Jump to content

theke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theke

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

theke's Achievements

  1. theke

    iPhone 13 Pro

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Παιδιά θέλω παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα για αντικατάσταση οθόνης διότι μετά από μία πτώση (ελεύθερη) κάτω χαμηλά έβγαλε περίπου ατο 1/5 της ένα πράσινο τμήμα Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη
  2. Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι και γω για αλλαγή της εσωτερικής μεμβράνης στο fold.Μετά απο επικοινωνία με smartec μου είπαν δεν έχουν μεμβράνες και δεν αναλαμβάνουν την αντικατάσταση.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να απευθυνθώ?
  3. theke

    Huawei Mate 30 Pro

    Καλησπέρα παιδία.Σας παρακαλώ έχω το mate 30 pro με την έκδοση λογισμικού 11.0.0180 και μοντέλο το κινέζικο LIO-AL00. Υπάρχει τρόπος να περάσω gsm?
  4. Παιδιά εχεις ξεκλειδωσει κανενας bοotloader σε note 20 ultra με snap;θελω να κανω root και δεν ξερω τον τροπο.
  5. Ααα τέλεια.να κάτι που δεν γνώριζα
  6. Καλημέρα.Ευτυχής κάτοχος του note από σήμερα.Αγορά έκανα από wondamobile.Το κινητό τέλειο και με τον snap πετάει,απλά με χαλάει που δεν έχει Ελληνικά καθώς έχει και κάποιες εφαρμογές από Κορέα μεριά.Πως μπορώ να περάσω rom Ευρωπαϊκή?Το μοντέλο που έχω είναι το Ν86Ν.
  7. Καλησπέρα.Σε ευχαριστώ το πήρα απο το wondamobile.Εύχομαι να μην έχει τελωνείο (αν και λέει οτί το πληρώνουν αυτοί) Σε ευχαριστώ πολύ
  8. Καλησπέρα στην παρέα.Έχω στην κατοχή μου ενα OP8 και θέλω να μεταβώ στην παρέα σας με το note 20.Υπάρχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα ή Ευρώπη όμως που να έχει με τον snap 865+;Δεν έχω πολύ καλές εντυπώσεις με τον exynos γι αυτό.
  9. theke

    Huawei Mate 30 Pro

    Καλησπέρα.Παιδιά είναι τέρας το κινητό.τι έχω 1 μήνα από Κίνα βέβαια αλλά πετάει.και το πιο βασικό για εμενα;η μπαταρία.Το μόνο πρόβλημα φοβάμαι για την οθόνη και δεν βρίσκω κανα γυαλί της προκοπής.
  10. theke

    OnePlus 7T

    Καλησπέρα στην παρέα.Μία ερώτηση.Επειδή μου αρέσει το 7t δουλεύει σε εμάς(Ελλάδα) το συγκεκριμένο https://h5.aliexpress.com/wholesale/Oneplus-7t.html ?
  11. Καλησπέρα.Το πήγα λοιπόν την περασμένη βδομάδα και με κάλυψε κανονικότατα η εγγύηση και το πήρα σε μία μέρα πίσω.
  12. Ευχαριστω για την απαντηση.Την αλλη εβδομαδα ανεβαινω Αθηνα και θα το παω στην σμαρτεκ
  13. Αμριβως αυτο ειναι το θεμα μου φιλε μου.αλλα απορω γιατι το κινητο δεν εχει πεσει κατω ποτε και το εχω με θηκη τζαμακι
  14. Τα παντα εχω!θα κανω την δοκιμη μου.να εισαι καλα
  15. Δηλαδη αν το παω σμαρτεκ θα το φτιαξουν η θα λενε τα δικα τους?Η να μην μπω στο κοπο ξερω εγω...
×
×
  • Create New...