Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκίνησε να μην βλέπει μερικές φορές την φόρτιση μέσω πρίζας.

Μετά περισσότερες φορές.

Τώρα δεν βλεπει και το docking station !

Το usb στο pc δουλεύει ευτυχώς καλά.

Εχετε καμμιά ιδέα ???

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασες αλλο φορτιστη ή και καλωδιο ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι βέβαια δοκίμασα.

Στο μεταξύ λίγο έψαξα στο internet ,αναφέρουν και άλλοι διάφορα θέματα

με την φόρτιση.Άκρη όμως δεν έβγαλα ......

μην πως αρχιζει η μπαταρια σου να τα φτηνει ποσο σου κραταει με το 100% 1 ημερα η λιγοτερο και ποσο καιρο το εχεις? εμενα μου κανει αλο κουφο με την sd card λεει οτι δεν μπορει να αποθηκευση της φοτογραφιες που και που τωρα του κανω ενα ristart και εχω σβησει sd 32gb και μονο 8gb εχω γεμισει και δεν ξερω γιατι το κανει αυτο μολις την ξανα ενεργοποιησω μου δουλευει δοκιμασα μια αλη καρτα και το εκλεισα 4 φορες παλι αποθηκευε ισως και να φταει το webroot που εχω βαλει επανω για να κλεινω τους ανονοιμους και της κλεισεις που δεν θελω να με περνουν τηλ ισως να φταιει που η ζβηνω της εφαρμογες η απενεργοποιο καποιες απο αυτες sony select και καποιες αλες

Έτσι που το γράφεις, το πρώτο που μου έρχετε στο μυαλό είναι πρόβλημα με τον φορτιστή. Το καλώδιο φόρτισης δεν έχει θέμα και μάλλον ούτε η συσκευή (φορτίζει από pc).
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

οταν πεθανει η μπαταρια ποσα θελει η αντιπρωσωπεια να την αλαξει? απο περιεργεια ρωταω

οταν πεθανει η μπαταρια ποσα θελει η αντιπρωσωπεια να την αλαξει? απο περιεργεια ρωταω

Αν ειναι εντος εγγυησης, δωρεαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τεταρτη το πηγα arvato για αλλαγη φλατζας,το γνωστο ελλατωμα που παρουσιασαν τα πρωτα κομματια.

Sms σημερα στις εννεα:η συσκευη σας ειναι ετοιμη.Mπορειτε να την παραλαβετε.

Sms στις δεκα:θα θελαμε να σας ενημερωσουμε πως το κινητο σας κοπηκε στον τελικο ελεγχο και επεστρεψε στο τεχνικο τμημα.

θα σας σταλει μηνυμα εκ νεου για την παραλαβη..:cry:

Ο θεος να βαλει το χερι του!:cry:

Αν ειναι εντος εγγυησης, δωρεαν.

Αν δεν κάνω λάθος, και στις συσκευές που έχουν αφαιρούμενη μπαταρία, δίνουν εγγύηση 6 μήνες. Έχει κάτι διαφορετικό το Sony ή εννοείς να πληρώσεις το ανταλλακτικό και να μην σε χρεώσουν εργασία για την αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης;

SERVICE ARVATO μέρος δευτερο .......

Πηρα λοιπον το κινητο και εβγαλα τα temperde glass μπροστα στον υπαλληλο στον Γερμανο , το κινητο δεν ειχε την παραμικρή γρατζουνια , ενημερωσα τη sony και το ξαναεστειλα .....εκει λοιπον στην Αrvato ουτε καν μπηκαν στην διαδικασια να το ελεγξουν και μου εστειλαν ξανα το ιδιο μνμ οτι πρεπει να πληρωσω τα 82 ευρω ...ενημερωνω ξανα τη sony και μου ειπαν να μην ξαναασχοληθω και θα το τακτοποιησουν αυτοι το θεμα. Μετα απο ενα μηνα λοιπον σημερα παρελαβα το τηλεφωνο στο χαρτι που πηρα γραφει οτι έκαναv :ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ . Ομως στο κινητο αλλαξαν τα παντα μπροστα μέρος πισω τα πλαινα ειναι καινουρια τα λαστιχακια απο τα καλυματα καινουρια τα παντα καινουρια εκτος απο το κατω μερος του κινητου που αναγραφετε το imei γιατι φαινονται οι γρατζουνιες που ειχε απο πριν ......

Παω να ανοίξω το τηλ και δεν κανει τιποτα , το βάζω στην πρίζα και αναβει το κοκκινο λαμπακι της φόρτισης ανοιγει η οθόνη γράφει sony και σβηνει και ξανα τα ίδια ....... μίλαω με τη sony ( ειπα ορισμενα φωνηεντα )και μου λεει πως να κανω ξανα αναβαθμιση του κινητου το κανω και παλι τα ιδια με αποτελεσμα τωρα να πρεπει να το ξαναστείλω και να περιμένω παλι 15 μερες .....

τα συμπερασματα δικα σας ......

Τα γράφω όλα αυτα εδω για να ξέρετε με τη εταιρεια και service (arvato) εχετε να κάνετε .....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERVICE ...

service Arvato μερος τριτό ......

Ετσι για να γελασετε λίγο , μετα απο τα παραπανω που σας ανεφερα και αφου έστειλα ξανα το κινήτο στο service για ελεγχο μου είπαν απο τη sony οτι θα μου στείλουν καινουριο τηλεφωνο .....το παρελαβα λοιπον σήμερα και διαπιστωσα οτι η νεα συσκευη που μου εστειλαν έχει μια γρατζουνια στην όθονη μπροστά αλλα το πιο κουφο ειναι οτι το κινητο δεν έχει μέσα το συρταράκι για να μπει η sim καρτα :X

Ότι να'ναι.... Το z4 έπρεπε να σου δώσουν μετά από τέτοια ταλαιπωρία.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

οκ εντος εγγυσης ναι ειναι δωρεαν αλα λεω αν τελειωσει ποσο χρεωνουν για να ξερουμε και αν θα ειναι μετα αδιαβροχο οπως ειναι τωρα

Έτσι που το γράφεις, το πρώτο που μου έρχετε στο μυαλό είναι πρόβλημα με τον φορτιστή. Το καλώδιο φόρτισης δεν έχει θέμα και μάλλον ούτε η συσκευή (φορτίζει από pc).

Εχεις δίκιο !

Ο φορτιστής έχει θέμα τελικά .......

Καλησπέρα στη παρέα του Z! Πρόκειται να φλασάρω το z του συγκάτοικου. Υπάρχει κάποιο λινκ με ftf της τελευταίας ελληνικής rom?? Ευχαριστώ πολύ!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά κάνε μια δοκιμή με το Xperia Firmware Downloader Xperia Firmware Downloader .

Αυτό έκανα τελικά! Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό (http://www.xperiablog.net/2014/08/16/create-your-own-ftf-firmware-files-using-xperifirm-and-flashtool-guide/), για να το κάνω ftf, και όλα καλά!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Αυτό έκανα τελικά! Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό (http://www.xperiablog.net/2014/08/16/create-your-own-ftf-firmware-files-using-xperifirm-and-flashtool-guide/), για να το κάνω ftf, και όλα καλά!

Θα μπορουσες να το κανεις μονο με το flastool,τα κανει όλα σχεδόν μονο του,αλλα αφου βρηκες ακρη όλα καλα:)

Να το εχεις υποψην σου,για την επομενη...:)

sks13 :alien:

Με flashtool το έκανα ftf! Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος??:blink:

Καλησπέρα παιδιά.Σε φίλο έσπασε το Digitizer όπως μου είπε.Απ'ότι διάβασα γίνεται αλλαγή οθόνης μαζί με digitizer.Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει μόνο το digitizer?

Με flashtool το έκανα ftf! Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος??:blink:

Ναι,κατεβαζεις και την rom με το flashtool(devices,check updates),και κανει ολη την δουλεια μονο του(create ftf)απλα,πολυ απλα....:)

sks13 :alien:

Καλησπέρα παιδιά.Σε φίλο έσπασε το Digitizer όπως μου είπε.Απ'ότι διάβασα γίνεται αλλαγή οθόνης μαζί με digitizer.Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει μόνο το digitizer?

αν εννοείς κατι τετοιο

http://www.ebay.com/itm/For-Sony-Xperia-Z-L36h-L36i-C6603-C6602-C6606-Digitizer-Touch-Screen-Glass-Black-/171612976437?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27f4ee3535

ναι

Αμα ειναι τοσο μαγκας που να μπορει να ξεχωρισει την οθονη απο το digitizer τοτε ΟΚ. Γιατι σε καποια αλλα κινητα που ειχα δοκιμασει απλα δεν γινοταν. Δεν ξερω τι γινεται στου Ζ την περιπτωση.

Μάριος...

• The title was changed to Sony Xperia Ζ