Jump to content

Athanasios_X

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Athanasios_X

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Athanasios_X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :happy: Πέρα από τον HP OfficeJet Pro X, ο οποίος είναι inject, από laser ποιούς έχετε να μου προτείνετε; (Απαραίτητα στοιχεία: έγχρωμος, πολυμηχάνημα & fax, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ασύρματη σύνδεση, usb, οικονομικά αναλώσιμα, μέχρι 400Ε για καλό μηχάνημα)
  2. Αγαπητέ manolog3 σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου! Αφού δεν στεγνώνουν, μάλλον προς αυτόν θα κινηθώ! Με τους άλλους τους εκτυπωτές είχα τρομερό πρόβλημα! Δεν εκτύπωνα κάτι για 3 εβδομάδες και τα μελάνια στέγνωναν!!! Πεταμένα λεφτά στη κυριολεξία!!! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν έγχρωμο εκτυπωτή για οικιακή χρήση. Θέλω να έχει ιδιότητες πολυμηχανήματος (εκτύπωση-σάρωση-αντιγραφή ΚΑΙ fax). Πρέπει να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με η/υ και κινητό. Επίσης, η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης είναι απαραίτητη. Αν διέθετε και υποδοχή για sd card, θα ήταν ότι πρέπει! Τέλος, θα δαπανούσα μέχρι 400 euro για την αγορά, αρκεί το μηχάνημα να είναι αξιόπιστο με οικονομικά αναλώσιμα!!! ΧΡΗΣΗ: Θα υπάρχουν 1-3 μήνες που δεν θα πραγματοποιείται καμία εκτύπωση, αλλά και μήνες που θα απαιτείται να εκτυπώνει 200 σελίδες το μήνα. Λόγω της παραπάνω χρήσης δεν θα προτιμούσα inject σε καμία περίπτωση. Έχει καεί η γούνα μου :cry:! Έχω εμπειρία απο 3 διαφορετικούς εκτυπωτές (φθηνά πολυμηχανήματα ΗP & Lexmark), οι οποίοι με απογοήτευσαν! Σε όλους τα μελάνια στέγνωναν :mad:! Επιπλέον, ήταν πιο ακριβά και από σαμπάνια :blink:! Είχα στρέψει την αναζήτηση μου στους έγχρωμους laser. Αλλά, διαβάζοντας το νήμα, είδα ότι έχετε ψηλά στην εκτίμησή σας τον HP Officejet Pro X, παρότι είναι inject. Θέλω να σας ρωτήσω... ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ TOY ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ; Είναι κάποια νέα τεχνολογία; Είναι είδος πούδρας και όχι υγρό; Πραγματικά, τι παίζει; Εσείς, τι μου προτείνετε; Έγχρωμο laser (και ποιους; ) ή τον HP Officejet Pro X (ποιό μοντέλο; π.χ.576dw). Όπως ανέφερα παραπάνω, με ενδιαφέρει πολύ τα αναλώσιμα να είναι φθηνά και διαθέσιμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :love: :ninja:
  4. προσωπικά, στον αριθμό ανανέωσης υλικολογισμικού βλέπω το 2424.13.2.1 :)
  5. http://www.ubergizmo.com/2013/07/samsung-ativ-s-gets-gddr2-windows-phone-update/ Απο την εμπειρία σας με τα update των WP, γνωρίζετε πότε (περίπου) το παραπάνω θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας? Επίσης, για τη φόρτιση της μπαταρία ένας φίλος (που έχει κάνει μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό το τομέα) μου ανέφερε ότι η πλήρης φόρτιση μειώνει το χρόνο ζωής της μπαταρίας και επίσης ότι είναι καλό να μην την αφήνουμε να αποφορτιστεί εντελώς... Επιπλέον μου ανέφερε ότι νέα τεχνολογία από την Αμερική υπόσχεται γρήγορη φόρτιση και σχεδόν ανεξάντλητα ποσά ενέργειας (εποχές Nokia 3310) ότι και να κάνουμε με full χρήση. Είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα και δεν αναμένεται μέσα στη πενταετία...
  6. Ευχαριστώ για τη πρόταση! Να 'σαι καλά!:thanks: μόλις βρήκα τη παρακάτω εικόνα. http://asset2.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/07/09/HERE-Apps-Availability_540x813.png (ανέβηκε χτές)
  7. Καλησπέρα σας. Το GPS με το προηγούμενο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ) με είχε κυριολεκτικά σώσει αρκετές φορές. Τώρα στο Ativ S παρατήρησα ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές Here, της Νokia. Είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι διαθέσιμες για όλες τις windows phone συσκευές. Γνωρίζετε κάτι; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα καλό πρόγραμμα (επί το πλείστον δωρεάν) με φωνητική καθοδήγηση από το marketplace; Ευχαριστώ
  8. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πάντως, από τη παρακάτω σύγκριση, αναγνωρίζω ότι το Ativ s NEO έχει χειρότερα χαρακτηριστικά, όπως μπαταρία (2000 mAh), επεξεργαστή (1400 MHz), και εσωτερική μνήμη (8GB). Βέβαια, αυτό το review αναφέρει για το Ativ S ότι υποστηρίζει HSDPA+ (4G), ενώ για το Αtiv S NEO ότι υποστηρίζει LTE ..... http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-ATIV-S,Samsung-ATIV-S-Neo/phones/7463,7934
  9. Καλησπέρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε στην εξής ερώτηση; Το Ativ S υποστηρίζει δίκτυο 4G; Σε διάφορα reviews άλλοι αναφέρουν ότι υποστηρίζει 4G-LTE, άλλοι αναφέρουν μόνο 4G και άλλοι πάλι υπογραμμίζουν ότι υποστηρίζει μόνο 3-3.5G. Tελικά τι ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Samsung Ativ S. Λοιπόν, γίνεται να αποθηκευτούν εφαρμογές στην sd card, αλλά για να τρέξουν θα πρέπει να έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη του κινητού (δηλ. άδικος κόπος). Ιδιαίτερα, για το θέμα της χωρητικότητας υπάρχει μεγάλη αναστάτωση - απογοήτευση κυρίως από τους χρήστες ΗΤC (αγόρασαν το NAVIGON με 85 ευρώ και δεν χωρά στο κινητό τους :chair:). Η Νokia προχώρησε στη πραγματοποίηση εφαρμογής διαχείρισης και επιλογής ως πρός τη μνήμη του κινητού ή τη κάρτα sd, αλλά μόνο για την εφαρμογή maps. Γενικά, οι χρήστες είναι εξαγριωμένοι και ζητούν να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή αποθήκευσης στο update των Windows 8.1, τα οποία αναμένουμε Νοέμβριο - Δεκέμβριο(Χριστούγεννα).
×
×
  • Create New...