akiss_ Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) δοκιμασα την rom και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τα σπαει σε σχεση με την κανονικη.το μονο φαουλ για μενα το θεμα του air comand :rolleyes:Για πες φιλε γιατι δεν εδωσα ιδαιτερη σημασια σ'αυτο που λες γιατι ειμουν αποροφημενος φτιαχνοντας τα odex αρχεια. Τι φαουλ ειδες? Edited March 29, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 εαν δεν βοηθαν οι εφαρμογες που εχει η ρομ drketan utilities,csc features,τοτε ξαναπερνας με τις αναλογες επιλογες.προσωπικα μεχρι να πετυχω αυτο που ηθελα την περασα 4 φορες. κι εγω μια απο τα ιδια. γι αυτο ρωτησα γιατι κουταστηκα να την περναω.ευχαριστω πολυ! ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 κι εγω μια απο τα ιδια. γι αυτο ρωτησα γιατι κουταστηκα να την περναω.ευχαριστω πολυ! ☺ Γινεται απλα θα κανεις οτι θες χωρις να φλασαρεις ξανα το ρομ θα προσπερασεις την επιλογη και θα συνεχισεις παρακατω να βαλεις αυτα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Γινεται απλα θα κανεις οτι θες χωρις να φλασαρεις ξανα το ρομ θα προσπερασεις την επιλογη και θα συνεχισεις παρακατω να βαλεις αυτα που θες. θα το κοιταξω.αλλα νομιζω οτι θα δοκιμασω τη δουλεια σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 θα το κοιταξω.αλλα νομιζω οτι θα δοκιμασω τη δουλεια σου!:) :)ok...Αλλα οχι ακομα γιατι ρυθμιζω τις τιμες και το παω βημα-βημα περιμενε αν θες σε καμια ωρα θα το ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 :rolleyes:Για πες φιλε γιατι δεν εδωσα ιδαιτερη σημασια σ'αυτο που λες γιατι ειμουν αποροφημενος φτιαχνοντας τα odex αρχεια. Τι φαουλ ειδες? το θεμα του air comand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 :)ok...Αλλα οχι ακομα γιατι ρυθμιζω τις τιμες και το παω βημα-βημα περιμενε αν θες σε καμια ωρα θα το ανεβασω οκ δεν βιαζομαι. το παρακολουθω οτι κανεις διορθωσεις ακομα. δεν εχω εμπειρια στις rom.εχω περασει dn4 v2.1 και dr ketan v14 μονο οποτε θα περιμενω να την τελειωσεις!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 το θεμα του air comand Αυτό που εννοεί είναι ότι όταν αφαιρείς το πενάκι δεν έχεις το γνωστό στριφογυριστό μενού του aircommand (στη dn εμφανίζεται είτε βγάζοντας το πενάκι είτε πατώντας το κουμπί που έχει το πενάκι). Κατά τα άλλα έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά! Πολύ γρήγορη rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αυτό που εννοεί είναι ότι όταν αφαιρείς το πενάκι δεν έχεις το γνωστό στριφογυριστό μενού του aircommand (στη dn εμφανίζεται είτε βγάζοντας το πενάκι είτε πατώντας το κουμπί που έχει το πενάκι). Κατά τα άλλα έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά! Πολύ γρήγορη rom! γι'αυτο που λες εχει ρυθμιση στο μενου.το θεμα που λεω ειναι το χρωμα του air comand.αντι για το κλασικο η καποιο μαυρο εχει αυτο το μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 γι'αυτο που λες εχει ρυθμιση στο μενου.το θεμα που λεω ειναι το χρωμα του air comand.αντι για το κλασικο η καποιο μαυρο εχει αυτο το μπλε θυμιζει τζιν υφασμα.καλο ειναι βρε παιδια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Έχεις δίκιο. Το βρήκα! Edit: Όταν κάνω εγκατάσταση της rom μέσω twrp 2.8.6 και πατήσω restart μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει λειτουργικό εγκατεστημένο. Την ξαναφλασάρω όπως είναι το κινητό και μπαίνει κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; Πριν κάνω το πρώτο φλασάρισμα κάνω κανονικά τα 4 wipe. Edited March 31, 2015 by tassosmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ασχετο με το θεμα αλλα δεν ξερω που να ρωτησω,και αν θελουν οι διαχειριστες του φορουμ ας το διαγραψουν.τι ειναι αυτη η επισημασνση καθε που ανοιγω ενα βιντεο ειτε απο παρουσιαση κινητου ειτε στο youtube? ας ενημερωση καποιος εστω και με πμ.ευχαριστω πολυ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ασχετο με το θεμα αλλα δεν ξερω που να ρωτησω,και αν θελουν οι διαχειριστες του φορουμ ας το διαγραψουν.τι ειναι αυτη η επισημασνση καθε που ανοιγω ενα βιντεο ειτε απο παρουσιαση κινητου ειτε στο youtube? ας ενημερωση καποιος εστω και με πμ.ευχαριστω πολυ. καποια ρυθμιση του flash player ειναι και την εχεις πειραξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχω θεματάκι με το ξύπνημα της συσκευής όταν με καλούν....Ναι μεν χτυπάει, αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη μέχρι να πατήσω το home button....καμία ιδέα τι να φταίει ? Μήπως είναι θέμα κερνελ? (Dn4 2.1 Agni 4.3.8) δοκιμασε καποια αλλη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Επέστρεψα στην Dr.ketan v14 με τον μανισιο kernel, βαρέθηκα λίγο με την dn4 2.1:) Ίσως είναι θέμα κερνελ εγώ είμαι με 4.3.9 και ακόμα δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Eγω εχω την Phantom Rom. Για να φλασαρω τον AGNi 4,3.9 θελει full wipe οπως οταν περνας Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ποια custom rom προτείνετε από xda. με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η όσο πιο ελαφρυά γίνεται.... http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/development Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Dr.ketan v14 και για κερνελ ή κρατάς τον δικό του ή περνάς agni 4.3.9 που σου δίνει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Εχεις λινκς και για τα δύο και οδηγίες εγκατάστασης; Μερσί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Tα πέρασα ευχαριστώ. Πήρε άλλον αέρα το Ν2. Απέθαντο το κακόμοιρο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ο συνδυασμός του αξιόλογου ακόμη και σήμερα soc του ή ραμ του και η αθάνατη super RGB amoled του το κρατάνε ακομη ζωντανό :) Εγώ τόσα χρόνια ποτέ δεν κράτησα συσκευή μου. Σκοπεύω να την κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο να δούμε το Note 5 και μετά την κυκλοφορία του θα πάω σε Note 4 αν δεν μας εκπλήξει ευχάριστα το 5. Το πιο value for money κινητό που είχα ποτέ...δεδομένου του διαστήματος χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Wipe Davlik & cache και μετά φλασαρεις Dr.ketan v14 και για κερνελ ή κρατάς τον δικό του ή περνάς agni 4.3.9 που σου δίνει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Εβαλα την V14...αλλα μπαινοντας με philtz να περασω τον ΑGNi...κολλαει στην εγκατασταση στην 1η σελιδα που βγαζει με την επιλογη Next. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουφ !!! τα καταφερα !!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εβαλα την V14...αλλα μπαινοντας με philtz να περασω τον ΑGNi...κολλαει στην εγκατασταση στην 1η σελιδα που βγαζει με την επιλογη Next. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουφ !!! τα καταφερα !!! ευχαριστω το ιδιο επαθα και εγκατεληψα την προσπαθεια,εσυ πως το καταφερες τελικα? ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως το twrp είναι καλύτερο για αυτές τις δουλειές το ιδιο κανει νομιζω philz η twrp αρκει να ειναι η τελευταια εκδοση.ετσι νομιζω δηλαδη:shifty: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 το ιδιο επαθα και εγκατεληψα την προσπαθεια,εσυ πως το καταφερες τελικα? πρωτα εκανα Wipe στην Cache. Μολις ανοιξε το μενου αντι για NEXT πατησα τις 3 τελειες που ειναι στο κατω μερος κεντρικα. πατησα το About και μετα το next. σε ολα τα επομενα βηματα εκανα το ιδιο. ισως να μην ειναι και κατι απλα μολις εκανα αυτο...ξεκολλησε. Τωρα εχω μια αλλη απορια. Εχω πλεον Κιες3 οποτε οταν το συνδεω μου βγαζει νεοτερη ενημερωση λογισμικου. Τι κανω? Παταω για εγκατασταση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σε πολλά σημεία στο xda προτείνουν twrp only.... ισως να εχεις δικιο,αλλα φανταζομαι οτι ειναι και λιγο θεμα προμοσιον, γιατι απλα οτι ρομ περασα την περασα με philz και οχι τιποτα αλλο, απλα οτι τα μπακαπ που εχω αν περνουσα rwrp δεν θα τα υποστηριζε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 παιδια η φαμπλεταρα θα παρει loli? και δωστε μου την καλυτερη custom 4.4 ..thanks!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts