DonJuan Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Περιεργο... Το ειχα και στην ics και στην jb και δουλευει μια χαρα,δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Γιατι δεν στελνεις ενα μηνυμα στον developer? Και με την στοκ εφαρμογη και με το handcent sms δουλευει μια χαρα (xperia s) Το θέμα με τα μηνύματα δε με απασχολεί τόσο καθώς έχω τη συσκευή συνεχώς δίπλα μου. Να δώσω τα στατιστικά της μπαταρίας να μου πείτε αν έχει κάνει δουλειά: Εγκαθιστώ την εφαρμογή χθες το βράδυ με 66% μπαταρία και ενεργοποιημένο το ξυπνητήρι, σήμερα το πρωί στις 12 είχε 61% μπαταρία και τώρα με 15 σταλμένα μηνύματα, 3 λεπτά κλήσεων και καθόλου ίντερνετ (με όλα απενεργοποιημένα - συγχρονισμός, gps, δεδομένα κτλ) η μπαταρία είναι στο 43%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ουτε εγω πιστευω οτι οταν χρησιμοποιεις το κινητο σε βοηθανε αυτου του ειδους οι εφαρμογες.Απλα σε διευκολυνουν σε αυτοματες λειτουργιες που θα επρεπε να κανεις καθε μερα και καθε στιγμη που δεν χρησιμοποιεις το κινητο σου. Γυρω στα 29ΜΒ μου δειχνει καταναλωση. Το βραδυ σε λειτουργια πτησης εφαγε 1% σε 6 ωρες περιπου. Ηδη ειμαι στην 3η μερα και 19% υπολοιπο με την νορμαλ μου χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στα προηγουμενα τηλεφωνα, χρησιμοποιουσα το root call blocker. Τωρα σε αυτο δεν παιζει. Καποιες αλλες εφαρμογες που δοκιμασα δεν ηταν τοσο καλες. Χτυπουσε μια φορα το τηλεφωνο και μετα εκλεινε. Καποια αλλη εφαρμογή εξίσου καλή με το root call blocker εχετε να προτεινετε; Εγω χρησιμποιώ την εφαρμογή Advnaced Call Manager και κάνει αυτό που ζητάς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Σ ευχαριστω, αλλα ειναι μονο για symbian :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εγω χρησιμποιώ την εφαρμογή Advnaced Call Manager και κάνει αυτό που ζητάς. :) Εδώ μιλάμε για android όχι για symbian.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σ ευχαριστω, αλλα ειναι μονο για symbian :confused: Εδώ μιλάμε για android όχι για symbian.... Ρε παιδιά....Είναι και για android. Αφού σας είπα ότι το χρησιμοποιώ. Πατήστε το download και θα σας ρωτήσει για ποιό λειτουργικό θέλετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρε παιδιά....Είναι και για android. Αφού σας είπα ότι το χρησιμοποιώ. Πατήστε το download και θα σας ρωτήσει για ποιό λειτουργικό θέλετε.... Δεν αφήνει να επιλέξουμε android, μονο symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Δεν αφήνει να επιλέξουμε android, μονο symbian. Μήπως εννοεί αυτο; http://android.m.brothersoft.com/advanced_call_manager-4812.html Edited June 18, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν αφήνει να επιλέξουμε android, μονο symbian. Μήπως εννοεί αυτο; http://android.m.brothersoft.com/advanced_call_manager-4812.html Ναι αυτό εννοώ.....Μου κάνει εντύπωση που δεν αφήνει να επιλέξεις android. Από το ίδιο site το είχα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλημερα καμια παραπλησια εφαρμογη του adaware που σταματαει τις διαφημησεις εχει βρει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλημερα καμια παραπλησια εφαρμογη του adaware που σταματαει τις διαφημησεις εχει βρει κανεις?? Αdfree, θα χρειαστεί να ψάξεις το apk απ'το Goοgle όμως για να το κατεβάσεις. Το χρησιμοποιώ χρόνια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλημερα καμια παραπλησια εφαρμογη του adaware που σταματαει τις διαφημησεις εχει βρει κανεις?? Αdfree, θα χρειαστεί να ψάξεις το apk απ'το Goοgle όμως για να το κατεβάσεις. Το χρησιμοποιώ χρόνια.:) Πάρτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Πάρτο.... Λειτουργει μονο σε root συσκευες?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Λειτουργει μονο σε root συσκευες?? Ναι, αν δεν είσαι ροοτ δεν μπορείς να έχεις τέτοιου είδους εφαρμογές.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ναι, όλα αυτά που μπλοκάρουν διαφημίσεις λειτουργούν μόνο σε root. Edit : με πρόλαβε ο motomoto00 Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν έχω root. Εχω κάτι viber, tango και διάφορες τέτοιες εφαρμογές που δεν θέλω να μένουν ανοικτές και να τρώνε ραμ, μήπως υπάρχει κανένας τρόπος ή εφαρμογή που να τις κλείνει; νομίζω το greenify κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά όπως είπα δεν έχω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Tapatalk 4.0.12 δυνατότητα προβολής pm και αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν έχω root. Εχω κάτι viber, tango και διάφορες τέτοιες εφαρμογές που δεν θέλω να μένουν ανοικτές και να τρώνε ραμ, μήπως υπάρχει κανένας τρόπος ή εφαρμογή που να τις κλείνει; νομίζω το greenify κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά όπως είπα δεν έχω root. Το βαιμπερ οταν το κλεισεις κλεινει. Το τανγκο τρεχει απο κατω. Μπορεις να τα κλεινεις απ τη διαχειριση των εφαρμογων, αλλα ξανανοιγουν μονα τους τα περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ουτε το viber νομιζω κλεινει γιατι αν εκλεινε τοτε πως γινεται αν σε παιρνει τηλ. καποιος απο το viber να το ανοιγει αμεσως αν δεν ετρεχε απο πισω? Απλα μπορει να μην το δειχνει στις ανοιχτες εφαρμογες οπως το tango. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ουτε το viber νομιζω κλεινει γιατι αν εκλεινε τοτε πως γινεται αν σε παιρνει τηλ. καποιος απο το viber να το ανοιγει αμεσως αν δεν ετρεχε απο πισω? Απλα μπορει να μην το δειχνει στις ανοιχτες εφαρμογες οπως το tango. Viber>περισσότερες επιλογές>ΕΞΟΔΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Viber>περισσότερες επιλογές>ΕΞΟΔΟΣ Μαλλον ΔΕΝ διαβασες τι ακριβως εγραψα διαβασε ακομα μια φορα το ποστ που εκανα ποιο πανω και θα καταλαβεις οτι εννοω οτι μπορει να ΜΗΝ το δειχνει στις ανοιχτες εφαρμογες αλλα η υπηρεσια του προγραμματος παραμενει ανοιχτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 To greenify ειναι απλά must have για android 4 και άνω.Τώρα όποιος δε θέλει να κάνει root, σεβαστό.Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει την ίδια δουλειά με ή χωρίς root.Επόμενη λύση ειναι η απεγκατάσταση των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιεί κάποιος καθημερινά και επανεγκατάσταση για όταν την χρειαστεί.Με το greenify ξέρεις ότι η χ,ψ, εφαρμογή ειναι εκεί για όταν την χρειαστείς και παράλληλα δεν καταναλώνει πόρους όταν δεν την χρησιμοποιείς. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ουτε το viber νομιζω κλεινει γιατι αν εκλεινε τοτε πως γινεται αν σε παιρνει τηλ. καποιος απο το viber να το ανοιγει αμεσως αν δεν ετρεχε απο πισω? Απλα μπορει να μην το δειχνει στις ανοιχτες εφαρμογες οπως το tango. Το Viber κλεινει αλλα απλως αφηνει εναν ''διακοπτη'' στα sms ωστε αν λαβει καποιος μηνυμα να ανοιξει την εφαρμογη. Η βασικη εφαρμογη παραμενει κλειστη αφηνοντας ελευθερους τους πορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Με την σημερινή ενημέρωση του Tapatalk, μπήκε και η ένδειξη για τα "εξερχόμενα" μηνύματα.. :) Edit: Με πρόλαβε ο φίλος @maarinos.. Edited June 18, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μαλλον ΔΕΝ διαβασες τι ακριβως εγραψα διαβασε ακομα μια φορα το ποστ που εκανα ποιο πανω και θα καταλαβεις οτι εννοω οτι μπορει να ΜΗΝ το δειχνει στις ανοιχτες εφαρμογες αλλα η υπηρεσια του προγραμματος παραμενει ανοιχτη. Μόλις πατήσω έξοδο δεν το βρίσκω ούτε στην Εμφάνιση διεργασιών μνήμη cache ούτε στο Εμφάνιση υπηρεσιών σε χρήση με την ram να ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ..Το ίδιο και στον application manager του avast. Άρα η εφαρμογή είναι ΚΛΕΙΣΤΗ. Το Viber κλεινει αλλα απλως αφηνει εναν ''διακοπτη'' στα sms ωστε αν λαβει καποιος μηνυμα να ανοιξει την εφαρμογη. Η βασικη εφαρμογη παραμενει κλειστη αφηνοντας ελευθερους τους πορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts