Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αδερφια μηπως ξερει καπoιoς αν μπoρoυμε να τo παρoυμε απo media markt Γερμανιας με PayPal?

Όχι διότι δεν πουλιέται ακόμα. Μόνο από Play store και αυτό σε 3 εβδομάδες από αυτά που ακούγονται.

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση για οσο περιμενουμε τις εντυπωσεις των πρωτων κατοχων. Για ενσυρματη συνδεση με TV ο μονος τροπος ειναι με αυτο το ανταπτορακι ?

http://www.amazon.co.uk/Slimport-HDMI-Connect-monitor-projector/dp/B009UZBLSG/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1353353658&sr=1-1-catcorr

Προς το παρόν ναι.

καλησπερα σας.

το κινητο το ειχα στα χερια μου περιπου 4 ωρες και εγινε απευθειας αντιπαραθεση με το S3 4.1.2 και με το iPhone στην τελευταια εκδοση(δεν θυμαμαι καν ποια ειναι 6κατι)

δεν θα επεκταθω στο iPhone, ειναι ενα καλο κινητο ελαφρυ γρηγορο ομορφα κατασκευασμενο αλλα πανακριβο.

παμε στο Nexus

1.Ποιοτητα μεγεθος αισθηση

το κινητο μου φανηκε παρα πολυ καλα κατασκευασμενο!Για οποιον το ειχε πιστευω ειμαστε στα επιπεδα Pre3 σε αισθηση στο χερι ενω δεν εχει κανενα τριγμο.Σε αυτο που ειχαμε το bezel ηταν λιγο σκουρου χρωματος, δεν ξερω γιατι αλλα μου εκανε εντυπωση δεν εμοιαζε με αυτα στο youtube.

Πισω μερος αριστο…πραγματικα φοβερη εντυπωση …ποιοτικο ομορφο…μπροστα ειναι λιγο απροσωπο.Συνολικα φαινεται πολυ σοβαρο κινητο.Το bezel ειναι ποιοτικο αλλα δεν ειναι ματ.Δεν ειναι δηλαδη σαν του S3. Δεν ξερω αν θα εχει γρατζουνιες αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι τετειο κινητο μπαινει σε θηκη.Με γυαλι μπρος πισω ΣΙΓΟΥΡΑ θηκη…επισης θελει λιγη προσοχη ,γλυστραει!Θα φανει περιεργο αλλα ετσι ειναι…οταν πας να το πιασεις με κρυα χερια θελει προσοχη!

Η οθονη δεν εχει oleophobic επιστρωση οπως στο NS πχ.Συνολικα ομορφη αισθηση.Δειχνει και ειναι δυνατο.

2.ναι ειναι πολυ δυνατο.Δεν φαινεται αμεσως αυτο διπλα στο Σ3 με την 4.1.2 αλλα ειναι αρκετα δυνατο.Σε ο,τι δοκιμασαμε σχεδον ειμασταν στα ιδια επιπεδα ενω στα βιντεο λογω ram ειναι ελααααχιστα πιο γρηγορο στο φορτωμα το N4 Περιμενω με την επομενη αναβαθμιση να γινει ακομα πιο δυνατο.Κατα την χρηση νιωθεις οτι ακουμπας το μενου κατω απο το γυαλι.Ομορφη αισθηση.

Σε σχεση με το S3 επιβεβαιωθηκε αυτο που γνωριζαμε…το S3 βασικα φοραει μια supercustom rom που φτιαχνει η ιδια η Sammy και πανω σε αυτην εχει προσθεσει ενα καρο πραγματα,που στο Ν4 θελεις mods,apps για να τα εχεις.

Το οτι τα εβαλα δισπλα μου εδειξε οτι απο την μια το καθαρο ανδροιδ ειναι ενα πανεμορφο συστημα πληρες ομορφο και ομως απλο σχετικα ενω στο S3 ειχες σχεδον τα παντα ετοιμα.

Εχει ωριμασει πολυ η Σαμμυ και με την 4.1.2 sto S3 με εχει βαλει σε αμφιβολιες.

Στο Ν4 το λογισμικο ειναι πραγματικα πολυ γρηγορο…αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο Chrome.

ενω λατρεψα το νεο πληκτρολογιο. Βλεπω το νεο προιον να ειναι πληρες αλλα οχι οσο το τερατακι διπλα του.

Πχ ενα βιντεακι γυρισαμε και επιασε για την πλακα 115ΜΒ… :( αρα τι θα γινει αν βγαλει καποιος πολλα;

ΜΟΝΟ 16ΑΡΙ.

3.σημα,κληση,ακουστικο…. ΤΟΠ. ετσι απλα και ξαστερα.Ειχα αγορασει το iPhone5 …ε πλεον δεν ειναι αυτο το κινητο με το καλυτερο σημα…αυτο εδω παιζει να εχει καλυτερο αλλα δυστυχως ειμασταν σε διαφορετικους παροχους για να ειμαι σιγουρος.Ομως σε ακουστικο και μικροφωνο πιστευω ειμαστε στα επιπεδα παλιων Νοκια που ηταν πολυυυ μπροστα.

4.με 3 ωρες σκαλισμα το εδωσα πισω με 32% μπαταρια απο 75.

Ομως γι αυτην καποιος πρεπει να περιμενει μια εβδομαδα για να πει.Μου φανηκε ομως μια χαρα.Κανενα θεμα

αφησα για τελευταια την οθονη…

θελω να ειμαι ειλικρινης…η οθονη του ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Δεν ειναι απιστευτη σαν του HOX αλλα ειναι ειλικρινα πολυ καλη.

οσον αφορα την συγκριση με την amoled

~εχεις σκουρα themes,εργαζεσαι σε γραφειο,και εχεις καλη οραση και δεν κουραζεσαι στα ματια;

η superamoled ειναι για σενα…

~ κανεις δουλειες σε περιβαλλον με πολυ φως,και θελεις μια οθονη τυπου mat στα χρωματα αλλα με καλη φωτεινοτητα; IPS της LG ειναι μια καλη υλοποιηση…πολυ καλη πραγματικα.

Δεν με απασχολησε καθολου η ποιοτητα της οθονης.Πανω απο τις προσδοκιες μου.

Με απασχολησαν τα πληκτρα σε αυτη ομως.Σε σχεση με το Gnex η οθονη ειναι πιο πλατυα και πιο κοντη…ενω το αλλο ειχε μακροστενη.Εδω τα πληκτρα κοβουν ωφελιμο χωρο ενω προφανως λογω (α)συνηθειας τα πατουσα κατα λαθος

μαλλον δεν τα εχω συνηθησει ακομα αλλα τα πληκτρα πανω στην οθονη δεν μου αρεσαν την στιγμη που στον συναδελφο δεν δημιουργουσαν προβλημα γιατι τα χρησιμοποιει μερες.

σε σχεση παντα με το S3 εχω να αναφερω τα εξης.

N4: πιο ομορφο στην χρηση και στην αισθηση στο χερι,πιο στιβαρο και πιο σοβαρο,εργαλειο.

οθονη φιλικη σε ευαισθητα ματια(ειμαι μυωπας),τελειο ακουστικο και σημα,ωμη δυναμη σε διεργασιες με βιντεο,παιχνιδια κλπ.

S3 . οθονη πιο λειτουργικη σε χωρο,πιο μεγαλη καθαρα απο το Ν4,καλυτερη καμερα ΣΕ ΟΛΑ ,πληρες μενου και πολλα καλουδια…μοιαζει να ειναι σαν συσκευη αυτην την στιγμη πολυ ωριμη και γρηγορη.

σε ποιοτητα κατασκευης μου αρεσε συνολικα το Ν4 καλυτερα αλλα το S3 με 30Ε γινεται καινουριο και με νεα μπαταρια.Σημαντικο για την μεταπωληση αν καποιος θελει να το πουλησει η ειναι μανιακος της λεπτομερειας.

Επισης το πισω μερος του Ν4 ειναι πανεμορφο ενω το S3 εχει πιο ομορφο μπροστινο(υποκειμενικη αποψη εννοειται)

Με λιγα λογια το κινητο ειναι αυτο που περιμεναμε οσοι μας αρεσουν τα Νεξους,ποιοτικο,γρηγορο,καλη οθονη με ομορφα χρωματα,ενα καλο συγχρονο κινητο με ποιοτικο φινιρισμα και ομορφο λειτουργικο.

Θα το αγορασω;Ναι μολις το βρω στα 350Ε,δεν δινω ουτε ενα Ευρω παραπανω…θα μου πειτε γιατι ετσι.Γιατι ηδη στα 420 βρισκεται το S3 που πιστευω ειναι καλυτερη συσκευη συνολικα.

Μην με παρεξηγησετε…Νεξους ειχα εχω και θα εχω αλλα πρεπει να το παραδεχτω,ειναι πλεον ενα ωριμο προιον το S3. Στο Ν4 ομως εχουμε ενα κινητο με ωμη δυναμη και καθαρο android το οποιο ανετα θα παρει και ακομα δυο αναβαθμισεις μεγαλες.

Αν θελετε να ειστε παντα μεσα στα πραγματα και να εχετε την τελευταια εκδοση τοτε ειναι το κινητο για εσας(εμας).

εγω σαν πλεονεκτηματα του βλεπω οτι εχει

1.ποιοτητα

2.αναβαθμισεις

3.Τιμη.(μονο στα 350 γιατι μετα το πασχα με τα νεα 1080p προβλεπω η τιμη να πεφτει αμεσως)

αν δεν ηταν το κινητο της Google δεν θα το αγοραζα…και αυτο λεει πολλα πιστευω.

καλο βραδυ.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ευχαριστουμε για το review Δημητρη(ελπιζω να μην σβηστει ως vs :D ) και επιτελους αρχισαν να καταθετουν χρηστες τις αποψεις τους και σταματησαν τα posts των αντιπαραθεσεων στη σφαιρα της φαντασιας.Επειδη δεν το καταλαβα καλα το s3 φοραγε stock rom? (εχω ενα κολλημα οτι στο s3 η sammy εκανε τεραστιο λαθος με τη ram που του εβαλε)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστουμε για το review (ελπιζω να μην σβηστει ως vs :D ) και επιτελους αρχισαν να καταθετουν χρηστες τις αποψεις τους και σταματησαν τα posts των αντιπαραθεσεων στη σφαιρα της φαντασιας.Επειδη δεν το καταλαβα καλα το s3 φοραγε stock rom? (εχω ενα κολλημα οτι στο s3 η sammy εκανε τεραστιο λαθος με τη ram που του εβαλε)

ναι φοραγε την 4.1.2 στοκ.

Δεν ειναι vs το ποστ μου.Απλα το συγκρινω με το κινητο που ολοι γνωριζουμε...δεν ειναι κακο πιστευω...αν σβηστει τοτε να το ξερω για να ειμαι ΑΚΟΜΑ πιο σκληρος με το Ν4 σε σχεση με τα κινητα επομενης γενιας,μια και αυτο ειναι το πρωτο που βγαινει απο τα επομενης γενιας.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εξαιρετικός pik.

Ευχαριστούμε, πολύ αναλυτικός!

Μετά και από αυτό το μίνι review, και πάλι δεν άλλαξα γνώμη και θέλω να το αποκτήσω! Φυσικά όπως είπες και εσύ σε προνομιακή τιμή όμως. Βέβαια προσωπικά επειδή σε αντιπαράθεση με το SIII θεωρώ καλύτερο το Ν4, θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω και λίγο πάνω από τα 350..

Η κάμερα είχε μεγάλη διαφορά σε ποιότητα φωτογραφιών; Το photo sphere πως σου φάνηκε, αν το δοκίμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

@pik: ωραίος φίλε και επιβεβαιώνεις απόλυτα τα δικά μου θέλω και νομίζω και την πραγματικότητα. Το τηλέφωνο είναι ποιοτικότατο και τούμπανο, αλλά το S3 είναι λίγο πιο ολοκληρωμένο λόγω των εξτρα χαρακτηριστικών που έχει βάλει η Samsung (που πρώτη φορά δεν είναι για πέταμα αλλά πραγματικά ωφέλιμα) και καλύτερης κάμερας. Οποιος θέλει κάτι έτοιμο out of the box παίρνει S3. Οποιος θέλει λίγο σκάλισμα και δεν κολλάει τόσο στην φωτογραφική (ποτέ δεν ήταν το φόρτε των Nexus) παίρνει Ν4. Οποιος θέλει κάτι όμορφο που να ξεχωρίζει παίρνει Ν4 :)

Και στα 400€ να έρθει από μαγαζιά εξωτερικού (γιατί Ελλάδα απο και κλείεται) είναι εξαιρετική τιμή. Αντε τώρα να περιμένουμε......

What u take is what u give...

Ουσιαστικά δημιουργηθηκε επίσημο thread πριν της ωρας του αφού είναι σαν να μην κυκλοφόρησε η συσκευή έτσι οπως έγινε η διάθεση της.

Είναι λογικό να υπάρχουν συγκρίσεις όχι υπο την μορφή vs, αλλά σαν μετρο σύγκρισης για να έχει ο υποψήφιος αγοραστης οσο γίνεται πιο σαφή εικόνα.

Νομίζω ότι ο Δημητρης παρόλο που το είχε λίγες ώρες στα χέρια του, περιέγραψε την πραγματικότητα.

Πολλοί κάνουν το λάθος να συγκρίνουν δύο συσκευές σε ταχύτητα από την μετακίνηση τους στο UI και όχι στο ανοιγμα των ιδίων εφαρμογών.

Όλοι είμαστε εν δυνάμει αγοραστές και εχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε άποψη όταν βασίζεται σε επιχειρήματα και όχι σε τυφλό μίσος τύπου android vs ios.

Οντως ενος λεπτού HD βίντεο απαιτεί 130mb.

Θεωρώ οτι ειναι παρελθόν οι εποχες που με 16g ήσουν καλυμμένος.

Ειδικα για android ειναι λίγα. Συσκευές σαν το Nexus ειναι φτιαγμένες για root, modes κλπ που σημαίνει οτι πρέπει παντα να εχεις τουλαχιστον ενα nand backup φορτωμένο στην μνημη. Δηλαδη απο τα 11-12 που θα ξεκινάει βγαλε 1 gb ακομα.

Συν οτι φώτο και βίντεο απο το παρελθόν που μπορει να θες να εχεις μαζι σου, περνάνε αυτούσια σε μέγεθος και οχι οπως σε ios η wp τροποποιημένα για οικονομία.

Μπορεί λογο χαμηλής τιμής να μας κανει έτοιμους για παραχωρήσεις αλλα ειναι κρίμα να μην υπάρχει τουλάχιστον μια μεγαλύτερη έκδοση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το κινητο αξιζει τα χρηματα του αλλα δεν αξιζει πανω απο 400Ε οπως εγραψε ο verve77

paris_89 το fotosphere το δοκιμασα...πολυ ομορφο και εχει πολυ πλακα να το χρησιμοποιεις! ειναι must.

μπαινει και σε αλλα ανδροιδ εννοειται... :lol:

και ενα ομορφο λινκ που δειχνει διαθεσιμοτητα

http://ludalex.soupwhale.com/n4checker/

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πηγα και το ξαναειδα σημερα το βραδυ και μαλιστα το κινητο ζηταγε να αναβαθμιστει στο 4.2 νομιζω (αν υπαρχει, σορρυ αν κανω λαθος). Τελικα συνηθησα την οθονη που εχει λιγοτερο εντονα χρωματα αλλα κοιτωντας την κατασκευη μου φανηκε χοντρο σχετικα και λιγο παντοφλα (αρκετα πλατυ).

Με προβληματισαν λιγο αυτα που εγραψε ο Πικ για την ποιοτητα σηματος και ομιλιας, δεν ηξερα οτι τα Ελ Τζι φημιζοντε για αυτα...

Αν ειναι τοσο καλο δεν αξιζει να δεινεις παραπανω για ακριβα κινητα. Αν και στη Αγγλια δεν υπαρχει διαθεσιμο στην χαμηλη τιμη αυτην την στιγμη.

Take five..

καλησπερα σας.

το κινητο το ειχα στα χερια μου περιπου 4 ωρες και εγινε απευθειας αντιπαραθεση με το S3 4.1.2 και με το iPhone στην τελευταια εκδοση(δεν θυμαμαι καν ποια ειναι 6κατι)

δεν θα επεκταθω στο iPhone, ειναι ενα καλο κινητο ελαφρυ γρηγορο ομορφα κατασκευασμενο αλλα πανακριβο.

παμε στο Nexus

Κάποια φωτογραφία δεν παίζει;

Το κινητο αξιζει τα χρηματα του αλλα δεν αξιζει πανω απο 400Ε οπως εγραψε ο verve77

Δεν αξίζει με την προοπτική οτι το S3 είναι 30-50€ ακριβότερο και το iPhone 5 θα έπρεπε να είναι σε παρόμοια τιμή. Γιατί σαν "κλάση" και δυνατότητες είναι στο ίδιο επίπεδο και μόνο λεπτομέρειες και μικροδιαφορές υπάρχουν.

Οταν όμως το S3 υπάρχει στην Ελλάδα σε πολλά καταστήματα στα 670€ και το iPhone δεν θα πέσει ποτέ από τα 740€, όχι δεν είναι το Ν4 "φτηνό" (τα εισαγωγικά γιατί συνδέουμε πολλές φορές υποσυνείδητα την τιμή με τις δυνατότητες, έτσι μας έχουν περάσει να αντιδράμε) αλλά τα άλλα δυο (σαν τιμή) είναι καθαρή κλεψιά και αισχροκέρδια.

Αν ειναι τοσο καλο δεν αξιζει να δεινεις παραπανω για ακριβα κινητα.

Αυτό είναι το point της Google με αυτή την κίνηση (;).

What u take is what u give...

Είχα το S2 (με Pulse :)) και το πούλησα για να πάρω το N4. Τελικά είναι δυσεύρετο και μέχρι να υπάρχει σοβαρή διαθεσιμότητα μπορεί να γεράσουμε...:lol:.

Αν δεν υπάρχει κάποιο σημάδι σοβαρής διαθεσιμότητας μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, το ξεχνάω. θα πάω προς S3 μεριά (θα του βάλω Pulse 3) και θα έχω και τα 2 χρόνια ευρωπαϊκής εγγύησης κατασκευαστή, χωρίς ναι μεν αλλά...

Ναι αλλα δεν εχει διαθεσιμοτητα, ουτε θα το δεις να το εχει κανενας εξω (σημανει οτι ειχε λιγα κομματια τουλαχιστον για την ωρα).

Προσωπικα πιστευω οτι αυτο που κανει η Γκουγκλ ειναι αυτοκτονικο (να δεινει δωρεαν το λογισμικο ωστε να την περασει η Σαμσουνγκ σε κερδη) και τωρα δεινει τα μηχανηματα στο κοστος ωστε να πεσουν ακομα τα κερδη της (οχι πως εχει αναγκη αλλα παιζει να καταντησει η επομενη Νοκια αν το κανει για πολυ).

Take five..

Ε όχι δα... Δεν εμπορεύεται τις συσκευές η Google, αλλά το περιεχόμενο. κάτι σαν την Amanoz που δίνει τα kindle κάτω του κόστους από ότι λέει γιατί την ενδιαφέρει να κερδίσει από το περιεχόμενο. Σιγά μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η google (σύντομα κιόλας) για να λέμε ότι θα γίνει νέα Νοκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Κάποια φωτογραφία δεν παίζει;

καμμια! :lol:

δεν υπηρχε περιπτωση στον χωρο εργασιας να κανουμε στα κινητα φωτογραφιες...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και απο οτι φαίνεται δε λειτουργεί και το usb otg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966864 κάτι που θα μπορούσε εν μέρει να σώσει την κατάσταση σε κάποιες περιπτώσεις και το χειρότερο είναι οτι κάποιος στο εν λόγω λινκ που δίνω παραθέτει κομμάτια κώδικα απο τον κώδικα του n4 που λέει οτι απενεργοποιηθηκε η δυνατότητα γιατί η θύρα του κινητου δεν δίνει ρεύμα.δε μπορώ να πιστέψω ότι κάνανε τέτοια πατάτα απο την στιγμή που το gnexus το υποστηρίζει κανονικά.

πατατα δε καναν. ειναι μερος του deal των 300$

ετσι ξεκινησε και στο nexus 7 που τελικα επαιξε.

θα περιμενα λιγο καιρο πριν πω σιγουρα οτι το usb otg παιζει η δε παιζει στο nexus 4

Edited by akaloith

Γι' αρχή το αν πρέπει να συμφωνούμε όλοι με το ότι οι ναυαρχίδες πρέπει να κοστίζουν 600€+ είναι μια άλλη συζήτηση που δεν είναι της παρούσης.

Αλλά όταν ο άλλος πιστεύει ότι η Google το πουλάει στο κόστος, καταλαβαίνεις τι ζημιά έχει προκληθεί από την πλύση εγκεφάλου.

Κατά δεύτερον, δε νομίζω ότι πρόκειται για ναυαρχίδα επειδή λείπουν κάποια χαρακτηριστικά (επεκτάσιμη μνήμη π.χ.), άλλο αν δε με απασχολούν προσωπικά.

Επίσης, ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε αν θα βγουν κι άλλα μικροπροβλήματα στην επιφάνεια.

Φοβερός ο pik. όπως ξανάπα, αλλά όταν θα το δουλέψουμε για πολλές μέρες θα μπορούμε να έχουμε περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη.

Εμενα με προβληματιζει επισης το γυαλι πισω που σκεπαζει και την καμερα...Φανταζεστε να μας ραγισει ή σπασει καταλαθος ακριβως μπροστα απο την καμερα?Οποτε θα πας να βγαλεις φωτογραφια θα φαινεται το ραγισμα...;)

μμμ με bumper δεν μου αρεσει καθολου

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34354075

το bumber εχει μεταλικο γυρω γυρω ή ειναι η ιδεα μου??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Γι' αρχή το αν πρέπει να συμφωνούμε όλοι με το ότι οι ναυαρχίδες πρέπει να κοστίζουν 600€+ είναι μια άλλη συζήτηση που δεν είναι της παρούσης.

Αλλά όταν ο άλλος πιστεύει ότι η Google το πουλάει στο κόστος, καταλαβαίνεις τι ζημιά έχει προκληθεί από την πλύση εγκεφάλου.

Κατά δεύτερον, δε νομίζω ότι πρόκειται για ναυαρχίδα επειδή λείπουν κάποια χαρακτηριστικά (επεκτάσιμη μνήμη π.χ.), άλλο αν δε με απασχολούν προσωπικά.

Επίσης, ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε αν θα βγουν κι άλλα μικροπροβλήματα στην επιφάνεια.

Φοβερός ο pik. όπως ξανάπα, αλλά όταν θα το δουλέψουμε για πολλές μέρες θα μπορούμε να έχουμε περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη.

Δλδ για εσένα το ράδιο κ η επέκταση μνήμης καθορίζουν μια ναυαρχίδα κ οχι το οτι έχει τελευταίο hardware κ software?

Αυτά φιλε μου ειναι σεβαστά αλα είναι προσωπικές προτιμήσεις κ δεν κρίνουν ναυαρχίδες.

giphy.gif

Συμφωνώ για το hardware/software, αν και αυτά είναι παράγοντες που σε λίγους μήνες θεωρούνται ξεπερασμένα.

Το θέμα είναι αν αποτελεί συνολικά μια ολοκληρωμένη λύση. Φυσικά να τα έχει όλα δεν πρόκειται και είναι λογικό.

Ξέρω τι είναι οι άλλοι που τα πουλάνε στη διπλάσια τιμή, άλλοι προφανώς δεν ξέρουν και γράφουν γι' αυτοκτονικές κινήσεις της Google και της εκάστοτε Google.

Και ξαναλέω, ας περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα, γιατί αν όλα έχουν θέμα με κιτρίνισμα οθόνης και άλλα τέτοια προβλήματα, αλλάζει το πράγμα σιγά-σιγά.

Επίσης να δούμε τι θα γίνει με τη διαθεσιμότητα, αλλά και αν θα μείνει σε αυτά τα επίπεδα η τιμή.

Η Google απ' ότι φαίνεται μας δίνει μια ευκαιρία ως καταναλωτές, να ξυπνήσουμε και να απαιτούμε περισσότερα με λιγότερο κόστος.

Όταν θεωρούμε λογικό μια συσκευή να κοστίζει 750€, το ίδιο λογικό θα το θεωρούμε αργότερα αν κοστίζει 1100€.

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά