Franky10 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδια εχει παρει το ματι σας καμμια αλουμινενια πισω πλατη για το κινητακι μας, θα μπορουσε να φτιαχνει καποιος ρεπλικα απο αλουμινιο κοιτα εδω http://www.ebay.com/itm/300863130260?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Πανεμορφη , νομίζω θα την τσιμπήσω !:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 παιδιά, υπάρχει ATIV S που δεν έχει NFC (near field communication) για να ξέρω τί να προσέξω όταν παραγγείλω???? Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) δεν πρεπει να υπαρχει wp8 χωρις nfc Edited July 2, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση διάφορων εφαρμογών που κατεβάζω στην κάρτα sim , και όχι στην μνήμη του κινητού . Και μιά τελευταία ερώτηση , ξέρει κανείς , για καμιά νέα έκδοση των windows phone πχ την 8.1 πότε θα την έχουμε στο κινητό μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημέρα Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορούμε πλέον να βρούμε το τηλέφωνο στα μεγάλα καταστήματα; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση διάφορων εφαρμογών που κατεβάζω στην κάρτα sim , και όχι στην μνήμη του κινητού . Και μιά τελευταία ερώτηση , ξέρει κανείς , για καμιά νέα έκδοση των windows phone πχ την 8.1 πότε θα την έχουμε στο κινητό μας ? στο επομενο θα γινεται αυτο μαλλον να μπορεις να περνας τις εφαρμογες στην sd card το οποιο μετα τον αυγουστο θα ερθει Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 στο επομενο θα γινεται αυτο μαλλον να μπορεις να περνας τις εφαρμογες στην sd card το οποιο μετα τον αυγουστο θα ερθει Πως το γνωρίζεις ? , άκουσες κάτι σχετικό ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios_X Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Samsung Ativ S. Λοιπόν, γίνεται να αποθηκευτούν εφαρμογές στην sd card, αλλά για να τρέξουν θα πρέπει να έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη του κινητού (δηλ. άδικος κόπος). Ιδιαίτερα, για το θέμα της χωρητικότητας υπάρχει μεγάλη αναστάτωση - απογοήτευση κυρίως από τους χρήστες ΗΤC (αγόρασαν το NAVIGON με 85 ευρώ και δεν χωρά στο κινητό τους :chair:). Η Νokia προχώρησε στη πραγματοποίηση εφαρμογής διαχείρισης και επιλογής ως πρός τη μνήμη του κινητού ή τη κάρτα sd, αλλά μόνο για την εφαρμογή maps. Γενικά, οι χρήστες είναι εξαγριωμένοι και ζητούν να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή αποθήκευσης στο update των Windows 8.1, τα οποία αναμένουμε Νοέμβριο - Δεκέμβριο(Χριστούγεννα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) δηλ στο ATIV δεν γίνεται να αποθηκευτούν τα apps στην sd card? Ελπίζουμε να φτιάξει με το επόμενο update! Edited July 3, 2013 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν λέω οτι δεν θα ήθελα να μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές μου στην sd card, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός χρησιμοποιεί εφαρμογές και παιχνίδια που στο σύνολό τους ξεπερνάνε σε δεδομένα τα 16gb...? (Δεδομένου και του ότι μπορείς να αποθηκεύεις φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στην sd card, οπότε η εσωτερική μνήμη να είναι διαθέσιμη μόνο για τις εφαρμογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν λέω οτι δεν θα ήθελα να μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές μου στην sd card, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός χρησιμοποιεί εφαρμογές και παιχνίδια που στο σύνολό τους ξεπερνάνε σε δεδομένα τα 16gb...? (Δεδομένου και του ότι μπορείς να αποθηκεύεις φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στην sd card, οπότε η εσωτερική μνήμη να είναι διαθέσιμη μόνο για τις εφαρμογές) σωστό κι αυτό! Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν λέω οτι δεν θα ήθελα να μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές μου στην sd card, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός χρησιμοποιεί εφαρμογές και παιχνίδια που στο σύνολό τους ξεπερνάνε σε δεδομένα τα 16gb...? (Δεδομένου και του ότι μπορείς να αποθηκεύεις φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στην sd card, οπότε η εσωτερική μνήμη να είναι διαθέσιμη μόνο για τις εφαρμογές) σωστό κι αυτό! Mην σας φαινεται παραξενο, τα παιχνιδια και τα λογισμικα πλοηγησης καταναλωνουν την εσωτερικη μνημη, αφου μονο εκει αποθηκευονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki73 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 τελικα ποτε θα βγει το update σε 8.1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) S O S παιδιά ισχύει ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ένα βίντεο (πχ youtube) ή μουσικό κομμάτι λίγο πιο εμπρός ή πίσω και ότι σου επιτρέπει ΜΟΝΟ να κάνεις skip 30 δευτερολέπτων κάθε φορά?? Edited July 4, 2013 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Kαλησπερα και απο μενα.Εχοντας παρει τα ποιο πολλα κινητα android και επειδη βαρεθηκα τα φλασαρισματα,ποση ram απομενει,και κατι κολληματακια λεω να παω σε wp 8 και ποιο συγκεκριμενα το ATIV S.θελω μεγαλη οθονη γιατι τωρα εχω το note 1 και εχω συνηθίσει στην μεγαλη οθονη.Το note το χρησιμοποιω για σερφαρισμα,χρησιμοποιω το dlna για φωτο και βιντεο[Εχω smart tv]δεν ξερω αν μπορει να το κανει αυτο το ATIV,κανα παιχνιδακι,και καποιες στανταρ εφαρμογες οχι πολλες τις οποιες νομιζω τις εχει το app store.Επισης χρησιμοποιω το gps.Ελπιζω να μπορω να βαλω το google maps και να το χρησιμοποιησω με φωνητικη οδηγηση.Δεν ξερω αν καποιος αλλος εχει μεταβει απο note σε wp8 να μου πει αν το μετανοιωσω η οχι.Τι λετε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλημέρα παιδιά. Επέστρεψα σε WP,μετά απο ένα διάλειμμα 3εβδομαδων σε android. Ακομα κι εκεί βεβαια είχα βάλει έναν launcher wp8. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του viber? μου βγαζει error όταν βαζω κωδικό, unexpected expectation occurred! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλημέρα παιδιά. Επέστρεψα σε WP,μετά απο ένα διάλειμμα 3εβδομαδων σε android. Ακομα κι εκεί βεβαια είχα βάλει έναν launcher wp8. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του viber? μου βγαζει error όταν βαζω κωδικό, unexpected expectation occurred! Οχι χθες το εγκατεστησα και ειναι οκ. Βγαλτο και ξαναβαλτο. Απλα παρατηρησα οτι σε αντιθεση με την εκδοση android δεν δειχνει αν ειναι συνδεδεμενες οι επαφες. Διορθωνεται αυτο? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δεν ξέρω μήπως ήθελε deactivate στο android. Δε γίνεται αυτο που λες μόνο αν στείλεις το μήνυμα σου βγαζει αν διαβάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπέρα!! Πήρα από birdphone προχθές τη συσκευή (Ativ S). Έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και εγκατέστησε ένα update για τις προτάσεις λέξεων στα ελληνικά. Άσχετα από αυτό, βλέπω ότι η έκδοση υλικολογισμικού είναι η 2424.12.12.3 και όχι η τελευταία που βγήκε το Μάιο. Είναι φυσιολογικό λέτε? Υποθέτω ότι είναι θέμα χρόνου, αλλά ανησυχώ λίγο γιατί έχει βγει από τέλη Μαίου η ενημέρωση 2424.13.13.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Κι εμένα απο πλαίσιο αυτη που έχεις κι εσύ έχει. Χαλαρά θα έρθει και σε μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ωραία! Μπορώ να πω πως ασχετα απο μικροελλειψεις σε σχέση με το android, η εμπειρία στο ativ και οποιου αλλου εφάμιλλου WP είναι κλάσης ανωτερη. Εδώ το s4 laggάρει σε απλές εργασίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios_X Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε στην εξής ερώτηση; Το Ativ S υποστηρίζει δίκτυο 4G; Σε διάφορα reviews άλλοι αναφέρουν ότι υποστηρίζει 4G-LTE, άλλοι αναφέρουν μόνο 4G και άλλοι πάλι υπογραμμίζουν ότι υποστηρίζει μόνο 3-3.5G. Tελικά τι ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Αυτα που έρχονται στην Ελλάδα όχι αποτι ξέρω. Ας το επιβεβαιώσει και κανενας αλλος. Το δικο μου πάντως δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 S O S παιδιά ισχύει ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ένα βίντεο (πχ youtube) ή μουσικό κομμάτι λίγο πιο εμπρός ή πίσω και ότι σου επιτρέπει ΜΟΝΟ να κάνεις skip 30 δευτερολέπτων κάθε φορά?? anybody????????:worry::worry::worry: Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Σίγουρα ΔΕΝ υποστηρίζει 4g δίκτυα. Ωστόσο, κοιτώντας στο gsmarena βρηκα ένα ativ s που πρόκειται να κυκλοφορήσει το3ο τρίμηνο του 13 και αυτο θα υποστηρίζει. Βασικα το αναφερει ως ativ s neo και η ουσιαστική διαφορά είναι αυτη κι η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts