Jump to content

docteo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About docteo

  • Ημ. Γέννησης 01/02/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

docteo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. docteo

    iPhone 7 Plus

    Σε ποιο μαγαζί; Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. docteo

    iPhone 7 Plus

    Έχουμε κανένα νέο για την επόμενη παραλαβή σε plus; έχω προπαραγγείλει το μαύρο και σε 256 και σε 128 από τις 16/9 σε 3 καταστήματα και ακόμα τίποτα. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Νόμιζα ότι όταν έλεγες σε προηγούμενες σελίδες θα έβρισκα κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν 3 ποστ πιο πάνω. :-)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Τι εννοείς; έψαξα σε προηγούμενες σελίδες και δεν βρήκα κάποια άλλη απάντηση για τα ερωτήματα των φίλων παραπάνω. Τι απάντηση δηλαδή έχει δωθεί; Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Αυτό ισχύει για τη Vodaphone. Στην Cosmote είναι *0#
  6. docteo

    iPhone 7 Plus

    Έχουμε επίσημη ενημέρωση ότι το jet black χαράσσεται εύκολα; Sent from my iPad using Tapatalk
  7. Το Royal me είναι πολύ προβληματικό. Μια δουλεύει και μια όχι. Και στα σχόλια του αντίστοιχου thread φαίνεται ότι ούτε ο προγραμματιστής του βγάζει άκρη.
  8. docteo

    Meizu M2 Note

    Πώς παίρνουμε screenshot; Η κλασσική επιλογή δε λειτουργεί.
  9. docteo

    Meizu M2 Note

    Ρε παιδιά μια και δε μου βγάζει αυτόματη αναβάθμιση, μπορώ να την κατεβάσω από κάπου και να την εγκαταστήσω; International
  10. docteo

    Meizu M2 Note

    Γιατί δε μου βγάζει αναβάθμιση εμένα; Έχει την 4.5.2i και είναι αγορασμένο από Public. Δε θα έπρεπε να τη βρίσκει με την εφαρμογή update; Μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση.
  11. Πρέπει να πας στα settings του SALTS και να διαλέξεις auto configure. Μια φορά την εβδομάδα πρέπει να το ξανακάνεις γιατί ανανεώνει τα ενεργά links και τη σειρά που τα ψάχνει.
  12. To Stream ALl The Sources (SALTS) το δοκιμάσατε; Συγχρονίζει τέλεια με Trakt και έχει τα πάντα από σειρές και ταινίες.
  13. docteo

    Meizu M2 Note

    Συγγνώμη αλλά με το πρόβλημα του συγχρονισμού με τις επαφές από το gmail τι γίνεται; Προφανώς η λύση να τις πέρασω από το παλιό τηλέφωνο με bluetooth δεν είναι λύση αφού έτσι δεν συγχρονίζονται.
  14. Σε Android πού είναι το αρχείο db που κρατάει πληροφορίες για τις λίστες; Πρέπει να το σβήσω γιατί έχω διπλές εγγραφές και με clean library δεν καθαρίζει.
×
×
  • Create New...