Jump to content

doktord

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by doktord

  1. Έτσι είναι κατασκευαστικά. Παρ'αυτα είναι πολυ ακριβές και βολικό.
  2. Κανονικότατα... Εφ'οσον προσθέσεις ακουστικά βεβαίως...
  3. Μόλις πέρασα την 10.2.1 από cosmote πολύ γρήγορα. Μόλις εντοπίσω δυσλειτουργίες θα σας πω.
  4. Εάν θέλεις να γράφεις με πληκτρολόγιο και δε σε πειράζει η μικρή οθόνη το Q5. Η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική εκτός από το πορτάκι στα πλάγια το οποίο είναι λίγο χαλαρό και το γεγονός ότι γεμίζει παντού δαχτυλιές. Το Ζ10 έχει καλύτερη οθόνη χειρότερη μπαταρία καλύτερη κάμερα και πολύ καλή κατασκευή.
  5. Προερχόμενος από Palm Centro και iphone παρατηρώ πως εντέλει βολεύει καλύτερα η οθόνη αφής στο γράψιμο παρά το πληκτρολόγιο. Κατά τα άλλα μερικά bugs όπως η προσωρινή εξαφάνιση των επαφών ή το κρασαρισμα σε κάποιες περιπτώσεις (Soundhound) είναι λίγο σπαστικά. Η γενική εικόνα είναι πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη αρκεί να συνεχίσει την υποστήριξη η μαμά εταιρία. Σε προσωπικό επίπεδο θα δοκιμάσω το Ζ10 αν το βρω σε τιμή χώμα (από Αγγλία πάντα).
  6. Εννοώ διακόπτη σίγασης σαν του iPhone. Μικρό το κακό βέβαια... Το θέμα πάντως της σίγασης με το παραμικρό άγγιγμα οθόνης ή πληκτρολογίου είναι λίγο σπαστικό. Ελπίζω να λυθεί με τη θήκη που παρήγγειλα.
  7. Επανέρχομαι μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Έχω περάσει την 10.2.1.1295, αν δε κάνω λάθος και περνάω άνετα ανδροειδείς εφαρμογές. Ένα σπαστικό είναι πως όταν τοέχω στην τσέπη και με καλεί κάποιος με το παραμικρό άγγιγμα της οθόνης ή του πληκτρολογίου σταματά το κουδούνισμα του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να συνεχίζει να χτυπά το τηλέφωνο μέχρι να απαντήσω;;; Παρεμφερώς σπαστική είναι και η έλλειψη διακόπτη απενεργοποίησης των ήχων όπως υπήρχε σε παλιότερες συσκευές...
  8. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει 4G στην περιοχή μου, είχα διαβάσει σε άλλο σημείο του φόρουμ ότι παίζει ρόλο η έκδοση του κινητου... Βέβαια το άλλο που με απασχολεί τώρα είναι τίποτα κρυφές χρεώσεις, μιας και έχω cos-te και διαβάζω σχετικά παράπονα για φουσκωμένους λογαριασμούς (σ.σ. έχω 300 ΜΒ στο πρόγραμμα). Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στις ρυθμίσεις??
  9. Λοιπόν το αγόρασα από Ebay.co.uk στα 172 ευρώ με DHL σε 4 ημέρες. Χωρίς τη συσκευασία, χωρίς ακουστικά, με αγγλικό φορτιστή και USB καλωδιο αυθεντικά. Η έκδοση είναι η SQR 100-2 και φαντάζομαι δεν έχει 4G στα ελληνικά δίκτυα. Η συσκευή φαίνεται όντως αχρησιμοποίητη (ήταν με τις ζελατίνες) προφανώς demo ή εταιρικό (ο πωλητής έχει κι άλλα). Ακόμη δεν έχω περάσει επαφές από το IPhone που έχω. Όσο το έχω περιεργαστεί το λειτουργικό πάει σφαίρα, η οθόνη είναι πολύ καλή, η κατασκευή φαίνεται στιβαρή και η πρώτη επαφή γενικώς πολλά υποσχόμενη. Μου ζητα αναβάθμιση στην 10.2.0.424. Ξέρει κανείς αν δημιουργεί bugs γενικότερα στη λειτουργία του κινητού η να παραμείνω στη 10.1?
×
×
  • Create New...