tpal Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Από κάρτες microSD ποια να προτιμήσω? Λέω για 32Gb, class10 (δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και γρηγορότερες) Είμαι μεταξύ SAMSUNG και SANDISK. Θέλω την πιο γρήγορη και αξιόπιστη... Samsung έχουν αναφερθεί προβλήματα με τις sandisk Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Και από SAMSUNG ποια να προτιμήσω?? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και από SAMSUNG ποια να προτιμήσω?? Class 10 σίγουρα. Χωρητικότητα οτι γουστάρεις. Έχουν πει παιδια εδω μεσα για την class 10 ultra. Ειναι η πιο γρήγορη λενε αλλα εγω verbatim έχω class10 και μια χαρά είναι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Class 10 σίγουρα. Χωρητικότητα οτι γουστάρεις. Έχουν πει παιδια εδω μεσα για την class 10 ultra. Ειναι η πιο γρήγορη λενε αλλα εγω verbatim έχω class10 και μια χαρά είναι. Ultra εννοείς τη SanDisk? Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει Ultra Samsung...?? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ψαξε γι αυτη εδω και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Ειναι η πιο γρηγορη. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CNVT442/ref=mp_s_a_1_1?qid=1380091621&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165 να ειναι με τα κοκκινα γράμματα, οχι με τα μπλε, γιατι ειναι λιγο πιο αργές Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ultra εννοείς τη SanDisk? Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει Ultra Samsung...?? Καλημέρα. Αυτή που λέει το παλικάρι λεω και εγώ. Ψαξε γι αυτη εδω και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Ειναι η πιο γρηγορη. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CNVT442/ref=mp_s_a_1_1?qid=1380091621&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165 να ειναι με τα κοκκινα γράμματα, οχι με τα μπλε, γιατι ειναι λιγο πιο αργές Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Ψαξε γι αυτη εδω και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Ειναι η πιο γρηγορη. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CNVT442/ref=mp_s_a_1_1?qid=1380091621&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165 να ειναι με τα κοκκινα γράμματα, οχι με τα μπλε, γιατι ειναι λιγο πιο αργές Με τα μπλε γράμματα είναι class6... Αν δεν κάνω λάθος όμως αυτή η Samsung microSDHC Pro 32GB Class 10 http://www.skroutz.gr/s/2856319/Samsung-microSDHC-Pro-32GB-Class-10.html δεν είναι η πιο γρήγορη??? Γράφει ταχύτητα Ανάγνωσης: 70 MB/s & Εγγραφής: 20 MB/s, ενώ η Samsung microSDHC Plus 32GB Class 10 γράφει Speed: Up to 48MB/s... εννοεί Ανάγνωση ή Εγγραφή??? Edit: καμία απαντηση;;; Edited September 28, 2013 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Η λευκή flip πάντως σύντομα γίνεται χάλια. Λερώνει εύκολα. Και καθαριζει εξισου ευκολα με σαπουνακι απλο και ενα πανι, γινεται σαν καινουργια.. Το ξερω γιατι την χρησιμοποιουσα οσο καιρο ειχα το Note II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Όσοι έχετε την manna την διπλώνετε για να δουλέψετε το τηλέφωνο; Ας βάλω και γω τα της μπαταρίας μου: Edited September 29, 2013 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Όσοι έχετε την manna την διπλώνετε για να δουλέψετε το τηλέφωνο; Ας βάλω και γω τα της μπαταρίας μου: Αν ειναι για χρονοβορα εργασια καποιες φορες ναι, διαφορετικα οχι.Πχ τωρα που ποσταρω δεν την εχω διπλωμενη.Συνηθως ομως δεν την διπλωνω, με βολευει καλυτερα στο κρατημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τώρα που βγήκε το note 3 έχει δει κανένας καμιά έκπτωση στα αξεσουάρ (θήκες /stand /μπαταρίες κτλ) του note 2? Αν ναι βάλτε κανένα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το smart dock το βρίσκεις και με 30-35 ευρώ στο ebay. Θήκες από 1 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχει κανείς το allshare cast dongle? Πως είναι; εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 καλησπέρα αν και είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα για να μην αρχίζω πάλι από την αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα screen protector είμαι με νοτε 2 το θέμα είναι ότι αυτό που φοράει δε με βολεύει. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω απλά επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο με γραμμές από γράμμα σε γράμμα και γενικά είτε σε εναλλαγή φωτογραφιών είτε σε οτιδήποτε κάπως είναι δηλαδή δε γίνεται άνετα. Υπάρχει ας πούμε πιο λεπτή να μην την καταλαβαινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 καλησπέρα αν και είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα για να μην αρχίζω πάλι από την αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα screen protector είμαι με νοτε 2 το θέμα είναι ότι αυτό που φοράει δε με βολεύει. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω απλά επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο με γραμμές από γράμμα σε γράμμα και γενικά είτε σε εναλλαγή φωτογραφιών είτε σε οτιδήποτε κάπως είναι δηλαδή δε γίνεται άνετα. Υπάρχει ας πούμε πιο λεπτή να μην την καταλαβαινεις Με την Ultra Clear της SGP είμαι υπερ-ευχαριστημένη. Τα παιδιά λένε τα καλύτερα και για την original της Samsung: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Αυτή καλύπτει όλη την επιφάνεια. Όποια και να πάρεις, από πλευράς απόκρισης θα καλυφθείς πλήρως. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Με την Ultra Clear της SGP είμαι υπερ-ευχαριστημένη. Τα παιδιά λένε τα καλύτερα και για την original της Samsung: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Αυτή καλύπτει όλη την επιφάνεια. Όποια και να πάρεις, από πλευράς απόκρισης θα καλυφθείς πλήρως. Και εγώ αυτή θα προτείνω η οποία κάνει γρατζουνιά πολυ δύσκολα. Οχι οτι της sgp θα κάνει απλα αυτη είναι και original και πιάνει όλη την οθόνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) καλησπέρα αν και είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα για να μην αρχίζω πάλι από την αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα screen protector είμαι με νοτε 2 το θέμα είναι ότι αυτό που φοράει δε με βολεύει. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω απλά επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο με γραμμές από γράμμα σε γράμμα και γενικά είτε σε εναλλαγή φωτογραφιών είτε σε οτιδήποτε κάπως είναι δηλαδή δε γίνεται άνετα. Υπάρχει ας πούμε πιο λεπτή να μην την καταλαβαινεις Εγώ πήρα ένα tempered glass (το δεύτερο στην λίστα) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καμία σχέση με τα screen protectors. Καμία αλλοίωση χρωμάτων, αίσθηση γυαλιού, δεν χαράσεται με τίποτα. Edited September 30, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ πήρα ένα tempered glass (το δεύτερο στην λίστα) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Περιμετρικά, καθώς και γύρω από το κεντρικό κουμπί, έχει κολλήσει τέλεια ή έχει αφήσει κατά τόπους για 1-2mm τμήματα που δεν έχει κολλήσει τέλεια;;; Προσοχή δεν αναφέρομαι σε φουσκάλες στο κέντρο της οθόνης όπου μετά βεβαιότητας κολλάει τέλεια, αλλά ρωτάω για την περίμετρο και ειδικά προς τα κάτω, εκεί δηλαδή που η οθόνη του note ελαφρώς καμπυλώνει λόγω στήριξης της. Επίσης αυτό που αγόρασες, πόσα χιλιοστά απέχει περιμετρικά από το πλαίσιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 παιδια πειτε μου γνωμη για καρτα μνημης 16GB ή 32GB microSD για το Note 2 μου. Θελω να ειναι: 1) γρηγορη 2) αξιοπιστη Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 παιδια πειτε μου γνωμη για καρτα μνημης 16GB ή 32GB microSD για το Note 2 μου. Θελω να ειναι: 1) γρηγορη 2) αξιοπιστη Γνώμη μου Samsung class 10 και σίγουρα 32GB να είσαι σίγουρος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Περιμένω να μου έρθει ένα Note 3 αλλά η UK έκδοση. Ανταπτοράκι για την πρίζα έχω. Δεδομένου ότι θα'ναι - μάλλον - η μοναδική συσκευή που θα κρατήσω για κανά χρόνο, θα ήθελα ν'αγοράσω κι έναν αυθεντικό Ευρωπαϊκό φορτιστή για να προστατεύσω τη μπαταρία και κατ'επέκταση τη συσκευή. Γνωρίζουμε κάποιο online κατάστημα ή eBay που να'χει original; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μόλις παρέλαβα την original flip της samsung για το νοτέλι. Σε 2-3 ώρες που θα είμαι πιο χαλαρός θα σας στείλω και καμιά φωτογραφία να την δείτε. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μόλις παρέλαβα την original flip της samsung για το νοτέλι. Σε 2-3 ώρες που θα είμαι πιο χαλαρός θα σας στείλω και καμιά φωτογραφία να την δείτε. Από που το αγόρασες? Είχε και όλη τη συλλογή για back covers (μεταλλικά, πλαστικά κλπ)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Από που το αγόρασες? Είχε και όλη τη συλλογή για back covers (μεταλλικά, πλαστικά κλπ)? Δεν την αγόρασα μου την δώσανε μέσω μιας πρόσβασης. Η θήκη είναι καταπληκτική. Είναι δερμάτινη μπρος πίσω με άψογο φινίρισμα, προσοχή στη λεπτομέρεια και προσδίδει στο κινητό μια πολυτέλεια. Καμία σχέση με το καγκουροπλαστικό πίσω καπάκι που έβγαλα. Το ευχάριστο και απρόσμενο της υπόθεσης είναι ότι η θήκη προεξέχει περίπου 1 χιλιοστό γύρω-γύρω με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προστατεύει και το μεταλλικό bezel στην περίμετρο του κινητού. Στο εσωτερικό μέρος της μπροστινής πλευράς υπάρχει σχισμή για να βάλεις αν θέλεις κάρτα στο μέγεθος πιστωτικής. Στο πίσω μέρος η θήκη είναι πιο παχιά από καπάκι που έχει το κινητό με αποτέλεσμα ο φακός να μην προεξέχει καθόλου και φυσικά προστατεύεται άψογα. Για τα γούστα τα δικά πρόκειται για μια εξαιρετική θήκη και σε ποιότητα και σε προστασία. Με το που ανασηκώνεις την θήκη για να δεις την οθόνη κατευθείαν ανάβει που σημαίνει ότι ο αισθητήρας την νιώθει. Η λειτουργία θυμίζει αρκετά το flip cover των ipad Αν προσθέσουμε μάλιστα ότι η σειρά αυτών των flip θα αποτελείται από πάρα πολλές επιλογές σε χρώματα (εμένα είναι μπεζ) τότε φαντάζομαι ότι θα πουλήσει τρελά ανεξαρτήτως κόστους. Επειδή δεν έχω άλλη συσκευή για να βγάλω φωτογραφίες όταν την φοράω στο κινητό με το που θα επιστρέψω σπίτι θα βγάλω ορισμένες να δείτε https://db.tt/kNvYd6S8 https://db.tt/A1ODjy2N https://db.tt/toBmULa4 Edited September 30, 2013 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 @gkp: Δεν ξέρω πώς φαίνεται από κοντά, πάντως απ' τις φωτογραφίες που ανέβασες τη βρίσκω άσχημη. Καμία γεωμετρική αρμονία στα μάτια μου. Πρέπει η Samsung να προσλάβει επειγόντως σοβαρούς σχεδιαστές γιατί τα 'χει κάνει μαλλιά κουβάρια τώρα τελευταία! Βέβαια αν εσένα σου αρέσει αυτό έχει σημασία. Καλοφόρετη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts