Bilakos93 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Άστο να κάνει 1-2 κύκλους φόρτισης πρώτα και μετά θα βελτιωθεί σημαντικά Έχω κάνει ήδη δύο χωρίς να ξεφορτησει τελείως βέβαια το αφηνα μέχρι 15 % και το έβαζα μέχρι να φορτίσει στο φουλ και κρατησε αντί για 8 ώρες 13 αν δεν στρώσει τι να κάνω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έχω κάνει ήδη δύο χωρίς να ξεφορτησει τελείως βέβαια το αφηνα μέχρι 15 % και το έβαζα μέχρι να φορτίσει στο φουλ και κρατησε αντί για 8 ώρες 13 αν δεν στρώσει τι να κάνω ???? Συνήθως με ένα factory reset διορθώνονται όλα τα προβλήματα. Πάρε backup όμως! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilakos93 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έγινε ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 παιδια το s3 lte σε τι τιμη παιζει τωρα? αν υπαρχει καποιος που σκεφτεται να το δωσει σε καλη τιμη ας μου στειλει πμ Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα προσπάθησα να βάλω την νεα γερμανικη (I9305XXUEMKC_I9305DBTEMJ4_DBT) και στο odin ενώ έμεναν 2 λεπτά έγραψε fail και τώρα λέει το τηλεφωνο firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again. και το odin πλεον δε μου βγαζει το μπλε κουτακι να το ξανακανω απο την αρχη τι γίνεται? Το προσπάθησα αλλά και αυτό στη μέση έβγαλε πρόβλημα και σταμάτησε τη διαδικασία. έβγαλε ότι δεν αναγνωριζεται συνδεδεμένη συσκευή. αυριο θα δοκιμασω και με αλλο καλωδιο μηπως αυτο δεν ειναι καλό. δε ξερω τι αλλο να κανω.. :( Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή και έκανα όλη τη διαδικασία αλλά το Odin δε το αναγνωρίζει πάλι και δεν γίνεται μπλε το κουτάκι έτσι ώστε να περάσω το firm. Τεσπα το έστειλα σε τεχνικό και ελπίζω να γίνει. :( Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε. Ενημερωτικα το κόστος επισκευής σε σέρβις της Samsung ήταν 230€.. οπότε σαν συμβουλή σας το λέω προσεξτε με τα πειράγματα στα τηλέφωνα και δη τα ακριβα. Φιλικά, η καμμενη της υπόθεσης ╮(╯_╰)╭ Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το έχει κανείς Ελληνικό το κινητό να μου πει ποιο modem φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Χαιρετώ την παρέα γιατί κέρδισα κατά λάθος ( :p ) ένα Galaxy S3 LTE στο eBay. Σύντομα δικός σας. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πώς το κέρδισες; λάθος bit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν και πότε θα βγάλει η Samsung επίσημη έκδοση 4.2.2. για το LTE?? εχει απο τη μαμα του την 4.1.2. Δεν θελω να το routaro γι αυτο και ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν και πότε θα βγάλει η Samsung επίσημη έκδοση 4.2.2. για το LTE?? εχει απο τη μαμα του την 4.1.2. Δεν θελω να το routaro γι αυτο και ρωταω. Οχι αφού έβγαλε τη 4.3 και παμε κάποια στιγμή στο μέλλον για 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Οχι αφού έβγαλε τη 4.3 και παμε κάποια στιγμή στο μέλλον για 4.4 Ποτε βγήκε η 4.3 για ελληνικά lte? γιατι εγω δεν μπορω να τη βρω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ποτε βγήκε η 4.3 για ελληνικά lte? γιατι εγω δεν μπορω να τη βρω πουθενά Δεν έχει βγει ακόμα για τα Ελληνικά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ποτε βγήκε η 4.3 για ελληνικά lte? γιατι εγω δεν μπορω να τη βρω πουθενά Πες μου λίγο τι modem φοράει το ελληνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 vodafone Model: GT-I9305 Country: Greece (Vodafone) Version: Android 4.1.2 Changelist: 1153417 Build date: Wed, 29 May 2013 08:27:16 +0000 Product Code: VGR PDA: I9305XXBME3 CSC: I9305VGRBME4 MODEM: I9305XXBME1 cosmote Model: GT-I9305 Country: Greece (Cosmote) Version: Android 4.1.2 Changelist: 1153417 Build date: Wed, 29 May 2013 08:27:16 +0000 Product Code: COS PDA: I9305XXBME3 CSC: I9305COSBMF2 MODEM: I9305XXBME1 οπως βλεπεις ακομα περιμενεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σημερα έψαχνα για τις ρυθμίσεις επιλογές πρόγραμματιστη στην 4.3 δεν εμφανίζεται μετα απο λίγο ψάξιμο εμφανίστηκαν ρυθμίσεις/περισσότερες/πληροφορίες συσκευής Και πατάμε επανειλημμενα στο αριθμό κατασκευής.εμφανιζει σε καθε πατημα ποσες φορες απομένουν μέχρι την ενεργοποίηση μολις τελειώσει πάμε πίσω και βλέπουμε πως εμφανίστηκε η ρύθμιση αυτή και ετσι ισως γινεται root η 4.3 για οσους δεν εγραψε ο knox με το vroot όπως το s4 Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αλλά κινητά πανε για 4.4 και εμεις στο ελλαντα ούτε καν θα δούμε 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Βγήκε cosmote 4.3 Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σημερα έψαχνα για τις ρυθμίσεις επιλογές πρόγραμματιστη στην 4.3 δεν εμφανίζεται μετα απο λίγο ψάξιμο εμφανίστηκαν ρυθμίσεις/περισσότερες/πληροφορίες συσκευής Και πατάμε επανειλημμενα στο αριθμό κατασκευής.εμφανιζει σε καθε πατημα ποσες φορες απομένουν μέχρι την ενεργοποίηση μολις τελειώσει πάμε πίσω και βλέπουμε πως εμφανίστηκε η ρύθμιση αυτή και ετσι ισως γινεται root η 4.3 για οσους δεν εγραψε ο knox με το vroot όπως το s4 Σε όλα έτσι γίνεται. Και σε προηγούμενες εκδόσεις αν θυμάμαι καλά ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε cosmote 4.3 Με τι modem; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Όντως βγήκε. Εγω παντως θα την εγκαταστήσω κανά μήνα μετα ή και καθόλου αν δεν βρω τροπο να συγχρονισω τις επαφές με outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Σε όλα έτσι γίνεται. Και σε προηγούμενες εκδόσεις αν θυμάμαι καλά Στην 4.1.2 υπήρχε η επιλογη στο μενού στις ρυθμίσεις ενω στην 4.3 δεν υπάρχει στο μενού με τις ρυθμίσεις και για να εμφανιστούν επιλογες προγραμματιστη πρε πρέπει να γίνει ετσι.το κιν φοράει απο τον Δεκέμβριο 4.3 φιλε chaosm Edited January 25, 2014 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Διορθώθηκαν τα links των firmwares στην πρώτη σελίδα και προστέθηκε και το τελευταίο Cosmote 4.3 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Παιδια μια βοηθεια προσπαθω να κανω αντιγραφα στο cloud και μου βγαζει συνεχεια πρόβλημα με το διακομιστη, ξερει κανενας τι συμβαινει.Και ένα αλλό θέμα πώς αλλαζω τις εφαρμογες στα πολαπλα παραθυρα? Edited January 27, 2014 by darkko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparmpanikos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα ι9305 γερμανικό της T- mobile . Την περασμένη παρασκευή έλαβα την αναβάθμιση για 4.3. Μέχρι εδώ όλα καλά .Από την αναβάθμιση και μετά έχω τρελό battery drain και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν οφείλετε σε εφαρμογή/ες .Με factory reset λέτε να το διορθωνόταν το θέμα;Υπάρχει κάτι πιο αναίμακτο από το factory reset που θα μπορούσα να κάνω; Υ.Γ Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα για πρώτη φορά στον ένα χρόνο που έχω τη συσκευή(διοτί πριν το update δεν είχα τέτοια θέματα) την εφαρμογή battery doctor για το προαναφερθέν πρόβλημα χωρίς κανένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα ι9305 γερμανικό της T- mobile . Την περασμένη παρασκευή έλαβα την αναβάθμιση για 4.3. Μέχρι εδώ όλα καλά .Από την αναβάθμιση και μετά έχω τρελό battery drain και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν οφείλετε σε εφαρμογή/ες .Με factory reset λέτε να το διορθωνόταν το θέμα;Υπάρχει κάτι πιο αναίμακτο από το factory reset που θα μπορούσα να κάνω; Υ.Γ Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα για πρώτη φορά στον ένα χρόνο που έχω τη συσκευή(διοτί πριν το update δεν είχα τέτοια θέματα) την εφαρμογή battery doctor για το προαναφερθέν πρόβλημα χωρίς κανένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μια πολυ καλη εφαρμογη για να παρακολουθησεις ακομα καλυτερα το θεμα σου και τι σου τρωει πορους (αν οφειλεται σε εφαρμογες η εφαρμογη) ειναι το better battery stats https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=el το οποιο το βρισκεις και δωρεαν στο xda. Αν οντως δεν οφειλεται σε εφαρμογες το προβλημα και παραμενει, νομιζω πως το factory reset ειναι η μονη και σιγουρη λυση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparmpanikos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μια πολυ καλη εφαρμογη για να παρακολουθησεις ακομα καλυτερα το θεμα σου και τι σου τρωει πορους (αν οφειλεται σε εφαρμογες η εφαρμογη) ειναι το better battery stats https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=el το οποιο το βρισκεις και δωρεαν στο xda. Αν οντως δεν οφειλεται σε εφαρμογες το προβλημα και παραμενει, νομιζω πως το factory reset ειναι η μονη και σιγουρη λυση. Τελικά έκανα factory reset αφού είχα κάνει back up εφαρμογές κτλ και επανήλθε η κατανάλωση της μπαταρίας μου πήρε βέβαια γύρω στη 1,5 ώρα η όλη διαδικασία αλλά άξιζε τον κόπο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts