Jump to content

rido21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rido21

  1. Η κωδικοποίηση του csv αρχείου δεν αλλάζει σε utf-8? βασικά αυτός είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος. Ποιό outlook χρησιμοποιείς? Επίσης τι λογαριασμό χρησιμοποιείς στο outlook? εταιρικό?
  2. Ναι μεν είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα της NOKIA με τους χάρτες, αλλά όχι δωρεάν. Θα έχει ένα κόστος γύρω στα 50€. Τώρα εγώ χρησιμοποιώ από τα wp7.5 το GPS Voive Navigation. ΑΨΟΓΟ, δεν έχω χαθεί ποτέ και βρίσκεις τις πιο απίθανες οδούς. Επίσης, έχει ωραίο και απλό interface. Χρησιμοποιεί google maps, αλλά χρειάζεται data γτ φορτώνει τους χάρτες από το ίντερνετ. 'Εχει πολλές λειτουργίες, πχ POI, ειδοποίηση για κάμερες και μπορεί να δουλέψει και με nokia maps, αν έχεις συσκευή lumia! Μόνο αρνητικό (για μένα δεν είναι) δεν έχει φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά. Αναθεώρηση!!!! δεν είναι υποχρεωτικό το ίντερνετ γτ μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες της nokia στο κινητό. (νόμιζα οτι ίσχυε μόνο για lumia, αλλά έκανα λάθος)
  3. Δεν μπορείς! όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, δε σου δίνει τέτοια δυνατότητα! Σύνδεσε το στον υπολογιστή. Δε χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή.
  4. Σίγουρα ΔΕΝ υποστηρίζει 4g δίκτυα. Ωστόσο, κοιτώντας στο gsmarena βρηκα ένα ativ s που πρόκειται να κυκλοφορήσει το3ο τρίμηνο του 13 και αυτο θα υποστηρίζει. Βασικα το αναφερει ως ativ s neo και η ουσιαστική διαφορά είναι αυτη κι η μπαταρία.
  5. Κι εμένα απο πλαίσιο αυτη που έχεις κι εσύ έχει. Χαλαρά θα έρθει και σε μας.
  6. Δεν ξέρω μήπως ήθελε deactivate στο android. Δε γίνεται αυτο που λες μόνο αν στείλεις το μήνυμα σου βγαζει αν διαβάστηκε.
  7. Καλημέρα παιδιά. Επέστρεψα σε WP,μετά απο ένα διάλειμμα 3εβδομαδων σε android. Ακομα κι εκεί βεβαια είχα βάλει έναν launcher wp8. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του viber? μου βγαζει error όταν βαζω κωδικό, unexpected expectation occurred!
  8. Εγώ το έχω πάρει από birdphone κι είναι γερμανικό της T-mobile. Σορρυ, δε θυμάμαι καθόλου τι έιχα κάνει κι έπαιξε. Αλλά νομίζω μετά από κάποιο update λύθηκε το πρόβλημα
  9. Μου συνέβαινε κι εμένα αυτο σε win7 βεβαια, αλλα δε θυμάμαι τι είχα κάνει και λύθηκε! Έχεις βάλει όλα τα updates?
  10. ναι και στην οθόνη ζεσταίνεται αρκετά! εκτός του οτι φοβάμαι μην κάνει κανά boom, δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Μήπως να το πάω πίσω. Εντμεταξύ, αυτό που έχω εγώ είναι από τα πρώτα που είχαν έρθει Ελλάδα (παραεισαγωγής) και λέω μήπως η ΝΟΚΙΑ έχει βελτιώσει κάποια προβλήματα που είχαν οι αρχικές παρτίδες.
  11. θα σας απαντήσω εγώ! Δεν έχει! έφαγε μια τούμπα από υψος λίγο λιγότερο από το 1μέτρο σε πλακάκι, το καμάρι μου κι έκανε μια σχετικά βαθιά γρατζουνιά. Με gorilla δεν πιστεύω οτι θα άφηνε τέτοιο σημάδι. Έχει παρατηρήσει κάποιος οταν χρησιμοποιεί το 3g και άνω να του υπερθερμένεται το κινητό στο ύψος της κάμερα σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να το πιάσει?? Κι όμως δεν μπορείς (εν μέρει)! στα sms γίνεται, στα email οχι! :wacko:
  12. που βλέπεις την έκδοση δλδ το 1308? και τι εννοείς ελληνική η συσκευή? οτι είναι αγορασμένη από Ελλάδα?
  13. Το πιο πιθανό λόγω μεγέθους! κι εφόσον δεν έχουν τρομερές διαφορές στα χαρακτηριστικά.
  14. Μα υπάρχουν κι άλλα προγράμματα για videoκλήση (πχ. skype,tango) Μάλιστα το skype το έχουν ενσωματώσει μέσα στο τηλέφωνο, ώστε να μπορείς να κάνεις κλήση μέσα από τον κατάλογο σου.
  15. Δεν έχει επιλογή για βιντεοκληση, ούτε ο αλλος μπορεί να σε καλέσει.
  16. Σήμερα ψάχνοντας στα games, είδα οτι βγήκε το temple run και για μας. Ωραίο χωρίς κολλήματα!
  17. ισχύει το κοίταξα κι εγώ με την ευκαιρία. Στα wp7.5 υπήρχε αυτή η επιλογή ωστόσο!
  18. ebay! αλλά τσέκαρε και το e-click!
  19. Κανένα πρόβλημα με το bt handsfree! επίσης δοκίμασα κατά τη διάρκεια της κλήσης να μεταφέρω την κλήση από το ακουστικό στο bt και τούμπα, απολύτως κανένα πρόβλημα! @captum: να σαι καλά φίλε!
  20. Κανένα πρόβλημα με yahoo! Restart έκανες?
  21. Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα γράψω αν το κάνει και σε μένα!
  22. Και μένα σήμερα μου γλίστρησε από το χέρι, όπως το σήκωσα να το βάλω στο αυτί να πάρω τηλέφωνο, έπεσε από 10 εκατοστά πάνω στο τραπέζι που καθόμουν για καφέ! Προς στιγμή φοβήθηκα για το τραπέζι, αλλά ήταν μια χαρά!!! :p Ανέπαφο αυτή τη φορά!!!
  23. Στείλε κάνα email στη νοκια η παρτους κάνα Τηλ. Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα συσκευής!
  24. Αυτο με το τρεμοπαιγμα στον ήχο το κάνει και σε μένα! Το κάνει μόνο σε δικο μου ringtone! Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δεν ακουω τους αλλους, με 1-2 ατομα μου χει τυχει! Δεν ξέρω σίγουρα τι φταίει...
  25. Πω ρε φίλε γκαντεμιά, σε καταλαβαίνω απόλυτα! κι εγώ έχω την κίτρινη και η αλήθεια είναι οτι γλιστράει, αλλά νομίζω οτι όλες έτσι είναι, εκτός αν του βάλεις κάποια θήκη σιλικόνης! Δεν έχω ιδέα για επίσημο service. Στο site δε βρίσκεις κάτι?
×
×
  • Create New...