Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθαν σήμερα μια tpu θήκη sline και screen protector.

Έχω ένα πρόβλημα όμως. Η θήκη είναι πολύ σφιχτή και φοβάμαι μην χαλάσει το ασημί γύρω γύρω.

Έχετε παρατηρήσει τίποτα παρόμοιο;

Θοδωρής

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2/samsung-galaxy-note-2-screen-protector-steinheil-series.html

Καλες πλέον με πολύ καλη ποιοτητα ειναι οι sgp ultra clear απλα οτι καλύτερο εχω δει τα τελευταία χρονια ....

Θεωρω τις παραπανω μεμβρανες μακραν τις καλυτερες. Κανουν 13€ απο ebay και ειναι τοσο αορατες πραγματικα σαν να μην υπαρχουν. Και δεν παθαινουν και τιποτα. Μετα απο 1χρονο χρησης στο galaxy s δεν υπηρχε το παραμικρο ξεκολημμα η σημαδακι. Οι ultra clear ομως οχι οι αλλες της sgp

Θεωρω τις παραπανω μεμβρανες μακραν τις καλυτερες. Κανουν 13€ απο ebay και ειναι τοσο αορατες πραγματικα σαν να μην υπαρχουν. Και δεν παθαινουν και τιποτα. Μετα απο 1χρονο χρησης στο galaxy s δεν υπηρχε το παραμικρο ξεκολημμα η σημαδακι. Οι ultra clear ομως οχι οι αλλες της sgp

Εγω μόλις φόρεσα αυτές.

Ήρθαν σε μια εβδομάδα και είναι πολύ καλές.

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140856966505

Πείτε μου οποίος ξέρει για τις θήκες tpu που είναι σκληρές. Λέτε να έχω πρόβλημα;

Edited by Superuser
Θοδωρής

:!:Παιδια ξερει κανεις να μου πει απο που μπορω να παρω OTG καλώδιο απο το Ηρακλειο κρητης γτ δεν μου μενει χρονος για να παραγγειλω ενα??

Πείτε μου οποίος ξέρει για τις θήκες tpu που είναι σκληρές. Λέτε να έχω πρόβλημα;

Να σου πω, εγώ τα ψιλοφοβάμαι αυτά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κι εγώ θα φοβόμουν να βάλω το Note II σε μια θήκη όπως οι TPU... Άσε που είναι (και φαίνονται) πολύ πλαστικούρες... Νομίζω πως σε ένα τέτοιο μηχάνημα αξίζει μια καλή δερμάτινη θήκη.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Να σου πω, εγώ τα ψιλοφοβάμαι αυτά.

τι προβλημα μπορει να εχω?

Την ανοιξα τωρα και ειναι πιο χαλαρη.Επισης παρατηρω πως εφαπτεται μονο στις γωνιες

Κι εγώ θα φοβόμουν να βάλω το Note II σε μια θήκη όπως οι TPU... Άσε που είναι (και φαίνονται) πολύ πλαστικούρες... Νομίζω πως σε ένα τέτοιο μηχάνημα αξίζει μια καλή δερμάτινη θήκη.

θελω να ειναι ευκολα προσβασιμο το τηλεφωνο.Απο iphone χρησιμοποιω σιλικονης θηκες και δεν εχω προβλημα.

Δερματινη ισως παρω καποια αργοτερα οπως και στο iphone ειχα παρει αλλα εμεινε στο ραφι. 40 ευρω πεταμενα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Θοδωρής

θελω να ειναι ευκολα προσβασιμο το τηλεφωνο.Απο iphone χρησιμοποιω σιλικονης θηκες και δεν εχω προβλημα.

Δερματινη ισως παρω καποια αργοτερα οπως και στο iphone ειχα παρει αλλα εμεινε στο ραφι. 40 ευρω πεταμενα.

Εγώ έχω αυτή και είναι πολύ καλή. Εγγυώμαι. :)

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56089

Εγώ έχω αυτή και είναι πολύ καλή. Εγγυώμαι. :)

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56089

και αυτη γυρω γυρω TPU ειναι και μαλιστα σφιχτο απο οσο εχω δει σε βιντεο. Αυτη που πηρα ειναι πιο χαλαρη.

Απο τη σειρα Sline αν ξερεις!

Θοδωρής

και αυτη γυρω γυρω TPU ειναι και μαλιστα σφιχτο απο οσο εχω δει σε βιντεο. Αυτη που πηρα ειναι πιο χαλαρη.

Απο τη σειρα Sline αν ξερεις!

Η πλάτη είναι σκληρή και το γύρω γύρω μαλακό υλικό για να μπαινοβγαίνει εύκολα. Είναι σφικτό, αλλά όχι τόσο ώστε να δυσκολεύεσαι να το βάλεις -βγάλεις και αποδεδειγμένα δεν προκαλεί φθορά στο bazel. (αποδεδειγμένα εννοώ στο δικό μου κινητό).

Τώρα, τι να σου πώ, δεν ξέρω για άλλες θήκες.:O

Η πλάτη είναι σκληρή και το γύρω γύρω μαλακό υλικό για να μπαινοβγαίνει εύκολα. Είναι σφικτό, αλλά όχι τόσο ώστε να δυσκολεύεσαι να το βάλεις -βγάλεις και αποδεδειγμένα δεν προκαλεί φθορά στο bazel. (αποδεδειγμένα εννοώ στο δικό μου κινητό).

Τώρα, τι να σου πώ, δεν ξέρω για άλλες θήκες.:O

Για να με διευκοληνεις λιγο ρηξε μια ματια στο βιντεο.

Σε αυτη που βαζει πρωτη. Αυτη εχω και μπαινει ακριβως ετσι.

Θοδωρής

Στο S2 είχα μία S-Line που μου βγήκε πολύ καλή και το σημαντικό προσόν ήταν τα "μπιμπίκια" στα πλαινά καθώς έδιναν πολύ καλό γκριπ.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34812

Για το Νοτε είπα να πάρω κάτι καλύτερο. Της Σαμσουνγκ φαίνονται πολύ καλές αλλά δεν μου φάνηκαν ότι δίνουν καλό γκριπ. Προτίμησα την επόμενη:

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35240

Είναι σε δύο κομμάτια. Το μαλακό εσωτερικό και το σκληρό που "καπακώνει" από έξω. Είναι κάπως ακριβή αλλά είναι πάρα πολύ καλή και την συνιστώ. Πολύ καλή ποιότητα, ωραία εφαρμογή και καλό γκριπ.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Στο S2 είχα μία S-Line που μου βγήκε πολύ καλή και το σημαντικό προσόν ήταν τα "μπιμπίκια" στα πλαινά καθώς έδιναν πολύ καλό γκριπ.

Για το Νοτε είπα να πάρω κάτι καλύτερο. Της Σαμσουνγκ φαίνονται πολύ καλές αλλά δεν μου φάνηκαν ότι δίνουν καλό γκριπ. Προτίμησα την επόμενη:

Είναι σε δύο κομμάτια. Το μαλακό εσωτερικό και το σκληρό που "καπακώνει" από έξω. Είναι κάπως ακριβή αλλά είναι πάρα πολύ καλή και την συνιστώ. Πολύ καλή ποιότητα, ωραία εφαρμογή και καλό γκριπ.

θα εχω προβλημα λοιπον στο βαλε-βγαλε τις θηκης?

Θοδωρής

θα εχω προβλημα λοιπον στο βαλε-βγαλε τις θηκης?

Η s-line είναι λίγο πιο σφικτή και μπαινοβγαίνει λίγο πιο δύσκολα αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς λίγο πιο σκληρή μεν αλλά σιλικόνη οπότε μαλακό υλικό. Η δεύτερη ακόμη πιο εύκολα γιατί το εσωτερικό είναι αρκετά πιο μαλακό και "στερεοποιείται" με το κούμπωμα της έξω.

Η s-line είναι λίγο πιο σφικτή και μπαινοβγαίνει λίγο πιο δύσκολα αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς λίγο πιο σκληρή μεν αλλά σιλικόνη οπότε μαλακό υλικό. Η δεύτερη ακόμη πιο εύκολα γιατί το εσωτερικό είναι αρκετά πιο μαλακό και "στερεοποιείται" με το κούμπωμα της έξω.

ok ευχαριστω.Παντως θα το δω πως θα πηγαινει

Θοδωρής

παιδακια περιμενω το λατρεμενο μου note να γυρισει πισω μετα απο σπασιμο οθονης!

θελω προτασεις για σουπερ ντουπερ θηκη και αν γινεται με στήριγμα απο πισω!

εχω μερικες υποψην μου αλλα καθε προταση καλοδεχούμενη....:)

Την είχα στο πρώτο galaxy, παρέχει εξαιρετική προστασία μαζί με ένα screen protector, αλλά έδινε αρκετό όγκο. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και στο note.

Την είχα στο πρώτο galaxy, παρέχει εξαιρετική προστασία μαζί με ένα screen protector, αλλά έδινε αρκετό όγκο. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και στο note.

Αν εννοείς την πρώτη δίνει αρκετό όγκο. Η δεύτερη δίνει περισσότερο πάχος όμως. Περιμετρικά είναι αρκετά "μαζεμένη". Το σκληρό κομμάτι κουμπώνει μέχρι την μέση του μαλακού οπότε δεν ανεβαίνει πολύ ο συνολικός όγκος.

Για την ζελατίνα που λες πήρα μία αλλά δεν ξέρω πότε θα προσπαθήσω να την βάλω. από παλιά δεν τα κατάφερνα εύκολα. Κυρίως θα μου έμπαιναν 1-2 κόκκοι σκόνης. 3-4-5 προσπάθειες, σκόνη σε όλες και μετά την ... πέταγα.

Στο S2 για 1.5 χρόνο δεν είχα βάλει και είχα την οθόνη σαν καινούρια. Ίσως μείνω και στο νοτε χωρίς ζελατίνα. Θα δω.

Για να με διευκοληνεις λιγο ρηξε μια ματια στο βιντεο.

Σε αυτη που βαζει πρωτη. Αυτη εχω και μπαινει ακριβως ετσι.

Ειχα τετοια θηκη και σε αλλα τηλεφωνα. Οντως ειναι καπως σφικτη, αλλα δεν νομιζω να σου προκαλεσει προβλημα στο bazel. Λιγη προσοχη στο βγαλσιμο θελει, να μη γρατζουνισεις το κινητο με νυχια κλπ.:)

Ειχα τετοια θηκη και σε αλλα τηλεφωνα. Οντως ειναι καπως σφικτη, αλλα δεν νομιζω να σου προκαλεσει προβλημα στο bazel. Λιγη προσοχη στο βγαλσιμο θελει, να μη γρατζουνισεις το κινητο με νυχια κλπ.:)

Την έχω βάλει βγάλει 5-6 φορές δεν έχω δει και ευτυχώς

Θοδωρής

Για την ζελατίνα που λες πήρα μία αλλά δεν ξέρω πότε θα προσπαθήσω να την βάλω. από παλιά δεν τα κατάφερνα εύκολα. Κυρίως θα μου έμπαιναν 1-2 κόκκοι σκόνης. 3-4-5 προσπάθειες, σκόνη σε όλες και μετά την ... πέταγα.

Πριν 3-4 εβδομάδες, σε αυτό εδώ το νήμα, είχα δώσει αναλυτικά οδηγίες για εφαρμογή screen protector, ψαχτο

Πριν 3-4 εβδομάδες, σε αυτό εδώ το νήμα, είχα δώσει αναλυτικά οδηγίες για εφαρμογή screen protector, ψαχτο

Το βρήκα. Θα το δοκιμάσω να δω τι θα καταφέρω. :)

Το βρήκα. Θα το δοκιμάσω να δω τι θα καταφέρω. :)

Ποιο ποστ εινια φιλε μου να το δουμε κι εμεις?

Ποιο ποστ εινια φιλε μου να το δουμε κι εμεις?

Είναι το ποστ #704.

Τελικά τα κατάφερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, με αφορμή τις συμβουλές σου. Στην πρώτη προσπάθεια είχα μόνο 2 κόκκους σκόνης. Ο ένας εκτός οθόνης και ο άλλος μέσα. Είπα να το αφήσω έτσι αλλά με εκνεύριζε. Την σήκωσα λίγο βγάζω τον έναν με την άκρη μιας πιστωτικής αλλά ο άλλος ακούνητος. Ταυτόχρονα μου πήρε άλλους δύο κόκκους και μία μικρή ίνα από ρούχο. Άρχισα να φορτώνω και ήμουν έτοιμος για ακόμη μία άχρηστη ζελατίνα αλλά η επιστήμη της μπακαλικής με βοήθησε! Σκέφτηκα ότι ένα κομμάτι σελοτέιπ μπορεί να άφηνε κόλλα ή μπορεί απλά να έπαιρνε τους κόκκους και την ίνα. Τελικά μου τα τράβηξε όλα, δεν άφησε τίποτα και τώρα είναι πεντακάθαρη!!

Έβαλα αυτή: http://shop.brando.com/Brando-Workshop-Ultra-Clear-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-Note-II-GT-N7100-_p08036c1451d008.html

και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή. Η απεικόνιση δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά