Jump to content

myphone VERSUS: LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3

DJDB
 Κοινοποίηση

LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3  

693 members have voted

1. 1. LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3

• LG Nexus 4
      473
    • Samsung Galaxy S3
      220

Recommended Posts

Φυσικά το Nexus 4 θεωρώ καλύτερο γιατί θα έχει την υποστήριξη της Google.Αν θυμαμαι καλα και ο προκατοχος του galaxy Nexus πηρε επισημα jelly bean ενω το galaxy S2 δεν νομιζω να την παρει(απο οτι θυμαμαι τεσπα):)

Oχι..Οχι φιλε μου.. Θα την παρει και το S2.. Kαι μαλιστα πιο γρηγορα απο το μεταγενεστερο Note1 !

http://www.sammobile.com/2012/11/04/galaxy-note-n7000xxls2-android-4-1-1-jelly-bean-leak/

(πολυ συντομα για το S2 και καπως αργοτερα,για το Note1)

Και η Samsung τα παει καλα πλεον στις αναβαθμισεις. Απο οτι παλαιοτερα... Πολυ καλο αυτο για ολους μας :)

Δεν ειναι και style Google update Nexus φυσικα,λογικο ειναι αλλωστε.. Πρεπει να πουλησει κι'ολας.. Βγαζει πολλες,πολλες συσκευες..

Edited by makis5500

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιώργο εκτος ολων αυτών πως μπορεί κάποιος να αποφασίσει όταν δεν έχει κυκλοφορήσει η μια συσκευή η οποία λογο συμπίεσης κόστους και παραγωγης της απο μια εταιρία που δεν μας έχει πείσει οτι μπορει να παράγει τόσο μεγαλο αριθμό συσκευων, υπάρχει περίπτωση να μην διαθέτει ανάλλογη ποιότητα κατασκευής.

Φοβάμαι για αστοχίες.

Τώρα για τα 16GB, αρκεί να πω ότι στο Note, εχω μονο 6g ελεύθερα χωρίς φωτο βιντεο και μουσική που βρίσκονται στην SD Card.

Να προσθέσω ότι αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου το Nexus S που συμπληρώνει 2 χρόνια. Πήρε προσφατα αναβάθμιση ομως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει ενα απαιτητικό χρήστη η τεχνολογία του 2010. Συνεπώς μετά απο 2 χρόνια δεν λένε πολλά οι αναβαθμίσεις οταν το hardware είναι ξεπερασμένο.

Αυτοί που δεν ασχολούνται και δεν τους ενδιαφέρουν τα specs, τις περισσοτερες φορές δεν παίρνουν χαμπάρι τις αναβαθμίσεις.

Τα 16GΒ μπορεί να μην ειναι αρκετα για μερικους αλλα ειναι οκ για μια μεση χρήση smartphone. Στην καθημερινότητα μας ζητημα να χρειαζόμαστε 1gb απο τα δεδομένα που εχουμε στο smartphone. Επισης, οι περισσοτεροι που εχουμε τέτοιες συσκευες, εχουμε και broadband internet τοσο μεσω δυκτίου κινητης οσο και μεσω σταθερης γραμμης. Υπάρχουν συγκεκριμενα προγράμματα που μπορουν να μας κανουν αυτοματα μεταφορα των φωτο και λοιπών αρχείων οταν βρισκόμαστε εντος δικτυου WiFi ωστε να μην χρειάζεται να κουβαλάμε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες και ΟΛΗ την μουσικη μαζι μας. Φυσικα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που ραγματικα χρειάζονται περισσοτερο χωρο στην καθημερινότητα τους, αλλα ειναι αυτο ακριβως, εξαιρέσεις. Ο μέσος χρηστης δεν το εχει αναγκη, απλα το εχει σαν ευκολια.

Προσωπικα 2 πραγματα με ώθησαν να παω στο Nexus και οχι σε μια λυση S3: Η LCD οθονη, η οποια, υποκειμενικο αυτο, με βολευει περισσοτερο απο αποψη φωτεινότητας επειδη ειμαι εκτος γραφείου αρκετες εως πολλες ωρες και οι amoled δεν το εχουν με το θεμα ηλιοφάνεια και δευτερον 2gb μνημη για ανετοτατο Multitasking

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν φορτωνεις μουσικη και παιχνιδια στο κινητο σου, τοτε νομιζω οτι πρεπει να το προσπερασεις το Ν4.Είχα day 1 το gnexus και ειχα αγορασει καλωδιο usb otg για να εχω και τη μουσικη μου σε στικακι.Γρηγορα την εγκατελειψα αυτη τη λυση.Το gnexus ειναι για τη δευτερη γραμμη μου πια και συνεπως σπανια φορτωνεται με τραγουδια, παιχνιδια κτλ

Παιχνίδια δεν παίζω γενικά, ούτε έχω την τρελή συλλογή με μουσική, λιγότερό από 1GB. Χρησιμοποιώ spotify για streaming. Απλά έχω πολλές εφαρμογές, κάποια εφαρμογή για gps με χάρτες. Μου έχει τύχει να μην μπορώ να γράψω άλλα videos λόγω μη διαθέσιμου χώρου. Ας πούμε πόσο εύκολη είναι η μεταφορά αρχείων χωρίς pc.

δυσκολη επιλογή.

Αρχικά όταν βγήκε το n4 ημουν ετοιμος για την αγορά αλλά με ολα αυτα που έχουν ακουστεί για την τιμή κρατώ στάση αναμονής και κοιτω και το s3.

αναμφιβολα για android ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.

θεωρω οτι το n4 εχει τα εξής καλα:

α) πολυ καλα specs, κορυφαια θα ελεγα,

β) design αρκετα ομορφο αν και αυτο με το γυαλί πισω (αν εχω καταλάβει καλα) φοβαμαι οτι θα μπορουσε να γρατζουνιζεται

γ) και κυριως οτι ειναι google και επομενως αναβαθμισεις και λιγα προβληματα σχετικά με τα firmwares αν και νομιζω στο προηγουμενο μοντελο υπηρχαν καποια bugs

οσον αφορα το s3

α) πολλα gestures και feautures που σου κανουν ευκολη τη ζωη

β)specs αρκετα καλα αλλα η μνημη 1gb ειναι ισως προβλημα απο τη στιγμη που θα ενσωματοσουν συντομα τη δυνατοτητα να εχεις 2 apps στην οθονη ταυτοχρονα. αυτο αν καποιος εχει περασει καποια rom που να το υποστηριζει μπορει να μας πει

γ) πολυ ομορφο κινητο και χρωματα πολυ ζωντανα και ωραια

κανονικα θα περιμενα το n4 αλλα μη γνωριζοντας την τιμη του και ποσο θα κανει το καθε μαγαζι να το φερει από χωρες που δουλευει το play store με εχουν απογοητευσει. και δεν μπορω να περιμενω 1-2-3 μηνες μεχρι να πεσει η τιμη κοντα σε αυτη που ανακοινωσε η google

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

επεξεργαστή .. ραμ 2giga ... λογισμικό 4.2, και άμεσα ενημερωμένο κι όχι κοψοχρονιά... η κάμερα ίδια είναι 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash

nexus Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)

s3 Size 720 x 1280 pixels, 4.8 inches (~306 ppi pixel density)

για 0.1" γίνεται η φασαρία? :p επίσης πιο πολλά Pixels στο Nexus.

όσον αφορά τα 16 γίγα οκ εκεί έχεις δίκιο..αν συμπεριφέρεσε στο κινητό λες κι είναι παιχνιδομηχανή-φωτογραφική-κάμερα,HDD , ναι δεν φτάνουν :happy:

and last but not least.. ΚΟΣΤΟΣ !

δεν στα ειπανε καλα φιλε μου. Πρωτον η φωτογραφικη δεν ειναι ιδια, του S3 ειναι πολυ καλυτερη συμφωνα με τα review που ηδη κυκλοφορουν στα γνωστα σαιτ.

Η οθονη δεν εχει διαφορα 0,1΄΄ γιατι τα κουμπια στο Nexus τρωνε χωρο απο την οθονη.

Επισης ειναι smartphone. Αρα ναι, συμπεριφερομαι σαν παιχνιδομηχανη φωτογραφικη καμερα κλπκπλ. Αλλιως θα επαιρνα ενα dumbphone να εκανα την δουλεια μου...

Οσο για το κοστος, ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε. Κατσε να φτασει στην αγορα, γιατι αυτα τα 350 δολλαρια μαλλον σαν ανεκδοτο θα ειναι. Τα μαθατε πιστευω...

Θελεις να ξεκινησεις vs μεσα στο vs;;; :p

Δεν χρειαζεται αν αρχισω, ειναι δεδομενα καλυτερο, τελος το vs :P

Στο S3 αν θες κρατάς TouchWiz, αν θες βάζεις AOSP.

Αυτό να το πεις στη μάζα των αγοραστών του S3...προφανώς λοιπόν δεν υπάρχει καμία επιλογή...

Edited by dbal

Sony logo.gif

δεν στα ειπανε καλα φιλε μου. Πρωτον η φωτογραφικη δεν ειναι ιδια, του S3 ειναι πολυ καλυτερη συμφωνα με τα review που ηδη κυκλοφορουν στα γνωστα σαιτ.

Η οθονη δεν εχει διαφορα 0,1΄΄ γιατι τα κουμπια στο Nexus τρωνε χωρο απο την οθονη.

Επισης ειναι smartphone. Αρα ναι, συμπεριφερομαι σαν παιχνιδομηχανη φωτογραφικη καμερα κλπκπλ. Αλλιως θα επαιρνα ενα dumbphone να εκανα την δουλεια μου...

Οσο για το κοστος, ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε. Κατσε να φτασει στην αγορα, γιατι αυτα τα 350 δολλαρια μαλλον σαν ανεκδοτο θα ειναι. Τα μαθατε πιστευω...

βγήκε επίσημο review στο οποίο αναλύεται η φωτογραφική? δεν έχει κυκλοφορίσει το κινητό.άρα οχι. άρα μένουμε μόνο με τα Specs.

ο χώρος που "τρώνε" τα κουμπιά είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. περί ορέξεως..

το Smartphone δεν ισοδυναμεί ούτε με παιχνιδομηχανή ούτε με φωτογραφική ούτε τίποτα από αυτά με τον τρόπο που παρουσιάζονται (υπάρχουν και οι ανάλογοι ορισμοί από επίσημα sites αν τίθεται θέμα ορισμού). είναι λίγο απ όλα (σουβλάκι).. ΛΙΓΟ..

μα το κόστος έχει βγει εδώ και μέρες...299 και 349 από google play. αυτό είναι.

Edited by PsyGreg

Nexus 4 αν τα φράγκα είναι αυτά που ανακοίνωσε η Google δεν θα έχει ανταγωνισμό.Όσο για την μνήμη ακόμα και τα 8gb μου είναι αρκετά δεν σκοπεύω να κρατήσω φωτογραφίες και βίντεο για μια ζωή το αρχείο το κάνω στο pc.και για τα τραγούδια αρκούν και 2-3gb τουλάχιστον πάνω από 200 τραγούδια να μην τρελαθούμε κιόλας θα τα ακούς για μέρες και για μερικούς που βλέπουν ταινίες σε 5" οθόνη :*) τι να κάνουμε δεν θα τους βολέψει εγώ πάντως βολεύομαι με 46" και άνω γούστα είναι αυτά:-*:-*

Nexus 4 αν τα φράγκα είναι αυτά που ανακοίνωσε η Google δεν θα έχει ανταγωνισμό.Όσο για την μνήμη ακόμα και τα 8gb μου είναι αρκετά δεν σκοπεύω να κρατήσω φωτογραφίες και βίντεο για μια ζωή το αρχείο το κάνω στο pc.και για τα τραγούδια αρκούν και 2-3gb τουλάχιστον πάνω από 200 τραγούδια να μην τρελαθούμε κιόλας θα τα ακούς για μέρες

σωστός, την ίδια άποψη έχω εκφράσει :happy:

βγήκε επίσημο review στο οποίο αναλύεται η φωτογραφική? δεν έχει κυκλοφορίσει το κινητό.άρα οχι. άρα μένουμε μόνο με τα Specs.

ο χώρος που "τρώνε" τα κουμπιά είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. περί ορέξεως..

το Smartphone δεν ισοδυναμεί ούτε με παιχνιδομηχανή ούτε με φωτογραφική ούτε τίποτα από αυτά με τον τρόπο που παρουσιάζονται (υπάρχουν και οι ανάλογοι ορισμοί από επίσημα sites αν τίθεται θέμα ορισμού). είναι λίγο απ όλα (σουβλάκι).. ΛΙΓΟ..

Χαιρομαι που κρατας την ενημερωση σου μονο απο εμας. Οταν ερθει Ελλαδα θα το παρουσιασουμε πρωτοι, εντωμεταξυ

http://www.engadget.com/2012/11/02/nexus-4-review/

Ο χωρος που τρωνε τα κουμπια δεν ειναι λεπτομερεια, ειναι περιπου 0,1 0.2 extra. Αρα η διαφορα αυξανεται.

Το Smartphone δεν ισοδυναμει ουτε με παιχνιδομηχανη ουτε με φωτογραφικη ουτε τιποτα. Αλλα εγω δεν ειπα οτι ισοδυναμει, αλλα οτι το χρησιμοποιω ετσι (οπως και το μεγαλυτερο ποσοστο). Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα απο το χρησιμοποιω απο το ισοδυναμει, υπαρχουν αναλογοι ορισμοι απο επισημα sites που θα σε βοηθησουν.

Μα το κοστος εχει βγει εδω και μερες. 600 ευρω απο την LG. Ελλαδα, Ιταλια, Ισπανια, Δανια (ετσι τυχαια που θυμαμαι αυτες τις χωρες) θα πρεπει να συμβιβαστουν στα μαγαζια, γιατι οι τιμες που εχει βγαλει η Google δεν ειναι για αυτες τις αγορες, ποσες φορες θα το πουμε???

θελω να παρω ενα s3 διακαως.σκαει ενα αντιστοιχων δυνατοτητων με μεγαλη διαφορα στην τιμη (ναι ειμαι ενας απο τους τυχαιρους που θα το παρουν απο αμερικη) . ειναι δεν ειναι καλυτερο δεν μπορω να μην το παρω! προσωπικη μου αληθεια...

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Αν μπορώ να το παραγγείλω με €349 και δεν έχει σημαντικά επιπλέον κόστη (μεταφορικά κτλ), ναι, αυτό είναι το κόστος. Αλλιώς δεν είναι αυτό. Όποιος το πάρει σε αυτά τα χρήματα μαγκιά του και να το χαρεί, αλλά η τιμή αγοράς για Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί.

Από προσωπική εμπειρία με το GS3 πάντως δεν είχα ποτέ θέμα RAM, με διαθέσιμα γύρω στα 770ΜΒ με ICS και γύρω στα 880ΜΒ με JB.

αν συμπεριφέρεσε στο κινητό λες κι είναι παιχνιδομηχανή-φωτογραφική-κάμερα,HDD , ναι δεν φτάνουν :happy:

Μπορεί να ψήφισα το Nexus 4 γιατί όντως με καλύπτει και στη μνήμη αλλά και στην τιμή (αν είναι αυτή της Google), αλλά θα στο πω κι από την άλλη: είναι smartphone. Σαν smartphone δημιουργήθηκε για να κάνει το κάτι παραπάνω. Οπότε, μιας και θέλω να συγχρονίσω 4 mail, facebook, twitter, skype, myPhone και τα news sites που διαβάζω, αλλά παράλληλα θέλω και το Office, τα παιχνιδάκια μου, τη μουσική, τα βίντεο και τις εικόνες μου μαζί με επικοινωνία, θα πάρω αυτό που καλύπτει και εμένα και την τσέπη μου.

Ως τώρα όλα αυτά τα κάνω με Nokia E71 και μόλις 4GB μνήμη, 118MB RAM, 368Mhz επεξεργαστή και QWERTY. Οπότε, μάλλον έχουν δίκιο...

Όσο για το πως συμπεριφέρομαι στο smartphone μου, στα έχω ξαναπεί. Πάρε ένα Samsung E1180 για να συμπεριφερθείς στο κινητό σου όπως ονειρεύεσαι. Εγώ πάλι που θέλω να του συμπεριφερθώ σαν smartphone έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.

;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

@vlachaquito

άλλο το τι είναι μία συσκευή κι άλλο πως την χρησιμοποιεί ο καθένας. μπορει να θέλεις να κάνεις το Smartphone, Playstation, αυτό δεν σημαίνει ότι προορίζεται γι αυτόν τον σκοπό. εξάλλου δεν είπα πως το χρησιμοποιεί ο καθένας, αλλά τι ορίζεται.

τα 600 ευρώ για την LG, μετά από τόσες επικοινωνίες που έχουμε κάνει (στο αντίστοιχο topic), προς το παρών αποδεικνύονται φήμες. το μόνο επίσημο είναι οι τιμές από Google Play

αναλυτικό review για μια συσκευή που δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα, οπότε θεμιτό να υπάρχουν καχυποψίες και προτιμότερο να υπάρχουν περισσότερα reviews που φυσικά θα έρθουν όταν βγει. άρα θα υπάρχει και καλύτερη άποψη επί τούτου.

@plankton69 που είπες ότι "Σαν smartphone δημιουργήθηκε για να κάνει το κάτι παραπάνω"

αυτό είπα παραπάνω..ότι είναι λίγο απ' όλα...

Edited by PsyGreg

Αν ο χωρος που πιανουν τα on screen buttons ειναι αντιστοιχος με αυτον του Galaxy Nexus, απ'οτι διαβαζω στο internet και φαινεται και εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19113134&postcount=203, πρεπει να ειναι γυρω στις 0.25-0.3". Δηλαδη, το αξιοποιησημο μεγεθος οθoνης λογικα θα ειναι γυρω στις 4.4-4.45". Edited by Eladrin

Είναι το Android όπως δίνεται από την Google χωρίς τις επεμβάσεις της εκάστοτε εταιρίας στο λειτουργικό (με τους Launchers συνήθως που προσθέτουν και τις διάφορες εφαρμογές).

Θα πω και εγώ λοιπόν Nexus 4 για την υποστήριξη από την Google αλλά και επειδή αυτήν την στιγμή έχει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή (και ας είναι μόνο μέσω Play Store).

Προσωπικά δεν ακούω ραδιόφωνο από το κινητό και τα 16GB μου είναι αρκετά για τα βασικά πράγματα που θέλω. Μόνο η μη αποσπώμενη μπαταρία με προβληματίζει λίγο αλλά το προσπερνάω.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Nexus 4 αν τα φράγκα είναι αυτά που ανακοίνωσε η Google δεν θα έχει ανταγωνισμό.Όσο για την μνήμη ακόμα και τα 8gb μου είναι αρκετά δεν σκοπεύω να κρατήσω φωτογραφίες και βίντεο για μια ζωή το αρχείο το κάνω στο pc.και για τα τραγούδια αρκούν και 2-3gb τουλάχιστον πάνω από 200 τραγούδια να μην τρελαθούμε κιόλας θα τα ακούς για μέρες και για μερικούς που βλέπουν ταινίες σε 5" οθόνη :*) τι να κάνουμε δεν θα τους βολέψει εγώ πάντως βολεύομαι με 46" και άνω γούστα είναι αυτά:-*:-*

Φαντάζομαι κουβαλάς μαζί μπαλαντεζα και την 46αρα στο αεροπλάνο για παράδειγμα. . !

Βίντεο full hd 5 λεπτών δεν παίζει γιατί φλερτάρει με το 1gb..

Ούτε κανένα καλό παιχνιδάκι γιατί θα είναι 1,5-2gb.

Μουσική? Δε βαριέσαι, στα 64kbps μια χαρά είναι!

Gps? Τι να το κάνεις?

Εφαρμογές? 5-10 φτάνουν.

Έγγραφα και ιστορίες για το pc και μόνο.

Μια χαρά έτσι?

:p

Μη συγκρίνεται τη δική σας χρήση με των υπολοίπων. Δεν είμαστε ίδιοι, δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση και δεν έχουμε την ίδια ζωή.

Άλλοι βολεύονται με ένα κινητό για πολλά πράγματα και άλλοι θέλουν να κάνει μόνο κλήσεις γιατί έχουν gps, laptop, pc, tablet, mp3 Player, compact ψηφιακές, βιντεοκάμερες, ps3, psp, εξωτερικούς σκληρούς, φλασακια κλπ.

Αν ο χωρος που πιανουν τα on screen buttons ειναι αντιστοιχος με αυτον του Galaxy Nexus, απ'οτι διαβαζω στο internet και φαινεται και εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19113134&postcount=203, πρεπει να ειναι γυρω στις 0.25-0.3". Δηλαδη, το αξιοποιησημο μεγεθος οθoνης λογικα θα ειναι γυρω στις 4.4-4.45".

Μπορείς να τα ρυθμίσεις κάνοντάς τα μικρότερα ή ακόμα και να τα εξαφανίσεις.. Αυτό σημαίνει nexus ότι σου καπνίσει απλά γίνεται!!

Τι είναι το Pure Android?

Οπως το δίνει η google χωρίς την προσαρμογή του κάθε κατασκευαστή με έξτρα προσθήκες (εικονίδια, launcher, εφαρμογές, bloatware δηλαδή) ;)

Εμένα άμα δε με κ@@νει αυτό που πιάνω στα χέρια μου δε το πλησιάζω.

Και το S3 είναι πιο όμορφο.

Γι αυτό θα περιμένω WP8. Δε νομίζω οτι το θέμα android θα με κερδίσει ποτέ. Εξαίρεση το Note II.

Περιμένω από κοντά τα Windows Phones Nokia, HTC.

Η χαμηλή τιμή δε με ψίνει καθόλου. Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Θα περιμένω.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Αν ο χωρος που πιανουν τα on screen buttons ειναι αντιστοιχος με αυτον του Galaxy Nexus, απ'οτι διαβαζω στο internet και φαινεται και εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19113134&postcount=203, πρεπει να ειναι γυρω στις 0.25-0.3". Δηλαδη, το αξιοποιησημο μεγεθος οθoνης λογικα θα ειναι γυρω στις 4.4-4.45".

Υπαρχει τροπος στο gnexus και θα υπαρξει σχεδον σιγουρα και στο n4 ειτε για πληρη αξιοποιηση της οθονης (4.8) ή για μειωση του παχους των softbuttons..Με αλλα λογια δεν ειναι και το τρελο τροχοπεδη

Τι είναι το Pure Android?

Ειναι το android στη μορφη που δινεται απο τη google χωρις τη προσθηκη των κατασκευαστων

edit Με προλαβε το κανονι ο Ευθυμης :-)))

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ίσως αλλά μέχρι να βγει το Galaxy SIV μπορούμε να το βάλουμε αντιμέτωπο μόνο με το SIII.;)

Πιστεύω ότι είναι μία κόντρα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν πολλά να συγκρίνεις όπως ποιότητα κατασκευής, μπαταρία, μνήμη, αποθηκευτικός χώρος, υποστήριξη λογισμικού κ.τ.λ καθώς επίσης και τιμή αφού πλέον είναι αρκετά κοντά.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα είναι αριθμολάγνες! Turbo boost, Bilstain, Διπλή μπούκα κτλ...

Είναι τόσες οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην εμπειρία χρήσης που δεν φαίνονται στα χαρτιά και πρέπει να δοκιμαστούν στην πράξη. Το να επιλέγουμε μια συσκευή που δεν έχει κανείς ακόμα επαφή μαζί της είναι εντελώς άτοπο!

Θα διαφωνήσω καθέτως οτι το Ν4 είναι πολύ μπροστά σε hardware με βάση μόνο τον επεξεργαστή και την μνήμη. Όποιος έχει πραγματική αντίληψη θα καταλάβει.

Less is more...