ειναι ο,τι συνηθισεις! Edited October 22, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 καλά μετά την σημερινή αναβάθμιση δεν υποστηρίζει πάλι δικαρτα το go sms? Δείτε στην φωτο δεξιά από εκεί που γράφεις δεν έχει την ένδειξη από ποια σιμ θα στείλεις το μήνυμα! Να κάνεις ενημέρωση. Έβγαλε και άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 πολυ καλος και ο opera, αλλα αυτα ειναι γουστα φιλε μου! :) αs πουμε για μενα ειναι καλυτερος μακραν ο dolphin γιατι υποστηρίζει και flash player (κατι που δεν το εχουν πολοι) και τον εχω βολευτει φοβερα γενικοτερα! ειναι ο,τι συνηθισεις! Πράγματι πολύ καλός ο dolphin, αλλά η ιστορία με το webzine με έκανε να τον στείλω απο κει που'ρθε... Τώρα έχω FF που είναι σχετικά βαρύς και δοκιμάζω τον CM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Να κάνεις ενημέρωση. Έβγαλε και άλλη. ρε συ τις έχω κάνει αλλά μάλλον δεν υποστηρίζει το κινητό μου ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ψάχνω κάποιο app για να μεταφέρω μέσω WiFi αρχεία από το android στο PC Και τα δύο στο ίδιο δίκτυο εννοείται Έχω βρει αρκετά άλλα θα ήθελα κάποια πρόταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εδώ είσαι... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el Ότι καλύτερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Υπαρχει ειδικο topic για το Greenify για να πουμε απορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 δες και το SuperBeam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 δες και το SuperBeam Αυτό είναι το κορυφαίο για αντιγραφή ασύρματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 υπαρχει καμια εφαρμογη που να διαβαζει τα τραγουδια που εχω στο κινητο μου να τα αναγνωριζει να προσθετη το καθενα φωτογραφια απο πιο αλμπουμ ειναι ή απο πιον τραγουδιστη ειναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αυτό είναι το κορυφαίο για αντιγραφή ασύρματα. Είναι καλύτερο από το Wi-Fi file transfer pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 υπαρχει καμια εφαρμογη που να διαβαζει τα τραγουδια που εχω στο κινητο μου να τα αναγνωριζει να προσθετη το καθενα φωτογραφια απο πιο αλμπουμ ειναι ή απο πιον τραγουδιστη ειναι;;; Poweramp Music Player πατάς άπονο στο τραγούδι που παίζει και σου βγάζει επιλογές, ψαχνή για το εξώφυλλο στο internet επιλεγείς και το έχεις για πάντα χωρείς internet...;) Εγώ το έχω αγοράσεις γιατί έχει και καταπληκτικό equalizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αξιζει το fleksy πληκτρολογιο; Το χρησιμοποιει κανεις σας; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Σαν πληκτρολογιο το καλυτερο ολων για εμενα ειναι το swiftkey και ειδικα τωρα που ειναι και δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts