Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου κάνει εντύπωση που το λες.:O

Απ ότι θυμάμαι, έτσι συμπεριφέρεται το 3GS μου από τουλάχιστον το iOS 4 και έπειτα.

Τέλος πάντων, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Μεχρι το iOS 5 δεν το εκανε ειχα και iPhone 4S/4 και iPad 3/2. Στο iOS 6 με iPhone 5 και iPad mini το κανει!!!!

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να σου πω.

Το 3GS το οποίο δεν το έχω αναβαθμίσει και είναι με την 5.1.1, το κάνει.

Δυστυχώς τα 4/4S είναι αναβαθμισμένα στην 6.1, οπότε δεν μπορώ να τα ελέγξω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα σε όλους, εδώ και 10 μέρες είμαι κάτοχος ενός mini ipad cellular και έχω θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας. Συγκεκριμένα μετά από πλήρη φόρτιση- εκφόρτιση, η χρήση του κρατάει περίπου 7 ώρες μόνο με χρήση safari και μόνο με την χρήση δικτύου 3G. Έχω την έκδοση 6.0.2. Η φόρτιση κρατάει 4 ώρες. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις δικιές σας ώρες χρήσης καθώς έχω διαβάσει ότι το φυσιολογικό είναι περίπου 10 ώρες

Καλημέρα σε όλους, εδώ και 10 μέρες είμαι κάτοχος ενός mini ipad cellular και έχω θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας. Συγκεκριμένα μετά από πλήρη φόρτιση- εκφόρτιση, η χρήση του κρατάει περίπου 7 ώρες μόνο με χρήση safari και μόνο με την χρήση δικτύου 3G. Έχω την έκδοση 6.0.2. Η φόρτιση κρατάει 4 ώρες. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις δικιές σας ώρες χρήσης καθώς έχω διαβάσει ότι το φυσιολογικό είναι περίπου 10 ώρες

10 ωρες, ισως και πιο πανω, βγαζει οταν σερφαρεις μεσω wifi. Η χρηση δικτυου τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια. Παντως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε οτι αφορα την αυτονομια, μαζι με τα υπολοιπα ipads βεβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με φορτιστη του ipad 2 του αδερφού μου έκανε 2.40 ώρες από το 9%στο 100

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτο ναι, βγαζει νοημα. Ειναι μεγαλη βλακεια. Πολλες φορες μου δινει την αισθηση οτι η οθονη δεν ανταποκρινεται σωστα, ειδικα αν θελω να σκρολαρω γρηγορα διαγωνιως. Αντι για διαγωνια, παει πανω ή κατω.

Λοιπον, τελικα εχω καταληξει οτι το καπως κακο touch οφειλεται στη χρηση του chrome. Μετα απο καιρο επεστρεψα στον σαφαρι, οπου βλεπω οτι η ανταποκριση της οθονης ειναι σαφως καλυτερη στο αγγιγμα μου.

Οποτε....καλος ο chrome (και πολυ βελτιωμενος σε σχεση με το παρελθον) αλλα εγω ψηφιζω σαφαρι.

Το iPad mini από που το πήρατε; Το περιμένω απο ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν εχει διαθεσιμοτητα ακομα...
Samsung S21 Ultra

Το iPad mini από που το πήρατε; Το περιμένω απο ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν εχει διαθεσιμοτητα ακομα...

Απο μαγαζι στο skroutz.

Το εχω απο τον Οκτωβριο...

Μονο που αυτα τα μαγαζια δεν συνεργαζονται με κοσμοτε για επιδοτηση... οποτε αναγκαστηκα γερμανος
Samsung S21 Ultra

Μονο που αυτα τα μαγαζια δεν συνεργαζονται με κοσμοτε για επιδοτηση... οποτε αναγκαστηκα γερμανος

Αν θες να αξιοποιησεις επιδοτηση, εννοειται.

Αλλα ισως χρειαστει να περιμενεις αρκετα. Δεν κανεις την επιδοτηση εκπτωση στο παγιο σου και να παρεις το ipad mino που θελεις τη Δευτερα? (λεω τωρα εγω)...

Σημερα πηρα το mini επιτελους. Το siri όμως δεν δουλευει. Οτι και να το ρωτησω μου απανταει "Sorry, there is a problem. try again" ... καμια λυση;
Samsung S21 Ultra

Σημερα πηρα το mini επιτελους. Το siri όμως δεν δουλευει. Οτι και να το ρωτησω μου απανταει "Sorry, there is a problem. try again" ... καμια λυση;

Ρώτα το τι πρόβλημα υπάρχει. :p

Περίεργο.. θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι.

Καλορίζικο!!! :)

??? Για κοιτα το και επανελα.

Το δοκιμάσα εγώ στο ipad2 μου και κάνει το ίδιο! Οπότε είναι θέμα λογισμικού και όχι πρόβλημα στην ταμπλέτα...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Το δοκιμάσα εγώ στο ipad2 μου και κάνει το ίδιο! Οπότε είναι θέμα λογισμικού και όχι πρόβλημα στην ταμπλέτα...

Α ναι?

Ωραία.. γίναμε πολλοί.

Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, σας το πα?

:p

Απενεργοποιησα το siri, η ωρα αλλαξε για εναν περιεργο λογο σε 12ωρη μορφη (απο 24ωρη), ενεργοποιησα το siri και εκανα το ρολοι 24ωρο και παιζει μια χαρα τωρα :)
Samsung S21 Ultra

Απενεργοποιησα το siri, η ωρα αλλαξε για εναν περιεργο λογο σε 12ωρη μορφη (απο 24ωρη), ενεργοποιησα το siri και εκανα το ρολοι 24ωρο και παιζει μια χαρα τωρα :)

Μμμ, ενδιαφερον. Εγω που τσεκαρα το δικο μου παιζει οκ.

Αφου εισαι και εσυ οκ, ολα καλα:)

Α ναι?

Ωραία.. γίναμε πολλοί.

Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, σας το πα?

:p

Πάντως εγώ, αν δεν το ανέφερες, δεν το είχα παρατηρήσει καν

Δεν είναι τίποτα να σηκώνεις λιγάαααακι το δάχτυλο και να το ξανακουμπάς:p

Πάντως εγώ, αν δεν το ανέφερες, δεν το είχα παρατηρήσει καν

Δεν είναι τίποτα να σηκώνεις λιγάαααακι το δάχτυλο και να το ξανακουμπάς:p

Κατι δεν μου πηγαινε καλα. Το θεμ ειναι οτι με το ios5 δεν ειχα παρατηρησει κατι.

τεσπα...

Σορρυ για το διπλο ποστ, αλλα επανερχομαι.

Αν κανεις οτι σκρολαρεις λιγο διαγωνια στην αρχη, τοτε, χωρις να σηκωσεις καθολου το δακτυλο, μπορεις να σκρολαρεις προς καθε κατευθυνση.

Σορρυ παιδια, αλλα αυτο ειναι bug. Δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως,

Το προβλημα δεν ειναι οτι πρεπει να σηκωσω λιιιιγο το δακτυλακι. Αν του δωσω μια να σκρολαρει καθετα, θα πρεπει να σταματησει την κινηση η οθονη, ωστε να μπορεσω να σκρολαρω οριζοντια, αλλιως δεν ανταποκρινεται.

Το ίδιο κάνει και στα ipad 2 & 4 που έχω! Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά νομίζω ότι είναι αμελητέο..

Το ίδιο κάνει και στα ipad 2 & 4 που έχω! Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά νομίζω ότι είναι αμελητέο..

Καλα ναι, δεν κοβω και φλεβα. :)

Ερώτηση: η επιδότηση για iPad είναι αναλογη της επιδότησης που δίνουν και για iPhone ή αναλογη με αυτή ενός απλού κινητού (για Γερμανό μιλώντας πάντα)

Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned