Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

over the air... μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμηση συστηματος. την κατεβασα μετα εβαλα εγκατασταση... μπηκε το κινητο στο bootloader.. μετα εσβησε για επανεκκινηση και καπου εκει τελειωσαν ολα . δεν εχει ξανα αναψει . τι να φταιει αραγε ? μπαταρια ηταν περιπου 70 %

Βάλε το στο ρεύμα και πάτα παρατεταμένα τα power & volume up ,στην μια δόνηση κάνει επανεκκίνηση και στις 3 κλείνει ,για δες μπας και ξυπνήσει

Αν δεν ανταποκρίνεται και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι - οθόνη (έστω για λίγο) ή φορτίζει από τον φορτιστή, τότε ετοιμάσου για μία επίσκεψη στο Service και για πιο γρήγορα στην Arvato, είναι η μόνη που κάνει υψηλού επιπέδου Service στο κινητό!

Μόλις πριν 10 μέρες πήρα το δικό μου, με το ίδιο σύμπτωμα....

Μίλησα μάλιστα και με το τεχνικό τμήμα και από ότι μου είπαν ανοίχτηκε το κινητό, αποσυνδέθηκε η μπαταρία για να ξεκολλήσει το android στην συνέχεια έγινε Firmware Update στο 4.2.2. Τέλος αλλάχτηκε η ειδική ταινία (foil adhesive back panel) που χρειάζεται για την στεγανοποίηση και σφραγίστηκε πάλι.

Να ρωτήσω κάτι, ο τεχνικός μου πρότεινε να κάνω Format την SD Card μέσα από το android για καλύτερα, όμως δεν βρίσκω από που μπορώ να το κάνω. Την κάρτα θα την χρησιμοποιήσω μόνο στο κινητό (και για backup για να μην χάσω ότι δεν πρόλαβα να μεταφέρω όταν έμεινε το κινητό)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Format στην καρτα μπορεις να κανεις και μεσω του pc κανοντας διαμορφωση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έκαψα σημερα στο χωριό.. 3 30 ώρες ανοιχτή οθόνη, το 3g μόνιμα ανοιχτό και να είμαι όλη την ώρα που ήταν ανοιχτή η οθόνη, Facebook Tapatalk και στο browser. Ήρθε η ώρα να φορτίσει αλλα πιστεύω καλα τα πήγε..
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Format στην καρτα μπορεις να κανεις και μεσω του pc κανοντας διαμορφωση.

Μου είπε ότι καλύτερα να γίνεται από το κινητό μέσα από το android γιατί μετά την διαμόρφωση γράφει κάποιες πληροφορίες στην κάρτα με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιεί καλύτερα....

Ξέρω ότι οι κάρτες έρχονται φορμαρισμένες με FAT32 - ExFat για συμβατότητα με τις συσκευές και μέχρι τώρα στα προηγούμενα τηλέφωνα (ΝΟΚΙΑ) εκτός από το Ν900 (Linux) δεν είχε χρειαστεί να της κάνω διαμόρφωση από την συσκευή.

νομιζω πως στην 4.2.2 τελικα η βλακεια που κανανε ηταν το πως ανοιγει η καμερα απο κλειδωμενη κατασταση, οπως ηταν πριν ηταν πολυ καλυτερα,τωρα την ανοιγω κατα λαθος τις 3 απο τις 5 φορες που θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο γρηγορα,πριν καμμια φορα δεν ανοιγε κατα λαθος,,,δηλαδη τι νομιζανε ,οτι ειμαστε οι φοβεροι φωτορεπορτερ οπου δεν προλαβαιναμε να πιασουμε εγκαιρα το συμβαν που διαδραματιζοτανε μπροστα μας και επρεπε να μειωθει ο χρονος ανοιγματος της καμερας απο το 1,9 δευτερολεπτα στο 1.3, γιατι αν το νομιζανε αυτο πρεπει καποιος να τους πληροφορησει οτι φοβερος φωτορεπορτερ διαθετει το λιγοτερο canon 5d mark ii....εντελως λαθος και αβολο. Edited by lagouko

Το πηγα και τελικα μου δωσανε αλλο .. ευτυχως μου δωσανε τα λεφτα μου πισω ! Ευχσριστω παιδιά
Παύλος

Το πηγα και τελικα μου δωσανε αλλο .. ευτυχως μου δωσανε τα λεφτα μου πισω ! Ευχσριστω παιδιά

Απροβληματιστο ευχομαι!

Σου ειπαν τι ειχε?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Απροβληματιστο ευχομαι!

Σου ειπαν τι ειχε?

οχι φιλε μου ουτε καν μπηκαν στο κοπο .. τους ειπα τι εγινε μμου ειπανε ναι εχει ξανατυχει και τελος.. με βλεπω να πηγαινω σε ΟΝΕ διοτι το φοβηθηκα λιγο :cool:

Παύλος

οχι φιλε μου ουτε καν μπηκαν στο κοπο .. τους ειπα τι εγινε μμου ειπανε ναι εχει ξανατυχει και τελος.. με βλεπω να πηγαινω σε ΟΝΕ διοτι το φοβηθηκα λιγο :cool:

Μη το φοβάσαι.. Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα, τυχαινουν αυτα ;-)

heeeelp

δοκιμασα να περάσω αυτο

http://forum.xda-developer....php?t=2180168

και μου εχει μεινει μετα το boot η συσκευή και γραφει

"Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστηματ. έχει σταματήσει."

μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απο το να περιμενουμε καμια μερα να αδειασει η μπαταρια και να κλεισει?

thanks

edit:

brickαρε τελος. εμφανιζει μονο το λογοτυπο της σονυ και ουτε ανοιγει ουτε τιποτα

καμια βοήθεια?

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

heeeelp

δοκιμασα να περάσω αυτο

http://forum.xda-developer....php?t=2180168

και μου εχει μεινει μετα το boot η συσκευή και γραφει

"Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστηματ. έχει σταματήσει."

μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απο το να περιμενουμε καμια μερα να αδειασει η μπαταρια και να κλεισει?

thanks

edit:

brickαρε τελος. εμφανιζει μονο το λογοτυπο της σονυ και ουτε ανοιγει ουτε τιποτα

καμια βοήθεια?

Φλασαρε με seus, είναι η μόνη λύση

Φλασαρε με seus, είναι η μόνη λύση

Πώς φίλε, δεν το αναγνωρίζει κάν το τηλέφωνο ουτε το SEUS. Το συνδέω πατάω volume down τιποτα εκει κολλημενο στην οθονη του SONY

Vita Brevis

Παιδια ξερει κανεις πως μπορεις να κανεις το youtube να τρεχει στο παρασκηνειο? το εχω δει να το κανει φιλος μου με το s3 και χωρης να ειναι root .Σε εμας δεν γινεται?

για κάτσε να δοκιμάσω με jig δεν χανω τιποτα

λοιπον για you tube που λες

στο galaxy s2 και s3 υπηρχε εφαρμογη για utube που ειχε την επιλογή

κατέβασε την απο το μαρκετ

ειδαλως αν παιξεις μέσω σελίδας (οχι της chrome) κανε minimize την καρτελα

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Αυτο για το s3 και το YouTube , πρέπει να είναι η λειτουργία που έχει, multi window. Δηλαδή να έχει ανοιχτή την εφαρμογή YouTube και να λειτουργεί ταυτόχρονα ότι άλλο θέλει.

Εκτός αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά.

Πώς φίλε, δεν το αναγνωρίζει κάν το τηλέφωνο ουτε το SEUS. Το συνδέω πατάω volume down τιποτα εκει κολλημενο στην οθονη του SONY

Δοκίμασε με το flash tool να του φλασάρεις κάποια rom (την επίσημη κατά κύριο λόγο)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αυτο ακριβώς έκανα

και το jig δουλευει και εδω

flasaρα την επισημη ρομ από δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240614

πως εφοσον δεν εβλεπε ουτε με volum down?

εκανα hard reset οχι με το usb αλλά με το jig

τρεμοπαιξε το πρασινο led και αμέσως, αλλά αμέσως φλάσαρα, βαζοοντας το τηλ στο καλωδιακι usb και στο υπολογιστή

ολη η διαδικασία παίρνει καμια ωρα να χετε υποψη

ευχαριστώ zxr

Vita Brevis

Παιδιά το clean master , κάνει δουλειά; Το χρησιμοποιεί κανείς ;

Παιδιά το clean master , κάνει δουλειά; Το χρησιμοποιεί κανείς ;

Σε τόσο δυνατή συσκευή με τόση μνήμη δε νομίζω να έχει κάτι να σου προσφέρει.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ναι το χρησιμοποιω εγω λιγο καιρο,μια χαρα ειναι.ελευθερωνει μνημη automatic η και manual με widget και διωχνει και περιττα αρχεια,μια φορα την εβδομαδα ας πουμε.

Αυτο για το s3 και το YouTube , πρέπει να είναι η λειτουργία που έχει, multi window. Δηλαδή να έχει ανοιχτή την εφαρμογή YouTube και να λειτουργεί ταυτόχρονα ότι άλλο θέλει.

Εκτός αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά.

Χμμμμ πως θα γινει να το εχουμε και εμεις αυτο?

Με τετοια συσκευη ειναι κριμα να μην μπορεις να κανεις τετοια πραγματακια

Ενω διαγραφω φωτογραφιες απο το αλμπουμ τις βρισκω μετα στο astro fille manatzer

Υπαρχει τροπος να τις διαγραφω μονομιας οριστικα?

Καλησπερα φιλοι,

επειδη με βλεπω να καταληγω σε Ζ συντομα, θα ηθελα την γνωμη σας για την αντοχη του στο νερο!

στο youtube εχω δει βιντεο και σε κατσαρολα να το μαγειρευουν, αλλα στην πραξη, ποσο αδιαβροχο ειναι, ωστε και μετα απο 1-2 χρονια να μην βγαλει κατι?

θελω να πω, περα απο το να πεσει ενα ποτηρι νερο πανω του στο τραπεζι (βασικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, εκει εχουν χαθει πολλα κινητα,ποτα..νερα..που εχουν πιει κτλ), αν μπεις στη θαλασσα πχ με το κινητο ή σε πισινα, οχι βαθια, αλλα σε λιγους ποντους μεσα,ομως πληρη βυθιση, πιστευετε οτι δε θα εχει κανενα προβλημα???

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερα φιλοι,

επειδη με βλεπω να καταληγω σε Ζ συντομα, θα ηθελα την γνωμη σας για την αντοχη του στο νερο!

στο youtube εχω δει βιντεο και σε κατσαρολα να το μαγειρευουν, αλλα στην πραξη, ποσο αδιαβροχο ειναι, ωστε και μετα απο 1-2 χρονια να μην βγαλει κατι?

θελω να πω, περα απο το να πεσει ενα ποτηρι νερο πανω του στο τραπεζι (βασικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, εκει εχουν χαθει πολλα κινητα,ποτα..νερα..που εχουν πιει κτλ), αν μπεις στη θαλασσα πχ με το κινητο ή σε πισινα, οχι βαθια, αλλα σε λιγους ποντους μεσα,ομως πληρη βυθιση, πιστευετε οτι δε θα εχει κανενα προβλημα???

Εγω το πλενω τακτικα ,προσεχω παντα και πιεζω τις ταπες πριν ,αλλωστε δεν τις χρησιμοποιω πλεον σχεδον καθολου λογω dock & Bluetooth ,για την θαλασσα τωρα θα πρεπει να το ξεπλυνεις αμεσως και μαλλον καλυτερα να το αποφευγεις

Μου εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα θα περιμενω να βγει ρουτ πρωτα ή ota .. κανεις αλλος ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia Ζ