makis206 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλός ο dolphin και πολύ ελαφρύς αλλά δεν μου αρέσει που στο πάνω μέρος του υπάρχουν τόσα πράγματα (tabs, και χώρος για το link και υπάρχει και το status bar). Θα τα ήθελα πιο συμαζεμενα. Σε μια 4ιντση ας πούμε οθόνη θα έμενε πολύ λίγος χώρος για το site. Το ξέρω ότι υπάρχει και το fullscreen mode αλλά με κουράζει λίγο. Τώρα θα πείτε πολύ ιδιοτροπία αλλά εντάξει... να κάνω και τις παρατηρήσεις μου. Παρόλα αυτά παραμένει από τους κορυφαίους για android. Προσωπικά το μόνο που με ενόχλησε είναι τα "παράθυρα" που ξεπετάγονται από δεξιά κι αριστερά όταν θέλω να κάνω scroll μια σελίδα αντιστοίχως, κατά τ'άλλα δείχνει άψογος προς το παρόν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Καλός ο dolphin και πολύ ελαφρύς αλλά δεν μου αρέσει που στο πάνω μέρος του υπάρχουν τόσα πράγματα (tabs, και χώρος για το link και υπάρχει και το status bar). Θα τα ήθελα πιο συμαζεμενα. Θα συμφωνήσω.. Μου δίνει τη δυνατότητα η ρομ που φοράω και τον έριξα στα 200dpi και έγινε όμορφος. Αλλιώς όντως πιάνει αρκετά. Προσωπικά το μόνο που με ενόχλησε είναι τα "παράθυρα" που ξεπετάγονται από δεξιά κι αριστερά όταν θέλω να κάνω scroll μια σελίδα αντιστοίχως, κατά τ'άλλα δείχνει άψογος προς το παρόν.:) Αυτά απ'όσο ξέρω μπορείς να τα απενεργοποιήσεις να εμφανίζονται έτσι, ρίξε μια ματιά ;-) http://img.tapatalk.com/d/13/06/20/5ura5are.jpg Edited June 20, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αυτά απ'όσο ξέρω μπορείς να τα απενεργοποιήσεις να εμφανίζονται έτσι, ρίξε μια ματιά ;-) Ε είμαι στράβακλας δεν εξηγείται αλλιώς! Δοκιμάζω ευθύς αμέσως..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού σελιδοδεικτών στον dolphin απο google λογαριασμό?Έχει μια επιλογή sync from stock browser αλλά ο browser στο S4 δε συγχρονίζει σελιδοδείκτες, άρα είναι ανούσιο. Το μόνο που με ενδιαφέρει.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Aπο flash παιζει??? Το jet pack μου κανε κολληματα ολο τον browser και επισης με αποσυνδεε καθε φορα απο καθε σελιδοδεικτη μου. Το ξηλωσα και επανηλθε. Δοκίμασε το jet pack 2.0.1 :) Υπάρχει επιλογή να αφαιρέσω της δύο επιλογές που γράφω? Θέλω με ένα "ταπ" να μπορώ να κάνω χειρονομία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Με τις καλοκαιρινές άδειες "προ των πυλών", ποια εφαρμογή e-reading θα προτείνατε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αν εννοείς για epubs εγώ προτείνω το cool reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Με τις καλοκαιρινές άδειες "προ των πυλών", ποια εφαρμογή e-reading θα προτείνατε; Ευχαριστώ. FBReader αβλεπί. Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, το μόνο που μου διάβασε κάποια ελληνικά βιβλία χωρίς πρόβλημα, κλπ κλπ. Δες την περιγραφή και θα καταλάβεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.geometerplus.zlibrary.ui.android Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το simple mp3 downloader το έβγαλαν από το google play.Ξέρει κανείς το λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται, το Swiftkey είναι πάλι σε προσφορά, στις δύο εκδόσεις, tablet και τηλεφώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας λεει σε ποιο δικυτο ανηκει ενας αριθμος; Εκτος απο αυτην: http://nikolocogr.blogspot.gr/2012/09/vodafone-phone-finder-update.html?m=1 που ειναι μονο για συνδρομητες vodafone. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας λεει σε ποιο δικυτο ανηκει ενας αριθμος; Εκτος απο αυτην: http://nikolocogr.blogspot.gr/2012/09/vodafone-phone-finder-update.html?m=1 που ειναι μονο για συνδρομητες vodafone. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348755 εγω αυτες ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348755 εγω αυτες ξερω ψαχνω κατι παρομοιο με αυτο που ανεφερα πιο πανω, οχι αναγνωριση κλησης. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Για καιρό το widget του GO πως το βλέπετε;;;Έκανα μια σύγκριση με 1weather και είχαν μια απόκλιση με το freemeteo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 3 πολύ καλές, δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, καινούργιες εφαρμογές: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.venturegeeks.efood για φαγητό. Πολύ καλή! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z η γνωστή εφαρμογή για pc και σε android! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.romfea.android εκκλησιαστικά νέα για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στην εφαρμογή Android weather έχει "pro" έκδοση χωρίς διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 εχει κανεις προβλημα με το skype εκδοση 3.2.0.6673? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Για καιρό το widget του GO πως το βλέπετε;;;Έκανα μια σύγκριση με 1weather και είχαν μια απόκλιση με το freemeteo. Κατα τύχη και εγώ έβαλα αυτά τα 2 προχτές ψάχνοντας αντικαταστάτη του beautiful. Μέχρι τώρα με κερδίζει το Go. Έχει ποικιλία στα widget, καλύτερη πρόβλεψη για Αθήνα (αν και ο καιρός είναι καλός τώρα και μόνο σε λεπτομέρειες διαφέρουν οι προβλέψεις) και έχει και κουμπί refresh πάνω στο widget. Και φυσικά όπως όλα της Go τεράστια ποικιλία themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κατα τύχη και εγώ έβαλα αυτά τα 2 προχτές ψάχνοντας αντικαταστάτη του beautiful. Μέχρι τώρα με κερδίζει το Go. Έχει ποικιλία στα widget, καλύτερη πρόβλεψη για Αθήνα (αν και ο καιρός είναι καλός τώρα και μόνο σε λεπτομέρειες διαφέρουν οι προβλέψεις) και έχει και κουμπί refresh πάνω στο widget. Και φυσικά όπως όλα της Go τεράστια ποικιλία themes. Καλα με τις εφαρμογές καιρού δεν εβγαλα ποτε άκρη. Το ενα δίνει βροχή το αλλκ ηλιο και δεβ εχω καταλήξει πουθενά. Για πείτε τι γνώμη σας για το eye in the sky. Το μοναδικό που μου αρέσει μεχρι στιγμής Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χρησιμοποιώ το fancy widgets. Δεν με έχει απογοητεύσει. Στις ρυθμίσεις τοποθεσίας έχω βάλει στο geocoder και στον παροχο καιρού το Accuweather. Ανανέωση, έχω βάλει κάθε μισή ώρα. Δοκίμασε το έτσι και δεν θα χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χρησιμοποιώ το fancy widgets. Δεν με έχει απογοητεύσει. Στις ρυθμίσεις τοποθεσίας έχω βάλει στο geocoder και στον παροχο καιρού το Accuweather. Ανανέωση, έχω βάλει κάθε μισή ώρα. Δοκίμασε το έτσι και δεν θα χάσεις. Ανανέωση κάθε μισή ώρα δεν είναι θάνατος για την μπαταρία; Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Αν νομίζεις θα έχεις πρόβλημα βάλε μεγαλύτερο διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Αν νομίζεις θα έχεις πρόβλημα βάλε μεγαλύτερο διάστημα. Εγώ το έχω το δικό μου πρόγραμμα άνα δύο ώρες και τις βραδινές ώρες καθόλου. Νομίζω ότι άνα μισή ώρα όσο δυνατή μπαταρία και να έχεις θα την γονατίσει το οποιοδήποτε πρόγραμμα. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Έχεις επιλογή να το παραμετροποιήσεις όπως θες. Δοκίμασε το. Δεν χάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλα με τις εφαρμογές καιρού δεν εβγαλα ποτε άκρη. Το ενα δίνει βροχή το αλλκ ηλιο και δεβ εχω καταλήξει πουθενά. Για πείτε τι γνώμη σας για το eye in the sky. Το μοναδικό που μου αρέσει μεχρι στιγμής Εχεις δοκιμασει το poseidon? Για Ελλαδα μακραν το καλυτερο. Ολα τ αλλα ειναι αδυνατον να τα εμπιστευτεις. Δεν εχει widgets κλπ αλλα ειναι αλανθαστο στις προβλεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts