Jump to content

geotag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geotag

  • Ημ. Γέννησης 04/04/1981

geotag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά και από εμένα.. Εγώ ακολούθησα μια διαδικασία και πήγα από την GTV-6.10.20 developer που είχα με κλειδωμένο bootloader και αφού ξεκλείδωσα επίσημα στην έκδοση xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 . Έγινε κανονικά η εγκατάσταση , το κινητό δουλεύει , απλά δεν κλείδωσε ο bootloader. Να το ξανακάνω η να το αφήσω με ξεκλείδωτο τον bootloader? Ευχαριστώ
  2. Καλή επιτυχία...Καλή χρονιά σε όλους ...
  3. geotag

    Sony Xperia Ζ

    Τελικά παιδιά βρήκα το όλο θεμα με το κινητό μου και δεν είναι θέμα firmware. Την ίδια μέρα με την αναβάθμιση έβαλα ένα Tempered Glass. Το θέμα προέκυψε από την αισθητήρα που καταλαβαίνει σε μια κλήση πως πλησίασε στο αυτί και κλείνει την οθόνη ώστε να μην τερματίσεις την κλήση κατα λάθος. Τώρα ο αισθητήρας μπερδεύεται και μόλις απαντήσεις την κλήση απενεργοποιεί κατευθείαν την οθόνη. Το έχει προσέξει και κάποιος άλλο στο δικό του ?
  4. geotag

    Sony Xperia Ζ

    Παιδιά το xperia Z μου με την έκδοση 10.5.1.A.0.283 έχει κάποια θεματάκια. Έχει κάποια lag στην απάντηση κλήσης . Αν γυρίσω πίσω με flashtool σε προηγούμενη έκδοση , θα έχω θέμα με την εγγύηση?? Χωρίς να πειράξω bootloader και άλλα , μόνο να πάω σε κάποια μάλλη stock version..
  5. geotag

    Sony Xperia P

    Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο το Link από ftf για downgrade σε 4.0.4 ?
×
×
  • Create New...