takisxx Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Οκ το εκανα.επειδη δεν το πολυεψαξα καταλαβες εσυ τι αναβαθμιστηκε? καπου ειχα διαβασει οτι ειχε ενα Bug το πληκτρολογιο και το update το εφτιαχνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Περασα και εγω χθες την ρομ και μεχρι στιγμης φαινεται πολυ σταθερη.νομιζω πως η pulse ειχε καλυτερη διαχειρηση μνημης παντως.οταν κλειδωνω το τηλ ενας απο τους αισθητηρες παραμενει ανοιχτος σε αχνο κοκκινο χρωμα.ετσι πρεπει να ειναι? μηπως εχεις ενεργοποιμενο το quick glance ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ήμουνα με phoenix 16.7 αρκετά γρήγορη και αυτή αλλά είχε μερικά μπαγκς και ρούφαγε πολύ ραμ. Έβαλα και εγώ αυτή μιας και την προτείνατε καλή δείχνει μέχρι στιγμής και καλή διαχείριση ραμ αλλά ρε παιδί μου το σκιν είναι κάπως! Ειδικά τον dialer τον τερμάτισε πολύ χαλί δεν βλέπω τα νούμερα! Καλή δουλειά πάντως αν φτιάξει κάτι σε στοκ εμφάνιση θα είναι τέλεια Nαι η αλήθεια είναι οτι ο dialler είναι λίγο κιτς.. :D αλλά όταν με παίρνουν βγαίνει απο sleep αμέσως και δέν χάνω κλήσεις.. και έχω μπαταρία 76% μετά απο 13 ώρες. μνήμη στο 1,2-1.3 gb (σπάνιο για rom που έχει και τα mod του Note 3.) και συνεχίζει και πάει σφαίρα μετά απο 35 ώρες λειτουργίας.. αν θέλει ας του βάλει και φουλάρι :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 μηπως εχεις ενεργοποιμενο το quick glance ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι η αλήθεια είναι οτι ο dialler είναι λίγο κιτς.. :D αλλά όταν με παίρνουν βγαίνει απο sleep αμέσως και δέν χάνω κλήσεις.. και έχω μπαταρία 76% μετά απο 13 ώρες. μνήμη στο 1,2-1.3 gb (σπάνιο για rom που έχει και τα mod του Note 3.) και συνεχίζει και πάει σφαίρα μετά απο 35 ώρες λειτουργίας.. αν θέλει ας του βάλει και φουλάρι :lol: Εμένα δεν έκατσε σωστά μου έκανε διάφορα σήμερα με τις κλήσεις και επιπλέον όταν σβήνει η οθόνη τα ντατα κλείνουν για κάποιο λόγο και ξανανοιγουν μετά όταν ανοίγω πάλι την οθόνη γυρνάω σε p Phoenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 μηπως εχεις ενεργοποιμενο το quick glance ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι η αλήθεια είναι οτι ο dialler είναι λίγο κιτς.. :D αλλά όταν με παίρνουν βγαίνει απο sleep αμέσως και δέν χάνω κλήσεις.. και έχω μπαταρία 76% μετά απο 13 ώρες. μνήμη στο 1,2-1.3 gb (σπάνιο για rom που έχει και τα mod του Note 3.) και συνεχίζει και πάει σφαίρα μετά απο 35 ώρες λειτουργίας.. αν θέλει ας του βάλει και φουλάρι :lol: δεν ξερω καν τι ειναι το quick glance :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 δεν ξερω καν τι ειναι το quick glance :) το λαμπάκι που βλέπεις είναι Proximity Sensor και μένει συνήθως ανοιχτό αν έχεις ανοιχτή την λειτουργία που σου δείχνει κάποιες πληροφορίες το κινητό σου αν πλησιάσεις το χέρι σου ενώ είναι κλειστή η οθόνη. αυτή η λειτουργία λέγεται quick glance. μπορείς να δείς αν είνaι ΟΝ αν πάς στις ρυθμίσεις του Air gesture. :rolleyes: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 το λαμπάκι που βλέπεις είναι Proximity Sensor και μένει συνήθως ανοιχτό αν έχεις ανοιχτή την λειτουργία που σου δείχνει κάποιες πληροφορίες το κινητό σου αν πλησιάσεις το χέρι σου ενώ είναι κλειστή η οθόνη. αυτή η λειτουργία λέγεται quick glance. μπορείς να δείς αν είνaι ΟΝ αν πάς στις ρυθμίσεις του Air gesture. :rolleyes: Τωρα μαλιστα,καταλαβα :).ναι δικιο εχεις ανοικτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 καλημερα παιδια υπαρχει καποιος που να δοκιμασε και τις 2 αυτες rom?? α. Hurricane ROM4.3][XXUEML6][17-01-14]v8.0 β. ML4][16/1/14] JellyKatv2 φοραω την δευτερη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ΑΛΛΑ οπως ειπα κ ποιο πανω δεν μπορω να συγχρονισω τους σελιδοδεικτες μου. η hurricane εχει το παλιο η τον 4.3 browser?? γιατι η v7 ειχε τον παλιο και συγχρονιζε μια χαρα τους σελιδοδεικτες. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εσύ όπως είσαι (EUR τώρα) αν θέλεις EUR 4.3, θα βάλεις απλά την ελληνική. Μόνο που θα πάρεις knox. Μετά "σχεδόν" τέλος τα πειράγματα. Ότι έκανες έκανες. Μπα, περνάς μέσα μια wanamlite 4.3 και έχεις ξεμπερδέψει μια και καλή. Αυτό το knox παντός μεγάλη βλακεια, προσπάθησα να περάσω τις εφαρμογές που είχα backup με το titanium και δεν δούλευε τίποτα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μπα, περνάς μέσα μια wanamlite 4.3 και έχεις ξεμπερδέψει μια και καλή. Αυτό το knox παντός μεγάλη βλακεια, προσπάθησα να περάσω τις εφαρμογές που είχα backup με το titanium και δεν δούλευε τίποτα. Βασικά αυτή η απάντηση ήταν 8 μέρες πριν σε ενα παλικάρι που ρώταγε για να αλλάξει csc με επίσημη και όχι custom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Βασικά αυτή η απάντηση ήταν 8 μέρες πριν σε ενα παλικάρι που ρώταγε για να αλλάξει csc με επίσημη και όχι custom. Οχι ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 καλημερα παιδια υπαρχει καποιος που να δοκιμασε και τις 2 αυτες rom?? α. Hurricane ROM4.3][XXUEML6][17-01-14]v8.0 β. ML4][16/1/14] JellyKatv2 φοραω την δευτερη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ΑΛΛΑ οπως ειπα κ ποιο πανω δεν μπορω να συγχρονισω τους σελιδοδεικτες μου. η hurricane εχει το παλιο η τον 4.3 browser?? γιατι η v7 ειχε τον παλιο και συγχρονιζε μια χαρα τους σελιδοδεικτες. ευχαριστω Το ίδιο θέμα έχει και η hurricane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Οχι ακριβως. Αν το έλεγες θα σου είχα άλλη λύση. Αλλά έλεγες για φλασαρίσματα με Odin :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αν το έλεγες θα σου είχα άλλη λύση. Αλλά έλεγες για φλασαρίσματα με Odin :worry: Οχι ρε Στρατο, καμμια σχεση, ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να φλασαρεις ΡΟΜ-ΧΧΧ και να αποκτησεις με αυτον και μονο τροπο CSC ΧΧΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Οχι ρε Στρατο, καμμια σχεση, ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να φλασαρεις ΡΟΜ-ΧΧΧ και να αποκτησεις με αυτον και μονο τροπο CSC ΧΧΧ. Μα γίνεται. Ανάλογα τη ρομ που πας να βάλεις και το CSC που έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μα γίνεται. Ανάλογα τη ρομ που πας να βάλεις και το CSC που έχεις. Ε πως?:wacko: Εγω ειχα 4,1,2 SEB, φλασαρα 4,1,2 EUR και το CSC μου εγινε BTU. Γυρισα λοιπον στην 4,1,1, κατεβασα την εφαρμογη, αλλαξα σε EUR και ξαναφλασαρα 4,1,2 EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το ίδιο θέμα έχει και η hurricane Από sotmax 4.2 είχα βάλει στην DN 3.2 κανονικά τον browser tou Note 2 και δούλευε. Τώρα με την jellykat μου κρασαρει συνέχεια . Δεν ξέρω γιατί. Ο νέος δεν μου αρέσει καθόλου .Σαν τον chrome είναι. Ούτε σελίδα δείκτες όμως ούτε αναμόρφωση σελίδας. Πάντως από DN 3.2 που είναι πολύ καλή πήγα σε jellykat με full wipes & internal format και έχω πιο γρήγορη Rom με Νote 3 features και απίστευτη μπαταρία ! Περιμένουμε καμιά kit kat μήπως port από Note 3..??:cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ε πως?:wacko: Εγω ειχα 4,1,2 SEB, φλασαρα 4,1,2 EUR και το CSC μου εγινε BTU. Γυρισα λοιπον στην 4,1,1, κατεβασα την εφαρμογη, αλλαξα σε EUR και ξαναφλασαρα 4,1,2 EUR. Όλες σχεδόν οι ρομ είναι multicsc και έχουν ένα csc ως default. Αν έχεις π.χ. τώρα EUR και βάλεις μία ρομ που έχει μέσα EUR, θα μπει το EUR. Αν δεν το έχει όχι, θα μπει το default της ρομ. Εσύ είχες SEB και έβαλες ρομ που δεν το είχε μέσα. Η ρομ αυτή λοιπόν είχε ως default BTU και γι αυτό το πήρες. Εάν είχες EUR από πριν και όχι SEB, θα έπαιρνες κανονικά EUR επειδή υπήρχε μέσα. Πιο αναλυτικά δε γίνεται :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όλες σχεδόν οι ρομ είναι multicsc και έχουν ένα csc ως default. Αν έχεις π.χ. τώρα EUR και βάλεις μία ρομ που έχει μέσα EUR, θα μπει το EUR. Αν δεν το έχει όχι, θα μπει το default της ρομ. Εσύ είχες SEB και έβαλες ρομ που δεν το είχε μέσα. Η ρομ αυτή λοιπόν είχε ως default BTU και γι αυτό το πήρες. Εάν είχες EUR από πριν και όχι SEB, θα έπαιρνες κανονικά EUR επειδή υπήρχε μέσα. Πιο αναλυτικά δε γίνεται :cool: Μα δεν ζητησα αναλυση, τα ξερω ολα αυτα. Και ξαναλεω αυτο που ειπα και πριν, αν θελεις και με τη δικη σου εξηγηση: Οχι ρε Στρατο, καμμια σχεση, ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να φλασαρεις ΡΟΜ-ΧΧΧ και να αποκτησεις με αυτον και μονο τροπο CSC ΧΧΧ. Δηλαδη αν καποιος εχει DBT (το οποιο εχει EUR) και φλασαρει EUR, θα αλλαξει το CSC του σε EUR? Οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μα δεν ζητησα αναλυση, τα ξερω ολα αυτα. Και ξαναλεω αυτο που ειπα και πριν, αν θελεις και με τη δικη σου εξηγηση: Δηλαδη αν καποιος εχει DBT (το οποιο εχει EUR) και φλασαρει EUR, θα αλλαξει το CSC του σε EUR? Οχι. Όχι, αλλά αν έχεις EUR και φλασάρεις BTU, θα πάρεις EUR αφού το έχει μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όχι, αλλά αν έχεις EUR και φλασάρεις BTU, θα πάρεις EUR αφού το έχει μέσα. Ε το ιδιο λεμε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gratipa04 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημέρίζω την κοινότητα, Μετά το update σε official 4.3 το κινητο πολλές φορες μέσα στην ημέρα μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα ¨Unfortunatly the process com.google.process.gapps has stopped" Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα βρήκα την παρακατω λυση (1ο ποστάρισμα) αλλα δυστηχως δεν δουλεψε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2410896 Εχει τύχη σε καποιον απο εσας κατι αντιστοιχο και αν ναι πως το αντιμετωπισε? θα ηθελα να αποφυγω το φλασαρισμα πάλι απο την αρχη αν ειναι εφικτο.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 γεια εβαλα και εγω τη jellykat και δηλωνω ικανοποιημενος εως τωρα εχω ενα θεμα ομως οχι σοβαρο αλλα αν λυθει τοτε super !!!!!!!!!! ενω δουλευε στην κινηση παλαμης η αποτυπωση οθονης ξαφνικα δεν.... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για να ανοίγει ο φακός από το πλαινό κουμπί τι είναι καλύτερο; Wanam exposed ή gravity box; Το 2ο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Κσλημερα εβαλα την dn3 3.1.1 και μου βγαζει τα εξης .δε δουλευει η μπαρα του multitasking kai to air command επισης που δουλευει κουτσο.παραθετω φοτο απο ενα μηνυμα που μου βγαζει συχνα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραθετω τη φοτογραφια με το μυνημα που μου βγαζει συνεχως.επισης ηεχασα να πω οτι και το πενακι δεν δουλευει σωστα.εξ'αποστασεως δεν πιανει πανω στην οθονη. Οριστε η φοτογραφια[ATTACH]40220[/ATTACH] Edited January 21, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οριστε η φοτογραφια[ATTACH]40220[/ATTACH] Κανε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή multiwindow Κ θα σαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts