agelos_22 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλύτερα επέλεξε Automatic Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο λόγος που το προτείνεις ποιος είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπερα.παιδια ξερει κανενας καποιο προγραμμα για να κανω συγχ3ονισμο επαφων τηλεφωνου με το facebook?χρησιμοποιουσα το sync.me αλλα τωρα το απεσυραν και δεν δουλευει.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 καλυτερο προγραμμα μεταφορας αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο και το αντιθετω airdroid ειπαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εμένα με έχει βολέψει το Wifi file transfer Pro αλλά ναι οι περισσότεροι από ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιούν το airdroid.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ρε παιδιά, γίνεται από την εφαρμογή του Dropbox να κάνω πολλαπλή επιλογή για να μην κάνω export ένα ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Όσοι χρησιμοποιούν το UCCW βγήκε νέα εκδοσή UCCW 2.8.0 beta Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπερα.παιδια ξερει κανενας καποιο προγραμμα για να κανω συγχ3ονισμο επαφων τηλεφωνου με το facebook?χρησιμοποιουσα το sync.me αλλα τωρα το απεσυραν και δεν δουλευει.. Βάλε το ubersync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδιά έχω καποιες ταινίες στον Η/Υ και θέλω να τις δώσω στο ταμπλετ,μπορω να επικοινωνησω τον υπολογιστη με το ταμπλετ και να τις δω απο τον σκληρό του δίσκο..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδιά έχω καποιες ταινίες στον Η/Υ και θέλω να τις δώσω στο ταμπλετ,μπορω να επικοινωνησω τον υπολογιστη με το ταμπλετ και να τις δω απο τον σκληρό του δίσκο..... Με το ES file explorer σίγουρα γίνεται αυτό. Και το MX video player καταλαβαίνει και υπότιτλους από το δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Με το ES file explorer σίγουρα γίνεται αυτό. Και το MX video player καταλαβαίνει και υπότιτλους από το δίκτυο... +1. Κι εγώ με ES File Explorer μεταφέρω αρχεία μεταξύ κινητού και υπολογιστή . Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ποια η διαδικαδια με τον es? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ποια η διαδικαδια με τον es? Ευχαριστω Κάνεις slide μέχρι να βρεις το lan shares. Πατάς new, scan, επιλέγεις το pc σου, κάνεις login και έχεις πρόσβαση στα περιεχόμενα του pc sou για copy paste. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Με το ES file explorer σίγουρα γίνεται αυτό. Και το MX video player καταλαβαίνει και υπότιτλους από το δίκτυο... Διαλέγεις και γλώσσα για τον υπότιτλο; Δεν έχει τύχει να το ψάξω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Διαλέγεις και γλώσσα για τον υπότιτλο; Δεν έχει τύχει να το ψάξω. Το MX έχει επιλογή για πολλαπλούς υπότιτλους αλλά και από διαφορετικό φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο λόγος που το προτείνεις ποιος είναι? Από όσο θυμάμαι αυτή την επιλογή είχα βάλει και εγώ στο K9 όταν το χρησιμοποιούσα. Η simple password αλλά δεν έχεις αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα ηθελα τη βοηθεια κανενος αν ξερει αν μπορουμε με καποιο application να μετατρεψουμε το μενου του του τηλεφωνου απο αγγλικα σε ελληνικα. Το κινητο δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα μιλαω για το μενου οχι για το πληκτρολογιο εχω δοκιμασει το morelocale 2 αλλα δεν εκανε κατι αν γνωριζει καποιος θα είμουν υποχρεος. Το κινητο στο οποιο θελω να το κανω αυτο ειναι το alcatel 993d αν αυτο βοηθάει. Ευχαριστω για όποια βοήθεια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα ηθελα τη βοηθεια κανενος αν ξερει αν μπορουμε με καποιο application να μετατρεψουμε το μενου του του τηλεφωνου απο αγγλικα σε ελληνικα. Το κινητο δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα μιλαω για το μενου οχι για το πληκτρολογιο εχω δοκιμασει το morelocale 2 αλλα δεν εκανε κατι αν γνωριζει καποιος θα είμουν υποχρεος. Το κινητο στο οποιο θελω να το κανω αυτο ειναι το alcatel 993d αν αυτο βοηθάει. Ευχαριστω για όποια βοήθεια Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες, αλλά καλύτερα γράψε την έκδοση Android που έχεις μπας και σε βοηθήσει κάποιος άλλος. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε! μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα).. ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα ηθελα τη βοηθεια κανενος αν ξερει αν μπορουμε με καποιο application να μετατρεψουμε το μενου του του τηλεφωνου απο αγγλικα σε ελληνικα. Το κινητο δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα μιλαω για το μενου οχι για το πληκτρολογιο εχω δοκιμασει το morelocale 2 αλλα δεν εκανε κατι αν γνωριζει καποιος θα είμουν υποχρεος. Το κινητο στο οποιο θελω να το κανω αυτο ειναι το alcatel 993d αν αυτο βοηθάει. Ευχαριστω για όποια βοήθεια H συσκευή σου δεν περιλαμβάνει ελληνικό μενού (ούτε hidden και γιαυτό δεν το βρήκε το morelocale2) και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Ενημερωτικά ωστόσο, υπάρχει ήδη θέμα όπου μπορείτε να συζητάτε για τη συσκευή σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339097 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε! μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα).. ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :) aCar - car management. Έχει πολλές επιλογές,καταγραφές,στατιστικά, αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε! μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα).. ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :) My cars Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή που κάνει αυτά που λες και έχει το πιο βασικό :backup στο δίκτυο, ώστε αν μεθαύριο αλλάξεις κινητό ή κάτι γίνει, δεν χάνεις τίποτα από το ιστορικό. Το δουλεύω για χρόνια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε! μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα).. ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :) Για ριξε μια ματια και σε μαι ελληνικη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358868 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi? Edited March 19, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi? με την λειτουργια tethering του τηλεφωνου γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 με ποια εφαρμογη μπορω να δωσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (αλλα και μεσω usb) ιντερνετ απο το κινητο που εχω πακετο data στο ταμπλετ που δεν εχει 3g modem μονο wifi? Δεν είναι εφαρμογή. Σε όλα τα Android κινητά με έκδοση από 2.3.5 και μετά, βρίσκεται ως λειτουργία στις ρυθμίσεις/δίκτυα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts