Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εμενα ετσι μου ειχαν κανει και τους πηρα τηλεφωνο και μου το παρεδωσαν την ιδια μερα Σαββατο βραδυ. :)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2 λίρες εγγραφή και μετά δεν σε ξανά-χρεώνουν δηλαδή(εφάπαξ εννοώ) και έχεις την ίδια διεύθυνση για πάντα θεωρητικά;

Και από τιμές το δέμα του Ν4 πόσο θα κοστίσει συνολικά (εκτός των 10 που χρεώνει η google-από την UK διεύθυνση σου μέχρι σπίτι σου εννοώ);

Όχι μια φορά μόνο κατά την εγγραφή. Για το κόστος αποστολής εξαρτάται από το μέγεθος, για κινητό είναι 20 λίρες αν θυμάμαι καλά με DHL. ;)

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Eτσι ειχε βγαλει και εμενα αλλα πολυ απλα ηταν στις αποθηκες. :lol:

Ενημερωσε μας.

Ακόμη και τώρα λέει οτι είναι στο αυτοκίνητο, αρα μάλλον δευτέρα θα είναι στο f2me...

Οχι κανονικη πιστωτικη απο ελλαδα μονο που στα στοιχεια της βαζουμε αυτα της διευθυνσης του forward2me. ;)

Η google δεν τα επαληθευει αλλα εαν δεν ειναι ομοια απορριπτει την συναλλαγη

Τώρα μπερδεύτηκα... ΟΚ με τη διεύθυνση, αρκετά απλό φαίνεται το forward2me...η επαλήθευση billing address/shipping address πώς θα ολοκληρωθεί όμως; Αν βάλεις λάθος στοιχεία στην κάρτα δεν θα απορριφθεί η συναλλαγή;

billing address βάζεις τη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα, αλλά εκεί που λέει χώρα βάζεις Αγγλία και shipping address βάζεις τη διεύθυνση που θα το στείλουν στην Αγγλία.

Εγω εβαλα και στην καρτα την διευθυνση απο το forward2me και δεν ειχα κανενα προβλημα. Η συναλλαγη ολοκληρωθηκε χωρις να γινει ποτε κανενας ελεγχος της billing adddress απο την google

Έχετε να προτείνετε καμία αξιόπιστη πηγή για αγορά του 16gb μοντέλου και ας χρειαστεί να περιμένω 3-4 βδομάδες μέχρι να έρθει;

Παίδες αν μπορειτε δώστε μια απάντηση στο πιο πάνω!!!

thanos_1 & kon_fil, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είμαστε τρία άτομα που ενδιαφερόμαστε και θα βάζαμε γνωστό στην Αγγλία, αλλά ίσως τα καταφέρουμε τελικά και μόνοι μας. Έχει μερικές εβδομάδες που προσπαθώ να αποφασίσω ποιο κινητό να πάρω, και τελικά τίποτα δεν συγκρίνεται με το Nexus 4. Υπομονή λοιπόν!

Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε καμιά ζημιά και δεν έρθει καθόλου στην Ελλάδα η συσκευή όπως έγινε με την Ιταλία...

ETA: Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο;

Edited by angelfeather

για τους βιαστικούς και μη : όπως έχω γράψει εδώ και αρκετές μέρες, το τηλέφωνο αναμένεται σε ελληνική αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας τέλος του μήνα (Ναι Γενάρη εννοώ :p /3-5 μέρες πάνω κάτω) και μάλιστα σε ''όμορφη'' τιμή ;)

λίγο υπομονή ακόμα...:)

Τελικα η συσκευη εφτασε σημερα στο f2me, μου εστειλαν email οτι το παρελαβαν, πληρωσα τα μεταφορικα 35,35€ και μου το εστειλαν σημερα κι ολας με dhl...:):):)

Τελικα η συσκευη εφτασε σημερα στο f2me, μου εστειλαν email οτι το παρελαβαν, πληρωσα τα μεταφορικα 35,35€ και μου το εστειλαν σημερα κι ολας με dhl...:):):)

Καλορίζικο!! Κι εγώ το ίδιο θα κάνω, όταν υπάρξει νέα διαθεσιμότητα, εκτός κι αν προλάβει να έρθει στην Ελλάδα με φυσιολογική τιμή... δηλαδή όχι παραπάνω από 450 ευρώ.

Στην ουσία μαζί με τα ταχυδρομικά βγήκε περίπου 400 ευρώ η συσκευή, σωστά; Προτιμώ να περιμένω το play store, γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχει κανά 500ρικο εδώ το 16GB.

Edited by angelfeather

για τους βιαστικούς και μη : όπως έχω γράψει εδώ και αρκετές μέρες, το τηλέφωνο αναμένεται σε ελληνική αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας τέλος του μήνα (Ναι Γενάρη εννοώ :p /3-5 μέρες πάνω κάτω) και μάλιστα σε ''όμορφη'' τιμή ;)

λίγο υπομονή ακόμα...:)

αξιοτιμε mod ........δηλαδη οταν λεμε ομορφη τιμη τι ενοουμε?? τιμη playstore?? δεν το πιστευω με τιποτα.......................:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αξιοτιμε mod ........δηλαδη οταν λεμε ομορφη τιμη τι ενοουμε?? τιμη playstore?? δεν το πιστευω με τιποτα.......................:ninja:[/QUOT

Με τιμή play store δε θα έλεγε "όμορφη",θα έλεγε...:X

χαχαχα...σωστός ο apz...:up:

λίγο υπομονή παίδες...play store τιμή εννοείται δεν θα είναι, αλλά δε νομίζω να παραπονεθεί κανείς. ;)

με δεδομενα την κατασκευη ,το logo nexus τα specs μια τιμη για ελλαδα θα ηταν τα 500-600 χαλαρα

αν βγει,λεμε τωρα στα 400 θα ειναι μια ομορφη τιμη.αμφιβαλλω παντως

Vamos Aris

με δεδομενα την κατασκευη ,το logo nexus τα specs μια τιμη για ελλαδα θα ηταν τα 500-600 χαλαρα

αν βγει,λεμε τωρα στα 400 θα ειναι μια ομορφη τιμη.αμφιβαλλω παντως

και 430-450 παλι ομορφη θα ειναι...αλλα μεχρι εκει...

οκ..για να μην ξεχειλώσει από διάφορες τιμές και εικασίες, υπενθυμίζω αυτά που έχω γράψει πριν αρκετές μέρες (και κάποιοι βιάστηκαν να σχολιάσουν ειρωνικά και να αμφισβητήσουν):

είχα πει λοιπόν για τιμή στα 499 με επιφύλαξη για 449 καλώς εχόντων των πραγμάτων...

δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες προς το παρόν....σίγουρα πάντως δεν θα είναι πάνω από 500! (βάλτε και το ''όμορφη'' δίπλα και θα είστε κοντά) ;)

p.s: τα credits στους λίγους (και κυρίως παλαιούς που με γνωρίζουν) που δέχτηκαν καλοπροαίρετα τα τότε γραπτά μου σχόλια, θα τα αποδώσω με την εξακρίβωση των ανωτέρω σύντομα..:)

Χρειάστηκε να περάσω σήμερα από birdphone για να παραλάβω κάτι, και τους ρώτησα, προφανώς δεν είχαν ημερομηνία να μου πουν, αλλά μου λένε προσπαθούμε να το φέρουμε, και ελπίζουμε να το έχουμε σύντομα και να είμαστε από τους πρώτους που θα το φέρουμε Ελλάδα.. Ελπίζω να ισχύει και να το δούμε σύντομα!

Αλλά αφού ο nikos_S3 λέει αλυσίδα δεν λέμε το ίδιο κατάστημα , και αφού φαίνεται να έχει πληροφορίες εκ των έσω ( :shifty: ) εμπιστεύομαι περισσότερο τα λεγόμενα του..

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

και 430-450 παλι ομορφη θα ειναι...αλλα μεχρι εκει...

γιατι μεχρι εκει?οταν ερθει το S4 δλδ γιατι θα ειναι στα 699?μακαρι να ερθει εστω στα 500,ειναι καλα τηρουμενων των αναλογιων,μη ξεχνατε οτι παιρνετε,αν οχι το καλυτερο,απο τα καλυτερα κινητα.

Vamos Aris

Για τον λογο οτι το ιδιο κινητο κανει 350 ευρω...για κανενα αλλο λογο...δεν αμφιβαλλω οτι το κινητο αξιζει πολυ περισσοτερα αλλα εφοσον καποιοι το προμηθευονται στην παραπανω τιμη εγω απλα αρνουμαι να δωσω τοσα χρηματα για το ιδιο πραγμα..δεν μου καθεται καλα πως να το κανουμε..θα εδινα 600 για το καινουριο htc ας πουμε και ας ειναι το ιδιο κινητο πανω κατω αλλα για το nexus οχι...και ξανα λεω...οχι γτ δεν τα αξιζει...απλα γιατι νοιωθω οτι με κοροιδευουν...

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά