Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξαναπέρασα του amnodaniel

την 10.1.1 . θα την κρατήσω

λίγο και μετά θα γυρίσω στου bobcat

Λοιπον,αν θελεις βαλε τη moon V5.5 που ειναι οκ το link.Την εβαλα και εχω παθει πλακα.Μαλλον αυτην εβαλε και o φιλος<< mgeo81>> πιο πανω και την μπερδεψε με την V6.5 η οποια οντως εχει προβλημα γιατι επικοινωνησα με το δημιουργο της,θα δωσει νεο λινκ μου ειπε.Ειναι φοβερη η ρομ με perceus kernel που επιλεγεις στην εγκατασταση και πληθωρα επιλογων.Φτιαχνεις και τα dpi για τη σωστη αναλυση εικονιδιων με ετοιμη εφαρμογη(UI Switcer) που εχει μεσα και εισαι οκ.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον,αν θελεις βαλε τη moon V5.5 που ειναι οκ το link.Την εβαλα και εχω παθει πλακα.Μαλλον αυτην εβαλε και o φιλος<< mgeo81>> πιο πανω και την μπερδεψε με την V6.5 η οποια οντως εχει προβλημα γιατι επικοινωνησα με το δημιουργο της,θα δωσει νεο λινκ μου ειπε.Ειναι φοβερη η ρομ με perceus kernel που επιλεγεις στην εγκατασταση και πληθωρα επιλογων.Φτιαχνεις και τα dpi για τη σωστη αναλυση εικονιδιων με ετοιμη εφαρμογη(UI Switcer) που εχει μεσα και εισαι οκ.

γιατί δεν έβαλες την v6 και έβαλες την v5.5. το λινκ

της 6 δειχνει μια χαρά

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

γιατί δεν έβαλες την v6 και έβαλες την v5.5. το λινκ

της 6 δειχνει μια χαρά

διαβασα στο xda κατι παλικαρια διαμαρτηθηκαν μετα το update για χειροτερη αυτονομια ενω για την 5.5 λενε τα μεγιστα,δεν ξερω αν θελεις δοκιμαζεις και την 6

Μήπως ξέρεις κάνεις τι είναι αυτό το phonewindowmanager.mbroadcastwakelock ............ 7 ώρες αν ειναι δυνατόν :confused::confused:

Samsung galaxy s21+

Μήπως ξέρεις κάνεις τι είναι αυτό το phonewindowmanager.mbroadcastwakelock ............ 7 ώρες αν ειναι δυνατόν :confused::confused:

Το wakelock ειναι η διαδικασια που εκτελει η συσκευη οταν εσυ δινεις την εντολη για να ενεργοποιησει την οθονη οταν ειναι σε deep sleep... εγω με αυτο που συμβαινει καταλαβαινω οτι η συσκευη σου στην ουσια δεν μπαινει ποτε σε deep sleep... αν καποιος αντιλαμβανεται κατι διαφορετικο, ας με διορθωσει... μηπως φορας amnosperum πανω κ εχεις ενεργοποιησει το tweak για να ανοιγει η οθονη κατευθειαν χωρις καθυστερηση οταν δινεις την εντολη??

Το wakelock ειναι η διαδικασια που εκτελει η συσκευη οταν εσυ δινεις την εντολη για να ενεργοποιησει την οθονη οταν ειναι σε deep sleep... εγω με αυτο που συμβαινει καταλαβαινω οτι η συσκευη σου στην ουσια δεν μπαινει ποτε σε deep sleep... αν καποιος αντιλαμβανεται κατι διαφορετικο, ας με διορθωσει... μηπως φορας amnosperum πανω κ εχεις ενεργοποιησει το tweak για να ανοιγει η οθονη κατευθειαν χωρις καθυστερηση οταν δινεις την εντολη??

Στέφανε γνωρίζω φίλε μου τι ειναι το wakelock ,απλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλεί ,και για τόση διάρκεια .

Φοράω wanam μα adam kernel .

Αν και τώρα διάβασα οτι συγκεκριμένο wakelock δημιουργείτε όταν πατιούνται κάποια πλήκτρα ( volume ή power )

Samsung galaxy s21+

Παω να κατεβασω τη moon V5.5 και μου βγαζει server offline!!!!!!!!Το ιδιο και στις 6 και 6.5!!!!!!!Γιατι αυτο???

Edit:Οκ,πριν λιγη ωρα κατεβασα την ν6.5!!!!Θα τη βαλω το βραδυ!!!Ομως μηπως η 5.5 ειναι καλυτερη και τζαμπα τη κατεβασα???

Edit 2:Προσπαθησα να βαλω την 6.5 αλλα δε τα καταφερα!!Θελω να ρωτησω,για να κανουμε ρουτ,πρεπει να κανουμε ταυτοχρονα και με τους 2 τροπους(που αναφερονται στη 1η σελιδα),η οχι??Γιατι δοκιμασα με το 2ο(με τον κερνελ αν δε κανω λαθος)και δε τα καταφερα.Κι ετσι το εκανα με τον 1ο(CF auto Root).Ομως ενω εκανα τα βηματα κανονικα,για να βαλω τη moon 6.5,εβγαινε το λογοτυπο της στην εκκινηση,αλλα δε προχουρουσε!!!Τι να κανω??

Edit 3:Την εβαλα τελικα αλλα παραδόξως δε μου αρεεσε και πολυ,ισως γιατι τη περασα με Nova και δε μου αρεσε σε εμφανιση...Και δε νομιζω να το ξανακανω ρουτ!Ταλαιπωρια σκετη!!!Και τελικα,αν εξαιρέσουμε το στιλ του μενου και το μισο κλικ αυξημενης ταχυτητας,δεν εχουν οι πειραγμενες ρομ καμια τρελη διαφορα απο τη μαμα...!!Πρωτα που ειχα το ΝΟΤΕ 1,εκει αξιζε να του κανεις ρουτ,γιατι οι διαφορες αναμεσα σε αυτες και στη μαμα του ηταν τεράστιες θα ελεγα!!!!

Edited by petran66

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την slim?Την ειχα στο νεξους και πεταγε αλλα θελω να δω αν την εχει δοκιμασει κανενας στο θηριο.Η ρομ ειναι γυρω στα 100 mb και καμια 170 τα υπολοιπα (gapps κτλ).
Same Sh..t , Different Day

Μόλις πέρασα dual boot! 1η ρομ paranoidadroid και δεύτερη η αγαπημένη μου phoenix rom. Προς το παρόν όλα δουλεύουν μια χαρά!

Υπάρχει τρόπος μέσω του Titanium backup να κρατήσεις 2 ειδών backups; 1 με τη stock Rom με όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που έχεις (ουσιαστικά ένα image δλδ), και 2 να κρατήσεις backup μόνο τις εφαρμογές σου; Έτσι όταν θες να αλλάξεις rom να περνάς από πάνω τα προγράμματα που είχες στη stock;

Υπάρχει τρόπος μέσω του Titanium backup να κρατήσεις 2 ειδών backups; 1 με τη stock Rom με όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που έχεις (ουσιαστικά ένα image δλδ), και 2 να κρατήσεις backup μόνο τις εφαρμογές σου; Έτσι όταν θες να αλλάξεις rom να περνάς από πάνω τα προγράμματα που είχες στη stock;

Αν τα βάλεις σε rar ώστε να τα φλασαρεις γίνεται, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα λειτουργήσει.

Ναι εννοείται πως γίνεται. Εγώ με το titanium συνήθως κάω backup τα προγραμματά μου ώστε να τα επαναφέρω μετά όταν αλλάζω ρομ! υπάρχουν περιπτώσεις μη συμβατότητας αλλά συνήθως όλα λειτουργούν οκ!

καλημερα παιδια

εβαλε κανεις την Moon rom v7??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μόλις πέρασα dual boot! 1η ρομ paranoidadroid και δεύτερη η αγαπημένη μου phoenix rom. Προς το παρόν όλα δουλεύουν μια χαρά!

ποια είναι η διαδικασία για να περάσεις dual boot ?

πως ακριβώς γίνετε ?

έβαλα την Moon v7 . πολύ καλή πολυ

γρήγορη . μία ερώτηση η ρομ δεν

έχει περασμένο το simplistic . μπορώ

να το περάσω εγώ μέσω recovery ?

έχω σώσει τις επαφές μου σε αρχείο

vcard μέσα στην κάρτα μνήμης . όταν

κάνω εισαγωγή σταματάει συνέχεια

στο 16% ( δεν περνάνε όλες οι επαφές

στο τηλέφωνο ) καμιά ιδέα τι μπορεί

να φταίει ?

Edited by gkionis

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Παιδια, με το auto cf root τα updates έρχονται και εγκαθίσταται κανονικα η εχουμε θεματακι?

Παιδια, με το auto cf root τα updates έρχονται και εγκαθίσταται κανονικα η εχουμε θεματακι?

Αν το system status δεν γράφει τροποποιημένο τότε θα παίρνεις κανονικά OTA .

Γιαυτό κάνεις root μηδενιζεις με triangle και το ποιο πιθανό να χρειαστεί και ενα factory reset .

Υπάρχει και αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124758 ο τρόπος αλλα δεν ξέρω αν δουλεύει πλέον .

Samsung galaxy s21+

πως ακριβώς γίνετε ?

να φταίει ?

Αυτή την Moon ψήνομαι και εγώ εδώ και μια βδομάδα να την βάλω.

Διαβάζω όμως ότι έχει αρκετά μπαγκς και θεματακια..

Πάνω κάτω οι εμπειρίες σας παίδες όσοι την έχετε;

Λειτουργούν όλα οκ;

Εγώ είμαι με Android Revolution.

Πάω σφαίρα..

Sent from my note2

πως ακριβώς γίνετε ?

να φταίει ?

Μπαίνει πάρα πολύ εύκολα.. Μου πήρε 5 λεπτά!

Εδω είναι το kernel και το recovery που πρέπει να κατεβάσεις! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239453

και εδώ έχει οδηγίες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300288 είναι σχετικά απλό. Αλλα κάνε οπωσδήποτε και ένα nandroid backup της τωρινής σου ρομ. Εγώ έβαλα πρώτη ρομ paranoidandroid και για στη δεύτερη έκανα το nandroid backup αυτής που είχα πριν να βάλω το dualboot άρα δεν έχασα απολύτως τίποτα!

Αν το system status δεν γράφει τροποποιημένο τότε θα παίρνεις κανονικά OTA .

Γιαυτό κάνεις root μηδενιζεις με triangle και το ποιο πιθανό να χρειαστεί και ενα factory reset .

Υπάρχει και αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124758 ο τρόπος αλλα δεν ξέρω αν δουλεύει πλέον .

Εκανα μηδενισμο αμεσως μετα το ρουτ και οντως οι μετρητες πηγαν στις default τιμες αλλα η κατασταση συσκευης γραφει τροποποιημενο.Θα ερθει στα ισια του με factory reset η τσαμπα θα το κανω?

Εκανα μηδενισμο αμεσως μετα το ρουτ και οντως οι μετρητες πηγαν στις default τιμες αλλα η κατασταση συσκευης γραφει τροποποιημενο.Θα ερθει στα ισια του με factory reset η τσαμπα θα το κανω?

Θα φτιάξει.

Θα φτιάξει.

Ολα καλα, εστρωσε :thumbup: Σε ευχαριστω οπως και τον Μιχαλη

Πάω σφαίρα..

εισαι ευχαριστημενος??

εγω φοραω την criskelo v16

αν την παρω backup με τιτανιουμ και μετα επαναφορα θα κατσει καλα στην revolution??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

εισαι ευχαριστημενος??

αν την παρω backup με τιτανιουμ και μετα επαναφορα θα κατσει καλα στην revolution??

ευχαριστω

Πάρε backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους και περνά την revolution HD με full wipe και μετά κάνε restore τις εφαρμογές σου... Είναι πολύ καλή η revolution HD...

Πάω σφαίρα..

εισαι ευχαριστημενος??

ευχαριστω

Αν επαναφέρεις μόνο εφαρμογές χρήστη δεν θα έχεις πρόβλημα.Τα πράγματα μπλέκονται όταν επαναφέρεις εφαρμογές συστήματος

Same Sh..t , Different Day

Πάρε backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους και περνά την revolution HD με full wipe και μετά κάνε restore τις εφαρμογές σου... Είναι πολύ καλή η revolution HD...

Ειναι οντως γρηγορη η android revolution... και στο s3 που την φοραω παει σφαιρα... ρε παιδια, πως θα γινει να ψησουμε τον godmorral να φτιαξει τον siyah kernel στα νοτελια μας?? Δεν υπαρχει αυτος ο κερνελ, μακραν ο, τι καλυτερο εχω δοκιμασει σε smoothness και ταχυτητα...