sigok Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Σ αυτήν την έκδοση δεν δουλεύουν οι χάρτες χώρις την επιλογή τοποθεσία και αναζήτηση Google ; μόνο με gps δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Τόσα χρόνια που σε ξέρω Γιάννη (από την εποχή του HD2), πάντα μας φτιάχνεις το Χριστουγεννιάτικο Δώρο παρουσιάζοντας νέα ρομ. Ευχαριστούμε πολύ. Καλά Χριστούγεννα Νίκο και σε ευχαριστώ και εγώ πάρα πάρα πολύ για το μεγάλο σου donate. @all Νέα έκδοση Omega v9.1, διαβάστε περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35896513&postcount=5390 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλους. Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη για τις καταπληκτικες ρομ που φτιάχνει. Θα ηθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία που εχω, πέρασα την v9 πανω από την v8 με full wipe και στις πληροφορίες συσκευής μου δείχνει στην έκδοση βασικού φάσματος το παλιό firmware xxdlk7 και απο κάτω έκδοση v9 xxdll4 πρεπει να συμβαίνει αυτο την εχω περάσει 3 φορές και όλες δείχνει το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλά Χριστούγεννα Νίκο και σε ευχαριστώ και εγώ πάρα πάρα πολύ για το μεγάλο σου donate. [/url] Χρόνια Πολλά. Πάρε κάτι στη μικρή. ;) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλους. Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη για τις καταπληκτικες ρομ που φτιάχνει. Θα ηθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία που εχω, πέρασα την v9 πανω από την v8 με full wipe και στις πληροφορίες συσκευής μου δείχνει στην έκδοση βασικού φάσματος το παλιό firmware xxdlk7 και απο κάτω έκδοση v9 xxdll4 πρεπει να συμβαίνει αυτο την εχω περάσει 3 φορές και όλες δείχνει το ίδιο Αυτό είναι το modem και οχι το firmware, το modem είναι το ίδιο σε v8.0 + v9.0 + v9.1 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτό είναι το modem και οχι το firmware, το modem είναι το ίδιο σε v8.0 + v9.0 + v9.1 Χρονια πολλά σε ευχαριστώ Γιάννη δεν το γνώριζα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χτες παρατηρησα κατι.. το εβαλα για φορτισμα κατα τις 2 το βραδυ και το πρωι στις 7 ηταν ακομη ατο 95%.. με omega 9. Πρεπει να εχω battery leak λογικα γιατι και απο κεινη την ωρα με ελαχιστο πειραγμα εχω πεσει στο 87% μεχρι τωρα. Εχει παρατηρησει κανεις κατι; δεν εβαλα καποια καινουρια εφαρμογη και ενω με την 8 δουλευα μπαματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χτες παρατηρησα κατι.. το εβαλα για φορτισμα κατα τις 2 το βραδυ και το πρωι στις 7 ηταν ακομη ατο 95%.. με omega 9. Πρεπει να εχω battery leak λογικα γιατι και απο κεινη την ωρα με ελαχιστο πειραγμα εχω πεσει στο 87% μεχρι τωρα. Εχει παρατηρησει κανεις κατι; δεν εβαλα καποια καινουρια εφαρμογη και ενω με την 8 δουλευα μπαματα! Μπορείς να δεις από Ρυθμίσεις → Μπαταρία ποια εφαρμογή καταναλώνει ασυνήθιστα. Μετά κάνε μια επανεκκίνηση και παρακολούθα αν η διαρροή συνεχίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χτες παρατηρησα κατι.. το εβαλα για φορτισμα κατα τις 2 το βραδυ και το πρωι στις 7 ηταν ακομη ατο 95%.. με omega 9. Πρεπει να εχω battery leak λογικα γιατι και απο κεινη την ωρα με ελαχιστο πειραγμα εχω πεσει στο 87% μεχρι τωρα. Εχει παρατηρησει κανεις κατι; δεν εβαλα καποια καινουρια εφαρμογη και ενω με την 8 δουλευα μπαματα! να συμπληρώσω δοκίμασε μερικές επανεκκινήσεις , σε recovery : τα 2 wipe και fix permission , μετά θα έκανα full wipe , αν ήμουνα σίγουρος ότι δεν φταίει κάποια εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 να συμπληρώσω δοκίμασε μερικές επανεκκινήσεις , σε recovery : τα 2 wipe και fix permission , μετά θα έκανα full wipe , αν ήμουνα σίγουρος ότι δεν φταίει κάποια εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Μπα δε θα ασχοληθω, αλλωστε εβαλα να κατεβασω την 9.1 και θα την περασω με full wipes κλπ. Αν δω ιδιο θεμα θα το κοιταξω περεταιρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ξέρει κάποιος γιατί δεν έχω δικαίωμα εγγραφής στην εξωτερική sd κάρτα. Μπορώ να δω τα αρχεία στο /storage/extsdcard αλλά δεν μπορώ να διαγράψω χωρίς root explorer. Το ίδιο επίσης συμβαίνει και όταν το συνδέω με usb στον υπολογιστή. Έκανα ένα σύντομο search αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ξέρει κάποιος γιατί δεν έχω δικαίωμα εγγραφής στην εξωτερική sd κάρτα. Μπορώ να δω τα αρχεία στο /storage/extsdcard αλλά δεν μπορώ να διαγράψω χωρίς root explorer. Το ίδιο επίσης συμβαίνει και όταν το συνδέω με usb στον υπολογιστή. Έκανα ένα σύντομο search αλλά δεν βρήκα κάτι. Να ελέγξεις τα δικαώματα των αρχείων και αν χρειαστεί να τα αλλάξεις ως root . Μπορείς να το κάνεις ή με έναν διαχειριστή αρχείων όπως ο Es ή από ένα τερματικό με τις εντολές $ su # chmod -R 777 /storage/extsdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δοκίμασα και εγώ να δουλέψω με την Omega για 2η φορά (η πρώτη απέτυχε για άλλο λόγο). Τη φόρτωσα, έβαλα τις εφαρμογές μου και ξεκίνησα να πιω ένα ποτό. Πρέπει να σας πω ότι ξενέρωσα εντελώς με την αδυναμία εντοπισμού θέσης από το δίκτυο. Καμία εφαρμογή καιρού ή άλλη ανάλογη δεν ήθελε να δουλέψει στον αυτόματο εντοπισμό θέσης μέσα στο μπαρ. Αναφέρθηκε το πρόβλημα και πιο πάνω από κάποιον άλλο αλλά απάντηση δεν δόθηκε. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δοκίμασα και εγώ να δουλέψω με την Omega για 2η φορά (η πρώτη απέτυχε για άλλο λόγο). Τη φόρτωσα, έβαλα τις εφαρμογές μου και ξεκίνησα να πιω ένα ποτό. Πρέπει να σας πω ότι ξενέρωσα εντελώς με την αδυναμία εντοπισμού θέσης από το δίκτυο. Καμία εφαρμογή καιρού ή άλλη ανάλογη δεν ήθελε να δουλέψει στον αυτόματο εντοπισμό θέσης μέσα στο μπαρ. Αναφέρθηκε το πρόβλημα και πιο πάνω από κάποιον άλλο αλλά απάντηση δεν δόθηκε. Υπάρχει λύση; Δεν έχω εντοπίσει τέτοιο πρόβλημα και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την rom. Γενικά ο εντοπισμός θέσης απο μονάχα με gps σε κλειστό χώρο είναι πολύ δύσκολος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Να ελέγξεις τα δικαώματα των αρχείων και αν χρειαστεί να τα αλλάξεις ως root . Μπορείς να το κάνεις ή με έναν διαχειριστή αρχείων όπως ο Es ή από ένα τερματικό με τις εντολές $ su # chmod -R 777 /storage/extsdcard Το δοκίμασα και μου έβγαλε i/o error. Μου κάνει εντύπωση γιατί με root Explorer Με άφησε να διαγράψω αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπέρα και απο εμενα απο χθες και εγω κάτοχος note 2 μεχρι χθες είχα το s3 με περασμένη την omega 33.3. Τώρα στο note εχω την 7.2 την οποία πέρασα με full wipe αλλα αντιμετωπίζω το έξεις πρόβλημα το οποίο μάλιστα το ειχα τελευταία και στο s3. Μου κρασαρει η καμερα όταν κάνω λήψη φωτογραφιών και κλείνει, αλλά οχι παντα και οταν πάω να δω βιντεο απο την συλλογή δεν ανοίγουν καν μονο απο την αναπαραγωγή βίντεο μπορώ και τα βλέπω. καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? το εχει δει κάποιος άλλος? χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους το προβλημα παραμενει στην καμερα και στα βιντεο και στο note 2 με περασμενη v9.1 και στο s3 της γυναικας μου με omega v35 . μαλιστα στο s3 οταν ειχε ακομα την official rom η καμερα ειχε κρασαρει μετα απο ληψη φωτογραφιων αλλα οχι παντα στο note2 κρασαρει η καμερα μετα απο ληψη αλλα οχι πολυ συχνα ειναι καποιο γενικο θεμα με τα frimware της samsung η απλα εχει τυχη μονο σε εμενα αυτο και μαλιστα σε 3 συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπερα παιδες θελω να κανω μια ερωτηση :εχω παρατηρηση πως ολο και αυξανεται ο ογκος των αρχειων πχ προχτες μου εγραφε 2,48 gb απο τα 10,74 (εχω το 16gb note 2c) και σημερα χωρις να χω κανει install κατι ι να βγαλω foto μου δειχνει 2.62 ..το χα παρατηρησει και στο s3 αυτο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπερα παιδες θελω να κανω μια ερωτηση :εχω παρατηρηση πως ολο και αυξανεται ο ογκος των αρχειων πχ προχτες μου εγραφε 2,48 gb απο τα 10,74 (εχω το 16gb note 2c) και σημερα χωρις να χω κανει install κατι ι να βγαλω foto μου δειχνει 2.62 ..το χα παρατηρησει και στο s3 αυτο .. Κοίτα τα thumbian... Αν θυμάμαι το είχα δει και εγώ αυτό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 είμαι με μαμά ρομ ελληνική 4.1.1 έχω περάσει στο κινητό το recovery . θέλω να κάνω μία προσπάθεια να περάσω την ομέγα 9.1. μπορώ να κρατήσω backup τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους έτσι ώστε μετά να περαστούν στην νέα ρομ ομέγα ? έχω αρκετές εφαρμογές και δεν θέλω να χάσω τις ρυθμίσεις . έχω ήδη κατεβάσει την 9.1 και την έχω μέσα στην κάρτα sd τα βήματα που ακολουθώ ποια είναι ? πρέπει να προσέξω κάτι ? κάποιος να μου δώσει τα φώτα του . και κάτι ακόμα . εαν θέλω να γυρίσω στην μαμά ρομ μπορεί να γίνει και με ποιον τρόπο .? με το που πέρασα το recovery όταν πήγαινα στην ενημέρωση λογισμικού μου έλεγε ότι έχω κάνει παρέμβαση και δεν μπορώ να ενημερώσω το κινητό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τι εννοεις thumpian ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Νέα έκδοση Omega v10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 γιαννη καλημερα και χρονια πολλα . ειδα με την καινουργια ρομ οτι πλεον δεν αλλαζει το csc με το csc selector και ουτε με το κωδικο. υπαρχει λυση γι' αυτο; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 γιαννη καλημερα και χρονια πολλα . ειδα με την καινουργια ρομ οτι πλεον δεν αλλαζει το csc με το csc selector και ουτε με το κωδικο. υπαρχει λυση γι' αυτο; Ευχαριστώ πολύ, ακόμα δεν έχω βρει πρόγραμμα που να δουλεύει, ας ελπίσουμε να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές σύντομα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχω την 9.1 δεν μου δουλευει ομως 100% το θεμα μοτομοτο. Δηλαδη τα buttons επανω συνεχιζουν να ειναι πρασινα. Το εχει παθει αλλος? Να περασω χωρις full wipe την 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Πέρασα και εγώ σήμερα την omega και έχω μια ερώτηση, πως θα ξέρω ποια θέματα μπορώ να περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts