Jump to content

SoKoFLiKo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SoKoFLiKo

  1. S O S παιδιά ισχύει ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ένα βίντεο (πχ youtube) ή μουσικό κομμάτι λίγο πιο εμπρός ή πίσω και ότι σου επιτρέπει ΜΟΝΟ να κάνεις skip 30 δευτερολέπτων κάθε φορά??
  2. δηλ στο ATIV δεν γίνεται να αποθηκευτούν τα apps στην sd card? Ελπίζουμε να φτιάξει με το επόμενο update!
  3. παιδιά, υπάρχει ATIV S που δεν έχει NFC (near field communication) για να ξέρω τί να προσέξω όταν παραγγείλω????
  4. έχει λειτουργία HDR η φωτογραφική του?
  5. http://www.youtube.com/watch?v=FKpTWF9J1Jo ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ ΤΟ music player λέει????????
  6. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ SMS γίνεται μόνο μέσω του πληκτρολογίου 29 γραμμάτων ή διαθέτει και το κλασσικό ταχύτατο αριθμητικό πληκτρολόγιο με 3 γράμματα ανά αριθμό όπως τα κλασικά κινητά?
  7. Δεν έχω το κινητό, αλλά η ερώτηση αυτή είναι ήδη απαντημένη λίγο πιο πάνω: το κινητό υποστηρίζει 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Ωστόσο υπάρχει app που κοστίζει 0,99 € που διορθώνει την κατάσταση ώστε να υποστηρίζει κανονικά 160 χαρακτήρες ανά sms.
  8. Μάλλον αναφέρεσαι στα PUBLIC!!! Εγώ το παρήγγειλα από δαύτους την Κυριακή στα 250 ευρώ αλλά για κάποιον λόγο η παραγγελία μου δεν ολοκληρώθηκε... Όταν την Δευτέρα επικοινώνησα μαζί τους να μάθω τι έγινε μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από τιμή και ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία δια τηλεφώνου. Αυτό και έκανα. Όταν όμως μπήκα λίγο μετά στο site τους διαπίστωσα ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε με τιμή όχι 250 αλλά στην νέα προνομιακή τιμή των 399 ευρώ!!!! Ό,τι να ΄ναι!!! Εννοείται ότι ακύρωσα την παραγγελία αφού τους ευχαρίστησα για την "εξυπηρέτηση"! Οι @@@@κες πέθαναν προ πολλού...
  9. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4747879#post4747879 περιμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σου....
  10. To βίντεο δεν ανοίγει ... είναι λέει απόρρητο! Δεν πιστεύω να τράβηξες καμιά στρατιωτική βάση! :ninja: Μιας και έχεις δοκιμάσει και το Optimus 4X και το ATIV S και άρα ξέρεις όλα τα υπέρ και κατά, εσύ ποιό προκρίνεις?
  11. Αν το βιντεάκι ισχύει τότε το aytofocus έχει σοβαρό θέμα! Όλα καλά αν ισχύει όμως αυτό: To zoom in που θόλωνε τα πάντα όπως στο SGSII το έφτιαξαν κι αυτό?
  12. δεν μιλάμε για το τέλειο κινητό... ρωτάω αν υπάρχει κάποια σοβαρή έλλειψη σε apps ή κάτι άλλο (πέρα από τους 70 χαρακτήρες / sms) στο συγκεκριμένο κινητό γιατί τα WINDOWS PHONES δεν είναι διαδεδομένα στον κόσμο για να ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει....
  13. Αν δεις πόσο χάλια είναι το focus στο:ninja: βίντεο του HD 4X θα καταλάβεις γιατί δεν...
  14. Δηλ. θα πληρώσουμε σε sms την διαφορά τιμής με το s3??????? :X ................ και μόλις χθες το παρήγγειλα στα 250 ευρώ! Τελικά σε σύγκριση πάντα με τα android αξίζει η αγορά του? Γιατί ακούω παράπονα ότι λείπουν πολλά apps... και δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα apps είναι χρήσιμα ή όχι... Έχει κάποιος την καλοσύνη να μας δώσει μερικά παραδείγματα που χάνει αυτό το τηλ. πχ. ποιά χρήσιμα apps του λείπουν και άλλα θέματα (για τους 70 χαρακτήρες ανά sms το μάθαμε)? Γιατί όσα reviews να σου πει ο ξένος στα youtube άκρη δεν βρίσκεις!
  15. βρε παιδιά... τα μηνύματα με τους 70 χαρακτήρες ανά sms φτιάχνουν τελικά????
  16. δηλ με 1 ευρώ καθαρίζεις μια για πάντα? Η τιμή πάντως θα πέσει κι άλλο για όποιον μπορεί να περιμένει... στις 20 του μήνα η Samsung παρουσιάζει επίσημα νέες συσκευές, κάποιες εκ των οποίων θα αφορά τη σειρά ATIV
  17. Νόμιζα ότι όλα έπρεπε να γίνουν από την οθόνη... μου έφυγε ένα βάρος!:tease:
  18. Μισό για να καταλάβω γιατί αυτό 1η φορά το ακούω... Για να βγάλεις φωτό δεν πατάς κάτι και χτυπάς την οθόνη με την πιθανότητα να βγάζεις κουνημένη φωτό? Και το κουμπάκι στο πλάι με το σήμα της φωτό τι χρησιμεύει τότε?
  19. Βγάζεις φωτογραφίες από το κουμπάκι της κάμερας στο πλάι ή πατάς την οθόνη? Ζουμάρεις με τα κουμπιά VOLUME +/- ή πάλι από την οθόνη?
  20. Βλέπω στα reviews ότι το τηλέφωνο έχει στο πλάι κουμπί για την κάμερα... Μπορεί να μου πει κάποιος τι πατάει για να ζουμάρει και να βγάλει φωτογραφία? Επίσης στο phone arena λένε ότι η φωνή από το ATIV S προς τον άλλο συνομιλητή κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας ακούγεται λίγο άσχημα... Ισχύει?
  21. Παιδιά καλησπέρα... Έκανα σοβαρή έρευνα αγοράς για smartphone μέχρι 280 ευρώ και σιγά σιγά καταλήγω μάλλον σε αυτό... Σίγουρα τα πλακίδια που έχει δεν είναι το καλύτερο backround και δεν μπορείς να δώσεις την προσωπική σου πινελιά στο φόντο.... αλλά με ενδιαφέρει η ουσία και όχι τα φρου-φρου! Με φοβίζει που είναι windows phone γιατί δεν ξέρω αν θα είναι συμβατό με τις επόμενες εκδόσεις και σίγουρα έχει λιγότερα apps απ' ότι τα android. Εκτίμησα όμως πολύ το γεγονός ότι βγάζει και αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα χωρίς τον χάλια ήχο του GALAXY 3... και από την άλλη θα είναι το πρώτο μου smartphone και δεν θα μου κακοφανεί που εγκαταλείπω τα stupidphones... 2 ερωτησούλες: 1) μπορεί κανείς να μου απαντήσει αν το OFFICE WORD δουλεύει στο κινητό κανονικά ή πρέπει να το αγοράσεις? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω μιας και θα το χρειάζομαι και για επαγγελματική χρήση...* 2) Κάπου διάβασα ότι το zoom in στην κάμερα γίνεται με άγγιγμα στην οθόνη... το ίδιο και το τράβηγμα της φωτογραφίας... και επειδή γίνονται και τα 2 με άγγιγμα στην οθόνη μπορεί όταν βγάζεις την φωτογραφία να χαλάσει το ζουμάρισμα που είχες κάνει... Ισχύει? Τα φώτα σας παρακαλώ πολύ!
  22. Μέσα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας...
×
×
  • Create New...