panosz75 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Υπάρχει widgetάκι σαν το timescape της Sοny για τις φωτογραφίες, αλλά να δουλεύει σε όλους τους launchers; Στο Z1c μου δεν το βλέπει ούτε ο Nova ούτε ο Next. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εμενα δεν λέει vip, 4.7.3 λεει Αν είχες αγορασμενη την pro και κάνεις login σε αυτή που έχεις τώρα με τα ίδια στοιχεία, θα γυρίσει σε vip. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Υπαρχει καμια δοκιμασμενη εφαρμογη voice changer, να μιλω realtime σε κληση και να εχω επιλεξει 'αλλοιωμενη' φωνη; Στους υπολογιστες, για offline καταστασεις, υπαρχουν τετοια προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 για βοηθηστε λιγο.καποτε ειχα εγκαταστησει μια εφαρμογη ip cam κατι και απο το κινητο εβλεπα οτι " εβλεπε" η καμερα που ειναι συνδεδεμενη με usb πανω στο πισι!πχ το σαλονι. βρηκα με βοηθεια καποιες εφαρμογες αλλα δεν εχω καταλαβει πως μεσα απο την εφαρμογη θα "δει" την καμερα του πισι ! εδω κανενας που να μπορει να βοηθησει πλιζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θα την δει αν ανοιξεις την πορτα στο router και βαλεις την σωστη wan ip στην εφαρμογη. Φυσικα πρεπει να ειναι ανοιχτο το pc εφοσον μιλαμε για usb συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θα την δει αν ανοιξεις την πορτα στο router και βαλεις την σωστη wan ip στην εφαρμογη. Φυσικα πρεπει να ειναι ανοιχτο το pc εφοσον μιλαμε για usb συνδεση άρα λες ότι ίσως η εφαρμογή να πρέπει να έχει εγκατασταθεί και στο πισι;(Εάν έχει τέτοια επιλογή) πέραν της πόρτας που λες. πάντως πόρτα τότε δεν είχα ανοίξει στο ρουτερ σίγουρα γιατί δεν ήξερα πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Οχι, δεν λεω αυτο. Με ποια εφαρμογη βλεπεις στην οθονη του πισι σου την καμερα; Τις ρυθμισεις αυτης της εφαρμογης πρεπει να δεις και να τις περασεις στην εφαρμογη του κινητου σου. Δυστυχως δεν εχει τυχει ποτε τετοιου ειδους συνδεση. Με ipcameras παιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το clear cashe memory τι προσφέρει στην συσκευή και πως το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Οχι, δεν λεω αυτο. Με ποια εφαρμογη βλεπεις στην οθονη του πισι σου την καμερα; Τις ρυθμισεις αυτης της εφαρμογης πρεπει να δεις και να τις περασεις στην εφαρμογη του κινητου σου. Δυστυχως δεν εχει τυχει ποτε τετοιου ειδους συνδεση. Με ipcameras παιζω. είναι μια Microsoft HD web cam που είναι συνδεδεμένη στο πισι με usb! Δηλαδή με το cd εγκατάστασης την πέρασα απλά.δεν βλέπω να έχει άλλες ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μπορει κανεις να βλεπει street view απο το κινητο; Με ποια εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μπορει κανεις να βλεπει street view απο το κινητο; Με ποια εφαρμογη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilerise.mystreetviewpaid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μπορει κανεις να βλεπει street view απο το κινητο; Με ποια εφαρμογη; Με τους χάρτες της google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Η επίσημη εφαρμογή του PayPal έχει τρελάνει τα wake locks, συμβαίνει και σε άλλους ή σε μένα κόλλησε; ούτε η επανεκκίνηση βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Θυμάμαι παλιά jb περίοδο o MX Player τουλάχιστον ο PRO σου έδινε την δυνατότητα πριν παρακολουθήσεις κάποιο βίντεο, να το κατεβάσεις ή να το παρακολουθήσεις. Αυτό δεν ισχύει πλέον; Στα wp στα οποία ήμουν για κάνα χρόνο την έχεις την επιλογή κανονικά, τουλάχιστον στα lumia. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορει κανεις να βλεπει street view απο το κινητο; Με ποια εφαρμογη; Το street view ειναι ενσωματωμενο και σ'αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για να κανω backup τα δεδομενα μιας εφαρμογης και να τα επαναφερω σε μιαν αλλη, ωστε να λειτουργησω την εφαρμογη με τα δεδομενα και τις ρυθμισεις λες και βρισκομαι στο πρωτο κινητο τι υπαρχει? Θελω κατι που να μην απειτει ροοτ, και η δυνατον ουτ desktop application οπως πχ το Helim που θελει desktop companion? Υπαρχει κατι που τα κουμπωνει απευθειας σε SD και εισαι ετοιμος? Χωρις ροοτ παντα ολα αυτα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για να κανω backup τα δεδομενα μιας εφαρμογης και να τα επαναφερω σε μιαν αλλη, ωστε να λειτουργησω την εφαρμογη με τα δεδομενα και τις ρυθμισεις λες και βρισκομαι στο πρωτο κινητο τι υπαρχει? Θελω κατι που να μην απειτει ροοτ, και η δυνατον ουτ desktop application οπως πχ το Helim που θελει desktop companion? Υπαρχει κατι που τα κουμπωνει απευθειας σε SD και εισαι ετοιμος? Χωρις ροοτ παντα ολα αυτα... Titanium backup Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Χωρίς ρουτ, νομίζω για να πάρεις δεδομένα + εφαρμογή, το helium είναι μονόδρομος. Με ρουτ οι επιλογές πολλαπλασιαζονται. Το τιτανιουμ που σου πρότεινε ο φίλος θέλει ρουτ, αλλιώς δεν δουλεύει Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρε φίλε είσαι πολύ μεγάλος, πάρα πολύ μεγάλος.το μόνο μείον είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όλη την αγωνιστική μόνο την ομάδα σου Όσες θες Βάζεις........πρόγραμμα δεν βλέπω....!!! http://s7.postimg.org/rhxw80l7f/Picture0001.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 στην εφαρμογη google+ φαινεται η οχι το email μου σε ολους?επισης και στο youtube.το email μου φαινεται καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Όσες θες Βάζεις........πρόγραμμα δεν βλέπω....!!! http://s7.postimg.org/rhxw80l7f/Picture0001.png Εγώ πάλι βλέπω, αλλά λάθος μέρες, βλέπω τα παιχνίδια Παρασκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αλλη μια φορα προβλημα με skype.. Ολα ξεκινησαν οταν απο το pc δεν ανοιγε το skype, ανοιγει λευκο παραθυρο που δεν ανταποκρινεται. Ακομα και με τερματισμο απο taskmanager δεν κλεινει. Εκανα απεγκατασταση, κατεβασμα ξανα και με το ανοιγμα κανει το ιδιο πραγμα. Απο το android εμπαινε ομως. Λεω ας αλλαξω τον κωδικο μηπως μου κανανε καμια μαλαγανια. Αλλαζω τον κωδικο απο android, μου λεει για εξτρα ασφαλεια κανε επαληθευση 2 βηματων, την κανω, κατεβαζω και την εφαρμογη microsoft account, οπου γινεται και ενα περιεργο μπλεξιμο google-microsoft, καθως ξαναζηταει sign in google και ολα εδειξαν οτι ελαβαν τελος. Παω να μπω skype και τωρα δε μπαινει ουτε απο android! Ενω απο Pc συνεχιζει το ιδιο βιολι Στο λογαριασμο microsoft μπαινει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Αυτό με τη λευκή οθόνη στο PC το είχα πάθει παλιότερα αλλά πάει καιρός και δε θυμάμαι πώς το έφτιαξα. Το έφτιαξα ψάχνοντας πάντως: Google it. Skype blank screen Δοκίμασε κι αυτό που είναι πολύ απλό μήπως πιάσει: https://www.youtube.com/watch?v=vCPr4v2pRvk EDIT: Τώρα που θυμήθηκα είχα κάνει και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά και κάτι άλλο που δε μου 'ρχεται στο μυαλό τώρα. EDIT2: Ένα ένα μου 'ρχονται. Από εδώ πρέπει να είχα αρχίσει: support.skype Edited August 14, 2014 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή οταν θελω να καλέσω απο δικαρτο τηλέφωνο, να με ρωτάει απο ποια κάρτα sim θελω να καλεσω; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ποιο δικαρτο έχεις? Γιατί στο δικό μου υπάρχει επιλογή να με ρωτάει κάθε φορά αν θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts