pafimal Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ειπα να δοκιμασω την amnospherum ετσι απο περιεργεια..Δεν ξερω παιδια αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ γρηγορη..Και απο μπαταρια δειχνει να τα πηγαινει καλα.. Καλησπερα στο φορουμ, Δημητρη μετα του μακαρονα περασα αυτην, η ρομ αυτη κατα την γνωμη μου εχει το ωραιοτερο θεμα πολυ γρηγορη οπως τα λες και η μπαταρια με light χρηση μου κρατησε τρεις σχεδον ημερες με περσεα βεβαιως βεβαιως κερνελ εμεινα απολυτα ικανοποιημενος αλλα το μερακι του φλασαρισματος με ετρωγε και ετσι σημερα περασα του Crash ειμαι στην διαδικασια του τεσταρισματος αλλα η ρομ του Amnodaniel ειναι λιτη αλλα πολυ πολυ ομορφη Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Παιδια στη νεα εκδοση triangle away εχει προστεθεί η επιλογη να κανει reset ο counter σε καθε boot.. Αρα για αυτους που ειναι ροοτ με cwm recovery, μετα απο recovery ο counter μηδενίζεται αυτόματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Σταύρο, υπήρχε αυτή η επιλογή δεν.είναι καινούργια, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει custom kernel, όχι στον στοκ kernel.:) Δεν είχα δει το καινούργιο νήμα Chainfire...:) Edited February 28, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Σταύρο, υπήρχε αυτή η επιλογή δεν.είναι καινούργια, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει custom kernel, όχι στον στοκ kernel.:) Σοβαρα; :eek: Καλα μη νομιζεις οτι διαβασα στο xda και το ειπα, απλα ειδα την επιλογη και μου φανηκε οτι τωρα προστέθηκε.. Ασε που τωρα ειπα να περασω το triangle away, ειχα παλαιότερη εκδοση και δεν ξερω ουτε ειδα τι γίνεται με τις νεες εκδοσεις.. Ευχαριστώ πολυ παντως, λαθος μου.. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπερα στο φορουμ, Δημητρη μετα του μακαρονα περασα αυτην, η ρομ αυτη κατα την γνωμη μου εχει το ωραιοτερο θεμα πολυ γρηγορη οπως τα λες και η μπαταρια με light χρηση μου κρατησε τρεις σχεδον ημερες με περσεα βεβαιως βεβαιως κερνελ εμεινα απολυτα ικανοποιημενος αλλα το μερακι του φλασαρισματος με ετρωγε και ετσι σημερα περασα του Crash ειμαι στην διαδικασια του τεσταρισματος αλλα η ρομ του Amnodaniel ειναι λιτη αλλα πολυ πολυ ομορφη Ετσι και εγω..Ειχα του μακαρονα και βαρεθηκα να περιμενω την καινουρια που ετοιμαζει και με ετρωγε κιολας να φλασαρω..Με perseus και εγω δεν τον αλλαζω..Προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την amnospherum και απ'οτι διαβασα ετοιμαζει και αυτος νεα εκδοση..Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις και απο την crash.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σοβαρα; :eek: Καλα μη νομιζεις οτι διαβασα στο xda και το ειπα, απλα ειδα την επιλογη και μου φανηκε οτι τωρα προστέθηκε.. Ασε που τωρα ειπα να περασω το triangle away, ειχα παλαιότερη εκδοση και δεν ξερω ουτε ειδα τι γίνεται με τις νεες εκδοσεις.. Ευχαριστώ πολυ παντως, λαθος μου.. :) επειδή είμαι νέος στο ροοτ πως ακριβώς μπορώ να περάσω το triangle away και τι ακριβώς κάνει ? έχω φλασάρει δύο φορές ρομ . πως βλέπω το counter ? και μετά με ποιον τρόπο περνάω το triangle away ? μόνο μία φορά χρειάζετε να περαστεί ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 επειδή είμαι νέος στο ροοτ πως ακριβώς μπορώ να περάσω το triangle away και τι ακριβώς κάνει ? έχω φλασάρει δύο φορές ρομ . πως βλέπω το counter ? και μετά με ποιον τρόπο περνάω το triangle away ? μόνο μία φορά χρειάζετε να περαστεί ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ. Θα σου λύσει αρκετές απορίες για την εφαρμογή. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδιά δεν ξέρω που να ποστάρω γι αυτό όποιος ξέρει ας πει...Στον chrome for pc έχω την αυτόματη μετάφραση και ότι σελίδα μπαίνω την μεταφράζει αυτόματα. Στον αντίστοιχο για mobile υπάρχει αυτή η δυνατότητα??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Για σε ολους!!! Απλά θέλω να σας δείξω τα αποτελέσματα απο Phoenix 7.0 και perseus kernel 33.3 και παμε είμαι στα 66% το τηλέφωνο μπήκε σε airplane mod το βράδυ για αυτό και η απ ενεργοποίηση του wifi... [ATTACH]30596[/ATTACH][ATTACH]30595[/ATTACH][ATTACH]30594[/ATTACH] Edited March 2, 2013 by vasilisf07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Για σε ολους!!! Απλά θέλω να σας δείξω τα αποτελέσματα απο Phoenix 7.0 και perseus kernel 33.3 και παμε είμαι στα 66% το τηλέφωνο μπήκε σε airplane mod το βράδυ για αυτό και η απ ενεργοποίηση του wifi... [ATTACH]30596[/ATTACH][ATTACH]30595[/ATTACH][ATTACH]30594[/ATTACH] Βάλε και μια την οθόνη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 καλησπερα για να κανω ροοτ ακολουθω τις οδηγιες στο πρωτο ποστ?custom recovery πως περναμε? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Galaxy Note II : Πλήρης οδηγός για root Θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 [ATTACH]30596[/ATTACH][ATTACH]30595[/ATTACH][ATTACH]30594[/ATTACH] Βάλε και μια την οθόνη... [ATTACH]30597[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Galaxy Note II : Πλήρης οδηγός για root Θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. ναι τα βρηκα αλλα δεν λεει κατι για custom recovery αν ειδα καλα...γιαυτο ρωταω.η criskelo rom τι λεει αυτη σκεφτομαι να βαλω. EDIT : OK το βρηκα ευχαριστω... EDIT 2 : για να βλω cwm recovery κανω πρωτα ροοτ με odin μετα μπουτρω το κινητο ξανα και μεσω odin περναω το cwm?καλα τα λεω?μπορω με το στοκ ρεκοβερυ να περασω αλλη ρομ? Edited March 2, 2013 by mgeo81 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδεσ ειμαι με phoenix 7 πως παιρναω τον τελευταίο perseus γιατι εχω τον 32 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδεσ ειμαι με phoenix 7 πως παιρναω τον τελευταίο perseus γιατι εχω τον 32 ακομα βαζεις το perseus.zip στο κινητο με cwm μπαινεις στο download mode και κανεις πρωτα wipe cache &wipe dalvik και μετα κανεις install zip και μετα reboot Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 EDIT 2 : για να βλω cwm recovery κανω πρωτα ροοτ με odin μετα μπουτρω το κινητο ξανα και μεσω odin περναω το cwm?καλα τα λεω?μπορω με το στοκ ρεκοβερυ να περασω αλλη ρομ? Μια βοήθεια ρε παίδες...sorry για το διπλο ποστ...απλα ειμαι τοση ωρα και διαβαζω και περιμένω μια απάντηση. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Μα γράφει στον οδηγό που σου έδωσα με μεγάλα γράμματα για το CWM Recovery! Γράφει ακριβώς αυτά που ρωτάς και στο link που έχει ο οδηγός υπάρχουν και επιπλέον οδηγίες... Edited March 2, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Thanks για να δουμε τι λεει και ο νεος perseus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Μα γράφει στον οδηγό που σου έδωσα με μεγάλα γράμματα για το CWM Recovery! Γράφει ακριβώς αυτά που ρωτάς και στο link που έχει ο οδηγός υπάρχουν και επιπλέον οδηγίες... Το ειδα αυτο τα διαβασα απλα ρωταω να φλασαρω μεσωω odin το cwm η να φλασαρω πρωτα το αρχείο του chaifire και μετα το custom recovery. .Συγγνώμη που σας ταλαιπωρω.. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το ειδα αυτο τα διαβασα απλα ρωταω να φλασαρω μεσωω odin το cwm η να φλασαρω πρωτα το αρχείο του chaifire και μετα το custom recovery. .Συγγνώμη που σας ταλαιπωρω.. Πρώτα κάνεις root και μετά περνάς το cwm με odin ή με mobile odin . Όπως μπορείς να περάσεις custom rom /mods χωρίς να εχεις cwm ,πάλι με το mobile odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Είπα να δοκιμασω λίγο aosp και έβαλα την carbon Για πειράματα ..έχω αλλάξει πανω απο 20 Ρομ Τελικά η aosp 4.2.2 carbon άλλο φρούτο καμια σχέση απίστευτα γρήγορη πολύ smooth φοβερά πειράγματα οτι καλυτερο σε μπαταρία την έχω 4 μέρες έχω τρελαθεί πραγματικα . άλλο τηλέφωνο νομιζω δεν υπάρχει πιο γρήγορη Ρομ απο τις aosp Το μονο αρνητικο χάνεις τα καλουδια τις sammy . Οποίος θέλει ταχύτητα και απλά γρήγορη Ρομ χωρίς πολλά πολλά. Την συστηνω ...δεν υπάρχει.. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Είπα να δοκιμασω λίγο aosp και έβαλα την carbon Για πειράματα ..έχω αλλάξει πανω απο 20 Ρομ Τελικά η aosp 4.2.2 carbon άλλο φρούτο καμια σχέση απίστευτα γρήγορη πολύ smooth φοβερά πειράγματα οτι καλυτερο σε μπαταρία την έχω 4 μέρες έχω τρελαθεί πραγματικα . άλλο τηλέφωνο νομιζω δεν υπάρχει πιο γρήγορη Ρομ απο τις aosp Το μονο αρνητικο χάνεις τα καλουδια τις sammy . Οποίος θέλει ταχύτητα και απλά γρήγορη Ρομ χωρίς πολλά πολλά. Την συστηνω ...δεν υπάρχει.. Έχω να περάσω Aosp από την εποχή του Note1. Μπορείς να μου θυμίσεις λίγο την εγκατάσταση γιατί στην Carbon δεν γράφει τίποτα. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, κάνουμε full wipe, περναμε τη ρομ, περνάμε τα Gapps και κάνουμε wipe data factory reset. Ισχύει;;;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Full wipe . factory reset διαγράφοντας τα παντα φλασαρεις την Ρομ πρωτα . παλι factory reset wipe.dalvik ξανά φλασαρεις τα app ξανά full wipe - dalvik . και είσαι έτοιμος .... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπερα στην παρεα..Επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει με aosp θα μπορουσε να μας πει καποιος μερικες λεπτομερειες?Ας πουμε,τι χανουμε σε σχεση με τις απλες custom roms,τι κερδιζουμε,πως φλασαρουμε,αν αλλαζουμε κερνελ,μπορει να αλλαχτει το dpi με aosp?Ευχαριστω Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Πρώτα κάνεις root και μετά περνάς το cwm με odin ή με mobile odin . Όπως μπορείς να περάσεις custom roπ /mods χωρίς να εχεις cwm ,πάλι με το mobile odin . Στο xda που ρώτησα μου ειπαν οτι φλασαρω μονο μεσω οdin το αρχείο cwn και μετα το κανω root φλασαρωντας το super user zipaki απο recovery. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31801060&postcount=2 EDIT: το εκανα με τον τροπο του που ελεγε το πρωτο ποστ παιδια ολα οκ ειμαι ροοτ τωρα.για να βαλω ρομ τωρα μπαινω στο recovery και κανω ολα τα wipe και περναωτην ρομ.σωστα? EDIT 2: ολα οκ ευχριστω Edited March 3, 2013 by mgeo81 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts