Jump to content

kostas7gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas7gr

  1. Εγώ έχω βάλει μια παρόμοια ρουτίνα και δεν ανοίγει ποτέ μόνη της. Το θυμάται μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή του ρολογιού. Sent from my SM-A528B using Tapatalk
  2. Μπας και έφτιαξε το πρόβλημα με τα κεφαλαια στο πληκτρολόγιο; Sent from my SM-A528B using Tapatalk
  3. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Καλησπέρα, Αν θέλεις δοκιμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση στη συσκευή. Τα περισσότερα προβλήματα διορθώνονται έτσι! Αν δεν φτιάξει δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή των μηνυμάτων. (Θα χάσεις όλα τα μηνύματα όμως)
  5. Εγώ έχω την 6.1.21. Έχω βγάλει 4:30 ώρες οθόνης.
  6. Μιλάω για OTA update. Οχι για φλασάρισμα απο factory images. Και εγώ εκανα ακριβως οτι και εσύ.
  7. Διάβασα οτι πλεον τσεκάρουν το χώρο που αποθηκεύεται το συστημα σαν ενιαίο. Δηλαδή αν εχεις αλλάξει έστω και ενα αρχείο στο συστημα (όπως root), σου βγάζει σφάλμα και δεν εγκαθίσταται καθόλου. Παλαιότερα έλεγχαν ενα ενα αρχείο και το άλλαζαν, οποτε δεν καταλάβαινε οτι έχει root. Δεν το έχω δει προσωπικά βέβαια και δεν ξέρω αν θα δουλέψει αν αφαιρέσεις απλα το root.
  8. Μπορείς να κατεβάσεις το OTA zip απο 4.4.3 σε 4.4.4 και το αντίστοιχο απο 4.4.4 σε 5.0. Είναι το ίδιο , αλλά χωρίς να περιμένεις. Μπορείς να τα φλασάρεις απο stock recovery. Θα σου βγάλει σφάλμα μονο αν εχεις πειράξει το συστημα (root... κ.λ.π. )
  9. Υπαρχουν μερικά προβλήματα με τον ήχο στα ηχεία, όχι στα ακουστικά. Με ενα reboot δουλεύουν παλι κανονικά. Εχει συμβεί σε κανέναν? (Lollipop)
×
×
  • Create New...