Jump to content

palalos81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About palalos81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

palalos81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ανεβασα post στο xda για το θεμα του downgrade.δεν πιστευα οτι θα ειναι τοσο περιπλοκο.και απο την αλλη εχουμε κανει τοσα και τοσα στο τηλ ενα downgrade θα μας κολλησει στον τοιχο?
  2. δεν ξεκιαει καθολου.βρε restart βρε τους drivers τιποτα μουλαρωσε ερθει η ωρα που θα παρακαλαμε για ics και δεν θα μπορουμε με τιποτα να κανουμε downgrade
  3. οφ λας παιζει στον μαμα αλλα ο μαμα κολαει συνεχει.στον dolphin hd παιζει αλλα το ζουμ με 2 δαχτ. δεν δουλευει.
  4. τζιφος παλι α ιδια
  5. θα κανω αλλο ενα δοκιμααστικο τωρα να δω αν θα δουλεψει το lgflashtool
  6. εγω το φλασαρα με emergency και το ποστ που εκανες πριν απο το xda για το solved δικο μου ειναι.απλα πειραματιζομουνα.θελω να κανω downgrade γιατι μου την εχει σπασει πολυ ο φλας που δεν παιζει και σε οποιον browser παιζει δεν παιζει το ζουμ.μετα ο μανισιος κολαει του θανατα το ιδιο και ο xcope, ενα καρο ραμ γιατο τιποτα.το τηλ με ics πεταγε και τωρα ειναι 2 αστερια πισω
  7. http://www.skroutz.gr/s/339591/Transcend-microSDHC-Class-10-Card-16GB-with-Adapter.html
  8. και τι γινετε αν καποιος θελει να κανει downgrade?αν φλασασω με το kdz την 10h σαν να θελω να κανω αναβ/ση τι θα γινει? το εχει δοκιμασει κανεις?
  9. γεια σε ολους.προσπαθω εδω και ωρες να κανω downgrage σε ics με τον οδηγο του xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 αλλα τιποτα φτανω στο σημειο που βγαζεις και ξαναβαζεις το τηλ και το πορτ παραμενει ready.εχω βελει τους drives ξανα και ξανα αλλα τιποτα.υπαρχει αλλος τροπος downgrade?
  10. http://www.skroutz.gr/s/337434/Kingston-SDHC-16GB-Class-10-UltimateX-100x.html
  11. Δεν θα σου ελεγα να παρεις καμια απο τις 2.ειναι class4. ακετα αργες.εγω πειρα πριν απο 2 κυριακες απο το e shop καρτουλα 16giga class 10 με 10 ευρωπουλακια.καλυτερα να περιμενεις για καποια αλλη ευκαιρια.
  12. καλημερα.θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το αρκ hidden menu γιατι το εσβησα καταλαθος? email: tsiomprasgiorgos@gmail.com
  13. φιλε μου πολυ καλη η προσπαθια σου και η ολη συνβολη στο θεμα αλλα στην πρωτη φαση,εκει που κανουμε unlock τον bootloader εχεις ξεχασεις να γραψεις σε ποια χρονικη στιγμη κουμπονουμε το τηλ.και σε τι κατασταση (π.χ. usb?mtp?).δευτερον το τηλ μου ειναι γερμανικο.που μπορω να δω την εκδοση EUR-xxxx γιατι αν μιλας για την εκδοση λογισμικου εχω την p88020a-262-000.οποτε δεν γινετε ε?
×
×
  • Create New...