Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα φιλοι ''xperiazitakides'' παρωτι ειμαι καλος με τα ηλεκτρονικα αντιμετωπιζω ενα προβλημα...

στο xperia Z Μου λοιπον σε εκδοση 4.4.4 και ενω εχω κλειστα τα δεδομενα,δεδομενα παρασκινιου και τον αυτοματο συγχρονισμο δεδομενων συνεχιζει καθημερινα να μου τρωει το ευρο του ιντερνετ χωρις να κανω τιποτα...δηλαδη θα μας τρελανει αυτο το τηλεφωνο,μεχρι και εξτρα προγραμμα διαχειρησης δεδομενων ειχα κατεβασει ..χωρις επιτυχια βεβαια, καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων

γνωμη μου ειναι να επικοινωνήσεις με την εταιρια κινητης σου.δεν νομιζω να φταιει το κινητο σου..

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι ακριβώς, η εταιρία φταίει και όχι το Κινητό φίλε μου... Το είχα πάθει κι εγώ με wind.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά το xperia Z μου με την έκδοση 10.5.1.A.0.283 έχει κάποια θεματάκια. Έχει κάποια lag στην απάντηση κλήσης . Αν γυρίσω πίσω με flashtool σε προηγούμενη έκδοση , θα έχω θέμα με την εγγύηση?? Χωρίς να πειράξω bootloader και άλλα , μόνο να πάω σε κάποια μάλλη stock version..

Παιδιά το xperia Z μου με την έκδοση 10.5.1.A.0.283 έχει κάποια θεματάκια. Έχει κάποια lag στην απάντηση κλήσης . Αν γυρίσω πίσω με flashtool σε προηγούμενη έκδοση , θα έχω θέμα με την εγγύηση?? Χωρίς να πειράξω bootloader και άλλα , μόνο να πάω σε κάποια μάλλη stock version..

Οχι φιλε κανενα προβλημα προχωρα αφοβα.

Τελικά παιδιά βρήκα το όλο θεμα με το κινητό μου και δεν είναι θέμα firmware. Την ίδια μέρα με την αναβάθμιση έβαλα ένα Tempered Glass. Το θέμα προέκυψε από την αισθητήρα που καταλαβαίνει σε μια κλήση πως πλησίασε στο αυτί και κλείνει την οθόνη ώστε να μην τερματίσεις την κλήση κατα λάθος. Τώρα ο αισθητήρας μπερδεύεται και μόλις απαντήσεις την κλήση απενεργοποιεί κατευθείαν την οθόνη. Το έχει προσέξει και κάποιος άλλο στο δικό του ?

Για να γυρίσεις σε προηγούμενο firmware θέλεις το flashtool του androxyde και όχι της sony http://www.flashtool.net/downloads.php .

Καλό είναι να περάσεις firmware ίδιο με αυτό που έχει τώρα η συσκευή σου. Δηλαδή το .ftf αρχείο που θα περάσεις να προορίζεται για την χώρα/πάροχο που ποορίζονταν η συσκευή όταν την πήρες. Αν έχεις αγοράσει πχ Ελληνική θα ψάξεις για Ελληνικό .ftf. Αν είναι Ελληνική και branded στην vodaphone, ψάχνεις για branded Ελληνική και όχι όποια Ελληνική βρείς. Αυτό το κάνεις για να το γυρίσεις στο service στοκ αν χρειαστεί ποτέ (χτύπα ξύλο).

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που αρκεί να έχεις στοκ rom στο service και δεν θα σου κάνουν προβλήματα. Εγώ δεν το ρισκάρω, κάνε όπως θέλεις εσύ.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τελικά παιδιά βρήκα το όλο θεμα με το κινητό μου και δεν είναι θέμα firmware. Την ίδια μέρα με την αναβάθμιση έβαλα ένα Tempered Glass. Το θέμα προέκυψε από την αισθητήρα που καταλαβαίνει σε μια κλήση πως πλησίασε στο αυτί και κλείνει την οθόνη ώστε να μην τερματίσεις την κλήση κατα λάθος. Τώρα ο αισθητήρας μπερδεύεται και μόλις απαντήσεις την κλήση απενεργοποιεί κατευθείαν την οθόνη. Το έχει προσέξει και κάποιος άλλο στο δικό του ?

Το Tempered Glass δεν έχει οπή εκεί που είναι ο αισθητήρας ? Αυτό το πρόβλημα το είχαν τα αρχικά γυαλιά που είχαν βγει χωρίς οπή !

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στην Spigen και έβγαλε νέα έκδοση με οπή στον αισθητήρα και αντικαθιστούσε δωρεάν όσους είχαν πάρει χωρίς αυτήν την οπή.

Ήρθε καιρός να αποχαιρετήσω το Zτάκι μου (τυχερός ο μικρός μου αδερφός που απέκτησε "καινούργιο" κινητό)... Πάμε για άλλα ... σε Sony Xperia Z3 (σιγά μην έφευγα από την οικογένεια) !! Δυο μερούλες τώρα που το έχω και πραγματικά .... Φυσάει (ειδικά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του)!!!! :lol::lol::happy::happy: Να είστε καλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!

Καλομιλητο, έτσι κι εγώ πιστεύω πως αν φύγω από το Ζ και παραμείνω στη Sony, θα πάω μόνο στο Ζ3 κι όχι Ζ2 ,είναι και στο βάρος και στις διαστάσεις καλύτερο
Konakis.

Χθες ειδα το

με Denzel Washington και η ταινια ηταν γεματη με Sony Xperia Z τηλεφωνα, ο καλος, ο κακος, the hooker, ολοι ( ή το Ζ1, αν και πρεπει να ειδα σε μια σκηνη να εξεχει το καλυμα για την υποδοχη ακουστικων). Οποτε βλεπω Sony Pictures στην εισαγωγη, καταλαβαινω οτι θα εχει product placement (καλα κανουν). Και τα laptop ηταν Vaio.

Η ταινια δεν υπαρχει..Απολαυστικοτατη

Καλημερα φιλοι ''xperiazitakides'' παρωτι ειμαι καλος με τα ηλεκτρονικα αντιμετωπιζω ενα προβλημα...

στο xperia Z Μου λοιπον σε εκδοση 4.4.4 και ενω εχω κλειστα τα δεδομενα,δεδομενα παρασκινιου και τον αυτοματο συγχρονισμο δεδομενων συνεχιζει καθημερινα να μου τρωει το ευρο του ιντερνετ χωρις να κανω τιποτα...δηλαδη θα μας τρελανει αυτο το τηλεφωνο,μεχρι και εξτρα προγραμμα διαχειρησης δεδομενων ειχα κατεβασει ..χωρις επιτυχια βεβαια, καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων

Εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα.Με κλειστα τα data εχω χρεωση 1€.Μιλησα με την Cosmote οπου υστερα απο διερευνηση στο συστημα τους, με καλεσαν απο το τεχνικο τμημα και με ενημερωσαν οτι υπαρχει απο το συσκευη μου αποστολη 2kb, αρα και χρεωση. Μηπως υπαρχει καποιο bug στο 4.4.4 που εχουμε?

παιδια εφτασε η στιγμη να σας εγκαταλειψω και εγω διοτι ετυχε να κερδισω το Ζ3 σε εναν εγχωριο διαγωνισμο,να ειστε καλα ,εμαθα παρα πολλα απο εσας και θα τα χρησιμοποιησω και στο καινουργιο,σας ευχαριστω πολυ για ολα!

Κι εγώ αύριο το δίνω σε έναν φίλο κολλητό.Το είχε δει το καλοκαίρι και του άρεσε. Εγώ εδώ και τρεις μέρες είμαι με ένα LG g2, πολύ καλό κινητό με εξαιρετική οθόνη, σούπερ μπαταρία και στο χέρι (live)πιο καλό από ότι στις φωτογραφίες .Δέλεαρ έπαιξε η χαμηλή τιμή των 250 ευρώ, η κάρτα μνήμης σαν αρνητικό δεν με νοιάζει μιας και στο Ζ είχα ελεύθερα πάνω από 8 γιγα. Του χρόνου πάλι εδώ στο Ζ3 θα είμαστε με το καλό ;)
Konakis.

Κι εγώ μετά από καιρό στο Android και στα Sony, είναι καιρός να σας αποχαιρετήσω. Εγώ φυσικά κάνω την μεγάλη στροφή και φεύγω εντελώς από το Android και πάω στα Windows 8.1, και φυσικά στην παλιά και διαχρονική Nokia, παρέα με ένα Lumia 930. Ευχαριστώ πολύ όλους εδώ μέσα για την βοήθεια που κατά προσέφεραν και προσφέρουν ακόμα, φυσικά δε θα χαθούμε, θα συνεχίσω να παρακολουθώ το forum γιατί εδώ γνώρισα πολλά φιλαράκια.

Και ζητώ συγνώμη αν με κάποιους εδώ ήρθα σε αντιπαράθεση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Περονόσπορος έπεσε :lol::lol: ,καλομίλητα τα καινούρια

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

τελικα αντι για Ζ2 θα παω κατευθειαν η σε Ζ3 η θα κανω λιγο καιρο υπομονη να παμε για Ζ4 η σεμπτεβριο για Ζ5 που ετοιμαζουν σιγα σιγα

Πραγματικά το Ζ με την 4.4.4 εξαιρετικό, απλά η πιο μεγάλη οθόνη και ο 800 στα 250 ευρώ του g2, με τράβηξαν. Και κάποια άλλα tips.
Konakis.

Για χάρη της συζήτησης να πω κ εγώ ότι πριν δύο βδομάδες δούλεψα λίγο το G2 και μετάνιωσα που πήρα το ζετακι. Αλήθεια πόσο πιάνει τώρα άμα το πουλήσουμε ξέρει κανείς;

Κι εγώ μετά από καιρό στο Android και στα Sony, είναι καιρός να σας αποχαιρετήσω. Εγώ φυσικά κάνω την μεγάλη στροφή και φεύγω εντελώς από το Android και πάω στα Windows 8.1, και φυσικά στην παλιά και διαχρονική Nokia, παρέα με ένα Lumia 930. Ευχαριστώ πολύ όλους εδώ μέσα για την βοήθεια που κατά προσέφεραν και προσφέρουν ακόμα, φυσικά δε θα χαθούμε, θα συνεχίσω να παρακολουθώ το forum γιατί εδώ γνώρισα πολλά φιλαράκια.

Και ζητώ συγνώμη αν με κάποιους εδώ ήρθα σε αντιπαράθεση.

Κι εγώ αύριο το δίνω σε έναν φίλο κολλητό.Το είχε δει το καλοκαίρι και του άρεσε. Εγώ εδώ και τρεις μέρες είμαι με ένα LG g2, πολύ καλό κινητό με εξαιρετική οθόνη, σούπερ μπαταρία και στο χέρι (live)πιο καλό από ότι στις φωτογραφίες .Δέλεαρ έπαιξε η χαμηλή τιμή των 250 ευρώ, η κάρτα μνήμης σαν αρνητικό δεν με νοιάζει μιας και στο Ζ είχα ελεύθερα πάνω από 8 γιγα. Του χρόνου πάλι εδώ στο Ζ3 θα είμαστε με το καλό ;)

Καλομιλητα παιδες!! Ελπιζω να τα ξαναπουμε στα θρεντς της Sony καποια στιγμη...:)))

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάται φίλε skatzivas, το δικό μου το έδωσα 180 ευρώ άθικτο ήταν, 7 μηνών περίπου, νομίζω μια χαρά τιμή, η αγορά εξάλλου είναι γεμάτη προσφορές σε καινούργια κινητά. Περισσότερο από περιέργεια και ότι είχα βαρεθεί ενάμιση χρόνο με κινητά της Sony.

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...προχώρησα στην αλλαγη

Konakis.

εγω παλι απ το z δυσκολα βλεπω να φευγω καθως ειναι ενα κινητο που με καλυπτει πααααρα πολυ.και για internet και για παιχνιδια και αλλα πολλα.να φυγω και να παω στο lg συγνωμμη αλλα δεν μου φαίνεται και τοσο εξυπνη κινηση.ναι μεν ποιο γρηγορο (το χρειαζόμαστε?) ποιο καλη οθονη..αλλα και με μειονεκτήματα..ραδιο? αδιαβροχο? καμερα?

Τελος παντων περι ορεξεως...ουτε φυσικα και θελω να ερθω σε αντιπαραθεση..

Κι εγώ δεν έχω λόγο να το αλλάξω προς το παρόν ,να είμαστε καλά θα περιμένω το νέο ultra και βλέπουμε

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μένω με το Ζ προς το παρόν. Περιμένω να δω τι θα γίνει με τα 64bit , lollipop κλπ πριν αποφασίσω. Καλοδούλευτες οι νέες συσκευές σε όσους μας φεύγουν :) !
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• The title was changed to Sony Xperia Ζ