Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εγω μολις εβαλα την 4.2.1 του cyanogenmod οπου εχει γινει πληρη αλλαγη του λογισμικου και πλεον βρισκομαι σε περιβαλλον 4.2.1με ολα τα καλα και εξτρα που φερνει ο cyanogenmod,το κινητο παει σφαιρα και πλεον δεχομαι ενημερωσεις μονο απο cyanogenmod, τελος οτι εχει σχεση με samsung περιβαλλον,ενημερωσεις κ.λ.π που σημαινει οτι θα τραβηξω αρκετα μακρια με ενημερωσεις περαν τις jb.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εγω μολις εβαλα την 4.2.1 του cyanogenmod οπου εχει γινει πληρη αλλαγη του λογισμικου και πλεον βρισκομαι σε περιβαλλον 4.2.1με ολα τα καλα και εξτρα που φερνει ο cyanogenmod,το κινητο παει σφαιρα και πλεον δεχομαι ενημερωσεις μονο απο cyanogenmod, τελος οτι εχει σχεση με samsung περιβαλλον,ενημερωσεις κ.λ.π που σημαινει οτι θα τραβηξω αρκετα μακρια με ενημερωσεις περαν τις jb.

δουλευουν ολα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

δουλευουν ολα?
Κοιταξε απο την στιγμη που σβηνονται ολα απο την ριζα του κινητου δεν εχω το multi window αν το λεω καλα δηλαδη η οθονη που χωριζει στην μεση και το s pen αλλα για το τελευταιο βρηκα μια εφαρμογη στο play store και μπορω και χρησιμοποιω την πενα.Αυτα κατα τα αλλα το κινητο δουλευει τελεια χωρις λανκαρισματα οποτε οποιος θελει συστηνω cyanogenmod ανεπιφυλαχτα για κατι διαφορετικο απο τις γνωστες custom rom και το κυριοτερο συνεχη υποστηριξη.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG NOTE 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΧΩ WINDOWS 7, ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.. ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ (ΣΤΟΝ Υ/Η ΜΟΥ) ΤΟ SERVICE PACK 3 ΓΙΑ WINDOWS MEDIA PLAYER.. ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS XP... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ MEDIA PLAYER 12, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.. ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κοιταξε απο την στιγμη που σβηνονται ολα απο την ριζα του κινητου δεν εχω το multi window αν το λεω καλα δηλαδη η οθονη που χωριζει στην μεση και το s pen αλλα για το τελευταιο βρηκα μια εφαρμογη στο play store και μπορω και χρησιμοποιω την πενα.Αυτα κατα τα αλλα το κινητο δουλευει τελεια χωρις λανκαρισματα οποτε οποιος θελει συστηνω cyanogenmod ανεπιφυλαχτα για κατι διαφορετικο απο τις γνωστες custom rom και το κυριοτερο συνεχη υποστηριξη.

Θα περιμένω 5-10 ημέρες να δω αν παραμένεις τόσο ευχαριστημένος όσο είσαι τα πρώτα λεπτά που πήγες σε cyanogenmod. Πάντως και εγώ σε galaxy s ήμουν ενθουσιασμένος με cm. Όμως επειδή η stock rom του note 2 είναι άψογη και σε μη λαγκαρισματα και σε μπαταρια, για αυτό θα ήθελα να δω πρώτα τα σχόλια σου μετά από λίγες ημέρες, όταν πραγματικά θα μπορείς να πεις τις εντυπώσεις σου από την χρήση ημερών και όχι λεπτών. Αναμένουμε με αγωνία :-)

Ειναι νωρις για 4.2.stable.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Κάθε μέρα ο cyanogenmod βγάζει και καινούργια ενημέρωση που διορθώνει την προηγούμενη οπότε κανένα πρόβλημα για το κινητό.Παντως το κινητο δουλεύει σαν να έχει την stable έκδοση είναι πολυ σταθερό χωρίς πρόβλημα και η κάμερα του και η εφαρμογες του μια χαρά είναι το κινητό.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG NOTE 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΧΩ WINDOWS 7, ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.. ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ (ΣΤΟΝ Υ/Η ΜΟΥ) ΤΟ SERVICE PACK 3 ΓΙΑ WINDOWS MEDIA PLAYER.. ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS XP... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ MEDIA PLAYER 12, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.. ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Καταρχήν μην φωνάζεις... δεν ήμαστε κουφοί! :p

Χρησιμοποίησε μικρά γράμματα (το διάβασες στους όρους εγγραφής σου στο φόρουμ)

Εγκατέστησε πρώτα από όλα το Kies γιατί χρειάζεσαι τους drivers

http://www.samsungapps.com/earth/about/onPc.as?COUNTRY_CODE=GRC&_isAppsDep=Y

Κάτι δεν έκατσε καλά... κάποια εφαρμογή σου κόλλησε ψηλά τον επεξεργαστή. Η γνώμη μου είναι να ξαναπεράσεις τη ρομ full wipe.

Να σε ρωτήσω... το full wipe το κάνεις μόνο από την επιλογή του aroma installer; Εγώ προσωπικά κάνω τα τρία wipes από το recovery και μετά περνάω τις ρομ με full wipe από την επιλογή του aroma. :)

Την περασα ξανά και όλα οκ! Full wipe κάνω από cwm όχι από aroma.

Γεια παιδια εχα ενα προβλημα με το πληκτολογιο του note 2....οταν γραφω μηνυμα τα γραφει ολα σε κεφαλαια........κατεβασα ενα αλλο προγραμματακι με πληκτρολογιο αλλα οταν γραφω με μικρα και πας να το στειλω δε μπορει να το στειλει παρα μονο αν το γραψω στα κεφαλαια....υπαρχει καμια ρυθμιση ςστε να το διορθωσω αυτο?????ευχαριστω!

Γεια παιδια εχα ενα προβλημα με το πληκτολογιο του note 2....οταν γραφω μηνυμα τα γραφει ολα σε κεφαλαια........κατεβασα ενα αλλο προγραμματακι με πληκτρολογιο αλλα οταν γραφω με μικρα και πας να το στειλω δε μπορει να το στειλει παρα μονο αν το γραψω στα κεφαλαια....υπαρχει καμια ρυθμιση ςστε να το διορθωσω αυτο?????ευχαριστω!

Ήμαρτον. Άνοιξες ολοκληρο θέμα...και πόσταρες και παντού. Σου απάντησα στο θέμα που άνοιξες.

Καταρχήν μην φωνάζεις... δεν ήμαστε κουφοί! :p

Χρησιμοποίησε μικρά γράμματα (το διάβασες στους όρους εγγραφής σου στο φόρουμ)

Εγκατέστησε πρώτα από όλα το Kies γιατί χρειάζεσαι τους drivers

http://www.samsungapps.com/earth/about/onPc.as?COUNTRY_CODE=GRC&_isAppsDep=Y

Εχεις δίκιο για τα κεφαλαία! Εχω κάνει εγκατάσταση του kies.. Θα το εγκαταστησω ξανα παντως για να δω.. Το θέμα είναι ότι σε άλλους υπολογιστες που το δοκίμασα έκανε κανονικά την εγκατάσταση του προγράμματος και διάβασε κανονικά το κινητό.. Άρα κάτι στον υπολογιστή μου φταίει.. Θα δοκιμάσω ξανά με το kies και θα τα ξαναπούμε.. Ευχαριστώ!!!!![...

Δεν γίνεται τίποτα... Εξακολουθεί να μην κάνει εγκατάσταση..

Edited by Superuser

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν περάσω από την αρχή firmware θα εξαφανιστεί το tweaks για MuLtiwindow;
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν περάσω από την αρχή firmware θα εξαφανιστεί το tweaks για MuLtiwindow;

Nαι. Περνώντας ενα firmware περνάς εκ νέου το λειτουργικό.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πέρασατην omega και μου βγάζει Google. Apps. Com. Διακόπηκε τι να κάνω? Επίσης πως θα ξέρω ποια θέματα μπορώ να περάσω?

Τo μυνημα αυτό στο βγάζει όταν έχεις ανοικτό το 3G σωστά? Με WiFi πρέπει να είναι ΟΚ. Για δες το και πες μου.

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Παιδια στο δικο μου note 2 που φοραει την τελευταια omega οταν κατεβαζω την μπαρα και ειναι γεματη ειδοποιησεις σερνεται / λαγκαρει μεχρι να κατεβει κατω. Αμα πατησω εκαθαριση για να φυγουν τοτε ρολαρει αψογα η μπαρα. Το εχει κανεις αυτο το προβλημα? Φανταζομαι ειναι θεμα ρομ, διοτι δεν ειναι δυνατον τετραπυρηνη cpu να ζοριζεται με τετοια πραγματα

παιδια να κανω μια ερωτηση το NFS ειναι πανω στην μπαταρια η στο καπακι? :wacko:

Στο καπάκι.

- Alex

Στο καπάκι.

αρα τσαμπα πειρα αυθεντικη μπαταρια?? εμενα μου ειχανε πει οτι για την ανταλαγη αρχειων θελει την μπαταρια την αυθεντικη που εχει το τσιπακι επανω και τωρα λετε οτι ειναι στο καπακι? αν ηταν ετσι θα επερνα μια ιμιτασιον να κανω την δουλεια μου.

εδω γιατι λεει ο πωλητης με nfs?

http://www.ebay.com/itm/Original-EB-595675LU-Boxed-Battery-With-NFC-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/150973696641?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2326bbca81

Edited by dukepapas

Μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ερωτημα?

Στο note που έχει προεγκατεστημενες εφαρμογής τυπου Google chrome μπορούμε να τις απεγκαταστησουμε ή θα υπάρχουν προβλήματα;

Θοδωρής

αρα τσαμπα πειρα αυθεντικη μπαταρια?? εμενα μου ειχανε πει οτι για την ανταλαγη αρχειων θελει την μπαταρια την αυθεντικη που εχει το τσιπακι επανω και τωρα λετε οτι ειναι στο καπακι? αν ηταν ετσι θα επερνα μια ιμιτασιον να κανω την δουλεια μου.

εδω γιατι λεει ο πωλητης με nfs?

http://www.ebay.com/itm/Original-EB-595675LU-Boxed-Battery-With-NFC-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/150973696641?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2326bbca81

Καλά έκανες και πήρες αυθεντική!

Ρε σεις, στο καινούριο σας ακριβό αυτοκίνητο θα βάζατε ποτέ ορυκτέλαια απ' το Alex Pak;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ερωτημα?

Στο note που έχει προεγκατεστημενες εφαρμογής τυπου Google chrome μπορούμε να τις απεγκαταστησουμε ή θα υπάρχουν προβλήματα;

Λίστα με εφαρμογές που μπορείς να αφαίρεσης με ασφάλεια μπορείς να βρεις εδω

Samsung galaxy s21+

Καλά έκανες και πήρες αυθεντική!

Ρε σεις, στο καινούριο σας ακριβό αυτοκίνητο θα βάζατε ποτέ ορυκτέλαια απ' το Alex Pak;

Εννοείτε σιγά! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα

Λίστα με εφαρμογές που μπορείς να αφαίρεσης με ασφάλεια μπορείς να βρεις εδω

Ευχαριστώ. Έχω ρωτήσει σε όλα τα τοπικ σήμερα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Θοδωρής

ωρε παλικαρια..που πηγε η βιβλος?δεν το βρισκω πουθενα..ειμαι με 4.1.1 root και θελω να περασω την 4.1.2 μεσω odin υποθετω θα φυγει το ρουτ αλλα θα σβυστουν και ολα τα tweaks και εφαρμογες μου?και πως ξανακανουμε ρουτ????????ποιος πηρε την βιβλο να την επιστρεψει
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Επειδη ειμαι ενα βημα πριν την επαναφορα..ειχα στοκ 4.1.1 με το απλο ρουτ και εκανα αναβαθμιση μεσω odin χωρις να εχω βγαλει το ρουτ πρωτα σε 4.1.2 στοκ ..ξανακανω το ρουτ μεσω odin και ενω δειχνει πως ολα εγιναν καλα δεν εχω supersu εφαρμογη αλλα ουτε και ρουτ εννοειται..στο κινητο λεει πως ειναι τροποποιημενο ,δηλ δεν ειναι σε μαμα κατασταση..καμια ιδεα?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....