Jump to content

stallone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stallone

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stallone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα. Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου στειλει καποιο λινκ με επισημη 4.4.2 για το ΝΟΤΕ 3? γιατι θελω να την περάσω με odin? ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εστω και τορεντ.
  2. λοιπον τσαμπα ξαναπερασα απο την αρχη την ωμεγα μρ full wipe, και με το voice recorder κανονικα ολα, και παλι το ιδιο. μου την εχει δωσει αν δεν βρω τι φταιει δεν θα κοιμηθω!!
  3. τσεκαρω και σου λεω.! παλι για τον γαιδαρο ειμαστε! δεν μπορω να διανοηθω φιλος οτι φταιει η ωμεγα!!!
  4. ωμεγα 21. μολις εκανα φορματ τα παντα γιατι πιστευα οτι μεσα σε ολα τα προβληματα θα διορθωθει και αυτο, αλλα τιποτα! θα τρελαθω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. το τηλεφωνο ειναι καθαρο δεν εχω περασει τιποτα ακομα να πεις οτι μπορει κατι να επηρεαζει. :mad:
  5. παρατηρησε οτι δεν υπαρχει εικονιδιο να στειλω φωνητικο!!!! [ATTACH]48542[/ATTACH]
  6. ρε παιδια ακουστε ενα αλλο προβλημα που δεν μπορω να λυσω με τιποτα! εχω περασει 10 φορες το messenger του facebook και δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο για να στειλω εγγραφη φωνητικη!! σε δυο φιλους μου με νοτε3 το εικονιδιο υπαρχει και λειτουργει κανονικα!!! θεμα αναβαθμισης δεν τιθεται. το εχω τσεκαρει. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!!! υπαρχει περιπτωση να φτιαει η custom rom?? χλωμο το βλεπω...
  7. ο μονος τροπος που βρηκα και εγινε αμεσα, μπηκα recovery mode και ειχε επιλογη format sdcard δηλαδη της εσωτερικης μνημης.! και ολα οκ. ευχαριστω. :) με wipe cashe, και dalvik ακομα και με factory reset , δεν στα σβυνει. αφηνει καταλοιπα.
  8. πως μπορω να σβυσω τα παντα απο την συσκευη και να το επαναφερω εργοστασιακα? δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων και μου κραταει ολους τους φακελους που ειχα απο πριν απο προγραμματα. εγω θελω να γινει ολικη επαναφορα. υπαρχει τροπος?
  9. καλησπερα. εχω το νοτε3 με την ωμεγα 21. την τελευταια εβδομαδα εχω σοβαρο προβλημα, ανα ατακτα χρονικα διαστηματα μου πεταγονται διαφημιστικα μηνυματα, και γενικα καταλαβαινω οτι το τηλεφωνο σερνεται. Δεν ξερω αν ειναι υιος η malware η οτιδηποτε. μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος αν μπορω να κανω κατι να το καθαρισω χωρις να χρειαστει να κανω φουλ φορματ? δοκιμασα το clean master και καποια αλλα, δεν μου εκαναν τιποτα. το προβλημα συνεχιζει. το τηλεφωνο ειναι root. Ευχαριστω! παραθετω ενα παραδειγμα απο αυτα που μου βγαζει!! :( https://www.flickr.com/photos/104362494@N04/14740125068/
  10. Λοιπόν πάμε μια και Ελληνικά τώρα! :lol: ολα οκ με την 21 full wipe.! πρεπει να κανω κατι αλλο οσον αφορα, civato και lean. δεν καταλαβα ΧΡΙΣΤΟ !
  11. καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση μου λυθηκε η απορια! εδω δεν υπαρχει χρονος για κατουρημα να μπω να διαβασω και να ψαξω τι και πως. ειχα μεινει οτι οι πιο παλιες δεν ηθελαν φουλ wipe. και τωρα την πατησα ακομα μια φορα. ξανα απο την αρχη. υσ. να υποθεσω οτι ολες οι αναβαθμισεις πλεον θα απετουν foul wipe? ευχαριστω.!
  12. ειχα την ωμεγα 17 στο νοτε 3, εχθες περασα την ωμεγα 21, και παρατηρησα οτι ενω στις επαφες μου βγαινουν κανονικα τα ονοματα, στις καταγραφες των κλησεων τα βλεπω σαν αριθομυς και οχι ονοματα. μονο αριθμους τηλεφωνων! το ιδιο βλεπω και στο callrecorder που πριν η καθε κληση μου εβγαινε με ονοματα κανονικα! γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? καθε φορα λεω να μην περασω την επομενη ωμεγα γιατι ολο και καποιο διαφορετικο προβλημα μου βγαζει καθε φορα που αναβαρμιζω στην επομενη ωμεγα, και τελικα την πατησα παλι.! Ευχαριστώ!
  13. πωωω ρε γαμοτο. εχω δοκιμασει παντως να την περασω 3 φορες με dalvik μονο και wipe cashe αλλα τιποτα. θα δοκιμασω να περασω την v10 που καπου βρηκα, και αν δεν την πατησαμε. παντως πολυ κακως. θε επρεπε να αναφερεται καπου οτι θελει full wipe αν ειναι ετσι !!!:(
  14. Καλησπερα. Πρωτη φορα αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με ωμεγα ρομ. μολις περασα την v17 (ειχα την v16) και μου πεταει android.process.acore. διακοπηκε. Ρε παιδια χρειαζομαι αμεσα για δουλεια το τηλεφωνο και επαθα ζημια τωρα. Δεν θελω να κανω factory reset. υπαρχει προβλημα. καλα βγαινουν οι ωμεγα χωρις να δοκιμαζονται πλεον? Και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν υπαρχει και στην σελιδα των ωμεγα ρομς, η v16 η αλλες πιο πισω να δοκιμασω!!!!!!
×
×
  • Create New...