gnikosr Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 εναι ευκολο καποιος να μου στειλει το Διάφανο Accuweather Widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Στράτο κάθε φορά που περνάω νέα rom κάνω αυτή την διαδικασία αυτή την φορά έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Την αφήνω για την ώρα όπως είναι μια και δουλεύει άψογα χωρίς λακ και με μπαταρία πολύ ικανοποιητική. Δεν είπα ότι το θέμα του motomoto δεν κάθισε καλά στο κινητό το μοναδικό πρόβλημα ήταν με την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας και τίποτε άλλο. Ευχαριστώ. Είσαι νομίζω ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και δε ξέρω να σου πω κάτι άλλο να σε βοηθήσω :( Θα κοιτάξω μήπως σου φτιάξω κάτι για να δοκιμάσεις. Εκτός αν οπωσδήποτε εγκαταστήσεις μετά το jkay, οπότε δεν έχει νόημα.Ή θα έχεις τα δικά μου αρχεία ή του jkay. Ότι μου πεις :) εναι ευκολο καποιος να μου στειλει το Διάφανο Accuweather Widget? Γιατί δε το παίρνεις μέσα από τη ρομ; :) Edited November 9, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στράτο κάθε φορά που περνάω νέα rom κάνω αυτή την διαδικασία αυτή την φορά έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Την αφήνω για την ώρα όπως είναι μια και δουλεύει άψογα χωρίς λακ και με μπαταρία πολύ ικανοποιητική. Δεν είπα ότι το θέμα του motomoto δεν κάθισε καλά στο κινητό το μοναδικό πρόβλημα ήταν με την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας και τίποτε άλλο. Ευχαριστώ. Καλησπερα και απο εμενα.Εχω την ρομ του Στρατου εδω και μια εβδομαδα και ολα ειναι μια χαρα..Περασα την ρομ με full wipe και στο καπακι το θεμα μου και ολα ειναι τελεια..Αν περαστει η ρομ σωστα, μετα δεν χρειαζεται wipe για να περασεις το θεμα..Και του raubkatze οι μπαταριες εχουν μεσα μονο τα εικονιδια, δεν εχει μοντ για 1%...Κατι αλλο εχει γινει, σιγουρα μπερδεψες κατι με το Jkay..Να ξανα πω οτι, το θεμα μου εχει μονο εικονιδια μεσα που δεν αλλαζουν τιποτα σε μια ρομ παρα την εμφανιση..Ανεβασα και δυο εικονες για να δειτε πως ολα λειτουργουν τελεια.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω την ρομ του Στρατου εδω και μια εβδομαδα και ολα ειναι μια χαρα..Περασα την ρομ με full wipe και στο καπακι το θεμα μου και ολα ειναι τελεια..Αν περαστει η ρομ σωστα, μετα δεν χρειαζεται wipe για να περασεις το θεμα..Και του raubkatze οι μπαταριες εχουν μεσα μονο τα εικονιδια, δεν εχει μοντ για 1%...Κατι αλλο εχει γινει, σιγουρα μπερδεψες κατι με το Jkay..Να ξανα πω οτι, το θεμα μου εχει μονο εικονιδια μεσα που δεν αλλαζουν τιποτα σε μια ρομ παρα την εμφανιση..Ανεβασα και δυο εικονες για να δειτε πως ολα λειτουργουν τελεια.. Καλημέρα σας. Λοιπών όλα είναι εντάξει μετά από επανεγκατάσταση την Ρομ. Τώρα και η ένδειξη του μετρητή της μπαταρίας είναι εντάξει. Συγνώμη αλλά δεν ήθελα να πω πως η δουλειά σου με το θέμα δεν ήταν καλή κάθε άλλο αφού το χρησιμοποιώ από τις ρομ της ωμέγα γι αυτό το ανάφερα και ήθελα να βρω μια λύση. Σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλημέρα σας. Λοιπών όλα είναι εντάξει μετά από επανεγκατάσταση την Ρομ. Τώρα και η ένδειξη του μετρητή της μπαταρίας είναι εντάξει. Συγνώμη αλλά δεν ήθελα να πω πως η δουλειά σου με το θέμα δεν ήταν καλή κάθε άλλο αφού το χρησιμοποιώ από τις ρομ της ωμέγα γι αυτό το ανάφερα και ήθελα να βρω μια λύση. Σας ευχαριστώ όλους. Φυσικα και δεν το πηρα ετσι.. Απλα προσπαθουσα να βοηθησω κι εγω με τις λιγες γνωσεις που εχω.. Να εισαι καλα, και οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 To Gallery και Camera από το ΝΟΤΕ 2 το εχει βαλει κανεις; Δεν ξερω τις αλλαγες τις καμερας και το φοβαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αγαπητέ Στράτο, Με το που κράτησα στα χέρια μου το Galaxy S3 για πρώτη φορά, μέσα στην πρώτη ώρα, έβαλα την Pulse :) Το μόνο που δεν με εξυπηρετεί καθόλου είναι η διάταξη του Ελληνικού πληκτρολογίου. Για κάποιο λόγο, όταν δεν είναι κεφαλαία, δεν πιάνουν όλη την οθόνη (δεν είναι δηλαδή σαν το S2). Ενώ τα αγγλικά είναι σούπερ. Αυτό είναι θέμα της JB???? Help me Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αγαπητέ Στράτο, Με το που κράτησα στα χέρια μου το Galaxy S3 για πρώτη φορά, μέσα στην πρώτη ώρα, έβαλα την Pulse :) Το μόνο που δεν με εξυπηρετεί καθόλου είναι η διάταξη του Ελληνικού πληκτρολογίου. Για κάποιο λόγο, όταν δεν είναι κεφαλαία, δεν πιάνουν όλη την οθόνη (δεν είναι δηλαδή σαν το S2). Ενώ τα αγγλικά είναι σούπερ. Αυτό είναι θέμα της JB???? Help me Καλώς τον :) Το πληκτρολόγιο είναι το μαμά απείραχτο.Οπότε κατάλαβες... Θέμα συνήθειας είναι.Και παρότι δε τους γράφει, στα πάνω γράμματα υπάρχουν κανονικά και οι αριθμοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλώς τον :) Το πληκτρολόγιο είναι το μαμά απείραχτο.Οπότε κατάλαβες... Θέμα συνήθειας είναι.Και παρότι δε τους γράφει, στα πάνω γράμματα υπάρχουν κανονικά και οι αριθμοί. Κατάλαβα :) Θα πρέπει να το συνηθίσω λοιπόν. Ευχαριστώ Στράτο Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Review Δεδομένου ότι είμαι με την Pulse 3 από το Σάββατο, μπορώ να κάνω ένα Mini review, έτσι δεν είναι ? Μπαταρία Η εμπειρία μου με την μπαταρία, είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική/εντυπωσιακή. Ερχόμενος από S2 με 2100 mah μπαταρία, ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια αυτονομία. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω το εξής. Χθες το πρωί το έβγαλα από την all night φόρτιση στις 07:00. Επιστρέφοντας από την δουλειά στις 17:00, η μπαταρία ήταν στο 78%, με 45 λεπτά ομιλία, igo navigation 20 λεπτά, αρκετό σκάλισμα και πολύ whatsapp. Στο σπίτι λοιπόν, προσπάθησα να του ξεζουμίσω την μπαταρία για να κάνω τον τελευταίο κύκλο φόρτισης, αλλά ήταν πολύ δύσκολο..... με το κινητό συνεχώς awake internet browsing, παράλληλο netradio από πίσω πάντα, 45 λεπτά angry birds, 15 λεπτά need for speed, κανα 20λεπτο ένα παιχνίδι με zombie και λοιπές σκαλισοεργασίες, παρέδωσε πνεύμα στις 24:30 !! Δηλαδή το κινητό άντεξε απίστευτη χρήση (ειλικρινά απίστευτη) 17 ώρες ! Αυτό απλά δεν υπάρχει. ROM Αφού έμαθα την Jelly Bean, εβγαλα και κάποια apk και πράγματα που δεν ήθελα (συμπεριλαμβανομένων και των animations από το developer options) και το κινητό δεν έχει lag και είναι ΑΜΕΣΟ και γρήγορο. Δεν μου φαίνεται αργό, ούτε να σκαλώνει. Μόνο κάποια στιγμή το βράδυ που το είχα awake πάνω από 2 ώρες, έχοντας στο background netradio minimized μέσω wifi, παίζοντας παράλληλα διάφορα παιχνίδια (κλείσε άνοιξε κλπ), το κινητό μαύρισε...... η μουσική από το netradio έπαιζε κανονικά, τα δεξιά - αριστερά κουμπιά άναβαν, το lock key δούλευε, αλλά η οθόνη ήταν μαύρη.... Μάλλον το παραπίεσα, το κατάλαβα μέχρι και εγώ. Για να ξεσκαλώσει (ενώ συνέχισε να παίζει μουσική) έβγαλα την μπαταρία. Όταν την ξαναέβαλα, είχα χάσει γύρω στο 8% μπαταρίας. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάντρεμα συσκευής και ROM. Η Rom είναι μαμά based, καθαρή και γρήγορη με καλή αυτονομία. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Βρε οταν τα ελεγα εγω...Σε οσους αρεσει η samsung based rom αλλα την θελουν πιο ελαφρια,πιο battery friendly και πιο γρηγορη αυτη η ρομ ειναι μονοδρομος. Τον ακολουθαω αυτον τον τυπο απο το S2 με την ιδια ρομ.Εχουμε τα ιδια γουστα μαλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έχω μόνο δύο προβληματάκια που θέλω την βοήθεια σας 1. Ότι και αν κάνω, δεν ανοίγει τα link του youtube από τον browser στην εφαρμογή. Τα ανοίγει μόνο στον ίδιο browser στο youtube mobile. Δοκίμασα να κάνω clear defaults στον browser αλλά η επιλογή είναι "γκρι", που σημαίνει ότι δεν μπορώ να την κάνω ταπ. 2. Εν μέρει άσχετο, αλλά πως μπορώ να απενεργοποιήσω την βλακεία της vodafone κάθε φορά που κάνω decline την κλήση να μου στέλνει μήνυμα ότι με πήρε ο αριθμός τάδε? ΕΛΕΟΣ, αφού έκανα decline ξέρω ποιός με πήρε... κάθε φορά μήνυμα είναι εκνευριστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έχω μόνο δύο προβληματάκια που θέλω την βοήθεια σας 1. Ότι και αν κάνω, δεν ανοίγει τα link του youtube από τον browser στην εφαρμογή. Τα ανοίγει μόνο στον ίδιο browser στο youtube mobile. Δοκίμασα να κάνω clear defaults στον browser αλλά η επιλογή είναι "γκρι", που σημαίνει ότι δεν μπορώ να την κάνω ταπ. 2. Εν μέρει άσχετο, αλλά πως μπορώ να απενεργοποιήσω την βλακεία της vodafone κάθε φορά που κάνω decline την κλήση να μου στέλνει μήνυμα ότι με πήρε ο αριθμός τάδε? ΕΛΕΟΣ, αφού έκανα decline ξέρω ποιός με πήρε... κάθε φορά μήνυμα είναι εκνευριστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το πρώτο δε το κατάλαβα καλά.Αν μπορείς εξήγησε μου το λίγο καλύτερα. Για το δεύτερο, είναι θέμα παρόχου και δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα. Φυσικά αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, να το πει να το μάθουμε κι εμείς :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Το πρώτο δε το κατάλαβα καλά.Αν μπορείς εξήγησε μου το λίγο καλύτερα. Για το δεύτερο, είναι θέμα παρόχου και δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα. Φυσικά αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, να το πει να το μάθουμε κι εμείς :) Όσον αφορά στο πρώτο, όταν κάνω επιλέγω ένα youtube link από το facebook ή google, το link αυτό ανοίγει στον youtube του browser και όχι την εφαρμογή youtube.... Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Όσον αφορά στο πρώτο, όταν κάνω επιλέγω ένα youtube link από το facebook ή google, το link αυτό ανοίγει στον youtube του browser και όχι την εφαρμογή youtube.... Έκανες Clear defaults από όλους τους browsers που χρησιμοποιείς ακόμη και τον μανισιο της rom? Με εκκαθάριση προεπιλογων έπρεπε να επανέρχεται η δυνατότητα επιλογής. Edit : Τελικά όπως μου είπε και ο Στράτος και έχει δίκιο όπως φαίνεται έχει να κάνει με τον stock browser ο οποίος δεν επιτρέπει πλέον το άνοιγμα βίντεο μέσω της εφαρμογής, τον λόγο δεν τον γνωρίζω. Edited November 15, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Όσον αφορά στο πρώτο, όταν κάνω επιλέγω ένα youtube link από το facebook ή google, το link αυτό ανοίγει στον youtube του browser και όχι την εφαρμογή youtube.... Είναι γενικό θέμα της jb απ' ότι διαβάζω κι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968325 Θα το ψάξω πάντως να δω τι μπορεί να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Είναι γενικό θέμα της jb απ' ότι διαβάζω κι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968325 Θα το ψάξω πάντως να δω τι μπορεί να γίνει. ΤΗΑΝΧ στράτο. Πάντως χαζομάρα τους, δεν το καταλαβαίνω Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Προστέθηκε στο αρχικό θέμα η Gallery της 4.1.2 από τον Tyxerakia :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Προστέθηκε στο αρχικό θέμα η Gallery της 4.1.2 από τον Tyxerakia :cool: Ποτε θα μας φτιαξεις την 4.1.2 Στρατο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πόσα ΜΒ ελεύθερη Ram εχετε παιδιά κατα την εναρξη του κινητού; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Μην το ψαχνεις ετσι γιατι δεν θα βγαλεις ακρη. Αν εγω εχω 200 εφαρμογες κι εσυ 20 σε μενα φυσικα θα δειξει λιγοτερη διαθεσιμη ραμ. Ασχετο αλλα ειδα s3 με 4.1.1 μαμα ρομ απειραχτο και λαγκαρει.Ενω το δικο μου με αυτη τη ρομ ειναι βουτυρο...Ουτε καν launcher δεν εχω αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Προστέθηκε στο αρχικό θέμα η Gallery της 4.1.2 από τον Tyxerakia :cool: Τι διαφορές έχει από την υπάρχουσα?? Παίζει να είναι προβληματική ή φλασάρω άφοβα? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Τι διαφορές έχει από την υπάρχουσα?? Παίζει να είναι προβληματική ή φλασάρω άφοβα? Παίζει κανονικά.Έχει διαφορές προς το καλύτερο.Βάλε και δε θα χάσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Στράτο, Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την μπαταρία μπλέ ή να την αφαιρέσω εντελώς αφού έχω το ποσοστό? Ο λόγος είναι ότι, το πράσινο δεν ταιριάζει με το homescreen μου ΑΝ υπάρχει κάποιος τρόπος, σου είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Στράτο, Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την μπαταρία μπλέ ή να την αφαιρέσω εντελώς αφού έχω το ποσοστό? Ο λόγος είναι ότι, το πράσινο δεν ταιριάζει με το homescreen μου ΑΝ υπάρχει κάποιος τρόπος, σου είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ Διάλεξε όποιο σετ θες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts