Jump to content

[ROM] Pulse ROM - 3.3 - XXELLA Android 4.1.2

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βρισκεται μεσα σε καποιο απο τα xml αρχεια;

Ξέρεις να κάνεις compile/decompile ;

Γιατί αν νομίζεις ότι γίνεται drag n drop, κάνεις λάθος.

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, με το auto apk tool, αλλα επειδη δεν ειμαι super γνωστης για να μην φαω ολη την ωρα στο ψαξιμο και στο googlαρισμα, ρωτησα μηπως μπορεις να με βοηθησεις

Ναι, με το auto apk tool, αλλα επειδη δεν ειμαι super γνωστης για να μην φαω ολη την ωρα στο ψαξιμο και στο googlαρισμα, ρωτησα μηπως μπορεις να με βοηθησεις

Τότε αλλάζει το πράγμα :cool:

Φυσικά θα σε βοηθήσω.Μόλις πάω σπίτι θα σου στείλω το αρχείο.

Εξάλλου δε θα το βρεις στο Google :D

Την Τρίτη , με το καλό , θα είμαι και εγώ κάτοχος του GS3:). Προέρχομαι από GS2. Στο GS2 είχα την Pulse GB και ήμουν πολύ ευχαριστημένος! Έχω πάρει backup με titatium Pro.

Μόλις θα παραλάβω το S3 έχω σκοπό να το κάνω root, μετά CWM και μετά να φλασάρω την Pulse 3:D

Φαντάζομαι πως αν κάνω restore από το titanium τα user apps + data θα έχω πρόβλημα μιας και πάω από GB σε JB. Τα λέω σωστά;

Πρέπει να κάνω Install μόνο τα user apps χωρίς data;

Ή μήπως τίποτα από τα παραπάνω και clean install; :lol:

Το θέμα μου είναι πως σε κάποιες εφαρμογές, όχι sms και κλήσεις ή παιχνίδια, έκανα input δεδομένα για να τα παρακολουθώ και θα μου ήταν χρήσιμο να συνέχιζα. Να το ρισκάρω, έστω σε αυτές να κάνω restore user apps + data;

Το flash player υπάρχει ήδη μέσα στην rom ή το κατεβάζουμε;

Ευχαριστώ

Κανε clean install.Καινουριο κινητο ειναι,βαλτα ολα πεντακαθαρα να μην εχεις θεματα.

Το flash player το κατεβαζεις απο το site της Adobe και το κανεις εγκατασταση.

Την Τρίτη , με το καλό , θα είμαι και εγώ κάτοχος του GS3:). Προέρχομαι από GS2. Στο GS2 είχα την Pulse GB και ήμουν πολύ ευχαριστημένος! Έχω πάρει backup με titatium Pro.

Μόλις θα παραλάβω το S3 έχω σκοπό να το κάνω root, μετά CWM και μετά να φλασάρω την Pulse 3:D

Φαντάζομαι πως αν κάνω restore από το titanium τα user apps + data θα έχω πρόβλημα μιας και πάω από GB σε JB. Τα λέω σωστά;

Πρέπει να κάνω Install μόνο τα user apps χωρίς data;

Ή μήπως τίποτα από τα παραπάνω και clean install; :lol:

Το θέμα μου είναι πως σε κάποιες εφαρμογές, όχι sms και κλήσεις ή παιχνίδια, έκανα input δεδομένα για να τα παρακολουθώ και θα μου ήταν χρήσιμο να συνέχιζα. Να το ρισκάρω, έστω σε αυτές να κάνω restore user apps + data;

Το flash player υπάρχει ήδη μέσα στην rom ή το κατεβάζουμε;

Ευχαριστώ

Άμα το backup το είχες πάρει σε gb, οι εφαρμογές μπορεί να είναι παλιές εκδόσεις και να έχεις προβλήματα.

Σου συνιστώ όπως σου πρότεινε και ο Πάνος, μιας και είναι καινούριο το τηλέφωνο, να τις ξανακατεβάσεις από την Google.

Πάντως σε καμία περίπτωση δε δοκιμάζεις restore data.Μόνο apps.

*Προστέθηκε link στο αρχικό θέμα για το Adobe flash :)

Κανε clean install.Καινουριο κινητο ειναι,βαλτα ολα πεντακαθαρα να μην εχεις θεματα.

Το flash player το κατεβαζεις απο το site της Adobe και το κανεις εγκατασταση.

Αυτό βλέπω κι εγώ να κάνω... Να 'χουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!

Άμα το backup το είχες πάρει σε gb, οι εφαρμογές μπορεί να είναι παλιές εκδόσεις και να έχεις προβλήματα.

Σου συνιστώ όπως σου πρότεινε και ο Πάνος, μιας και είναι καινούριο το τηλέφωνο, να τις ξανακατεβάσεις από την Google.

Πάντως σε καμία περίπτωση δε δοκιμάζεις restore data.Μόνο apps.

*Προστέθηκε link στο αρχικό θέμα για το Adobe flash :)

καθαρή εγκατάσταση τότε! σας ευχαριστώ και τους δύο!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Στράτο,

Αν η 4.1.2 δεν είναι ασύλληπτη, δεν αλλάζω με τίποτα την current ROM σου. Έχοντας πάλι ξηλώσει ότι δεν χρησιμοποιώ (δεν προτείνω τι και πως καθώς το τι χρειάζεται ο καθένας είναι υποκειμενικό), είναι απίστευτα γρήγορη, σταθερή και με εξαιρετική μπαταρία. Εκτός του lag με τον dialer το οποίο όμως είναι γενικό GLOBAL θέμα.

Ερώτηση όμως για κάτι που μου σπάει τα νεύρα. Όταν ακούω μουσική, δεδομένου ότι δεν έχει στοπ, πατάω pause και κάνω back. Βγαίνοντας στην homescreen το pause icon μένει στο status bar μέχρι να κάνω Kill την εφαρμογή, αλλιώς δεν φεύγει....

Πως μπορώ να κλείνω τον Music player ή έστω να μην φαίνεται το pause πάνω όταν τελειώνω την μουσική??

-----------------------------

LG G4

Στράτο,

Αν η 4.1.2 δεν είναι ασύλληπτη, δεν αλλάζω με τίποτα την current ROM σου. Έχοντας πάλι ξηλώσει ότι δεν χρησιμοποιώ (δεν προτείνω τι και πως καθώς το τι χρειάζεται ο καθένας είναι υποκειμενικό), είναι απίστευτα γρήγορη, σταθερή και με εξαιρετική μπαταρία. Εκτός του lag με τον dialer το οποίο όμως είναι γενικό GLOBAL θέμα.

Ερώτηση όμως για κάτι που μου σπάει τα νεύρα. Όταν ακούω μουσική, δεδομένου ότι δεν έχει στοπ, πατάω pause και κάνω back. Βγαίνοντας στην homescreen το pause icon μένει στο status bar μέχρι να κάνω Kill την εφαρμογή, αλλιώς δεν φεύγει....

Πως μπορώ να κλείνω τον Music player ή έστω να μην φαίνεται το pause πάνω όταν τελειώνω την μουσική??

Πατάς την ειδοποίηση, μπαίνεις στην εφαρμογή και στο μενού πατάς λήξη.

Πατάς την ειδοποίηση, μπαίνεις στην εφαρμογή και στο μενού πατάς λήξη.

πω πω ντροπή μου.... ερχόμενος από ICS με το S2 δεν είχα δει τόσο καιρό ότι στην JB το player έχει επιλογή "end" (aka λήξη)...

σόρυ και ευχαριστώ Στράτο

LG G4

πω πω ντροπή μου.... ερχόμενος από ICS με το S2 δεν είχα δει τόσο καιρό ότι στην JB το player έχει επιλογή "end" (aka λήξη)...

σόρυ και ευχαριστώ Στράτο

Δε μου φαίνεται περίεργο, γιατί όντως στο S2 δεν υπήρχε η επιλογή.

Έπρεπε να αλλάξουμε λειτουργικό για τα αυτονόητα.

Και pause να πατησεις μετα απο λιγο θα κλεισει μονη της η εφαρμογη και θα φυγει απο την μπαρα.

Αλλες φορες θα τρωγομουν να βαλω την επομενη εκδοση αλλα απο το s2 που βρηκα τον Στρατο εχω ηρεμησει και σταματησα να τρωγομαι.

Ειναι ακριβως το γουστο μου στις ρομς αυτο το παιδι.

Edited by panosfx

Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς το εξής, δεδομένου ότι δεν έχω βάλει custom kernels και έχω φλασάρει μόνο την Pulse.

Όταν μπουτάρει το κινητό και γράφει Samsung Galaxy SIII, πάνω αριστερά εμφανίζεται ένα πολύ μικρό κόκκινο ανάποδο θαυμαστικό....

διαβάζω αλλού ότι έχει να κάνει επειδή έκανα flash (αυτό θα το επιβεβαιώσουμε αν συμβαίνει και σε εσάς) και κάποιος άλλος αναφέρει ότι είναι τα νέα Motherboard....

Σε εσάς εμφανίζεται ?

LG G4

Είδα ότι το ανέφερε κάπου αλλού και ο Πάνος.

Συμβαίνει στα rooted τηλέφωνα, αλλά όχι σε όλα.

Δε το έχω ψάξει το θέμα.

Σε μένα πάντως δεν εμφανίζεται.Τώρα τι έχει αλλάξει η Samsung δε ξέρω.

Όλο και μας δυσκολεύει πάντως.

Είδα ότι το ανέφερε κάπου αλλού και ο Πάνος.

Συμβαίνει στα rooted τηλέφωνα, αλλά όχι σε όλα.

Δε το έχω ψάξει το θέμα.

Σε μένα πάντως δεν εμφανίζεται.Τώρα τι έχει αλλάξει η Samsung δε ξέρω.

Όλο και μας δυσκολεύει πάντως.

οκ, θα ρωτήσω και στο γενικό θέμα να δω μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι. Ευχαριστώ Στράτο

LG G4

Και στο κινητο ενος φιλου το βγαζει οπως ειχα γραψει κι αλλου και δεν φευγει με το triangle away.

Μου ριπαν οτι ετσι και περασω official firmware θα φυγει αλλα δεν το εψαξα για την ωρα γιατι ο φιλος εχει ξετρελαθει με την Pulse.

Σε μενα δεν το βγαζει παντως.

Στρατο μπορεις να κανεις transparent το widget του stock music player;

Σου ειναι ευκολο;

Και στο κινητο ενος φιλου το βγαζει οπως ειχα γραψει κι αλλου και δεν φευγει με το triangle away.

Μου ριπαν οτι ετσι και περασω official firmware θα φυγει αλλα δεν το εψαξα για την ωρα γιατι ο φιλος εχει ξετρελαθει με την Pulse.

Σε μενα δεν το βγαζει παντως.

Στρατο μπορεις να κανεις transparent το widget του stock music player;

Σου ειναι ευκολο;

Σου κάνει αυτό;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31792767&postcount=19

Στράτο,

Υπάρχει ICS pulse ROM για S3??? Νομίζω ότι θα φύγω από JB. Πολλά πράγματα με ενοχλούν που πιστεύω ότι με ICS θα ήταν σούπερ

LG G4

Στράτο,

Υπάρχει ICS pulse ROM για S3??? Νομίζω ότι θα φύγω από JB. Πολλά πράγματα με ενοχλούν που πιστεύω ότι με ICS θα ήταν σούπερ

Δεν υπάρχει και δε πρόκειται, γιατί θα την βάλεις μόνο εσύ και 1-2 ακόμα. :happy:

Θα πρέπει να τα συνηθίσεις πάντως (π.χ. τα youtube links από τον στοκ browser), γιατί έτσι θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα.

-------------------------

*Update 27/11 15:10

Προστέθηκε ο stock browser από την 4.1.2 με διορθωμένο το πρόβλημα των YouTube links :)

Edited by StratosGR

Στο widget του accuweather υπήρχε η δυνατότητα - όταν ήταν ξεχωριστό από το ρολόι - να το τραβήξεις προς τα κάτω και να φαίνεται η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες. Τώρα λείπει αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος;

Σήμερα την εγκατέστησα, όλα καλά μέχρι τώρα! :)

Στο widget του accuweather υπήρχε η δυνατότητα - όταν ήταν ξεχωριστό από το ρολόι - να το τραβήξεις προς τα κάτω και να φαίνεται η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες. Τώρα λείπει αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος;

Σήμερα την εγκατέστησα, όλα καλά μέχρι τώρα! :)

Δε κάνεις λάθος.Το έχει αλλάξει η Samsung.

Ούτε resize...

*Update 27/11 15:10

Προστέθηκε ο stock browser από την 4.1.2 με διορθωμένο το πρόβλημα των YouTube links :)

Μπράβο Στράτο !! Έβαλα τον browser από την 4.1.2 και δουλεύει άψογα !!!! Τα youtube links ανοίγουν στο app :)

Ευχαριστώ !

LG G4

Στράτο,

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω το θέμα μου όσο πιο απλά μπορώ.

Όταν μπαίνω στα system settings και επιλέξω applications manager ή battery ή οτιδήποτε άλλο, την στιγμή που το επιλέγω, αυτό το highlight μπλε που βγάζει στιγμιαία (για να σου δείξει τι πάτησες) εμένα μου το κάνει με lag.... δηλαδή αντί να το επιλέξω - στιγμιαία μπλε - και να μπει εκεί που θέλω, φαίνεται ότι ζορίζεται και έχει ένα έντονο Lag μέχρι να μπει. Κάτι σαν ..... ανοιχτό μπλε μετά μπλε και ζορίζεται...

Άλλαξα launcher, έκανα τα πάντα και αυτό απλά δεν φεύγει. Λες να φταίει που έχω αφαιρέσει διάφορα? Το lag στο drawer & home δεν υπάρχει. Μόνο εκεί....

Συμβαίνει μόνο σε εμένα?

LG G4

Στράτο,

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω το θέμα μου όσο πιο απλά μπορώ.

Όταν μπαίνω στα system settings και επιλέξω applications manager ή battery ή οτιδήποτε άλλο, την στιγμή που το επιλέγω, αυτό το highlight μπλε που βγάζει στιγμιαία (για να σου δείξει τι πάτησες) εμένα μου το κάνει με lag.... δηλαδή αντί να το επιλέξω - στιγμιαία μπλε - και να μπει εκεί που θέλω, φαίνεται ότι ζορίζεται και έχει ένα έντονο Lag μέχρι να μπει. Κάτι σαν ..... ανοιχτό μπλε μετά μπλε και ζορίζεται...

Άλλαξα launcher, έκανα τα πάντα και αυτό απλά δεν φεύγει. Λες να φταίει που έχω αφαιρέσει διάφορα? Το lag στο drawer & home δεν υπάρχει. Μόνο εκεί....

Συμβαίνει μόνο σε εμένα?

Έτσι είναι.Αλλά μιλάμε για μισό δευτερόλεπτο.