Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικά βλέποντας ότι η λευκή θα λερώνει εύκολα το cover της οθόνης, παρήγγειλα μία σαν την παρακάτω στα 18€. Λόγω χρώματος είναι και πιο οικονομική.:lol:

http://img.mobimega.com/catalog/product/cache/1/image/1500x/cfbcef0ef1acba59a71e324dba38ef5f/s/a/samsung-efc-1j9fbecstd-flip-cover-galaxy-note-2_26.jpg

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tελικά βλέποντας ότι η λευκή θα λερώνει εύκολα το cover της οθόνης, παρήγγειλα μία σαν την παρακάτω στα 18€. Λόγω χρώματος είναι και πιο οικονομική.:lol:

Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε λευκό και μπλε, αλλά τελικά επέλεξα το λευκό το οποίο και περιμένω. Αν θέλεις δείξε μας φωτογραφίες όταν έρθει. :D

Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αγ. παρασκευή που να πουλάει φορτιστές για όλα τα κινητά; Edited by nosferatu_8_Jim

Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε λευκό και μπλε, αλλά τελικά επέλεξα το λευκό το οποίο και περιμένω. Αν θέλεις δείξε μας φωτογραφίες όταν έρθει. :D

Δεν θα έχει διαφορά από αυτό της φωτό. Δηλ ένα υπέροχο μπλε. Για μένα είναι το δεύτερο ωραιότερο μετά το λευκό.

Παιδιά να ρωτήσω:η μόνη διαφορά ανάμεσα στο sonymw1 και στο sbh50 είναι η κάρτα sd που έχει το mw1?είναι και δύο εξίσου καλά για το νοτε 2?ευχαριστώ πολύ!!

Νομίζω πως έκανες πολύ καλά. Το λευκό πράγματι λερώνεται σχετικά εύκολα, αλλά και καθαρίζεται εύκολα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, το μπλε πιστεύω πως θα κάνει έντονη διχρωμία που θα το κάνει πιο φανταχτερό, κάτι που δεν είναι του γούστου μου.

Τελικά τα πιο ωραία πράγματα είναι και τα πιο απλά. Πέρασα από διάφορα μοντέλα θηκών Zenus, απ' τη Leicke Manna (την οποία εξακολουθώ να θεωρώ πολύ καλή θήκη), αλλά τελικά κατέληξα στη σταθερή αξία της αυθεντικής Samsung Flip Cover σε λευκό. Είχε δίκιο ο Κώστας (Te_salat) που τα έλεγε και δεν τον ακούγαμε. Έχασα πάνω από 100 € σε θήκες για να καταλήξω στην original flip...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Νομίζω πως έκανες πολύ καλά. Το λευκό πράγματι λερώνεται σχετικά εύκολα, αλλά και καθαρίζεται εύκολα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, το μπλε πιστεύω πως θα κάνει έντονη διχρωμία που θα το κάνει πιο φανταχτερό, κάτι που δεν είναι του γούστου μου.

Τελικά τα πιο ωραία πράγματα είναι και τα πιο απλά. Πέρασα από διάφορα μοντέλα θηκών Zenus, απ' τη Leicke Manna (την οποία εξακολουθώ να θεωρώ πολύ καλή θήκη), αλλά τελικά κατέληξα στη σταθερή αξία της αυθεντικής Samsung Flip Cover σε λευκό. Είχε δίκιο ο Κώστας (Te_salat) που τα έλεγε και δεν τον ακούγαμε. Έχασα πάνω από 100 € σε θήκες για να καταλήξω στην original flip...

Kαθαρίζεται εύκολα αλλά λερώνεται και συνεχώς. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Το light blue το γουστάρω γενικότερα. Βρίσκω πάντως εξίσου φανταχτερό και το λευκό. Δεν νομίζω ότι περνά απαρατήρητο. Να μου λεγες για grey or black να συμφωνήσω.

Οι flip cover θήκες είναι ότι καλύτερο. Ειδικά με το αυτόματο κλείδωμα του proximity sensor δεν ξανασχολείσαι πια με κλειδώματα. Και είναι και διακριτικές και δεν μεγαλώνουν το ήδη μεγάλο N2. Αλλά από προστασία βράσε ρύζια.:lol: Μόνο την οθόνη.

Kαθαρίζεται εύκολα αλλά λερώνεται και συνεχώς. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Το light blue το γουστάρω γενικότερα. Βρίσκω πάντως εξίσου φανταχτερό και το λευκό. Δεν νομίζω ότι περνά απαρατήρητο. Να μου λεγες για grey or black να συμφωνήσω.

Οι flip cover θήκες είναι ότι καλύτερο. Ειδικά με το αυτόματο κλείδωμα του proximity sensor δεν ξανασχολείσαι πια με κλειδώματα. Και είναι και διακριτικές και δεν μεγαλώνουν το ήδη μεγάλο N2. Αλλά από προστασία βράσε ρύζια.:lol: Μόνο την οθόνη.

Κι εμένα το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε/γαλάζιο... Ίσως έχεις δίκιο και μπορεί να είναι καλό το μπλε στη flip + λευκό Νοτέλι, πες μας εντυπώσεις όταν τη λάβεις. Πράγματι οι flip είναι ό,τι καλύτερο για το Νοτέλι μας. Επιτέλους το ευχαριστιέμαι χωρίς την πάχυνση των συμβατικών θηκών. Όσο για την προστασία, μόνο το bezel είναι εκτεθειμένο (το πίσω μέρος είναι θήκη που αλλάζει αν συμβεί κάτι). Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό ψεγάδι οπουδήποτε στη συσκευή. Με τη δέουσα προσοχή νομίζω είμαστε OK.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι στην.φλιπ το πισω καπάκι ειναι ελάχιστα πιο χοντρό απο το κανονικο σκετο. Ετσι προστατεύεται και η κάμερα όταν το ακουμπάμε κλπ. Οταν την χρησιμοποιούσα μου ειχε λύσει τα χέρια αυτό και δεν φοβόμουν τίποτα. Επίσης έχει φάει τούμπα το δικό μου με φλιπ και δεν έπαθε τίποτα.

Τώρα έχω βγει ζεστασιά στη προστασία της manna. Ευχαριστώ Κώστα

Θοδωρής

Η βάση της Samsung για το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος.Απίστευτη ποιότητα κατασκευής που ΔΕΝ φαίνεται σε καμία φωτογραφία όπως στην φωτογραφία δεν φαίνεται το μήκος της και νομίζεις βλέποντάς την ότι είναι κοντή και δεν θα σε βολέψει.

Είναι μόνο για τζάμι όμως ε; Για την exo mount τι λέτε; Την έχει κανείς;

Είναι μόνο για τζάμι όμως ε; Για την exo mount τι λέτε; Την έχει κανείς;

Ναι μόνο για τζάμι αλλά είναι τόσο σταθερή που δεν σε νοιάζει. Σκέψου ότι το Ν2 δεν το λες ελαφρύ. Επίσης δεν τρίζει. Είναι Ποιοτικότατη με Π κεφαλαίο.

Παιδια καλησπερα.Εβαλα τηνεφαρμογη που μετραει το πως φορτιζει το τηλεφωνο και μου δεχνει αρκετα κατω.

Μηπως μπορειτε να μου πειτεενα καλο καλωδιο ή και φορτιστη μαζι ωστε ναφορτιζει φυσιολογκα και να μην κανει πανω απο 4 ωρες?

Ευχαριστω πολυ

Θοδωρής

Μόνο καλώδιο θες. Μάλλον κάνει οποιοδήποτε. Εγώ βρήκα ένα παλαιό nokia

Εβαλα καωδιο απο φορτιστη αυτοκινητου sony και λεει λιγοτερο.Παιζει ρολο?

Θοδωρής

Παιδιά επειδή δεν ξέρω. Ποιι καλώδιο να.προτιμήσω για να φορτίζει σωστά το τηλέφωνο? Συνεχώς αλλάζει τιμές το μαμα.

Αν.Μπορείτε να.προτείνετε κατι ευχαριστώ

Θοδωρής

Πηρα μια Samsung 32gb class 10.

Aπο μονο του το Note 2 σε τι file system την φορμάρει?Μπορώ να βάλω αρχεια >5gb?

Διαφορετικά αν την φορμάρω απο εξω σε exfat η ntfs θα την δει?

Aπο μονο του το Note 2 σε τι file system την φορμάρει?Μπορώ να βάλω αρχεια >5gb?

Με exfat τελικά την είδε.

Όλα καλά...

Δε θέλω να δοκιμάσω τώρα γιατί έχω πράγματα :p

Έχω την εντύπωση ότι την φορμάρει σε fat32.

Μην την κάνεις NTFS.

Σε exfat κάντην μέσα από το pc και θα την βλέπεις και θα γράφεις κανονικά >4gb αρχεία.

Ερώτηση: μπορώ να κάνω format την κάρτα από pc χωρίς να την έχω βγάλει απ' τη συσκευή; Δηλαδή να συνδέσω το κινητό με το pc, να δω την κάρτα πχ. μέσω Windows Explorer και να την κάνω format επιτόπου; Προφανώς θα έχω κάνει backup τα data της... Edited by TimDeLAY

Τώρα που λέμε για μπαταρίες κτλ .. Παρήγγειλα αυτό . Το είχα στο s3 και ήταν απλά το απόλυτο αξεσουάρ που έχω αγοράσει . :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά επειδή δεν ξέρω. Ποιι καλώδιο να.προτιμήσω για να φορτίζει σωστά το τηλέφωνο? Συνεχώς αλλάζει τιμές το μαμα.

Αν.Μπορείτε να.προτείνετε κατι ευχαριστώ

Καλησπέρα. Κανείς ν δώσει τα φώτα του

Θοδωρής

Καλησπέρα. Κανείς ν δώσει τα φώτα του

Δεν έχει σημασία το καλώδιο ο φορτιστής. Αφού έχεις τον κανονικό με ένα micro USB δεν υπάρχει θέμα. Εγώ με ένα της Sony είναι οκ.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν έχει σημασία το καλώδιο ο φορτιστής. Αφού έχεις τον κανονικό με ένα micro USB δεν υπάρχει θέμα. Εγώ με ένα της Sony είναι οκ.

Δεν κατάλαβα. Συγγνώμη χαχα. Μου λες να αγοράσω λοιπόν μιας και δεν έχω άλλο καλώδιο με micro usb. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξω και συγκεκριμένο ή παίρνω οποίο να είναι?

Θοδωρής

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά