DrMobile Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες βγαίνω σχεδόν κάθε μέρα για τρέξιμο/jogging/περπάτημα και το Νοτέλι με συνοδεύει με μουσική και internet radio. Παρατήρησα λοιπόν πόσο βολική είναι η θήκη Manna λόγω του ότι έχει ακάλυπτη την περιοχή των κουμπιών της έντασης του ήχου όταν είναι κλειστή. Έτσι μπορώ εν κινήσει να ρυθμίζω την ένταση της μουσικής χωρίς να βγάζω το Νοτέλι απ' την τσέπη ή να ανοίγω τη θήκη. Οι θήκες Zenus και η original flip δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να ανοίξεις τη θήκη για να ανεβοκατεβάσεις την ένταση. Κάτι που θα ήθελα πολύ είναι να μπορώ να αλλάζω τραγούδια μέσω των κουμπιών της έντασης. Π.χ. να μπορούσα με single-click να ανεβάζω/κατεβάζω την ένταση και με double-click να πηγαίνω στο επόμενο/προηγούμενο τραγούδι. Αν γινόταν αυτό θα ήταν το τέλειο setup για μένα. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Off-topic: Για όσους ακούν internet radio, δοκιμάστε τον σταθμό OFFradio. Θα τον βρείτε με αναζήτηση μέσα απ' το TuneIn Radio. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φιλε Κωστα μ την original flip cover πατιουνται μια χαρα τα κουμπια γιατι ειναι μαλακο το καλυμα. Βεβαια θελει λιγο ψαξιμο στο να πετυχεις που ειναι αν δεν βλεπεις το τηλεφωνο :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες βγαίνω σχεδόν κάθε μέρα για τρέξιμο/jogging/περπάτημα και το Νοτέλι με συνοδεύει με μουσική και internet radio. Παρατήρησα λοιπόν πόσο βολική είναι η θήκη Manna λόγω του ότι έχει ακάλυπτη την περιοχή των κουμπιών της έντασης του ήχου όταν είναι κλειστή. Έτσι μπορώ εν κινήσει να ρυθμίζω την ένταση της μουσικής χωρίς να βγάζω το Νοτέλι απ' την τσέπη ή να ανοίγω τη θήκη. Οι θήκες Zenus και η original flip δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να ανοίξεις τη θήκη για να ανεβοκατεβάσεις την ένταση. Κάτι που θα ήθελα πολύ είναι να μπορώ να αλλάζω τραγούδια μέσω των κουμπιών της έντασης. Π.χ. να μπορούσα με single-click να ανεβάζω/κατεβάζω την ένταση και με double-click να πηγαίνω στο επόμενο/προηγούμενο τραγούδι. Αν γινόταν αυτό θα ήταν το τέλειο setup για μένα. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Off-topic: Για όσους ακούν internet radio, δοκιμάστε τον σταθμό OFFradio. Θα τον βρείτε με αναζήτηση μέσα απ' το TuneIn Radio. Θυμαμαι στο HTC Desire ειχα την Oxygen Rom οπου οταν ηταν σβηστει η οθονη αν πατουσες συνεχομενα το volume για 2-3 δευτερολεπτα αλλαζε τραγουδι,πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κάτι που θα ήθελα πολύ είναι να μπορώ να αλλάζω τραγούδια μέσω των κουμπιών της έντασης. Π.χ. να μπορούσα με single-click να ανεβάζω/κατεβάζω την ένταση και με double-click να πηγαίνω στο επόμενο/προηγούμενο τραγούδι. Αν γινόταν αυτό θα ήταν το τέλειο setup για μένα. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Υπάρχει μια εφαρμογή στο google play, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφέρω άποψη. Υποτίθεται πάντως ότι κάνει αυτό που ζητάς. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nanabit.volumenextfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φιλε Κωστα μ την original flip cover πατιουνται μια χαρα τα κουμπια γιατι ειναι μαλακο το καλυμα. Βεβαια θελει λιγο ψαξιμο στο να πετυχεις που ειναι αν δεν βλεπεις το τηλεφωνο :p Ισχύει.Κι εγώ έτσι ανεβοκατεβαζω ένταση (έχω μονιμα την original flip cover) . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγω έβαλα την συγκεκριμένη και επαθα πλάκα, ειναι απίστευτη πραγματικά... Πιστεύω να μην εχει θεμα το πενακι με κατι τέτοιο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-black-Frame-ETC-G1J9BEGSTD.817040.html Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγω έβαλα την συγκεκριμένη και επαθα πλάκα, ειναι απίστευτη πραγματικά... Πιστεύω να μην εχει θεμα το πενακι με κατι τέτοιο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-black-Frame-ETC-G1J9BEGSTD.817040.html Ναι αλλα σε λευκό θα ειναι άσχημο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το καλυτερο screen protector ειναι της samsung ? Και αν γινεται επειδη ειμαι νεος θα ηθελα να πειτε μηπως ξερετε καποια θηκη που θα ταιριαζε με το μπλε note 2 αλλα να ειναι απο ελληνικο μαγαζι .. Θα επερνα την flip cover αλλα στην ουσια μου φενεται οτι δεν προστατευει τιποτα (εκτος απο την οθονη) Γενικα οχι flip case μια απλη οσο ποιο ελαφρια και διακρητικη(μην το μεγαλωσουμε και αλλο :X ) γινεται που να ειναι ομως σιγουρο το κινητο μεσα . Thnx προκαταβολικα :D Καποιος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Ναι αλλα σε λευκό θα ειναι άσχημο Εγώ βλέπω ότι υπάρχει και σε λευκή αυτή η προστασία: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Τώρα είμαι με την SGP που είναι ακόμα άψογη αλλά όταν την αλλάξω σκέφτομαι να βάλω αυτή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα. :) Edit: Τώρα είδα ότι είναι το thread του Note. Στα αξεσουάρ να τα λέμε αυτά βρε παιδιά! :) Edited May 31, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καποιος :O πολλα ζητας! Αν θες καλη προστασια δυστηχως θα μεγαλωσει λιγο το τηλεφωνο! Κοιτα λιγο εδω! http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-THiki-silikonis-Leyki-TPU-Screen-Protector.733106.html http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html η δευτερη σαφως καλυτερη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγώ βλέπω ότι υπάρχει και σε λευκή αυτή η προστασία: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Τώρα είμαι με την SGP που είναι ακόμα άψογη αλλά όταν την αλλάξω σκέφτομαι να βάλω αυτή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα. :) Edit: Τώρα είδα ότι είναι το thread του Note. Στα αξεσουάρ να τα λέμε αυτά βρε παιδιά! :) Εγω δεν ειπα οτι ειναι κολο αξεσουαρ Ελενη.. Απλα ενα παλικαρι πιο πανω ειπε οτι ειχε προβλημα με την ζελατινα και το πενακι του, κι εγω εννοουσα οτι με το συγκεκριμενο screen protector δεν εχω προβλημα..... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγω δεν ειπα οτι ειναι κολο αξεσουαρ Ελενη.. Απλα ενα παλικαρι πιο πανω ειπε οτι ειχε προβλημα με την ζελατινα και το πενακι του, κι εγω εννοουσα οτι με το συγκεκριμενο screen protector δεν εχω προβλημα..... :) Δεν το είπα για σένα, παιδί! Το είπα στον tpal που ανέφερε ότι θα είναι άσχημο σε λευκό τηλέφωνο (εννοούσε λογικά το μαύρο screen protector) και του είπα ότι η Samsung το βγάζει και σε λευκό το screen protector οπότε ταιριάζει για λευκό τηλ. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Δεν το είπα για σένα, παιδί! Το είπα στον tpal που ανέφερε ότι θα είναι άσχημο σε λευκό τηλέφωνο (εννοούσε λογικά το μαύρο screen protector) και του είπα ότι η Samsung το βγάζει και σε λευκό το screen protector οπότε ταιριάζει για λευκό τηλ. :) :) Ακριβώς και σε ευχαριστώ γιατί δεν το εχα δει τολευκο και το ειχα απορρίψει κατευθειαν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σε λευκο μου εβαλε την λευκη ο νικολας και ειναι σουπερ. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σε λευκο μου εβαλε την λευκη ο νικολας και ειναι σουπερ. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Παίζει φωτογραφία; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σε λευκο μου εβαλε την λευκη ο νικολας και ειναι σουπερ. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-n7100-Original-2temachia-Screen-Protector-White-Frame-ETC-G1J9WEGSTD.809934.html Περασες δλδ απο το μαγαζι και στην εβαλε ο ιδιος? Γιατι αρκετες screen εχουν παει χαμενες στην προσπαθεια μου να τις βαλω. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 πολλα ζητας! Αν θες καλη προστασια δυστηχως θα μεγαλωσει λιγο το τηλεφωνο! Κοιτα λιγο εδω! http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-THiki-silikonis-Leyki-TPU-Screen-Protector.733106.html http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html η δευτερη σαφως καλυτερη Ναι ομως ειναι ασπρη και το κινητο μπλε . Λες να μην πηγαινει και να ειναι λιγο καρναβαλακι ? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Ναι ομως ειναι ασπρη και το κινητο μπλε . Λες να μην πηγαινει και να ειναι λιγο καρναβαλακι ? :X Φιλε μου αυτο που προτείνω και ειναι δικιά μου άποψη να πάρεις καμιά tpu απο ebay με 2-5 € σε μπλε ή οτι αλλο χρώμα πιστεύεις ωστε να μην κλαις και τα κεφτα σου. Δεν ξέρω πως θα φαίνεται αυτη η άσπρη αλλά σίγουρα θα σε καλύψει στο θέμα προστασία. Κοίτα αυτή αφού θα επαιρνες φλιπ http://www.ide-home.com.au/galaxy-note-2/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-2-case-ultra-flip-metallic-series-metallic-blue/ Edited May 31, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Περασες δλδ απο το μαγαζι και στην εβαλε ο ιδιος? Γιατι αρκετες screen εχουν παει χαμενες στην προσπαθεια μου να τις βαλω. Ναι, και ο συγκεκριμένος κάνει επαγγελματική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 και εγώ στον Νικόλα και μου πέρασε την γνήσια ζελατίνα της Samsung. Απίστευτο προϊόν και άψογη τοποθέτηση. Μάλιστα, μου είπε ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει και αντίστοιχη σε διαφανές ώστε να πηγαίνει με όλα τα χρώματα του μοντέλου. Έχει δει τον κωδικό της σε κατάλογο, που περιέχει τη λέξη clear μου είπε, ενώ οι δύο που κυκλοφορούν τώρα στην αντίστοιχη θέση του κωδικού περιέχουν τις λέξεις black/white. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πέρασα από τον Νίκο την αγόρασα και τον παρακάλεσα αν μπορεί να την βάλει. Είναι απίστευτα όμορφη και η αίσθηση είναι όλα τα λεφτά. Γλάστρα πολύ. ... βλέπεις πολύ καθαρά την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πέρασα από τον Νίκο την αγόρασα και τον παρακάλεσα αν μπορεί να την βάλει. Είναι απίστευτα όμορφη και η αίσθηση είναι όλα τα λεφτά. Γλάστρα πολύ. ... βλέπεις πολύ καθαρά την οθόνη. Επειδη τις τοποθετώ μόνος μου ολες τις ζελατίνες και ειναι ολες αόρατες, οι συγκεκριμένη ειναι πιο χοντρή απο τις άλλες; κατι τέτοια διάβαζα. Γενικά θα εχω θέμα με την εγκατάσταση; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το γεγονός ότι είναι πιο χοντρή την κάνει πιο εύκολη στην εγκατάσταση της. Δύσκολα να δημιουργηθεί φυσαλίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το γεγονός ότι είναι πιο χοντρή την κάνει πιο εύκολη στην εγκατάσταση της. Δύσκολα να δημιουργηθεί φυσαλίδα. Βαλε μια φωτο αν μπορείς ρε συ να δω οως φαίνεται στο λευκό; (αν μπορείς):p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αδερφέ αυτή την ώρα είμαι στη δουλειά αλλά να ξέρεις δεν θα δεις διαφορά απτό να μην την φορά. Είναι πολύ τέλεια η εφαρμογή της όπως και το χρώμα της το λευκό σε απόχρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts