Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.παιδια ξερει κανενας καποιο προγραμμα για να κανω συγχ3ονισμο επαφων τηλεφωνου με το facebook?χρησιμοποιουσα το sync.me αλλα τωρα το απεσυραν και δεν δουλευει..
Samsung Galaxy S8 plus.....

καλυτερο προγραμμα μεταφορας αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο και το αντιθετω airdroid ειπαμε?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Εμένα με έχει βολέψει το Wifi file transfer Pro αλλά ναι οι περισσότεροι από ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιούν το airdroid.:)

Ρε παιδιά, γίνεται από την εφαρμογή του Dropbox να κάνω πολλαπλή επιλογή για να μην κάνω export ένα ένα?

Όσοι χρησιμοποιούν το UCCW βγήκε νέα εκδοσή UCCW 2.8.0 beta

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα.παιδια ξερει κανενας καποιο προγραμμα για να κανω συγχ3ονισμο επαφων τηλεφωνου με το facebook?χρησιμοποιουσα το sync.me αλλα τωρα το απεσυραν και δεν δουλευει..

Βάλε το ubersync.

Παιδιά έχω καποιες ταινίες στον Η/Υ και θέλω να τις δώσω στο ταμπλετ,μπορω να επικοινωνησω τον υπολογιστη με το ταμπλετ και να τις δω απο τον σκληρό του δίσκο.....
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά έχω καποιες ταινίες στον Η/Υ και θέλω να τις δώσω στο ταμπλετ,μπορω να επικοινωνησω τον υπολογιστη με το ταμπλετ και να τις δω απο τον σκληρό του δίσκο.....

Με το ES file explorer σίγουρα γίνεται αυτό. Και το MX video player καταλαβαίνει και υπότιτλους από το δίκτυο...

Με το ES file explorer σίγουρα γίνεται αυτό. Και το MX video player καταλαβαίνει και υπότιτλους από το δίκτυο...

+1. Κι εγώ με ES File Explorer μεταφέρω αρχεία μεταξύ κινητού και υπολογιστή .

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ποια η διαδικαδια με τον es?

Ευχαριστω

Κάνεις slide μέχρι να βρεις το lan shares. Πατάς new, scan, επιλέγεις το pc σου, κάνεις login και έχεις πρόσβαση στα περιεχόμενα του pc sou για copy paste.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Διαλέγεις και γλώσσα για τον υπότιτλο;

Δεν έχει τύχει να το ψάξω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Διαλέγεις και γλώσσα για τον υπότιτλο;

Δεν έχει τύχει να το ψάξω.

Το MX έχει επιλογή για πολλαπλούς υπότιτλους αλλά και από διαφορετικό φάκελο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο λόγος που το προτείνεις ποιος είναι?

Από όσο θυμάμαι αυτή την επιλογή είχα βάλει και εγώ στο K9 όταν το χρησιμοποιούσα. Η simple password αλλά δεν έχεις αυτή την επιλογή.

Θα ηθελα τη βοηθεια κανενος αν ξερει αν μπορουμε με καποιο application να μετατρεψουμε το μενου του του τηλεφωνου απο αγγλικα σε ελληνικα.

Το κινητο δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα μιλαω για το μενου οχι για το πληκτρολογιο εχω δοκιμασει το morelocale 2 αλλα δεν εκανε κατι αν γνωριζει καποιος θα είμουν υποχρεος.

Το κινητο στο οποιο θελω να το κανω αυτο ειναι το alcatel 993d αν αυτο βοηθάει. Ευχαριστω για όποια βοήθεια

Θα ηθελα τη βοηθεια κανενος αν ξερει αν μπορουμε με καποιο application να μετατρεψουμε το μενου του του τηλεφωνου απο αγγλικα σε ελληνικα.

Το κινητο δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα μιλαω για το μενου οχι για το πληκτρολογιο εχω δοκιμασει το morelocale 2 αλλα δεν εκανε κατι αν γνωριζει καποιος θα είμουν υποχρεος.

Το κινητο στο οποιο θελω να το κανω αυτο ειναι το alcatel 993d αν αυτο βοηθάει. Ευχαριστω για όποια βοήθεια

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες, αλλά καλύτερα γράψε την έκδοση Android που έχεις μπας και σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε!

μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα)..

ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :)

• Administrators

H συσκευή σου δεν περιλαμβάνει ελληνικό μενού (ούτε hidden και γιαυτό δεν το βρήκε το morelocale2) και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Ενημερωτικά ωστόσο, υπάρχει ήδη θέμα όπου μπορείτε να συζητάτε για τη συσκευή σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339097

Modpic.gif

μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα)..

ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :)

aCar - car management. Έχει πολλές επιλογές,καταγραφές,στατιστικά, αρκετά καλή.

My cars

Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή που κάνει αυτά που λες και έχει το πιο βασικό :backup στο δίκτυο, ώστε αν μεθαύριο αλλάξεις κινητό ή κάτι γίνει, δεν χάνεις τίποτα από το ιστορικό.

Το δουλεύω για χρόνια

Amazon Fire stick 4k max

Για ριξε μια ματια και σε μαι ελληνικη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358868

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi? Edited by fuorigioco1981

με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi?

με την λειτουργια tethering του τηλεφωνου γινεται.

με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi?

Δεν είναι εφαρμογή.

Σε όλα τα Android κινητά με έκδοση από 2.3.5 και μετά, βρίσκεται ως λειτουργία στις ρυθμίσεις/δίκτυα.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II