Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε ιδομενέα, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών; Αν ναι, με ένα license;

Η εφαρμογή για διαχείριση των λογαριασμών μου που χρησιμοποιώ είναι το AndroMoney Expense Track Money το οποίο μπορεί και συχρονίζεται σε όσες συσκευές επιθυμώ μέσω Dropbox. Μου άρεσε τόσο πολύ η εφαρμογή που επικοινώνησα με τον δημιουργό της ζητώντας του να κάνω μετάφραση στα Ελληνικά και απάντησε θετικά. Στην επόμενη αναβάθμιση θα περιλαμβάνει και Ελληνικά.

Καλησπέρα. Ψάχνω στο μάρκετ μια δωρεάν εφαρμογή που να ενεργοποιώ - απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης. Έχετε κάτι υπόψη σας?

Λίγο που ψάχτηκα, βρήκα κάποιες εφαρμογές στο μαρκετ αλλά για άγνωστο λόγο δεν μου εμφάνιζε το εικονίδιο μετά την εγκατάσταση.:(

Ναι, το είχα υπόψη το Cerberus. Aν και προορίζεται για χρήση anti-theft υποστηρίζει αρκετές δυνατότητες χειρισμού του τηλεφώνου remotely. Βέβαια, αυτό που ψάχνω είναι κάτι περισσότερο. Ας πούμε, μια εφαρμογή όπως το Netop ή το Teamviewer που έχουν τα PC. Να μπορώ δηλαδή να βλέπω και να χειρίζομαι την οθόνη του κινητού από τον υπολογιστή μου, και μάλιστα μέσω του internet provider της κινητής τηλεφωνίας. Μάλλον απίθανο έτσι; Το έχω ψάξει λίγο, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τίποτα σχετικό.

Καλησπέρα. Ψάχνω στο μάρκετ μια δωρεάν εφαρμογή που να ενεργοποιώ - απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης. Έχετε κάτι υπόψη σας?

Λίγο που ψάχτηκα, βρήκα κάποιες εφαρμογές στο μαρκετ αλλά για άγνωστο λόγο δεν μου εμφάνιζε το εικονίδιο μετά την εγκατάσταση.:(

Στα widget είναι, όχι στις εφαρμογές. Μια πολύ καλή πάντως, που δεν έχει μόνο airplane mode είναι το power toggles.

Ναι, το είχα υπόψη το Cerberus. Aν και προορίζεται για χρήση anti-theft υποστηρίζει αρκετές δυνατότητες χειρισμού του τηλεφώνου remotely. Βέβαια, αυτό που ψάχνω είναι κάτι περισσότερο. Ας πούμε, μια εφαρμογή όπως το Netop ή το Teamviewer που έχουν τα PC. Να μπορώ δηλαδή να βλέπω και να χειρίζομαι την οθόνη του κινητού από τον υπολογιστή μου, και μάλιστα μέσω του internet provider της κινητής τηλεφωνίας. Μάλλον απίθανο έτσι; Το έχω ψάξει λίγο, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τίποτα σχετικό.

Το teamviewer υπάρχει πάντως σε android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile

Σήμερα, στο circle widget της Motorola, μου βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν κάνει ανανέωση την θερμοκρασία και δεν αλλάζει από βράδυ σε μέρα...

Εσείς που είχατε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες, συνεχίζετε να έχετε;

Ps. Δεν μπορώ να μπω ούτε στο site του AccuWeather και όταν μπαίνει, στο location search βγάζει error. Ίσως εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα.

Ακόμα τα ίδια χάλια. :confused:

Στα widget είναι, όχι στις εφαρμογές. Μια πολύ καλή πάντως, που δεν έχει μόνο airplane mode είναι το power toggles.

Εχεις δίκιο ρε φίλε, δεν μου'κοψε καθόλου:p

Ευχαριστώ

Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για τις εφαρμογές απόρριψης κλήσεων και sms. Ελπίζω να είμαι στο σωστό νήμα.

1)Από όσες έψαξα όλες δείχνουν στον καλούντα ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Υπάρχει κάποια που να κάνει κάτι άλλο?

2)Όταν με καλεί κάποιος που τον έχω στη λίστα απόρριψης εγώ βλέπω ότι με κάλεσε?

3)Στα μηνύματα τι ακριβώς γίνεται? Με το που έρχεται το μήνυμα διαγράφεται κατευθείαν? Μπορώ να το διαβάσω αν θελήσω ή όχι?

4)Ο αποστολέας ενός μηνύματος όταν μου στέλνει ένα μήνυμα βλέπει ότι έγινε παράδοση ή ότι δεν παραδόθηκε?

Γενικά ποια εφαρμογή έχετε να μου προτείνεται?

Ευχαριστώ.

Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για τις εφαρμογές απόρριψης κλήσεων και sms. Ελπίζω να είμαι στο σωστό νήμα.

1)Από όσες έψαξα όλες δείχνουν στον καλούντα ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Υπάρχει κάποια που να κάνει κάτι άλλο?

2)Όταν με καλεί κάποιος που τον έχω στη λίστα απόρριψης εγώ βλέπω ότι με κάλεσε?

3)Στα μηνύματα τι ακριβώς γίνεται? Με το που έρχεται το μήνυμα διαγράφεται κατευθείαν? Μπορώ να το διαβάσω αν θελήσω ή όχι?

4)Ο αποστολέας ενός μηνύματος όταν μου στέλνει ένα μήνυμα βλέπει ότι έγινε παράδοση ή ότι δεν παραδόθηκε?

Γενικά ποια εφαρμογή έχετε να μου προτείνεται?

Ευχαριστώ.

Τα samsung εχουν δικη τους λυση για μπλοκαρισμα επαφων οπου ο αλλος τρωει ακυρο κατευθειαν (δεν χτυπαει καν) και εσυ θα το δεις μονο στο μενου των κλησεων σαν απορριφθησα.

Τα samsung εχουν δικη τους λυση για μπλοκαρισμα επαφων οπου ο αλλος τρωει ακυρο κατευθειαν (δεν χτυπαει καν) και εσυ θα το δεις μονο στο μενου των κλησεων σαν απορριφθησα.

To ξέρω αλλά το δοκίμασα πριν λίγο με το σταθερό μου και δεν δουλεύει. Χτυπάει κανονικά. Γι' αυτό ρωτάω για τις εφαρμογές σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη.

Edit: Άκυρο. Δεν είχε τον κωδικό μπροστά και μάλλον γι' αυτό δεν δούλευε. Το ξαναδοκίμασα τώρα και πρόσθεσα τον αριθμό από την κλήση και δούλεψε.

Edited by Devil_7

http://blog.g4team.com/?p=5889

Το teamviewer υπάρχει πάντως σε android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile

Ναι, το εχω δει και εγω φιλε μου, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο από το ζητούμενο. Δεν χειρίζεται το κινητό αλλά το pc μέσω του κινητού. Επίσης δεν παίζει με mobile internet, μόνο με wifi. Ευχαριστώ πάντως.

καλησπερα σε ολους εκανα εγκατασταση το link2sd εκανα partition στην καρτα (σε μορφη fat32)και τα 2 διαμερισματα ειναι πρωτευοντα αλλα οταν παω να κανω μετακινηση σε sd μου λεει pkg:/data/app/ και το ονομα του αρκ και μετα install failed insufficient storage.ενω αν κανω συνδεση το δεχετε.το την ειναι lg optimus 4x και ειμαι root.(σε ext 2 η ext3 δεν το δεχετε το τηλ. μου λεει οτι θελει fat32)

MySettings σχεδόν οτι χρειάζεται κάποιος καθημερινά

https://play.google.com/store/apps/details?id=jqsoft.apps.mysettings&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwianFzb2Z0LmFwcHMubXlzZXR0aW5ncyJd

To ξέρω αλλά το δοκίμασα πριν λίγο με το σταθερό μου και δεν δουλεύει. Χτυπάει κανονικά. Γι' αυτό ρωτάω για τις εφαρμογές σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη.

Edit: Άκυρο. Δεν είχε τον κωδικό μπροστά και μάλλον γι' αυτό δεν δούλευε. Το ξαναδοκίμασα τώρα και πρόσθεσα τον αριθμό από την κλήση και δούλεψε.

Ποιος είναι ο κωδικός φίλε;

Χρησιμοποιώ το cpunotify αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί πολύ σωστά σε dual core. Υπάρχει κάποιο άλλο το οποίο να βγάζει στην status bar κάποιο εικονίδιο για τη cpu και να μην έχει θέμα με τους dual core?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Χρησιμοποιώ το cpunotify αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί πολύ σωστά σε dual core. Υπάρχει κάποιο άλλο το οποίο να βγάζει στην status bar κάποιο εικονίδιο για τη cpu και να μην έχει θέμα με τους dual core?

Cpuusagestatusbar

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις δοκιμάσει το Cool Tool - system stats ?

Samsung galaxy s21+

Cpuusagestatusbar

Έτσι γράφεται γιατί δεν το βρίσκω

Έχεις δοκιμάσει το Cool Tool - system stats ?

Το έχω δοκιμάσει απλά δεν μου άρεσε που ήταν πάνω από την εικόνα

Έτσι γράφεται γιατί δεν το βρίσκω

Το ανέβασα για σένα

http://directmirror.com/files/HJYPHNCW

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το ανέβασα για σένα

http://directmirror.com/files/HJYPHNCW

Ευχαριστώ πολύ. Είναι αρκετά καλή εφαρμογή.

Χρησιμοποιείται κάποιον άλλο app market ή μόνο τον play store?

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να στειλω το .apk αρχειο καποιας εφαρμογης που εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου ΧΩΡΙΣ να εχω κρατησει αυτο το αρχικο .apk αρχειο?

Αν ναι ποια?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να στειλω το .apk αρχειο καποιας εφαρμογης που εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου ΧΩΡΙΣ να εχω κρατησει αυτο το αρχικο .apk αρχειο?

Αν ναι ποια?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Αν είσαι root μπορείς με έναν file manager (πχ. Root Explorer) να πας στο /system/app και εκεί μέσα να βρεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αν ναι ποια?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Παρε backup το/α apk που θελεις και μετα μπορεις να κανεις αυτο που που ρωτας https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.appbackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUuYXBwYmFja3VwIl0.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II