Tsaglis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Περίμενε περίμενε λίγο ακόμα !! :D Βαρέθηκα να περιμένω, μπήκα στο recovery (είχε μπεί το stock) και έκανα factory reset (είχα σκοπό να κάνω ούτως ή άλλως) και όλα καλά. Μερικές εφαρμογές δεν παίζουν, καθώς δεν είναι συμβατές με το ΑRT, πχ το ΜΧ player, angry birds κλπ. Θα λυθούν σιγά σιγά. Με τον ήχο, ακόμα δεν έχω δει το πρόβλημα που λέτε, αλλά ακόμα είναι νωρίς.....:p Γενικά το lollipop μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μπορείς να πεις τα πλεονεκτήματα γενικα; Γιατί εχω ενα πληρως λειτουργικο συστημα και δε θελω να το χαλασω... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μπορείς να πεις τα πλεονεκτήματα γενικα; Γιατί εχω ενα πληρως λειτουργικο συστημα και δε θελω να το χαλασω... Αν δεν θέλεις να το ρισκάρεις, περίμενε λίγες μέρες να σου έρθει το ΟΤΑ. Γενικά δείχνει πιο γρήγορο, χωρίς τους λίγους στιγμιαίους δισταγμούς που μπορεί να είχε. (Φταίει και ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση και όχι update) Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο. Σημαντικά τα βήματα εκεί. Ολο το στήσιμο είναι αντάξιο ενός κορυφαίου λειτουργικού. Προβλήματα, πέρα από την (προσωρινή) ασυμβατότητα μερικών εφαρμογών, δεν έχω δει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Καλα, αμα ειναι για εφαρμογές ενταξει, ηδη μου εχουν ερθει οι αναβαθμίσεις για πολλές εφαρμογές (υποστήριξη L)... Μου εχει ερθει (εδω και πολύ καιρό ) ota update για 4.4.3, πρέπει πρώτα να κανω αυτο για να ερθει μετά 4.4.4 και μετα Lollipop ή θα έρθει κατευθείαν; Edited November 16, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7gr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορείς να κατεβάσεις το OTA zip απο 4.4.3 σε 4.4.4 και το αντίστοιχο απο 4.4.4 σε 5.0. Είναι το ίδιο , αλλά χωρίς να περιμένεις. Μπορείς να τα φλασάρεις απο stock recovery. Θα σου βγάλει σφάλμα μονο αν εχεις πειράξει το συστημα (root... κ.λ.π. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εχω TWRP και root, δε με πειράζει να περιμενω, απλα λεω μηπως δεν ερθει καθόλου, δλδ κατευθείαν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7gr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Διάβασα οτι πλεον τσεκάρουν το χώρο που αποθηκεύεται το συστημα σαν ενιαίο. Δηλαδή αν εχεις αλλάξει έστω και ενα αρχείο στο συστημα (όπως root), σου βγάζει σφάλμα και δεν εγκαθίσταται καθόλου. Παλαιότερα έλεγχαν ενα ενα αρχείο και το άλλαζαν, οποτε δεν καταλάβαινε οτι έχει root. Δεν το έχω δει προσωπικά βέβαια και δεν ξέρω αν θα δουλέψει αν αφαιρέσεις απλα το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Διάβασα οτι πλεον τσεκάρουν το χώρο που αποθηκεύεται το συστημα σαν ενιαίο. Δηλαδή αν εχεις αλλάξει έστω και ενα αρχείο στο συστημα (όπως root), σου βγάζει σφάλμα και δεν εγκαθίσταται καθόλου. Παλαιότερα έλεγχαν ενα ενα αρχείο και το άλλαζαν, οποτε δεν καταλάβαινε οτι έχει root. Δεν το έχω δει προσωπικά βέβαια και δεν ξέρω αν θα δουλέψει αν αφαιρέσεις απλα το root. Εγώ το πέρασα έχοντας custom recovery και φυσικά root. Χρησιμοποίησα το flash all .bat που δίνει μαζί το αρχείο της google. (έχω εγκαταστήσει το android sdk και τους drivers) Το μόνο που με ζόρισε είναι οι drivers καθώς στο ίδιο μηχάνημα συνδέω διάφορα κινητά και κάπου είχε μπλέξει το θέμα.... Έκανα factory reset βέβαια. Σε μία τόσο μεγάλη αναβάθμιση δεν βλάπτει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7gr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ το πέρασα έχοντας custom recovery και φυσικά root. Χρησιμοποίησα το flash all .bat που δίνει μαζί το αρχείο της google. (έχω εγκαταστήσει το android sdk και τους drivers) Το μόνο που με ζόρισε είναι οι drivers καθώς στο ίδιο μηχάνημα συνδέω διάφορα κινητά και κάπου είχε μπλέξει το θέμα.... Έκανα factory reset βέβαια. Σε μία τόσο μεγάλη αναβάθμιση δεν βλάπτει. Μιλάω για OTA update. Οχι για φλασάρισμα απο factory images. Και εγώ εκανα ακριβως οτι και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μιλάω για OTA update. Οχι για φλασάρισμα απο factory images. Και εγώ εκανα ακριβως οτι και εσύ. Είχα κατεβάσει και το ΟΤΑ, αλλα το σκέφτηκα λίγο και δεν το δοκίμασα καν. Θεωρώ ότι τέτοια αναβάθμιση πρέπει να γίνει "καθαρή". Σας είπα ότι μου αρέσει πολύ το lollipop? Είμαι γλυκατζής τι να κάνουμε! :p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μόλις είχαμε και το πρώτο reboot σήμερα κατά την περιήγηση στο chrome!τελικά αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ε τωρα που συνηθισαμε... Παντως ο αδερφος μου που εχει το ιδιο (ναι εχουμε δύο) και το εχει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας, λεει δεν του εχει κανει κανενα reboot .. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εχθές έκανε αναβάθμιση σε Lollipop!!Βλέπεις καινούργια πράγματα όμορφα και μπορώ να πω πως είναι πιο γρήγορο ακόμη τώρα με αυτήν την ρομ!Προς τον παρόν κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μου ήρθε OTA η αναβάθμιση σε Lollipop, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας :) Περιμένω μερικές μέρες να δω πως πάει από μπαταρία. Με χάλασε λίγο το νέο συρτάρι (ειδοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις), με βόλευε πολύ περισσότερο όταν ήταν σε χωριστά συρτάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τι έκδοση ειχες πριν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τι έκδοση ειχες πριν; Την τελευταία 4.4.4 είχα, εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εχω TWRP και root, δε με πειράζει να περιμενω, απλα λεω μηπως δεν ερθει καθόλου, δλδ κατευθείαν Θα σου έρθει αλλά δεν θα εγκατασταθεί. Πρέπει να βάλεις τη στοκ recovery. Το root δεν επηρεάζει, από την 5.0 και μετά βλέπουμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Λοιπόν θα σας πω μια αλλαγή που έκανα στο ταμπλετ και νομίζω ότι πάει πιο γρήγορα και ξεκούραστα. Διάβαζα σε ένα τοπικ τα προβλήματα του νεξους 7 2012 με την νέα έκδοση, και κάποιος ανέφερε ότι απενεργοποιησε το Google now και είδε βελτίωση. Το έκανα και εγώ στο δικό μας και νομίζω ότι πήρε τα πάνω του. Αν μπορεί ας το δοκιμάσει και κάνεις άλλος να δούμε μήπως είναι η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγω πρέπει να το εχω βγαλει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Εγώ παλι έχω να αναφέρω ενα τρεμοπαιγμα που βλέπω στα γραφικά, σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές; οπου πρεπει να αλλάξουν τα χρωματα και η διάρθρωση τη απεικόνισης. Ίσως δεν το περιιγραφω σωστα αλλά αν κάποιος το έχει παρατηρήσει θα καταλάβει τι εννοω Χρησιμοποιούσα τον google launcher, δοκιμαζω τώρα με τον μανισιο και νομιζω οτι δεν έχω θεμα Edited November 23, 2014 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Κανένα πρόβλημα από εδώ. Καλύτερα από πριν. Εγκατάσταση με ΟΤΑ χωρίς factory reset. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ούτε εμένα κανένα τέτοιο θέμα. Όλα άψογα. Clean install από factory. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Χτες έπαιξα κανένα δίωρο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ταχύτατο. Το μόνο κακό εμφανισιακά είναι πως δεν έχει διαφάνεια πάνω και κάτω με αποτέλεσμα να δείχνει άσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εμένα όλα καλά με τη Lollilop αλλά μου έχει κάνει 3 επανεκκινήσεις ξαφνικά μεχρι τώρα.Δε μου τα λεει καλά... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Χτες έπαιξα κανένα δίωρο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ταχύτατο. Το μόνο κακό εμφανισιακά είναι πως δεν έχει διαφάνεια πάνω και κάτω με αποτέλεσμα να δείχνει άσχημο. Εγώ πάλι τη διαφάνεια πάνω και κάτω δεν την είχα ούτε με την 4.4.4 .... είχε κάποιον τρόπο να την ενεργοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts