pandrits Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ηλία έχεις δίκιο. Οι odex ανοίγουν πιο γρήγορα τις εφαρμογές (ακόμα και στα restart φαίνεται η διαφορά.) Εμένα η wanam stock δε μου έκατσε καθόλου καλά. Το θέμα είναι πως με μια καλή custom έχεις όλα τα mod μαζεμένα νοικοκυρεμένα:) Και νομίζω πως η διαφορά στο άνοιγμα των εφαρμογών δεν είναι τεράστια. Είναι και το ρημάδι το μικρόβιο του φλασαρίσματος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ηλία έχεις δίκιο. Οι odex ανοίγουν πιο γρήγορα τις εφαρμογές (ακόμα και στα restart φαίνεται η διαφορά.) Εμένα η wanam stock δε μου έκατσε καθόλου καλά. Το θέμα είναι πως με μια καλή custom έχεις όλα τα mod μαζεμένα νοικοκυρεμένα:) Και νομίζω πως η διαφορά στο άνοιγμα των εφαρμογών δεν είναι τεράστια. Είναι και το ρημάδι το μικρόβιο του φλασαρίσματος...:D Για μένα είναι ότι καλύτερο να περάσω μια stock μέσω pc odin.όσες φορές έχω δοκιμάσει κάθεται καλά χωρίς πρόβλημα.Η διαδικασια μαζί με το root ειναι πολύ μικρή χρονικά.Επίσης μπορεί κάποιος να περάσει κάποια prerooted απο εδω και να τελειώνει...;) Ποια mods σου χρειαζονται????Εγώ πχ θέλω volume boost, no sms to mms και είμαι καλυμμένος...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Προσωπικά συνεχίζω με stock LJ2 leak 4.1.2 Rooted, Odex + κάποια απαραίτητα mods για μένα. Πιστεύω ότι όποιος δοκιμάσει με τέτοια συσκευή όπως το Note, δεν επανέρχεται σε custom rom (E, εντάξει, εμείς οι flash junkies θα δοκιμάζουμε κατά καιρούς). Όπως γνωρίζουμε οι custom rom είναι deox επειδή, με απλά λόγια, είναι πιο εύκολο να τροποποιηθούν τα αρχεία deox απο τους devs και τους themers.Γνωρίζουμε όμως επίσης ότι οι Odex (όπως δηλαδή είναι τα stock firmwares) είναι πιο γρήγορες στο άνοιγμα εφαρμογων και πιο σταθερές. Αν κάποιος λοιπόν δεν ενδιαφέρεται και πολύ να περάσει ''θέμα'' στη συσκευη (αν και υπάρχουν odex θέματα), ας δοκιμάσει πχ την GT-N7100_WanamLite.Odexed.XXDLJ2.NO-WIPE ή να περάσει τη stock μέσω Pc Odin και απλά να τη κάνει root, κι ας συγκρίνει...:) Ετσι οπως τα λες είναι Ηλία μου. Επίσης νομίζω ότι ούτε θέματα δεν χωράνε στις συσκευές της samsung πλέον. Εδω και πολύ καιρό έχουν το δικό τους στιλ και δεν είναι ότι καλύτερο να αλλοιώνει κάποιος την φυσιογνωμία της συσκευής. Δεν έχουμε κάποιο ανώνυμο κινέζικο smartphone, η Samsung είναι η Νο1 εταιρεία και οι συσκευές της αναγνωρίσιμες. Οι themers θα πρέπει να ασχοληθούν με βελτιώσεις και όχι με ολοκληρωτικές αλλαγές που κανουν την συσκευη αγνώριστη. Δεν είναι θέμα γούστου. Σε ορισμένες περιπτώσεις καταντά σαν να έχεις μια Μερσεντές και να τις βάζεις αεροτομές και αερογραφίες στο καπό. Τα nand backup αν κρατας ενα για καθε ρομ που δοκιμάζεις, θέλουν μια sd card μονο γι αυτά. Ο ήχος κλήσης είναι πραγματικά πολύ δυνατός. Φαινεται και στις μετρήσεις του gsmarena. Με το mod που απενεργοποιεί την σταδιακή αυξηση της έντασης, κινδυνεύεις να πάθεις καρδιακή προσβολή.:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Για μένα είναι ότι καλύτερο να περάσω μια stock μέσω pc odin.όσες φορές έχω δοκιμάσει κάθεται καλά χωρίς πρόβλημα.Η διαδικασια μαζί με το root ειναι πολύ μικρή χρονικά.Επίσης μπορεί κάποιος να περάσει κάποια prerooted απο εδω και να τελειώνει...;) Ποια mods σου χρειαζονται????Εγώ πχ θέλω volume boost, no sms to mms και είμαι καλυμμένος...:) Μεγαλύτερη αύξηση της αυτόματης φωτεινότητας, cal rec και η επιλογή αλλαγής εφαρμογών στη μπάρα multitasking. Επίσης δεν μπορώ καθόλου το στοκ θέμα! Το θεωρώ άχρωμο, ειδικά αυτό το αισχρό γκρι στη notification bar και η αλήθεια είναι πως αλλάζω πολύ συχνά θέματα. Επίσης να σας πω πως έχω να ανοίξω pc παααρα πολύ καιρό (και λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων) αλλά κάνω τόσο καλά τις δουλειές μου στο διαδίκτυο με το Νοτέλι που όταν μπαίνω πλέον στο pc κουράζομαι αφάνταστα στο σερφάρισμα... Βέβαια να σημειώσω πως η δουλειά μου δεν έχει καμία σχέση με χρήση υπολογιστή και τον χρησιμοποιώ μόνο για ψυχαγωγία.:) @Te_salat άλλο όμως μία εργοστασιακή Mercedes και άλλο μία AMG Mercedes.:) Edited November 27, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μερικές ερωτήσεις από μένα. ΤΟ ΟΤΑ δεν δουλεύει λόγω ότι το έκανα root (χωρίς φλασάρισμα). Μπορώ να το διορθώσω αυτό χωρίς να κάνω unroot; Μπορώ με το triangle away να κάνω reset το counter και να μπορώ να έχω ΟΤΑ ενώ είμαι root; Κάτι άλλο, με stock rom μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έχω multiwindow όποιες εφαρμογές θέλω διότι κάποιες δεν είναι στην λίστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχω ένα θεματάκι με τους ήχους/notifications (δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά, νομίζω όχι). Στην στοκ εφαρμογή email, απο τα options επιλέγεις ήχο για notifications. Επιλέγω κανονικά αυτό που θέλω αλλά αντι αυτού χρησιμοποιεί ένα...κουδουνάκι (νομίζω είναι ο ήχος "postman"). Ο ήχος που θέλω να παίζει είναι ένα mp3 (2sec, 160kbps, 44.1KHz, Joint Stereo) το οποίο έχω βάλει σε 3 σημεία στο κινητό στην προσπάθεια μου να το παίξει: /storage/sdcard0/media/audio/notifications /storage/sdcard0/notifications και /storage/sdcard0/media/audio/Ringtones Με αποτέλεσμα όταν πάω να επιλέξω πιο notification sound θέλω να παίξει μέσα απο τα options του email να μου το εμφανίζει 2 φορές (λογικό...αφου είναι και στα 2 folders με τους ήχους για notifications). http://www.pixentral.com/hosted/1On2ubiYIbvDepuyxriIgA8t2rnw5m1_thumb.png Το αρχείο είναι αυτό http://www.sendspace.com/file/akuvpb (είναι η εκδοχή που είχα φτιάξει εγω απο την ταινία eurotrip και είχα βάλει την ηχώ, το είχα ανεβάσει νετ τότε και πρέπει να γύρισε όλο τον κόσμο :lol: ) Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα guys? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μερικές ερωτήσεις από μένα. ΤΟ ΟΤΑ δεν δουλεύει λόγω ότι το έκανα root (χωρίς φλασάρισμα). Μπορώ να το διορθώσω αυτό χωρίς να κάνω unroot; Μπορώ με το triangle away να κάνω reset το counter και να μπορώ να έχω ΟΤΑ ενώ είμαι root; Κάτι άλλο, με stock rom μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έχω multiwindow όποιες εφαρμογές θέλω διότι κάποιες δεν είναι στην λίστα; Θα πρέπει να κατεβάσεις από εδώ το κατάλληλο framework, που θα εγκαταστήσεις μεσω cwm recovery, και την εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις τις προσθήκες που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Θα ρωτησω κατι για ηχο κι εγω. Στο παλιο τηλεφωνο,ενα SONY W995,ειχα εναν ηχο σειρηνας,που ξυπναγε και πεθαμενο,και τον εβαζα για ξυπνητηρι. Οταν πηρα το S3,περασα ις επαφες και τους ηχους στο Γερμανο,αλλα τη σειρηνα,ενω την μετεφερε,αυτη κοπηκε στη μεση.Δηλαδη,ο ηχος ηξεκιναγε απο χαμηλα,και μετα,ανεβαινε σε ενταση αλλες δυο φορες,μεχρι που την τελευταια,χαλαγε τον κοσμο. Τωρα,παιζει μονο την πρωτη φορα. Μεταφεροντας τους ηχους απο το S3 στο Νοτε 2,παρεμεινε βεβαια αυτη η κολοβη εκδοχη, Τι λετε,μπορει να μεταφερθει ατόφιος ο ηχος απο το ΣΟΝΥ; Υπ'οψιν,οτι το ΣΟΝΥ,δεν ειναι σμαρτφον και δεν εχει καρτα μνημης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Με την 4.1.1 και τον στοκ browser δεν είχα θεμα με τον flash player. Τωρα με την 4.1.2 ούτε ο στοκ παίζει. Μηπως βγήκε καποια νεα έκδοση Adobe Flash player? Ξέρει κανείς άλλο τρόπο? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Με την 4.1.1 και τον στοκ browser δεν είχα θεμα με τον flash player. Τωρα με την 4.1.2 ούτε ο στοκ παίζει. Μηπως βγήκε καποια νεα έκδοση Adobe Flash player? Ξέρει κανείς άλλο τρόπο? Έχω την έκδοση ΧΧ.Χ.115.27 και παίζει μια χαρά στον stock browser που χρησιμοποιώ στην 4.1.2. Αν έχεις την ίδια έκδοση κάνε μια απ εγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Με την 4.1.1 και τον στοκ browser δεν είχα θεμα με τον flash player. Τωρα με την 4.1.2 ούτε ο στοκ παίζει. Μηπως βγήκε καποια νεα έκδοση Adobe Flash player? Ξέρει κανείς άλλο τρόπο? Για απεγκατεστησε αυτον που εχεις και δοκιμασε αυτον http://db.tt/3HTdaQq0 Επισης θα εχεις στο μυαλο σου οτι ο flash δεν υποστηριζεται επισημα σε android 4+ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ευχαριστώ έπαιξε. ..δεν κάνει zoom in, out βέβαια αλλά απο το ολότελα. .. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια εχει κανεις link με τα αρχεια του ExtSd2InternalSd? το τοπικ στο xda δεν τα εχει ποια, update soon λεει μόνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα παιδια.. Σκεφτομαι να ερθω στο κοσμο του Note 2... Ειχα φυσικα το 1 βεβαια... Μπορει καποιος να μου πει τι παιζει εδω περα απο απο μαγιρεμενες roms και γενικα λιγο το κλημα παρακαλω πολυ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα παιδια.. Σκεφτομαι να ερθω στο κοσμο του Note 2... Ειχα φυσικα το 1 βεβαια... Μπορει καποιος να μου πει τι παιζει εδω περα απο απο μαγιρεμενες roms και γενικα λιγο το κλημα παρακαλω πολυ? Πολυ δυσκολα τα πραγματα στο σκαλισμα με το note2.Δυστυχως ειναι τοσο καλο out of the box που οι custom χωλαινουν μπροστα στη stock. @AudiTT πηγε ο πανηλιθιος και ανοιξε thread με δουλεια αλλου.Λες και δεν θα τον επαιρναν χαμπαρι.Δυστυχως δεν τα εχω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 @AudiTT πηγε ο πανηλιθιος και ανοιξε thread με δουλεια αλλου.Λες και δεν θα τον επαιρναν χαμπαρι.Δυστυχως δεν τα εχω μηπως τα αρχεια που προορίζονται για το GS3 δουλευουν και στο note 2? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1772234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει κατι τραγουδια στο κινητο και υπαρχει ενα αρχειο μεσα στο music player που το ονομαζει "unknown" και δεν παιζει ουτε μπορω να το σβησω. Εχω δοκιμασει να κανω delete ολα τα τραγουδια μεσα απο το κινητο και αυτο παραμενει ακομα μεσα. Πηγα και στο application->music εκανα clear data/cache κτλ και δεν εγινε τιποτα. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά ξέρετε πώς μπορω να ενεργοποιώ το popup browser ? Υπάρχει τρόπος να κάνω το κολπο αυτό που χτυπάς τα δύο δάχτυλα στο πανω μέρος της οθόνης και επιστρέφει στην αρχή και αλλου εκτός του στοκ email.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Οκ το έλυσα το πρόβλημα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Έχω ένα θεματάκι με τους ήχους/notifications (δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά, νομίζω όχι). Στην στοκ εφαρμογή email, απο τα options επιλέγεις ήχο για notifications. Επιλέγω κανονικά αυτό που θέλω αλλά αντι αυτού χρησιμοποιεί ένα...κουδουνάκι (νομίζω είναι ο ήχος "postman"). Ο ήχος που θέλω να παίζει είναι ένα mp3 (2sec, 160kbps, 44.1KHz, Joint Stereo) το οποίο έχω βάλει σε 3 σημεία στο κινητό στην προσπάθεια μου να το παίξει: /storage/sdcard0/media/audio/notifications /storage/sdcard0/notifications και /storage/sdcard0/media/audio/Ringtones Με αποτέλεσμα όταν πάω να επιλέξω πιο notification sound θέλω να παίξει μέσα απο τα options του email να μου το εμφανίζει 2 φορές (λογικό...αφου είναι και στα 2 folders με τους ήχους για notifications). http://www.pixentral.com/hosted/1On2ubiYIbvDepuyxriIgA8t2rnw5m1_thumb.png Το αρχείο είναι αυτό http://www.sendspace.com/file/akuvpb (είναι η εκδοχή που είχα φτιάξει εγω απο την ταινία eurotrip και είχα βάλει την ηχώ, το είχα ανεβάσει νετ τότε και πρέπει να γύρισε όλο τον κόσμο :lol: ) Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα guys? Thanks 11 απο εσάς κατεβάσατε τον ήχο ...κανείς δεν έδωσε μια βοήθεια στο παραπάνω... :p Δεν έχω βρει ακόμα άκρη...όποιος γνωρίζει, ας μου δώσει τα φώτα του please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 11 απο εσάς κατεβάσατε τον ήχο ...κανείς δεν έδωσε μια βοήθεια στο παραπάνω... :p Δεν έχω βρει ακόμα άκρη...όποιος γνωρίζει, ας μου δώσει τα φώτα του please. Δοκιμασες καποιον αλλον custom ηχο για να δεις αν ειναι θεμα του αρχειου ή της εφαρμογης? Επισης το λινκ δεν παιζει και θελω να ειμαι ο δωδεκατος :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Ότι και να επιλέξω (απο τα stock) το postman παίζει....Θα δοκιμάσω τώρα και κανένα αλλο mp3, αλλα δύσκολο το κόβω. (αν έχεις adblock κόβει το new tab που προσπαθεί να ανοίξει για το sendspace, τουλάχιστον σε εμένα το κάνει. Λαλακίες, απο την στιγμή που το sendspace είναι τόσο διαδεδομένο. Με right click και "open link in new tab" θα στο ανοίξει κανονικά) Ύστερα απο ένα σωρό threads που διάβασα στο νετ, επιτέλους έπεσα σε ένα που μου έδωσε την λύση. Γράφω εδώ μήπως και βοηθήσω κάποιον με το ίδιο "κόλλημα" στο μέλλον. Στην στοκ εφαρμογή email πατάς πάνω στον κάθε λογαριασμό email ξεχωριστά μέσα απο τα settings, και ορίζεις για κάθε λογαριασμό το notification sound που θέλεις. Αν δεν θέλεις διαφορετικό sound για κάθε λογαριασμό τότε επιλέγεις default sound σε όλα τα accounts και αλλάζοντας τον ήχο απο τα general preferences, αλλάζει σε όλα. http://www.pixentral.com/pics/1BzjtnFF5ALoBkXOY3kEi7zlI4LSG.jpg Τόσο απλό, δεν μου έκοβε να πατήσω πάνω στον λογαριασμό...και έμπαινα μόνο στα general preferences. Edited November 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παίδες τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Κατέβασα απο το SamMobile το παρακάτω firmaware Country/Carrier Date Android PDA CSC Greece 2012 October 4.1.1 N7100XXALJ3 N7100OXXALJ4 και αντί για tar extension έχει *.tar.md5 Τι κάνω;; Δεδομένου οτι στην βίβλο γράφει οτι το extension είναι *.tar ..Για την ιστορία μαζί με το *.tar.md5 έχει και ένα SS_DL.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παίδες τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Κατέβασα απο το SamMobile το παρακάτω firmaware Country/Carrier Date Android PDA CSC Greece 2012 October 4.1.1 N7100XXALJ3 N7100OXXALJ4 και αντί για tar extension έχει *.tar.md5 Τι κάνω;; Δεδομένου οτι στην βίβλο γράφει οτι το extension είναι *.tar ..Για την ιστορία μαζί με το *.tar.md5 έχει και ένα SS_DL.dll Μια χαρά ειναι....tar αρχείο είναι... Μπορείς να συνεχίσεις. Όσο για το SS_DL.dll, μη του δίνεις σημασία... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ωστόσο βρήκα στο internet ένα βίντεο (δεν ξέρω αν έχει δημοσιευτεί ξανά) με όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν και σας το παραθέτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts