Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε όλους.

Το είχα ποστάρει στο τόπικ του samsung s4, αλλά εδώ νομίζω ταιριάζει καλύτερα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό ώστε να μην επηρεάζεται η στάθμη του ήχου κλήσης όταν πειράζουμε το volume up/down? Έχω χάσει αρκετές κλείσεις από καταλάθος χαμηλή ένταση λόγω αυτού.

Ευχαριστώ.

Γεια σε όλους.

Το είχα ποστάρει στο τόπικ του samsung s4, αλλά εδώ νομίζω ταιριάζει καλύτερα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό ώστε να μην επηρεάζεται η στάθμη του ήχου κλήσης όταν πειράζουμε το volume up/down? Έχω χάσει αρκετές κλείσεις από καταλάθος χαμηλή ένταση λόγω αυτού.

Ευχαριστώ.

Γιατί νομίζεις ότι εδώ ταιριάζει περισσότερο κάτι που αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο κινητό;

Γιατί στα HTC που έχω τα τελευταία 3 χρόνια δεν συμβαίνει και τέτοιο.

Καλύτερα λοιπόν να περιμένεις απάντηση στο θέμα της συσκευής σου.

Φιλικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κάτι άσχετο. Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να σου λέει τον συντομότερο δρόμο που μπορείς να πάρεις για να φτάσεις κάπου μέσω λεωφορείων, μετρό κτλ;

Να τα λέει όμως αναλυτικά, με αριθμούς, στάσεις και τέτοια. Νομίζω υπάρχει μια που λέγεται transit αλλά δεν είναι διαθέσιμη Ελλάδα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=andr.AthensTransportation

129026.png?1640591734

Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να σου λέει τον συντομότερο δρόμο που μπορείς να πάρεις για να φτάσεις κάπου μέσω λεωφορείων, μετρό κτλ;

Να τα λέει όμως αναλυτικά, με αριθμούς, στάσεις και τέτοια. Νομίζω υπάρχει μια που λέγεται transit αλλά δεν είναι διαθέσιμη Ελλάδα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Google maps.

Καλημερα σας εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μπορρεσε κανεις να με βοηθειση

γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα οπως στο ΝΟΤΕ 2 τραβωντας βιντεο μπορεις πατωντας ενα αλλο κουμπακι να φωτογραφισεις διχως να διακοψεις το βιντεο

εχω το ΝΟΤΕ ν700

ευχαριστω

Καλημερα σας εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μπορρεσε κανεις να με βοηθειση

γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα οπως στο ΝΟΤΕ 2 τραβωντας βιντεο μπορεις πατωντας ενα αλλο κουμπακι να φωτογραφισεις διχως να διακοψεις το βιντεο

εχω το ΝΟΤΕ ν700

ευχαριστω

Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως σε βολέψει. Στο s2, άρα και στο note φαντάζομαι, γίνεται να τραβήξεις φωτογραφία την ώρα που αναπαράγεις το βίντεο μέσω του στοκ video player. Δοκίμασε το κι αυτό.

Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως σε βολέψει. Στο s2, άρα και στο note φαντάζομαι, γίνεται να τραβήξεις φωτογραφία την ώρα που αναπαράγεις το βίντεο μέσω του στοκ video player. Δοκίμασε το κι αυτό.

Εχω βαλει το Geeky Video Player Free

βγαζει αναλυτικα ανα 5'' σε εικονες το Βιντεο και μετα με το Πενακι πατας επανω και την σκηνη που βλεπεις την αποθηκευει σαν φωτογραφια 1280χ 880 οχι περισσοτερο:(

αυτο το κανει και ο ΜΧ Player ΑΛΛΑ οχι τοσο αναλυτικα

το αλλο που ζηταω ισως να μην υπαρχει

σε ευχαριστω παντως βρηκα αυτο το προγραμματακι μετα απο την δικη σου απαντηση και θα παραμεινω σε αυτο

ειναι πολυ καλο

να σαι καλα

Λόγω πολλών ταξιδιών τον τελευταιο καιρό χρειαζομαι μια εφαρμογή για ενημέρωση για τον καιρό.

έχω την go weather ex αλλά δεν υπάρχει πληρότητα ως προς τις περιοχές που καλύπτει,πχ.το ρεθυμνο δεν υπάρχει.

κάτι αρτιότερο υπάρχει?ελληνική ή μη?

γνωρίζει κάποιος?

Θέλω μια εφαρμογή για tracking από πακέτα εξωτερικού, που να βγάζει όμως όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το site των ΕΛΤΑ: δηλαδή πότε μπήκε στην χώρα, πότε πέρασε την διαλογή αεροδρομίου και πότε βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς παράδοση.

Έχετε δει κάποια τέτοια;

Δυστυχώς τις δοκίμασα όλες και όλες βγάζουν τα ίδια πράγματα.

Δηλαδή μόνο την άφιξη και τίποτα άλλο αναλυτικό.

Εξακολουθεί η σελίδα των ΕΛΤΑ (όταν δουλεύει) να έχει την πληρέστερη πληροφόρηση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δυστυχώς τις δοκίμασα όλες και όλες βγάζουν τα ίδια πράγματα.

Δηλαδή μόνο την άφιξη και τίποτα άλλο αναλυτικό.

Εξακολουθεί η σελίδα των ΕΛΤΑ (όταν δουλεύει) να έχει την πληρέστερη πληροφόρηση.

Μια χαρα τα βγάζει το trackchecker, αρκεί βεβαία να επιλέξεις να ελέγχει και τα ΕΛΤΑ.

http://img.tapatalk.com/d/13/10/16/nese6ygy.jpg

Μια χαρα τα βγάζει το trackchecker, αρκεί βεβαία να επιλέξεις να ελέγχει και τα ΕΛΤΑ.

http://img.tapatalk.com/d/13/10/16/nese6ygy.jpg

Το trackchecker είναι site ή εφαρμογή;

Γιατί μιλάμε μόνο για εφαρμογές.

Amazon Fire stick 4k max

Το trackchecker είναι site ή εφαρμογή;

Γιατί μιλάμε μόνο για εφαρμογές.

Ειρωνικά το λες; Μόλις λίγο πιο πάνω έκανες παράθεση την εφαρμογή trackchecker.

Λόγω πολλών ταξιδιών τον τελευταιο καιρό χρειαζομαι μια εφαρμογή για ενημέρωση για τον καιρό.

έχω την go weather ex αλλά δεν υπάρχει πληρότητα ως προς τις περιοχές που καλύπτει,πχ.το ρεθυμνο δεν υπάρχει.

γνωρίζει κάποιος?

Εγώ είχα το 1weather κυρίως.

Αρκετά καλό, όσο για τις περιοχές μπορούσε να βρει το χωριό μου στη Χαλκιδική (οι μισές το βρίσκουν οι άλλες μισές όχι).

Ειρωνικά το λες; Μόλις λίγο πιο πάνω έκανες παράθεση την εφαρμογή trackchecker.

Μπερδεύτηκα έχεις δίκιο.

Είδα μόνο το 2ο link που είναι site. Δεν πρόσεξα ότι το track checker αναφερόταν και στο 1ο Link.

Λοιπόν την έβαλα την εφαρμογή, τίκαρα και το ΕΛΤΑ, αλλά πάλι δεν βγάζει ανάλυση.

Πώς το κάνουμε για να βγάζει όλη την πληροφόρηση;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

γνωρίζει κάποιος?

Επειδή έχω γνωστό μου που ασχολείται με χωράφια και τον ενδιαφέρει η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες, μου έχει πει πώς ποιο αξιόπιστο site (βρίσκει και μικρά χωριά στον Ν. Κιλκίς, άρα υποθέτω και σε άλλους νομούς) είναι το meteo.gr.

Του έχω δώσει να ελέγξει και το accuweather.com, το οποίο και αυτό βρίσκει μικρά χωριά, κυρίως γιατί το στα ενσωματωμένα weather widgets των HTC, και μου είπε πως και αυτό είναι καλό, αλλά όχι όσο το meteo.gr

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

γνωρίζει κάποιος?

Δοκίμασε μια το android weather αν θες με widgets. Εγώ πάντως έχω βάλει να βρίσκει την τοποθεσία μου.

Έχω μία απορία. Ενώ πριν (αν είχα προσέξει 2-3 εβδομάδες) όταν ακολουθούσα κάποιο link (από υπολογιστή) που με πήγαινε σε εφαρμογή στο play store, κάτω από το εγκατάσταση εμφάνιζε τις συσκευές μου και πατούσα εκεί εάν ήθελα εγκατάσταση, τώρα μου γράφει ότι ‘’δεν έχετε καμία συσκευή’’ και όταν πατάω επάνω, με πηγαίνει στο support.google.come και μου λέει ‘’δεν έχετε αποκτήσει πρόσβαση στην εφαρμογή google play store με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συσκευή σας’’. Από τις δύο nexus (tablet, κινητό) συσκευές μου, μπαίνω κανονικά στο play store και κατεβάζω επίσης. Ξέρετε κάτι γι’ αυτό;

Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω εδώ; Ή εάν δεν γράφω στο σωστό νήμα, να μου πείτε που μπορώ; Πηγαίνοντας στη διαχείριση συσκευής Android, μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενεργές συσκευές. Στις ρυθμίσεις → ασφάλεια → διαχειριστές συσκευών, είναι τσεκαρισμένο η διαχείριση συσκευής Android.

Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω εδώ; Ή εάν δεν γράφω στο σωστό νήμα, να μου πείτε που μπορώ; Πηγαίνοντας στη διαχείριση συσκευής Android, μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενεργές συσκευές. Στις ρυθμίσεις → ασφάλεια → διαχειριστές συσκευών, είναι τσεκαρισμένο η διαχείριση συσκευής Android.

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του play από τον διαχειριστή εφαρμογών.

Θα σου ζητήσει να ξαναβάλεις το λογαριασμό σου.

Παιδια εχω την εφαρμογη Tapatalk εδω και αρκετο καιρο και στο κινητο και στο tablet.

Τωρα ακριβως πως λεγεται,Tapatalk pro ή Tapatalk 4 θα σας γελασω,εχω μπερδευτει καπως. Την ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο και εχω τις τελευταιες εκδοσεις και στο κινητο και στο ταμπλετ.

Το θεμα ειναι οτι στο κινητο,εντελως ξαφνικα,εδω και λιγες μερες,αρνειται πεισματικα να μπει στο myphone. Συνεχεια μου λεει "απετυχε η συνδεση με το φορουμ. Αν το προβλημα παραμενει επικοινωνηστε με τον διαχειριστη του φορουμ κτλ" . Σε αλλα 2 φορουμ που χρησιμοποιω μπαινει κανονικα. Στο myphone δεν μπαινει καν.

Ολα αυτα στο κινητο. Στο tablet τετοια προβληματα δεν υπαρχουν,μπαινει κανονικα σε ολα τα φορουμς αλλα και στο myphone.

Τι μπορω να κανω,ξερει κανεις? Δοκιμασα να διαγραψω την προσωρινη μνημη αλλα δεν εγινε τιποτα.

Μπερδεύτηκα έχεις δίκιο.

Είδα μόνο το 2ο link που είναι site. Δεν πρόσεξα ότι το track checker αναφερόταν και στο 1ο Link.

Λοιπόν την έβαλα την εφαρμογή, τίκαρα και το ΕΛΤΑ, αλλά πάλι δεν βγάζει ανάλυση.

Πώς το κάνουμε για να βγάζει όλη την πληροφόρηση;

Δηλαδή σε συγκεκριμμενο track number, που το βλέπεις στο site του ΕΛΤΑ, ενώ έχεις τσεκαρισμενα τα παρακάτω, δεν σου βγάζει την πρόοδο στην Ελλάδα;

http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/3ubytu2u.jpg

Έβαλες την παραπάνω εκδοση;

Τελικά θα κρατήσω την καινούργια. Την ψιλοσυνήθισα, δεν είναι τόσο χάλια!:p

Εγώ είχα το 1weather κυρίως.

Αρκετά καλό, όσο για τις περιοχές μπορούσε να βρει το χωριό μου στη Χαλκιδική (οι μισές το βρίσκουν οι άλλες μισές όχι).

Επειδή έχω γνωστό μου που ασχολείται με χωράφια και τον ενδιαφέρει η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες, μου έχει πει πώς ποιο αξιόπιστο site (βρίσκει και μικρά χωριά στον Ν. Κιλκίς, άρα υποθέτω και σε άλλους νομούς) είναι το meteo.gr.

Του έχω δώσει να ελέγξει και το accuweather.com, το οποίο και αυτό βρίσκει μικρά χωριά, κυρίως γιατί το στα ενσωματωμένα weather widgets των HTC, και μου είπε πως και αυτό είναι καλό, αλλά όχι όσο το meteo.gr

Δοκίμασε μια το android weather αν θες με widgets. Εγώ πάντως έχω βάλει να βρίσκει την τοποθεσία μου.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά,

κατέβασα μερικές και θα τσεκαρω ακρίβεια προβλέψεων και τι επιλογές έχουν για να δω ποια θα κρατήσω

Τελευταία το tapatalk 4 ή 4.1.2 ή pro ή όπως αλλιώς προτιμάτε, στα καλά καθούμενα κλείνει ενώ είσαι στο γράψιμο ενός μηνύματος! Ετοίμαζα ένα "σεντόνι" σε άλλο φόρουμ και για πολλοστή φορά έκλεισε με fc!

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του play από τον διαχειριστή εφαρμογών.

Θα σου ζητήσει να ξαναβάλεις το λογαριασμό σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ακόμη εξακολουθεί να μην βλέπει τις συσκευές μου. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα, απλός είμαι περίεργος γιατί το κάνει αυτό.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II