BHacker Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 θα υπάρξει μείωση των τιμών στα skroutzomagaza; αν ναι, σε πόσο καιρό περίπου; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Για την ακριβεια ειναι 230 λιρες στο αγγλικο playstore δηλαδη περιπου 270 ευρω. Οσον αφορα την αποστολη δυστυχως στελνουν μονο αγγλια ομως γι'αυτο ειναι το forward to me που παραλαμβανει το πακετο και το στελνει κατευθειαν στην Ελλαδα με χρεωση περιπου 20-25 λιρες. Η τιμη ειναι πολυ καλη αλλα για το 16gb σχεδον φτανει τις τιμες του skroutz (διαφορα σχεδον 25 ευρω) Το θέμα είναι οτι έχει δυσκολέψει πολύ η παραγγελία απευθείας απο το google play, ακόμα και με την χρήση του tunelbear. Η google τσεκάρει και τις κάρτες πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το θέμα είναι οτι έχει δυσκολέψει πολύ η παραγγελία απευθείας απο το google play, ακόμα και με την χρήση του tunelbear. Η google τσεκάρει και τις κάρτες πλέον... υπάρχει επιλογή να κάνεις την παραγγελία μέσω του forward2me..(πληρώνεις στο forward2me και κάνουν εκείνοι την παραγγελία που θέλεις) ξεκίνησα την διαδικασία για να δω το κόστος και θα ενημερώσω με λεπτομέρειες αν θέλετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Θα το εκτιμούσαμε!! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Θα το εκτιμούσαμε!! Ευχαριστώ πολύ! υπάρχει και άλλος τρόπος.. στην όποια χρεωστική, πιστωτική χρησιμοποιείτε πάτε στο google wallet και όταν την καταχωρίσετε βάλτε στην διεύθυνση χρέωσης (billing address) την αγγλική διεύθυνση από το forward2me και θα την δεχτεί για παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αυτό έπιανε μέχρι κάποια στιγμή. Μάλιστα έτσι αγόρασα και εγώ το δικό μου. Αλλά απο ότι έγραψαν σε αυτό το νήμα κάποια παιδιά, κάποια στιγμή η Google ψιλιάστηκε την δουλειά και ενώ η παραγγελία έμπαινε κανονικά, μετά απο λίγο ερχόταν μέιλ και έλεγε οτι η παραγγελία ακυρώθηκε λόγω της πιστωτικής, Προφανώς άρχισαν να το ελέγχουν. Άσε που πλέον ακόμα και με το tunelbear, δεν μπορώ να δω το αγγλικό play store. Μόλις κάνω log-in στον λογαριασμό μου για να ρίξω την παραγγελία μου βγάζει οτι οι συσκευές δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα σας. Ενώ παλιότερα δεν το έκανε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αυτό έπιανε μέχρι κάποια στιγμή. Μάλιστα έτσι αγόρασα και εγώ το δικό μου. Αλλά απο ότι έγραψαν σε αυτό το νήμα κάποια παιδιά, κάποια στιγμή η Google ψιλιάστηκε την δουλειά και ενώ η παραγγελία έμπαινε κανονικά, μετά απο λίγο ερχόταν μέιλ και έλεγε οτι η παραγγελία ακυρώθηκε λόγω της πιστωτικής, Προφανώς άρχισαν να το ελέγχουν. Άσε που πλέον ακόμα και με το tunelbear, δεν μπορώ να δω το αγγλικό play store. Μόλις κάνω log-in στον λογαριασμό μου για να ρίξω την παραγγελία μου βγάζει οτι οι συσκευές δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα σας. Ενώ παλιότερα δεν το έκανε αυτό... για το πρώτο σκέλος δεν το ξέρω.. δεν έκανα ακόμα παραγγελία.. για το δεύτερο όμως εγώ μια χαρά μπαίνω στο Playstore μέσω tunelbear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μόλις το αγόρασα (μέσω φίλου) από Αγγλία...230 το 16αρι...σύνολο 260 με ταχυδρομικά...αλλά η αποστολή θα γίνει 2/8 από google!! ...αυτό μάλλον σημαίνει ότι γίνεται χαμός... Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή, σωστά? Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σίγουρα 2/8??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι, λάθος...2/9 εννοούσα... Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteVen200984 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 4πύρηνο, 16 GB, 4,7 ίντσες HD κινητό 5ης γενιάς με 230 ΕΥΡΩ... Εντάξει, το επόμενο δώστο FREE Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βάλε και τα 2 GB RAM.. Ούτε κινέζικο δεν παίρνεις... Το χτύπησα και ας το φορτιζω κάθε βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Σε αυτά τα λεφτά με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι τσαμπα.όσοι μιλάνε για μείονεκτηματα κ τέτοια τα ακουω βερεσε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βάλε και τα 2 GB RAM.. Ούτε κινέζικο δεν παίρνεις... Το χτύπησα και ας το φορτιζω κάθε βράδυ.. πως το πήρες? μέσω φίλου ή μέσω tunelbear και forward2me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μάλλον και το νέο nexus θα παίζει γύρω στο 300άρι για να κάνουν τέτοια έκπτωση στο 4άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μάλλον και το νέο nexus θα παίζει γύρω στο 300άρι για να κάνουν τέτοια έκπτωση στο 4άρι. Το μονο κακό για μένα είναι η μεταπώληση.δεν θα πάρω αυτά που θέλω.αν κ δεν μπορούν ή δεν ξέρουν όλοι να ψωνίζουν απο Google play ,skroutz.πάνε στο πλαίσιο κ τα σκάνε. Οποτε κάποιον θα βρούμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Το μονο κακό για μένα είναι η μεταπώληση.δεν θα πάρω αυτά που θέλω.αν κ δεν μπορούν ή δεν ξέρουν όλοι να ψωνίζουν απο Google play ,skroutz.πάνε στο πλαίσιο κ τα σκάνε. Οποτε κάποιον θα βρούμε Τι κακό έχει δηλαδή η μεταπώληση; Αγοράζεις ένα κινητό μόλις βγει 350 και το πουλάς 180 σε ένα χρόνο. Βλέπεις κάτι κακό; Αν αγοράσεις ένα sgs στα 650 μόλις βγει, το πουλάς 450 σε 3 μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι κακό έχει δηλαδή η μεταπώληση; Αγοράζεις ένα κινητό μόλις βγει 350 και το πουλάς 180 σε ένα χρόνο. Βλέπεις κάτι κακό; Αν αγοράσεις ένα sgs στα 650 μόλις βγει, το πουλάς 450 σε 3 μήνες.. Τα Nexus παντα πουλιοντουσαν λίγο πιο ακριβά μεταχειρισμενα.δες το προηγούμενο ποσο το βρίσκεις.επίσης ουτε 180 θα πάρεις γτ αμα έχει 220 καινουριο ο άλλος δεν τα δίνει σε σένα. Είπα όμως οτι πολλοί δεν ξέρουν απο που και πως να ψωνίσουν και βοηθάει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 πως το πήρες? μέσω φίλου ή μέσω tunelbear και forward2me Μένω Αγγλία.. 208 λίρες με μεταφορικά. Dispatch μου δίνει μέχρι 2\9.. Αναμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά τι έγινε και τα μοιράζουν τσάμπα; 199/249 ευρώ στη Γαλλία για 8/16 gb αντίστοιχα είναι μεγαλύτερη αμαρτία και απ'το να κλέψεις εκκλησία... Θα χτυπήσω δέυτερο για να το δώσω σε κάποιον δικό μου... Η Google το γύρισε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα μάλλον, το κινητό είναι ακόμα κορυφή, δεν υπάρχει νόημα να μιλάς για τον ανταγωνισμό... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μένω Αγγλία.. 208 λίρες με μεταφορικά. Dispatch μου δίνει μέχρι 2\9.. Αναμένουμε.. αα είσαι απο τους τυχερούς.. τώρα δίνει dispatch μέχρι 10/9 Παιδιά τι έγινε και τα μοιράζουν τσάμπα; 199/249 ευρώ στη Γαλλία για 8/16 gb αντίστοιχα είναι μεγαλύτερη αμαρτία και απ'το να κλέψεις εκκλησία... Θα χτυπήσω δέυτερο για να το δώσω σε κάποιον δικό μου... Η Google το γύρισε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα μάλλον, το κινητό είναι ακόμα κορυφή, δεν υπάρχει νόημα να μιλάς για τον ανταγωνισμό... Στη Γαλλία που? έχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Και γω χτες παράγγειλα και έλεγε dispatch in 1-3 days. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει για τη μεταφορική Yasatrans, που δίνουν δυνατότητα αγοράς προϊόντων. Με αυτούς έφερα τον υπολογιστή μου Αγγλία, οπότε είναι σίγουρα καλή μεταφορική για μένα. Μια φορά που ήθελα να στείλω ένα κινητό Ελλάδα μου είχαν πει 5€ και παραλαβή από την αποθήκη στον Ασπρόπυργο. Και αυτό λογικά θα το στείλω στην αδερφή μου με αυτούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Στη Γαλλία που? έχεις λινκ? Στο γαλλικό play store, δεν ανοίγει από Ελλάδα όμως... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Στο γαλλικό play store, δεν ανοίγει από Ελλάδα όμως... αα νόμιζα πως κατέβασε την τιμή κάποιο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα. Η τιμή μέσω Google Play Aγγλίας ειναι τελική (δηλαδή με ΦΠΑ ?) Επίσης μεταφορικά για αγγλία χρεώνουν? Αν ναι πόσο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts