karajim80 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 το δικο μου με 377 games,apps κ διαφορα mods ειναι...παραφορτωμενο...αλλα παει σφαιρα με sotmax v12 b 4.3 Για την 4.3 μιλάω γενικά Όχι για την sotmax. Γιατί όποιος κάνει καθαρό install μετά λέει ότι το κινητό πετάει και είναι φυσιολογικό αφού είναι άδειο το κινητό. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Για την 4.3 μιλάω γενικά Όχι για την sotmax. Γιατί όποιος κάνει καθαρό install μετά λέει ότι το κινητό πετάει και είναι φυσιολογικό αφού είναι άδειο το κινητό.Καμια σχεση με αυτο που λες.Η ρομ ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την 4.1.2.Εκτος αυτου το note δεν μπουκωνει και δεν κοβει με τον καιρο (σχεδον καθολου),δυο φορες ειχα φλασαρει την στοκ 4.1.2 μετα απο 1,5-2 μηνες χρησης καθε φορα και διαφορα δεν εβλεπα.Εδω μιλαμε για αλλη συμπεριφορα και παντα με τις ιδιες εφαρμογες που χρησιμοποιω Edited October 7, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά καλημέρα!Έχω το 2 εδώ και 10 μήνες περίπου και δεν έχω μπει ακόμη στον πειρασμό να το "πειράξω" γιατί με καλύπτει απόλυτα..Τώρα με την 4.3 ψήνομαι να την περάσω...Είναι ασφαλής?Να το επιχειρήσω?Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά καλημέρα!Έχω το 2 εδώ και 10 μήνες περίπου και δεν έχω μπει ακόμη στον πειρασμό να το "πειράξω" γιατί με καλύπτει απόλυτα..Τώρα με την 4.3 ψήνομαι να την περάσω...Είναι ασφαλής?Να το επιχειρήσω?Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα Σπύρο. Όχι, να μην το πειράξεις! Να περιμένεις να βγει η official 4.3 και να κάνεις την επίσημη αναβάθμιση. Κάνω ακριβώς αυτό εδώ και 10+ μήνες που το έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Υποδειγματική ποιότητα και σταθερότητα. Γιατί να το χαλάσω; Για να έχω την 4.3 1-2 μήνες νωρίτερα; Κανένα νόημα για μένα... Όσο το πειράζεις, τόσο θα σε πειράζει... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν έχεις άδικο...Έτσι ήμουν και στα προηγούμενα-SGS2 και NOTE1-...Τα πασπάτευα συνέχεια...Θα περιμένω μιας και το κινητό είναι απλά εκπληκτικό! Καλημέρα Σπύρο. Όχι, να μην το πειράξεις! Να περιμένεις να βγει η official 4.3 και να κάνεις την επίσημη αναβάθμιση. Κάνω ακριβώς αυτό εδώ και 10+ μήνες που το έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Υποδειγματική ποιότητα και σταθερότητα. Γιατί να το χαλάσω; Για να έχω την 4.3 1-2 μήνες νωρίτερα; Κανένα νόημα για μένα... Όσο το πειράζεις, τόσο θα σε πειράζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εβαλα χτες haricane v2 και φλασαρα ολα τα features απο το note3... Παιζουν ολα εκτος απο το air command που λογικα θα παιζει κι αυτο με τη ρομ του Dr ketan απο οτι διαβασα... Θα επανερθω!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Καλημέρα Σπύρο. Όχι, να μην το πειράξεις! Να περιμένεις να βγει η official 4.3 και να κάνεις την επίσημη αναβάθμιση. Κάνω ακριβώς αυτό εδώ και 10+ μήνες που το έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Υποδειγματική ποιότητα και σταθερότητα. Γιατί να το χαλάσω; Για να έχω την 4.3 1-2 μήνες νωρίτερα; Κανένα νόημα για μένα... Όσο το πειράζεις, τόσο θα σε πειράζει... Συμφωνώ απόλυτα. Μετά από εκατοντάδες φλασαρίσματα έχω μείνεικ αι εγώ εκεί. Μη σο υπω ότι αν δεν βάλουν τα features του SPen όπως στο 3 δεν θα κάνω καθόλου αναβάθμιση. Εβαλα χτες haricane v2 και φλασαρα ολα τα features απο το note3... Παιζουν ολα εκτος απο το air command που λογικα θα παιζει κι αυτο με τη ρομ του Dr ketan απο οτι διαβασα... Θα επανερθω!! Να μας ενημερώσεις. Γιατί αυτό όντως είναι λόγος για αναβάθμιση. Edited October 8, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Συμφωνώ απόλυτα. Μετά από εκατοντάδες φλασαρίσματα έχω μείνεικ αι εγώ εκεί. Μη σο υπω ότι αν δεν βάλουν τα features του SPen όπως στο 3 δεν θα κάνω καθόλου αναβάθμιση. Της ίδιας άποψης ήμουν κι εγω.Ειχα πει, στο note να μην ξανασχοληθω με τετοια.Εφαγα μια φλασια και έβαλα την στοκ 4.3 από περιέργεια (τις custom τις απέφευγα από ανεκαθεν).Με αυτά που βλέπω καθημερινά σε αυτή τη ρομ ένα θα πω:αν δεν μου βγάλει κάποιο κουλό στην πορεία δεν ξαναγυρίζω σε 4.1.2 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εχω θέματα με το 3g. Ενώ δείχνει οτι πιάνει δεν φορτώνει σελίδες κ θελει αρκετές ανανεώσεις. Παιζει πρόβλημα με τη ρομ; εχω την assasin v8 με neak κερνελ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πάντως σε bench που έτρεξα με την 4.3, όχι για να το συγκρίνω με άλλες συσκευές αλλά για να δω τυχόν διαφορές στο ίδιο κινητό με διαφορετικές ρομ, στο quadrant μου βγάζει +/- 7000 ενώ στο an tutu +/- 21500 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πάντως σε bench που έτρεξα με την 4.3, όχι για να το συγκρίνω με άλλες συσκευές αλλά για να δω τυχόν διαφορές στο ίδιο κινητό με διαφορετικές ρομ, στο quadrant μου βγάζει +/- 7000 ενώ στο an tutu +/- 21500 Πάνω κάτω στα ίδια με την προηγούμενη δηλαδή. Αν και για μένα δεν λένε τίποτα αυτά τα νούμερα Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Της ίδιας άποψης ήμουν κι εγω.Ειχα πει, στο note να μην ξανασχοληθω με τετοια.Εφαγα μια φλασια και έβαλα την στοκ 4.3 από περιέργεια (τις custom τις απέφευγα από ανεκαθεν).Με αυτά που βλέπω καθημερινά σε αυτή τη ρομ ένα θα πω:αν δεν μου βγάλει κάποιο κουλό στην πορεία δεν ξαναγυρίζω σε 4.1.2 Με βάζεις σε περιπέτειες με αυτά που λες αλλά μάλλον θα περιμένω να φλασαρω την official ή κάποια που να υποστηρίζει τα κόλπα του 3 στο spen. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με την 4.3. Τι το τοσο καλό έχει; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 sotmax 4.3 beta3 release μολις https://mega.co.nz/#!fw4TXJAC!ZpleBRCq_2PNPV7FyBr33HQZ861abTm7uEMzT-qmYDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με την 4.3. Τι το τοσο καλό έχει; Πράγματι, τι τόσο καλό έχει η 4.3 σε σχέση με την 4.1.2;;; Επειδή η stock rom 4.1.2 είναι και γρήγορη και απροβλημάτιστη, και επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα χρησιμοποιούμε nova ή holo ή άλλον launcher, περιμένω να ακούσω νέα features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Για sotmax B2 σε B3 θα πρέπει να γίνει foul wipe και φτου από την αρχή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Για sotmax B2 σε B3 θα πρέπει να γίνει foul wipe και φτου από την αρχή ? οχι φυσικα αγορινα...ουτε καν dalvik καθαρισα...το ριχνεις απο πανω κ τιποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Καλημερα παιδια Ολα καλα με τις 4.3 αλλα γμτ μου την δινει που αλλαζει σε storage/emulated/0 . Δεν ξερω ισως ιδιοτροπια αλλα δεν με βολευει.. Υπαρχει τροπος να αλλαξει? Ευχαριστω Υ.Γ. Χρησιμοποιω τον solid explirer κ παταω πολλες φορες πισω να δω την καρτα μνημης κ τα αλλα Edited October 9, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 οχι φυσικα αγορινα...ουτε καν dalvik καθαρισα...το ριχνεις απο πανω κ τιποτε αλλο Εγω που δεν εχω βάλει καμια beta πρέπει να κάνω fullwipe. Το θέμα είναι πως μετά μεσω titanium να κανω μια επαναφορά και στις εφαρμογές συστήματος; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγω που δεν εχω βάλει καμια beta πρέπει να κάνω fullwipe. Το θέμα είναι πως μετά μεσω titanium να κανω μια επαναφορά και στις εφαρμογές συστήματος; Ούτε κατά διάνοια. Αφού έχεις άλλη έκδοση Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Στην 4.3 η Google έχει αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται το internal storage. Πλέον το /sdcard βρίσκεται μεσά στο /data, με αποτέλεσμα η μνήμη να είναι κοινή για εφαρμογές και άλλα αρχεία και το move to sdcard να μην έχει νόημα. Αν θεωρήσουμε οτι δεν έχει πειράξει κάτι η Samsung στο 4.3 leak είναι φυσιολογικό να μην σας κανει τίποτα η επιλογή. Σαφώς ανώτερη λύση απο αυτό που γινόταν πριν. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Στην 4.3 η Google έχει αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται το internal storage. Πλέον το /sdcard βρίσκεται μεσά στο /data, με αποτέλεσμα η μνήμη να είναι κοινή για εφαρμογές και άλλα αρχεία και το move to sdcard να μην έχει νόημα. Αν θεωρήσουμε οτι δεν έχει πειράξει κάτι η Samsung στο 4.3 leak είναι φυσιολογικό να μην σας κανει τίποτα η επιλογή. Σαφώς ανώτερη λύση απο αυτό που γινόταν πριν. Στην 4.3 οι εφαρμογές μετακινουντσι κανονικοτατα, αρκει βέβαια να υποστηριζουν αυτη τη λειτουργία και οι ιδιες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δρν άντεξα τελικά κσι έβαλα του sotmax την4.3 beta 3. Δυο θέματα έχω κι γιατί κατα τα αλλα πάει σφαιρα καμια σχεση με πριν. 1ον lag βλεπω πολυ στον browser και 2ον δρν μου λειτουργεί multiwindow. Βγάζει μήνυμα com.android.app.flashbamservice stopped. Την ξαναπερασα τη ρομ χωρις wipe. Αλλα τιποτα. την εχει δοκομασει κανεις αλλος ?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δρν άντεξα τελικά κσι έβαλα του sotmax την4.3 beta 3. Δυο θέματα έχω κι γιατί κατα τα αλλα πάει σφαιρα καμια σχεση με πριν. 1ον lag βλεπω πολυ στον browser και 2ον δρν μου λειτουργεί multiwindow. Βγάζει μήνυμα com.android.app.flashbamservice stopped. Την ξαναπερασα τη ρομ χωρις wipe. Αλλα τιποτα. την εχει δοκομασει κανεις αλλος ?? κ σε μενα το ιδιο κανει...αλλα λαγκ στον browser δεν εχω καθολου..απ οτι διαβασα προσπαθει να το λυσει το θεμα me multiwindow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδία οι custom roms αυτα εχουν.Στην στοκ 4.3 που εχω εγω δεν υπαρχουν αυτα τα θεματα, δουλευουν ολα τελεια κι εχει πολλες βελτιώσεις που δεν φαίνονται άμεσα.Χαιρομαι παντως ου συμφωνειτε κι εσεις στο θεμα της ταχυτητας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts