Jump to content

mparmpanikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mparmpanikos

  1. Τελικά έκανα factory reset αφού είχα κάνει back up εφαρμογές κτλ και επανήλθε η κατανάλωση της μπαταρίας μου πήρε βέβαια γύρω στη 1,5 ώρα η όλη διαδικασία αλλά άξιζε τον κόπο .
  2. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα ι9305 γερμανικό της T- mobile . Την περασμένη παρασκευή έλαβα την αναβάθμιση για 4.3. Μέχρι εδώ όλα καλά .Από την αναβάθμιση και μετά έχω τρελό battery drain και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν οφείλετε σε εφαρμογή/ες .Με factory reset λέτε να το διορθωνόταν το θέμα;Υπάρχει κάτι πιο αναίμακτο από το factory reset που θα μπορούσα να κάνω; Υ.Γ Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα για πρώτη φορά στον ένα χρόνο που έχω τη συσκευή(διοτί πριν το update δεν είχα τέτοια θέματα) την εφαρμογή battery doctor για το προαναφερθέν πρόβλημα χωρίς κανένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
  3. Αυτό τι είναι ρε παιδιά το έχει κάνει κανείς;Βοηθάει σε κάτι;
  4. Πολύ καλό μου φαίνετε αυτό ρε παιδιά, το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει παρει κανείς κατι ανάλογο ώστε να μπορεί να μου το προτείνει?
  5. Το προσπαθησα αυτο(απο το μενου ρυθμισεις-> λογαριασμοι) αλλα μου ελεγε οτι ειναι απαραιτητο για καποιες εφαρμογες και οτι μονο με επαναφορα θα μπορουσα να τον καταργησω. Προσθαθησα επισης να δημιουργησω τον ιδιο λογαριασμο με διαφορετικο κωδικο αλλα μου ελεγε οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης με το server η κατι τετοιο. Το περιεργο ειναι οτι ενω αρχικα μου ζητουσε να βαλω τα γραμματα που μου εβγαζε στην οθονη για να εισελθω στο market και ενω τα εβαζα σωστα δεν εκανε κατι αλλα απλα συνεχιζε να μου ζηταει να τα ξαναβαλω.
  6. Σωστη σκεψη σου,το δοκιμασα και μου ζητησε e-mail εβαλα τον καινουριο κωδικο και ολα κομπλε. Μυστιρο κολημα ειχε φαει ομως δεν μπορω να το καταλαβω.Anyway, ευχαριστω για την απαντηση με βοηθησε πολυ.
  7. Καλησπέρα σε όλους,Παρακολουθώ το topic σχεδον απο την αρχη του αλλα δεν εχω κανει post κατι γιατι δεν αντιμετοπιζα καποιο προβλημα... μεχρι αποψε. Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο market αλλα ουτε να συχρονισω gmail. Οταν προσπαθω να μπω στο market μου ζηταει να πληκτρολογισω καποιυσ χαρακτηρες που μου βγαζει στην οθονη.Το κανω αλλα (το εχω κανει απειρες φορες απο την στιγμη που ξεκινησε να μου το βγαζει)πληκτρολογω ολα σωστα αλλα τιποτα, αυτο εκει...Μου εχει σπασει τα νευρα. Να αναφερω οτι αλλαξα τον κωδικο στον gmail acount γιατι τον ειχα ξεχασει και ηθελα να μπω απο το pc(εγω εκει εντοπιζω το προβλημα).Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τον κωδικο μου στο galaxy ή ισως δεν κατεχω τον τροπο να το κανω.Εχω παρει αποφαση να κανω επαναφορα αλλα βαριεμαι να περναω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη οποτε ειπα να δοκιμασω εδω μηπως βρω τη λυση. Καμια ιδεα? Υ.Γ Να προσθεσω οτι το προβμη προεκυψε αφου εκανα unmount -mount τις sd καρτες αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
×
×
  • Create New...