dimgeo Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δοκιμασε το audioguru Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά και με δυνατότητα μέσω GPS να σου δείχνει που βρίσκεται. Ξέρετε κάτι σχετικό; (πχ όπως υπάρχει από την ίδια την HTC για Desire HD) Ίσως και σήμερα, ή αλλιώς το Σαββατοκύριακο, θα κάνω ένα μεγάλο post με εφαρμογές που έχω βρει και χρησιμοποιώ, το είχα κάνει και στην πρώτη έκδοση του thread :) SIM Checker Lite Υπαρχει στο market του κινητου και ειναι δωρεαν....Αν μπει αλλη καρτα στο κινητο σου στελνει μηνυμα sms σε καποιον αριθμο που θα δηλωσεις και email ......σου δειχνει που ειναι το κινητο με αποκλεισει 15 - 50 μετρων (αναλογα την περιοχη ) Εγω το δοκιμασα στο σπιτι και εστειλε μηνυμα στο κινητο της γυναικας μου και ηρθε και email στον υπολογιστη. Η θεση ηρθε σε μορφη συντεταγμενων .....οποτε εκει χρειαζετε να το ψαξετε μεσω του google map για να δειτε που πεφτει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Με το handcent sms, οταν μου στελνουν μηνυματα και ειναι κλειστο το κινητο, σαν ωρα παραδοσης δειχνει την ωρα που ανοιξα το κινητο, και οχι την ωρα που το εστειλε ο αλλος. Αυτο ειναι λογω εφαρμογης ή ετσι λειτουργει το android? Ελπιζω να μην ειναι προβλημα σαν το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Να ρωτησω κατι..πως προσθετεις ενα forum στο tapatalk ? Με το search δε το βρισκει..παρα ταυτα εχω δει posts απο το tapatalk στο forum αυτο (και οχι μονο) ..οποτε τι κανουμε ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Να ρωτησω κατι..πως προσθετεις ενα forum στο tapatalk ? Με το search δε το βρισκει..παρα ταυτα εχω δει posts απο το tapatalk στο forum αυτο (και οχι μονο) ..οποτε τι κανουμε ? Στο insomnia αναφερεσαι? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ναι σε αυτο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ναι σε αυτο Eχω την εντυπωση πως ειναι θεμα του συγκεκριμενου forum και οχι της εφαρμογης :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Να ρωτησω κατι..πως προσθετεις ενα forum στο tapatalk ? Με το search δε το βρισκει..παρα ταυτα εχω δει posts απο το tapatalk στο forum αυτο (και οχι μονο) ..οποτε τι κανουμε ? Πήγαινε στο search και γράψε greek. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Άνοιξε το, και μετά κάνε login με τα στοιχεία σου και είσαι έτοιμος :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Με το handcent sms, οταν μου στελνουν μηνυματα και ειναι κλειστο το κινητο, σαν ωρα παραδοσης δειχνει την ωρα που ανοιξα το κινητο, και οχι την ωρα που το εστειλε ο αλλος. Αυτο ειναι λογω εφαρμογης ή ετσι λειτουργει το android? Ελπιζω να μην ειναι προβλημα σαν το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο. Υπάρχει ένα προγραμματάκι στο market που κάνει αυτό που λες, λέγεται sms timestamper. Σε μένα ΔΕΝ συνεργάζεται πάντα με το handcent (με το μαμίσιο πρόγραμμα τα παέι καλύτερα). Πειραματίσου λίγο με τις ρυθμίσεις που έχει. Επίσης κάνε ένα κόπο και στειλε μήνυμα στους δημιουργούς του handcent για να ενσωματώσουν αυτό το feature στο πρόγραμμα. Απ'οτι έχω διαβάσει είναι σχετικά ευκολο. Ρίξε ματιά και εδω: http://handcent.com/bbs2/index.php?topic=2406.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Υπάρχει ένα προγραμματάκι στο market που κάνει αυτό που λες, λέγεται sms timestamper. Σε μένα ΔΕΝ συνεργάζεται πάντα με το handcent (με το μαμίσιο πρόγραμμα τα παέι καλύτερα). Πειραματίσου λίγο με τις ρυθμίσεις που έχει. Επίσης κάνε ένα κόπο και στειλε μήνυμα στους δημιουργούς του handcent για να ενσωματώσουν αυτό το feature στο πρόγραμμα. Απ'οτι έχω διαβάσει είναι σχετικά ευκολο. Ρίξε ματιά και εδω: http://handcent.com/bbs2/index.php?topic=2406.0 Ευχαριστω, νομιζα οτι μονο εγω ειχα το προβλημα. Τους εστειλα και το αιτημα, μεχρι τοτε θα πειραματιστω με την εφαρμογη που ανεφερες, και το sms time fix που μου εβγαλε παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Πήγαινε στο search και γράψε greek. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Άνοιξε το, και μετά κάνε login με τα στοιχεία σου και είσαι έτοιμος :). Βρηκα πολλα αλλα site αλλα δυστυχως δε βρηκα αυτο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Gingerbread Keyboard με υποστήριξη ελληνικών.. χωρίς λεξικό όμως :/ http://is.gd/icLe6r (courtesy of finn) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καθ εγω εβαλα το πληκτρολογιο αλλα δε ειδα καποια αλλαγη. Πως το εμφανιζω στο hancent? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κοιτάξτε αυτό το πληκτρολόγιο MultiLing Gingerbread Keyboard. Είναι το πληκτρολόγιο του gingerbread και με ελληνικό λεξικό και δουλεύει τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Εδώ και μέρες προσπαθώ να κατεβασω την εφαρμογή tapatalk και δεν μπορω.Μπαίνω στο tapatalk.com και το cryket αλλά ματαια.Τι πρεπει να κανω για να την κατεβασω;Η χρέωση πως γινεται; Edited February 18, 2011 by Lina86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εδώ και μέρες προσπαθώ να κατεβασω την εφαρμογή tapatalk και δεν μπορω.Μπαίνω στο tapatalk.com και το cryket αλλά ματαια.Τι πρεπει να κανω για να την κατεβασω;Η χρέωση πως γινεται; την εχουν βγαλει απο το μαρκετ εδω κ κανα μηνα , υπαρχει μονο επι πληρωμη αν εισαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Στο android market την εχω ψάξει και δεν την εχω βρει.Root δεν είμαι.Δεν υπάρχει περίπτωση να την κατεβασω δηλαδή; Επίσης,εχω κατεβάσει την εφαρμογή andchat αλλά δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω.Δεν γνωρίζω τι πρέπει να βάλω στα κενα για να μπω σε ελληνικό chat και κατά προτιμηση στο #hellas.Την έχει κατεβάσει κανείς;Αν ξέρει καποιος ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εδώ και μέρες προσπαθώ να κατεβασω την εφαρμογή tapatalk και δεν μπορω.Μπαίνω στο tapatalk.com και το cryket αλλά ματαια.Τι πρεπει να κανω για να την κατεβασω;Η χρέωση πως γινεται; στα μαγαζακια κοιτα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) την εχουν βγαλει απο το μαρκετ εδω κ κανα μηνα , υπαρχει μονο επι πληρωμη αν εισαι ροοτ οχι ρε τι ροοτ λες? δε χρειαζεται :wacko: (α λες για να βαλει το μαρκετ enabler να δει τις επι πληρωμη εφαρμογες? too much trouble :p) Στο android market την εχω ψάξει και δεν την εχω βρει.Root δεν είμαι.Δεν υπάρχει περίπτωση να την κατεβασω δηλαδή; δε μπορεις να τη βρεις γιατι στην ελλαδα δεν εμφανιζονται οι εφαρμογες επι πληρωμη. Edited February 19, 2011 by Villis Αναφορά σε παράνομο λογισμικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 καλησπερα χθες κατεβασα την εφαρμογη phonebook 2 και ενω φαινεται καλη εφαρμογη δεν μπορω να κανω αναζητηση στις επαφες γραφοντας ελληνικα μεσα στην εφαρμογη. ξερει κανεις κατι γιαυτο?? ή αν υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη? εχουμε κατι εδω??/ Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Πως λεγεται η εφαρμογη που σου δειχνει ποση μπαταρια σου καταναλωνει μια εφαρμογη? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εχουμε κατι εδω??/ Δοκιμασες το dialer one; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Πως λεγεται η εφαρμογη που σου δειχνει ποση μπαταρια σου καταναλωνει μια εφαρμογη? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δοκίμασε αυτές τις δύο: ΟS Monitor Systempanel Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 κανενα καλο app για να βλεπω απο το DHD την ip camera μου?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ξερει καποιος αν υπαρχει εφαρμογη στο μαρκετ ,οπου να μπορεις φωνητικα να πληκτρολογεις μηνυμα ,να προσθετεις τον παραληπτη????? Και αν υποστηριζει και Ελληνικα? Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts