Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SI 1270-5654.7

Γιατί??

Ευχαριστω πολύ.

Εχω και εγω ελληνικο και μου ελεγε ότι είναι ενημερωμενο.Ενταξει μια επανεκινηση του υπολογιστη,και τωρα κανω την εγκατασταση!!!

Τα λεμε με εντυπώσεις,αργοτερα:)

sks13 :alien:

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι παιδια, πειτε εντυπωσεις!

Καλοριζοκη η 4.3!

Εγω θα περιμενω μεχρι να βγει ρουτ, cwm και μοντα για τον ηχο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το δικό μου Ελληνικό, δίνει αναβάθμιση.Το φορτιζω για να την περάσω και να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.Πάντως, στο Note 2 που περάσαμε την 4.3 προσφατα, είδαμε εμφανείς διαφορές σε πολλά σημεία (προς το καλύτερο πάντα).

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το τηλέφωνο; Το αγόρασα πριν από μία εβδομάδα από πλαίσιο. Για να ελέγξω για αναβάθμιση, το συνδέω με το Sony pc companion ή με το update service; Και εάν με το δεύτερο, θα πρέπει, απ’ ότι έχω διαβάσει να κλείσω τελείως το τηλέφωνο και μετά να το συνδέσω; Σχετικά με το buck up, τις επαφές μου τις έχω στο gmail και γενικά όλα όπως φωτογραφίες, έγγραφα τα έχω στο drive, οπότε δεν χρειάζεται να πάρω buck up πρώτα.

Edit : Τελικά το συνέδεσα με το update service, αφού πρώτα το έκλεισα σύμφωνα με τις οδηγίες και τώρα είμαι σε αναμονή για τηνΕλπιζω λήψη και εγκατάσταση της Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Edited by giachtas

καλησπερα και χρονια πολλα!!μια ερωτησουλα..ειμαι ροοτ,την 4,3 θα την δεχτω κανονικα ετσι??δεν πρεπει να κανω κατι??

Samsung Note 9

καλησπερα τι κανετε ?? αρα βγηκε και για τα ελλαδα - vodafone η 4.3 ? πως μπορω να την παρω εγω ?

Λοιπον δεν είναι και ασχημη(η 4.3)

Από φινετσα τουλάχιστον,η Ζετα,μου φαινεται πιο ομορφη.

Το λευκο φοντο στα μενου,θελει μαλλον να το συνηθισεις,αλλα δεν με χαλαει.

Προβλήματα δεν ειδα,στις τρεις ωρες που το δουλεψα(ελπιζω ουτε και στο μελλον),για την μπαταρια είναι μαλον νωρις.

Προς το παρον,μου αρεσει:)

καλησπερα και χρονια πολλα!!μια ερωτησουλα..ειμαι ροοτ,την 4,3 θα την δεχτω κανονικα ετσι??δεν πρεπει να κανω κατι??

Ναι δεν χρειαζεται κατιναλλο. Εκτος και αν εχεις σβησει εφαρμογες συστηματος που μπορει να σου πεταξει μηνυμα οτι εχεις τροποποιημενο λογισμικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον δεν είναι και ασχημη(η 4.3)

Από φινετσα τουλάχιστον,η Ζετα,μου φαινεται πιο ομορφη.

Το λευκο φοντο στα μενου,θελει μαλλον να το συνηθισεις,αλλα δεν με χαλαει.

Προβλήματα δεν ειδα,στις τρεις ωρες που το δουλεψα(ελπιζω ουτε και στο μελλον),για την μπαταρια είναι μαλον νωρις.

Προς το παρον,μου αρεσει:)

Καλή είναι, με ωραίες βελτιώσεις στον launcher και στην κάμερα (και όχι μόνο),αλλά...Δεν είδα επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην sd!!! (εκτός αν υπάρχει κάπου και δεν το είδα.)

Καλή είναι, με ωραίες βελτιώσεις στον launcher και στην κάμερα (και όχι μόνο),αλλά...Δεν είδα επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην sd!!! (εκτός αν υπάρχει κάπου και δεν το είδα.)

Το μενού της κάμερας πήρε αυτό του Ζ1??

Έχει ωραία εφέ και δυνατότητες..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το τηλέφωνο; Το αγόρασα πριν από μία εβδομάδα από πλαίσιο. Για να ελέγξω για αναβάθμιση, το συνδέω με το Sony pc companion ή με το update service; Και εάν με το δεύτερο, θα πρέπει, απ’ ότι έχω διαβάσει να κλείσω τελείως το τηλέφωνο και μετά να το συνδέσω; Σχετικά με το buck up, τις επαφές μου τις έχω στο gmail και γενικά όλα όπως φωτογραφίες, έγγραφα τα έχω στο drive, οπότε δεν χρειάζεται να πάρω buck up πρώτα.

Edit : Τελικά το συνέδεσα με το update service, αφού πρώτα το έκλεισα σύμφωνα με τις οδηγίες και τώρα είμαι σε αναμονή για τηνΕλπιζω λήψη και εγκατάσταση της Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αναβάθμιση. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το λευκό στο μενού ρυθμίσεων μου αρέσει πολύ μιας και οι προηγούμενες συσκευές μου ήταν μέσα στη μαυρίλα. Ωραίες και οι βελτιώσεις στον launcher. Μόλις το άνοιξα, μου ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση για το walkman. Μου αρέσει πολύ και ο τρόπος με το swiping από τα αριστερά για το μενού των εφαρμογών

Βρήκε κανείς επιλογή για μετακίνηση εφαρμογών στην sd?? Γιατί άμα δεν έχει θα είναι μέγα φάουλ!!!!

Βρήκε κανείς επιλογή για μετακίνηση εφαρμογών στην sd?? Γιατί άμα δεν έχει θα είναι μέγα φάουλ!!!!

Μπα δεν εχει....

Μπα δεν εχει....

.....Με απλά Ελληνικά και για να το πω πολύ ευγενικά,είναι για πολλές κλωτσιές.Το κινητό αυτό το έχει ο πιτσιρικάς μου και το έχει τιγκάρει στις εφαρμογές και τα παιχνίδια.Περίμενα πως και πως την 4.3 γι'αυτήν ειδικά την λειτουργία την οποία την έχει και η κουτσή Μαρία αν είναι με 4.3.Άλλους κραζουμε αλλά και η Sony είναι για πολύ κράξιμο τελικά.

Edited by truckman

Μπα δεν εχει....

μηπως ειναι θεμα ανδροιδ?γιατι και σε αλλα κινητα βλεπω καταργειται αυτη η δυνατοτητα...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια εχω την εντυπωση οτι περα απο μερικα σαμσουνγκ, αυτη η δυνατοτητα εχει καταργηθει απο την 4.1 και μετα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως ειναι θεμα ανδροιδ?γιατι και σε αλλα κινητα βλεπω καταργειται αυτη η δυνατοτητα...

Από την 4.3 η Google έχει δώσει αυτήν την δυνατότητα, αλλά φαίνεται η Sony μας έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Από την 4.3 η Google έχει δώσει αυτήν την δυνατότητα, αλλά φαίνεται η Sony μας έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

τι εννοεις? οταν λεμε οτι δινει δυνατοτητα για κατι, εννοουμε για κατι παραπανω. το να εχεις τη δυνατοτητα να μεταφερεις εφαρμογες στην SD υπηρχε απο πριν, αρα ή αυτο που λες δεν ισχυει ή εννοεις κατι αλλο!

Εγω βλεπω οτι ολα τα κινητα μετα την 4.2.2 αρχισαν να καταργουν τη δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην SD, απο το ASUS infinity 2 που εχω μεχρι το Ζ1,δε νομιζω να ειναι θεμα της σονυ λοιπον.

Απο εκει και περα, ας μου πει καποιος για την καμερα, πηρε το μενου του Ζ1? θα ειναι πολυ ενδιαφερον, εχει πολλες δυνατοτητες το Ζ1 που αξιζει να τις παρει το Ζ..

καλησπερα τι κανετε ?? αρα βγηκε και για τα ελλαδα - vodafone η 4.3 ? πως μπορω να την παρω εγω ?

Βρε παιδια τι ρωτατε συνεχεια; Ανοιξτε το pcc ή το seus και δοκιμαστε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πέρασα κι εγω το update, με την αρκετά χρονοβόρα διαδικασία για rooting μέσω προσωρινού unlocking - rooting - relocking (μέσω ΤΑ partition backup).

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Για να δούμε τι λέει απο μπαταρία κλπ.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Βρε παιδια τι ρωτατε συνεχεια; Ανοιξτε το pcc ή το seus και δοκιμαστε.

εχεις δικιο αλλα ρωτησα αν δεχτηκε καποιος την αναβαθμηση ελλαδα - vodafone ??

εχεις δικιο αλλα ρωτησα αν δεχτηκε καποιος την αναβαθμηση ελλαδα - vodafone ??

Για Vodafone GR customization δεν έχει βγει ακόμα. Μόνο για unbranded/generic συσκευές.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• The title was changed to Sony Xperia Ζ